69'dan 57'ye nasıl yapsam

Herkese meraba kızlar hayırlı cumalar 66.3 le de ben geldim fark -500 gr buna da şükür inşallah haftaya daha iyi sonuçlar almayı umuyorum kulkedisi30 ve amesia sizide kutlarım canlar
senide tebrik ederim canım. sende gayet iyi gidiyosun eğitim vs olmasına rağmen azalıyor. inşallah hafifliycez hepbirlikte :)

çok mu sitemkar oldum
Senin canın sağolsun kuzu sitem olarak algılamadın ne kadar güzel merak ediliyorum diye düsundum
senide tebrik ederim canım. sende gayet iyi gidiyosun eğitim vs olmasına rağmen azalıyor. inşallah hafifliycez hepbirlikte :)
Çol sagol canım inşalla kalıcı olarak şu fazlalıklarımizdan kurtulmayı başarıcaz bu kez aslımda o 2 haftalık ara olmayaydı iyiydi ne güzel 64 leri görmüştüm aimdi 62 lerdeydim muhtemelen ama napalım yol kazası diyelim
kızlar yalnız grubun en şişkosu ben miyim yaaaa
Canımmmm ne demek şisko bizim sadece biraz kilo fazlamız var onlardan da birlikte kurtulucaz hem bizim grubun özelliği bu coğumuzun kiloları birbirine çok yakın sadece B bilinmeyenkullanici erken yol almış inşallah bizde hedefimize varicaz canım

Sağol canımcım geldim hemde söz verdiğim gibi - yle geldim sporada yavaştan başladım ama h sonu vites arttırma hedefim var en az bi 45 dk lık yürüyüş planliyorum günlük
ayynen canım bende öyle planlıyorum inşallah. sağlıklı beslenme işini oturttum sanırım. - leri gördükçe motivasyonum artıyo. bi de yürüyüşümü yaparsam benden iyisi yok.

yaaaaaaaa söyleme öyle
kolay almadım bu kiloları, birden verecek değilim ama işte hep eksi görmek istiyorum tartıda. bi de ben dengeli beslenmeye başlayalı 2 ay oldu toplamda 8 kilo verdim ama kendime inanamıyorum ilk defa bu kadar istikrarlı oldum.

Dün kola içtim o iyi geldi bana eczacı kola iç düzelirsin dedi 9 ay sonra ilk kez kola içtim
benim daha 5 gün oldu bırakalı tam bir çikolatalı herşey ve light cola bağımlısı olduğum için salı günğnden beri başım ağrıyor sürekli ama içmiycem de yemiycem de geçicek, resmen bağımlılık yaratıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…