70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballar bu arada 1 Mayısta başlarım diyordum ama neden bekleyeyim deyip bugün başladım, sabah tartıldım yine 70.4 gördüm tartıda, sanırım 2 kg ödem falandır gerisi de aldığım kilolardır. İnşallah istikrar sağlarsam son gelen artılar hızlıca gidecektir.

Benimki ne hastalığı acaba
Anneme ikiz demişler tek doğmuşum, ikizimi sorarlarsa stresi mi oldu aceba

Ahh öyle bir eniştemiz varsa daha ne olsun Ne güzel her şeyiyle ilgilenen bir baba. Yarınları düşünürsek ondan çekinmesi de iyi bir şey gibi

Çok teşekkürler canım, sıkı olmanın avantajlarını yaşıyorum Tartıya çıkınca acı gerçekle yüzleşiyor olsamda
Yani özlüyor mu nedir anlamadım resmen sarıyor bazen. Bazen açlık yaramıyor bu adama

Hala regl olamadım, şişkinlik ve karışık duygular devam ediyor
Hangi arada derede yaptın 25 bin vuu
Hemde evde 8 çizerek helal sista
Aaa nasıl unutursun teesüf ederim Hatta aynı gün kondisyona binmiş 40ları zorlayıp pert olmuştum kaç gün. Ondan sonra en çok 17bin attım tabi evde
Evet balım azalabilir onun için yemeye çalış Dikkatsizlikten ziyade dalgınlık da olabilir balım. Kafa karışık ister istemez, sınavdı işti koronaydı vs. Zaman zaman bende yaşıyorum. Suya daha çok yüklen o zaman. Sanıyorum atamadığın balgamda var sende, vücutta sıvı azalınca yoğunlaşıp tıkıyor gibi anlıyorum. Zaten astımda iltihap oluyor, iltihap da balgam olarak çıkıyor. Alerjik astımsa birde bronşlar daralıyor. Sen suyu, zerdeçalı, çörekotunu ve zencefili hayatından çıkarma derim. Her seferinde söylüyorum ama henüz hiç kullandığını duymadım balım
İyi geceler canım
Ne iyi yapmışsınız, çok yürüyen var mıydı oralarda, kalabalık mıydı sahil?
Evde hala depresyona girmediysen alışmış olabilirsin
İspanyolca ne oldu bırakmadın di mi?
Sen işe ne zaman dönebileceksin veya kapanma da evden mi çalışacaksın? Enişte zaten evden çalışıyordu galiba. Bu dahil ne çok sordum di mi

Manavgatta her şey kontrol altında
Teyzeden de ses çıkmadı. Bizde iyiyiz çok şükür canım, sanırım her şey tıkırında
Ayyyy hakikaten hiç vukuat yok, tü tü tüüüü Maşaallahh, çöp mü kırsam, tahtaya mı vursam, düşündümde yapılacak mantıklı bir şey bulamadım bu durumda
Demek ki bu da manevi bir ihtiyaç ki insan illa bir şey yapıp iyi şeyleri korumak istiyor. Batıl şeyler böyle çıkmış demek ki
asliogretmen merak ettim canım nasıl oldunuz? Umarım bizim gibi rahatlıkla geçmiştir virüs, atlatmışsınızdır.
Aslım virüste senden daha çok etkilendi canım Yakında aramıza güzel enerjisiyle döner inşaallah

Cok sukur iyiyim kuzum sağ ol sizin de hafif atlatmaniza cok sevindim
Balım cok güzel anlatmissin aynen öyle oluyo bende o tikaniklik..
Kuşum cörekotunu arada bi kahvaltida yumurtama serpiyorum, zerdecali corbada cok kullaniyorum, zencefili de cayini iciyorum ama bunlari sürekli yapiyorum dersem yaaln olur bu aralar agirlik vereyim haklisin

Canım çok geçmiş olsunnn çok sevindim atlatmanıza
İyiyiim babamın sınavına çalışıyorum yine dün annişle son kez avmye gittik yeşil büyük bahçesi var oturduk kahvemizi içtik canım

Bir çocuk iki çocuğa bedelsin demek ki

Kız benim yaptığımı beğenmez laf atar bende nasıl olsa beğenmeyecek diye verdim çocuğu küçükken istediğim gibi giydirmeme bile müsade etmedi rahat edemezmis falan filan kıyafet alışveriş i bile onda o derece yani herşeye çok karıştığı için mecbur kalıyorsun bir nevi savunma biçimi gibi düşün yaptığı iyilik gibi değil de fazla müdahale güvensizlik illa onun dediği olacak

Akrep iste ya ortası yok ki ya çok sever ne nefret eder bırak sevsin

Ben Antalya ya yeni evde attın o adimi sandım halkalı da attığın adımı bisiklet pedalı ni toton acıyana kadar hunharca çevirmeni hatırlıyorum hayatımızın rekorlarını kirmistik daha o günlerden sonra 15 Bin i geçmedim ne mücadele etmişiz dalağı m şişe ne kadar koşuyor düm

Ah Felicio ne günlerdi be

Ultra teyze tırsmistir dut lari bile reddedince

asliogretmen merak ettim canım nasıl oldunuz? Umarım bizim gibi rahatlıkla geçmiştir virüs, atlatmışsınızdır.
Merhaba canım , bugün daha iyiyim . Bizim çok kolay geçmedi maalesef korona günleri . ama geçecek inşallah . Bir kaç güne daha da toparlarım inşallah.

