yok canım 2 küçükte
kendi eski zamandaki hayat zorluğumu
yaşadığım o hayatı hatırladım yazdım bdv var
paylaştım kimseyle paylaşamadım başka
bazen burdaki olaylardan etkileniyorum
ama o kadar kötü değil
sadece burada olan olayları bana
ve eşime benim şükür sebebim oluyor
ne insanlar görüyoruz dertlerini dert ediniyorum
ama dua ediyorum onlar için
gitme güzel bi yer burası
umarım olur canım çok güzel bi hayatları oluranladım canım, zor zamanlar(hayat koşulları çok ağır). umarım onların geleceği de bizim geleceğimiz gibi olur
umarım olur canım çok güzel bi hayatları olur
allah çok çok verir hayatlarını hayırlı eyler
kötülerden korur inşaallah rabbim
kilo almamaya çalışıyorum. bu hafta 52,5 civarında korumaya çalışıcam, kıstıkça daha beter oluyorkızzz ne ediyon sen bakım böylee
aynen bende öyle yapıcamkilo almamaya çalışıyorum. bu hafta 52,5 civarında korumaya çalışıcam, kıstıkça daha beter oluyor
oooohhhh afiyet olsun kuzum, bizimde yarın yıl dönümümüz şarap içmeyi planlıyorumaynen bende öyle yapıcam
çok bunaldım öylee sıktıkça daha da deliriyorum anlmadım gitti
akşamda tecila çaktım
aa benimde 9 unda kuzumoooohhhh afiyet olsun kuzum, bizimde yarın yıl dönümümüz şarap içmeyi planlıyorum
tanışma yıldönümümüzü bizde evde kutlarızbiz burdayız canım, bu tanışma yıl dönümü. evlenme yıldönümünde bende bi yerlere kaçmak istiyorum(haziranda)
aman benimki de dalga geçiyor ama ben herkese özel günleri kutlamıyorum ki(sevgililer günü,yılbaşı evde başbaşa oluruz ekstra sadece içkimiz ve çerezimiz olur(hediye almayız,istemem de zaten)), bu kadarcık da olsun yanitanışma yıldönümümüzü bizde evde kutlarız
hatta dalga geçer biz herşeyi kutluyoruz dieye
bende kutlamam canım hediye olayı yokaman benimki de dalga geçiyor ama ben herkese özel günleri kutlamıyorum ki(sevgililer günü,yılbaşı evde başbaşa oluruz ekstra sadece içkimiz ve çerezimiz olur(hediye almayız,istemem de zaten)), bu kadarcık da olsun yani
aynenbende kutlamam canım hediye olayı yok
sadece başbaşa oturalım evde o yeter bana
bende sözde yoğunum bebeğim hiç bişy yapmıyoruym yabugün çok yoğunnnsütümü bile bitirtmediler, daha yeni yarım kalmış sütümle bir bisküvimi yiyebiliyorum. bu kadar yoğun çalışmak istemiyorum ben yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?