70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sen her halinle güzelsin balım

Demez canım bence sen çok iyi bir annesin Zamanla tıpta herşeyin çözümü oluyor yeterki duygusal olarak uygun olalım

Demez canım bence sen çok iyi bir annesin Zamanla tıpta herşeyin çözümü oluyor yeterki duygusal olarak uygun olalım
İnşallah demez tarih tekerrürden ibaret bir kez baktı bana anne dünyada senden güzel kadınlar da var dedi
Canım Burcu m ölçülerini çok beğendim

İnşallah demez tarih tekerrürden ibaret bir kez baktı bana anne dünyada senden güzel kadınlar da var dedi

Çok sağol bebekim istediğim incelme bir iki aya tamamlanıcak inşallah

Ölçülerimi aldım kalınlaşma olmuş tabi

Boyun 36
Sağ sol kol 27
Göğus 92
Bel 77
Karın 98
Kalça 101
Basen 102
Üst bacak sağ 58 sol 59
Alt bacak 38

sonngulen
olsun canım sen kolay inceliyorsun

Zaten ne geçiyorsa annelerimizden geçiyor, birçoğumuzda aynıdır galiba. Annemden geçmeyen tek şey sarışınlık keşke o geçseymiş Ayakta durmak varisi çok arttırıyor biliyorum canım, malesef bende de oluşumları var, önlemek mümkün mü onu da bilmiyorum.
Merhaba balım kolaylıklar dilerim
Sagol balım, nasılsın.

Açık sözlü erkekleri hiç sevmiyorum

Hadi ya sarışın mavi gözlü olacaktın he adamın aklını başından daha çok alırdin

Çorabi filan var ilerlemesini durdurmak için ilacı da var ama ben ikisini de sevmiyorum çorap darliyorilaç da daha çok ağrı yapıyor bende akışına bıraktım bende .

Ha ha benim oğlan terazi açık sözlü babası na çekmiş oda öyle gerci bende öyleyim

Gözlerim yeter dermişim ayy bu gece ben bende degilem

Çorabını biliyorum babam giymek zorundaydı çok fena görünüyor. İlaçlardan da gına geliyor insana.

Benim kocam da çok açık sözlü, bazen hiç hoş olmuyor valla en azından eşlerimize karşı politik davranma modunu açık tutabiliriz diye düşünüyorum

Mavi göz ,açık ten siyah saç kaş filan harika oluyor Onur Tuna mesela mavi göz adama çok yakışıyor.

Bu gece sen kimsin aceba
İçinden ne çıkacak

Kız benimki ne yalani becerebilir, ne rol yapabilir politik olmak başaracagi son şey sanırım ailesi akrabaları da bıkmış durumda şom ağzını açma derler öngörü su yüksek kötü bir şey söyler sonra olur derler ki sen söyledin de oldu tabi tutmadığı da çok olur arada ya da geç tuttuğu

Sağol canım ölçülerin için tebrik ederimdetokslar ise yaramis spor çok farkediyor gerçekten
Evvet işe yaradı valla çok mersi canım benim spor her zaman yaptığım için ekstra etkisi olduğunu sanmıyorum sporu hatta agresif yaparken daha softa çektim bir de hormonlardan eskisi gibi hızlı inemiyorum hatta hiç inemiyordum sanırım bir fark var relaks hale geldim 1 aydır kortizon stres düzeyim azaldı keza 5htp kullanmaya başlamıştım etkisi oldu (arada manasız mutluluk moduna giriyorum ) yavaş tepki verse de iniyorum ve inan o kadar sağlam yiyorum ki yağlı yağlı herşeyi bedeni stresten arındırmak bence yemekten daha önemli
Yavru kuş harika ölçülerin sen olmuşsun bundan sonrası da ballı kaymak

