70 günlük takip günlüğüm

Kız normall beslenmee saldırmama durumuna anca o zaman dedim
kendimizi dizginlemek bize kalmış
heee anladım
çok canım sıkılıyor artık bu diyet işine. pazar günü eliptik bisiklette 35 dkka çalıştım(normalde 10-15 dakka dayanabiliorum), bi gaza gelmişim ki sorma. iki gündür yeni yürümeye başlamış bebekler gibi yürüyom

Kız bende böbrek ağrısı var korkuyorum
çıkmaya tramboline biraz gaz sorunum geçsinde
takılıcam ona artık yetti gari

Kız bende böbrek ağrısı var korkuyorum
çıkmaya tramboline biraz gaz sorunum geçsinde
takılıcam ona artık yetti gari

hah bende tam trambolin noldu dicektim sen yazmışsın. canım gaz sancısı fenadır, bütün organlara vuruyor. yapabilirsen merdiven inip çıkmak iyi geliyo aklında bulunsun

hah bende tam trambolin noldu dicektim sen yazmışsın. canım gaz sancısı fenadır, bütün organlara vuruyor. yapabilirsen merdiven inip çıkmak iyi geliyo aklında bulunsun
Dükkanda merdivenle takılıyım ben o zaman canım
biraz rahatlasın canım
başlıycam

makarna 8 kaşık oldu, onun haricinde akşam menüsü aynı.

gece ara öğünü
2 kare bitter
4 kuru kayısı
yarım elma

55.gün kilo:53,5(hala ödemim var yalnız)

sabah yok
ara
şekersiz çay sınırsız

öğle
2 köfte
salata(1 çukur tabak)
domates çorba(kaşarlı) yarım kase

ara yok

akşam
domatesli soğanlı kavrulmuş kıyma(4 kaşık)
1 dilim ekmek

ara
1 su bardağı süt yada yoğurt(bunu yemem lazım yoksa abuk subuk şeyler yiyorum)

afiyet olsun kuzum
bende patates köfte yedim akşam
sağol kuzum, nolcak böyle bilmiyorum yaaaa. neyse azcık dün hakim olabildim, bugün tam uymaya çalışacağım bakalım.

sağol kuzum, nolcak böyle bilmiyorum yaaaa. neyse azcık dün hakim olabildim, bugün tam uymaya çalışacağım bakalım.
ben hemen attım kuzum
benim topiğe bişey yazdım dolunayla ilgili
58,500 düştüm tekrar canım
sende bu dönemde ödemi atmaya başlarsın
limonlu su iç biraz bakalım
yeşilçay al aktardan ama daha lezzetli bebeğim

evet canım zaten adet dönemi bitmeden benim ödemde iştah da bitmez, ama gittikçe hafifliyor bakalım. hemen bakıom günlüğüne, buaralar burayı ihmal ettiğim içinde düzensizim

evet canım zaten adet dönemi bitmeden benim ödemde iştah da bitmez, ama gittikçe hafifliyor bakalım. hemen bakıom günlüğüne, buaralar burayı ihmal ettiğim içinde düzensizim
Tamam kuzum sıkma sanki tonla kilo vercez ya :)

Benimde canım çok belli olmuyor ki ama sıkma canını
kız yaz gelio, ağızlarının paylarını vermek istediğim bi kaç akraba var. beni en son 57,5 larda gördüklerinde laf sokmuşlardı. eğer 48 olursam tam 10 kilo olucak. 48 olup inadına gözlerinin önünde iş yapacağım, her yerden bi baksınlar bakalım! isteyince herkesin zayıflayabildiğini, onların ayrıcalıklı olmadığını anlasınlar istiyorum

Ohh kuzum o zamanda ay ne zayıflamışın derler
bunlar böyle anam sen sporda yap o zaman devam et yani

Ohh kuzum o zamanda ay ne zayıflamışın derler
bunlar böyle anam sen sporda yap o zaman devam et yani

edicem kuzucum, sıkılaşıp cebe giricem. zaten minyonum yaşımı göstermiyorum, onlar kart kart dolaşsınlar yanımda. normalde hiç insanların kilosuna giyimine dikkat etmem ama bi kaç kişi varki laf sokmak için fırsat kolluyorum(beni kendilerine düşman ettiler resmen). kilomu kocamın gözüne sokmalar falan, hakettiler yani

kız günlük aldım verdim diye sinir oluyorum ama 57,4 den 53,5 a düşmüşüm. 4 kilo kalıcı gitmiş, sırada bi 4 kilo daha var(sonrası artık estetik için rötüş olacak 1-2 kilo)

kız günlük aldım verdim diye sinir oluyorum ama 57,4 den 53,5 a düşmüşüm. 4 kilo kalıcı gitmiş, sırada bi 4 kilo daha var(sonrası artık estetik için rötüş olacak 1-2 kilo)
Kız takmaz kocan sanmam onlar sen minyonsun diye
salak salak triplere girmişlerdir vardır böyle tipler çıkıyor işte
ama sen aynen devam et bende başlasam olacak ama
bu havalar mahvediyor beni ya

Kız takmaz kocan sanmam onlar sen minyonsun diye
salak salak triplere girmişlerdir vardır böyle tipler çıkıyor işte
ama sen aynen devam et bende başlasam olacak ama
bu havalar mahvediyor beni ya

walla arada böyle çok pis gaza geliyorum, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…