Kızlar uzun zaman sonra tartıldım 68.2 çıktım yürüyüş ise yaramis diyet yapmamama rağmen iyi bence koruma gibi olmuş normal beslendim

Yemeğimi yedim ,şimdi gelsin artık çaylar kahveler

Sizden ne var ne yok ?
Şaka maka Nisan ayı da bitti.
Mayıs geldi resmen

Çok şükür canım iyiyim.Sen nasıl oldun?

Hyr yok sdce pko vr
Hoşgeldiniz
Pko da genelde bel ve göbek bölgesinde tipik bir yağlanma olur. Genelde de yumurtalıklardaki hormonal duruma bağlı olarak insülin direnciyle yakın ilişkisi vardır. Muhtemelen karbonhidratlara düşkünsünüz ve tok bile olsanız acıkıyorsunuz. Sizin en büyük çözümünüz spor, spor ve spor, ondan sonrada glisemik indeksi düşük, protein ve lifce zengin bir beslenme. Hatta kilo verirseniz pko şikayetleriniz de büyük ölçüde geçecektir. Uyku düzeniniz dahil hayatınızı yoluna koymanız lazım

29 Nisan Menüm

İftar
1 kepçe buğday çorbası
1 antrikot ızgara
2 yk patates püresi (sütlü)
3 ızgara mantar
Biraz yeşillik

Ara 1:
3 yk vişneli,cevizli sütlaç (yaptım oldu )

Ara 2:
4 çilek 4 yeni dünya 1 kivi

Sahur
3 yk yoğurt 2 yk keten tohumu
10 badem 7 fındık 1 ceviz

Su 2,5 lt
Çaylar ve kahve sade
Spor Allaha emanet
8 bin civarı adım diyelim.

30 Nisan Menüm

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 antrikot ızgara
2 kaliforniya biberi ızgara
4 yk kaşığı kremalı pestolu makarna
Biraz yeşillik

Ara 1:
3 yk aşure

Ara 2:
1 kivi, 1/2 greyfurt, 1 çilek

Sahur
3 yk yoğurt, 2 yk keten tohumu

Su henüz 2 lt yatana kadar 3 olur.

(Menüleri ters yazıyorum sanki. Önce sahur sonra iftar mı yazsaydım. Şu an ki sahuru yazdım yani akşam yemeği gibi
Civcivimden yarın biraz örnek alayım bakalım)

Çaylar şekersiz
Spor 5500 adım

01 Mayıs Cumartesi 62.6

Boyun 31
Sağ-sol kol 26
Göğüs 94
Bel 71
Göbek 85
Kalça 97
Basen 88
Sağ-sol Basen 53-53
Sağ-sol Baldır 33

sonngulen
Göğüs baya büyükmüş enerjim maşallahin var kaç cm inceldin göğüsten?
Bir de kalça kalmış göğüs ve kalça inceldi mı tamamdır diğer bölgelerin göze batacak gibi değil
Kol ,bel,boyun vs ölçülerin beğendim
Bir 5 kilo daha verip sporu arttırınca çok güzel olurtoplamda 15 kilo vermiş olursun sıra sıkılaşma ya gelir hem korur hem incelir sin.Hem de yavaş yavaş kilo verirsin.

Canımmm hoşbuldum iyiyim iyiyim yorgunum azıcık dünde evde temizlik yaptım kaç gündür yoktuk ya çöl tozları fena istanbul kartal dayım ben canım evet evde yürüyüycem kardio yaparım ağırlık çalışırım derin temizlik yapmak suretiyle de spor yaparım sıkıntıdan çatlamamak dileğiyle evin içinde iş miş yaparak onbini geçmişliğim çokturda 25 bin helal olsun diyorum plaketi hakettin bebem ama azimle olur bence ben de bir deniycem
Evet canım yaa hergün en az 15 bin adım yürüyordum işlerle 20 binin bayağı üzerine çıkıyordum
Oh çok şükür canım ya daha da iyi olun işallah
Merhaba canım , bugün daha iyiyim . Bizim çok kolay geçmedi maalesef korona günleri . ama geçecek inşallah . Bir kaç güne daha da toparlarım inşallah.
Ah canım yaa tekrar çok geçmiş olsun biran önce toparlanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…