Günaydın muhteşem güçlü güzel kadınlar

ne yedim uzundur yazamıyordum keza ben de kendi not defterime yazmıyordum ama makro hesaplaması yapmak için uygulama kullanıyorum oraya yazıyorum beslenmemin %70-75 yağ %18/22 si protein %5/10 arası karbonhidrattan oluşuyor karbonhidrat yediğim sebze çiğ pişmiş farketmez 20 gr geçmiyor 10larda kalıyor hatta kalori bazından çok makroya bakıyorum kalori olarakta aşağı yukatı 1200/1400 arası oluyor iki kere yiyorum genelde 20 saat açlık 4 saat tokluk yapıyorum ve genelde son öğünüm öğlen 1 yada 2 gibi bitmiş oluyor açlık hiç çekmiyorum açlık gelirse 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum

Ben onur tunanin gözlerini fazla dikkat çekici ve sert buluyorum mesela. Yine de açık tene renkli göz gerçekten çok yakışıyor, ben koyu kumral gibiyim

Valla gece çok değişik duygular içerisindeydim, şükür kendime geldim şu an

Canım yalan soylemesinler de en azından bize güzel olmuş, iyi olmuş gibi azıcık kivirsinlar, dan diye beğenmedim demesinler

Şom ağızlı olmak da fena biz de eşimle bazen, maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor diye kendimizle dalga geçeriz
Canım sanırım ketojenik diyet yapıyorsun, kolaylıklar diliyorum. Birkaç kez detayları incelemiştim ama zor geldi bana, listelerini tekrar yazacak olursan senden de bakarım bir nasıl oluyormuş diye. 4 saatlik tokluk süresi hasta etmesin seni aman dikkat et

Stresten arınmak hepimizin ihtiyacı bence spor müthiş stres attırıyor zaten
Onur Tuna iyiki yüz yüze geldiğimiz biri değil derin bir mavisi var insan bakarken kaybolur ben klasik sarışın mavi gözlü erkek den ziyade Onur Tuna gibi olanlari beğeniyorum

Senin gözlerin yeter boncuğum

Regl ya da ovulasyon haftası ise hormonlar tavan olması normal duygu karışıklıgi

Hayatta kessen kıvıramaz bir şeyi kızarım diye içinde tutacak ya nerdeyse sisecek gibi olur birşey söylüycem ama kızarsın kendimi zor tutuyorum der

Siz de aynısıniz demek renkli gözden mı aceba desen benimki ela gözlü benim de bazen nazarim değer oysa ki kahverengi gözüm arkadaşın pantolonu nu beğeniyorum yırtılıyor hemen kupen güzel derim küpesi düşer

sanırım alıştım, kızımla eğlenceli oluyor evde olmak :)
işe bugün başladım :) tüm bankalar açık, tüm şirketler açık zaten çalışanlar devam ediyor istanbulda.
eşim de ofisine gidecek bu süreçte.
ispanyolca bırakmadım ama ara verdim :) bugünlerde kaldığım yerden devam edeceğim.
antalyayı çok özledim ben, bilmiyorum hiç bu yaz gelebilir miyiz ki..
keyfini çıkar canım.

Canım çok geçmiş olsunnn çok sevindim atlatmanıza
İyiyiim babamın sınavına çalışıyorum yine dün annişle son kez avmye gittik yeşil büyük bahçesi var oturduk kahvemizi içtik canım

Merhaba canım , bugün daha iyiyim . Bizim çok kolay geçmedi maalesef korona günleri . ama geçecek inşallah . Bir kaç güne daha da toparlarım inşallah.
çok geçmiş olur inşallah
bol bol takviye vitamin alın olur mu? benim teyzem doktor onun tavsiyesi oldu özellikle.
çinko, c, d gibi ek vitaminler ve coraspin.
umarım sağlıkla dönersin canım..

annemden sarışınlık, beyaz ten, babamdan mavi göz aldım ben,
kardeşimse (erkek) annemden kahverengi göz, babamdan esmerlik almış

benim kızımla senin oğlan aynı huylara sahip gibi :)

erkeklerde renkli göz hiç sevemiyorum ben yaa :)
kimileri bayılır ama herkesin karşı cinste farklı beğenileri var işte

sudem34 doğum günün kutlu olsun canımmm
geç gördüm kusura bakma, yeni yaşında her şey gönlünce olsun, mutluluklar, güzellikler dilerim:)

owww birileri ölçüp biçiyor süperrr gidiyorrmuşşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…