6cı gebelıgım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin yok valla o kadına öyle yazdığıma çok pısman oldum gönlünü de almaya çalıştım işşallah başarılı olmusumdur kadın kadının dusmanı olmaması
ıs
Dört sezeryan doğumum var. Beden kaldirabiliyorsa oluyor fazlası.

Yani illa 6 çocuğu var diye ne suriyeli oluyor ne de doğulu sadece onlara özgü bişey değil ki çok saçma bi düşünce Trabzonlu komşum var yedi tane çoçugu var aydınlı komşum var beş tane kızı var yaşlarıda 34 ile 38 arası yani
Bakabilen üstünden gelebilen doğuruyor yani bu kimseyi ilgilendirmez

Onu bilmem de hem normal hem sezeryan ile artık doğum topiclerinde bilirkişi sayılırsınız. Velakin neden hemen çok çocuk ile bir yaftalama yapıyorlar anlamıyorum.
Yaşım 40, 2 sezeryan ile bende de 3 var Allah bağışlarsa. İlkini evlendikten 5 yıl sonra, ikizleri ise ilk çocuktan 10yıl sonra doğurdum. O uzun aralığa çok pişmanım, keşke doğursaymışım.. Mümkün olursa jübile olarak 4.yü yaparım :))
Çocuk sayısı hep linç konusu oluyor- nedendir anlayamadığım şekilde, sanki herkes aynı sosyoekonomik düzeyde imiş gibi... efendim doğulu değil (ki olsaydim kime ne!) İzmirliyim, karı koca doktoralıyız (cehalet karinesinden de yırttık herhalde) çalışıyorum (ekonomi durumu da böyle toparlanıyor işte), yardımcım-bakıcım vb. yok kendim hallediyorum herşeyi

Nerelisin diye sormak neden sorun oluyor acaba? Ben çevremde birden fazla çocuk yapan görmüyorum merak ediyorum sorun ne yani bunu sorunca aşağılamış mı oluyoruz? Ben orada doğulu musunuz veya suriyeli misiniz demiş miyim? Belki aynı şehirden çıkıcaz bir şey belirtmiş miyim orada? Ben bu sitedeki konulardan hep hafamda istatistik çıkarıyorum çalışan kadınlar kaç doğuruyor bölgelere göre doğum oranı, aile için sorunlar, mesleklere göre kocaların sıkıntılı olması vs. Açıkçası siteyi bana çekici kılan şey de tam olarak bu.
Sonrasında kızma sebebim de okumadan anlamadan çıkışması, hakaret ettikten sonra da cevap vermedim zaten.

Siz burada her konuya girip, konu sahiplerine alakasız sorular mı soruyorsunuz sürekli hanımefendi? Kadın sezaryen ile ilgili bir şey sormuş, siz nerelisin diye soruyorsunuz. Kusura bakmayın da bence neden sorulduğu çok belli zira amaç istatistikleri öğrenmekse daha kolayı var tüik açıklıyor sürekli googla yazıp 2 saniyede öğrenebilirsiniz.
Sormaktaki amacınız da gerçekten bursa eğer yanlış anlaşılmaların da önüne geçmiş olursunuz.

Daha önce sorduğum da oldu konu sahipleri yanlış anlamadı hatta özelden de konuştuk. Doğum sayısı konusunda değil de başka konularda çünkü ilk defa böyle bir sayı denk geldi ve merak ettim. Bu arada birkaç yorumumda bu soru bana da soruldu ve ben alınmadım nedense? Her şeyden hassasiyet çıkarmaya çok meraklı ülkemiz insanı, mağdur olmak için bir kıvılcım falan bekleniyor hatta.
Tüikteki verilere de zaten bakıyorum merak etmeyin. Burayı sohbet sitesi olarak görüyorum ben konu dışı gibi düşünmedim. Mesela cevap yazar atıyorum der ki göçmeniz vs muhabbet akar gibi.. neyse.

Tabiki de öyle Rabbim nasip edince oluyor herşey
Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
İnşallah tez zamanda güzel haberi alirsnz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…