70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yeni değil benimle beraber başlamıştı diyete canım evet erkeklerin metabolizmasi daha hizli calisiyo kas oranlari fazla oldugu icin.
Bizim bide regl dönemi o bu hic bitmiyo ki hormonlar

Gözüme bir çok geldi ama benim hedef 6 kere 7 den 42 idi ne ara 80-90 bin oldu

Çikolata kendisini yedim bikana kadar artık canım bile istemiyor bölgesel spora başladım biraz şimdi
Tamam balım, sen nasıl istersen
Çiçeğim, geçen ay regl olduğumda koviddim. Hepsi bir araya gelince sapsarı olmuştum. Zaten haşimato hipotiroidim var.
Sanırım hepsi etkiledi
Olurum elbet ama iştahım çok açık. Şikayetim bu regl olsam, iştahım da gider diye düşünüyorum.
Yesem bir dert, yemesem bir dert

Sen yeter ki yürü şampiyonum, motivasyon tam
Tünaydın muhteşem kadınlar
Dünün yürüme verisi bugünü sonra eklerim daha ayaktayım çünkü Eki Görüntüle 2856998

23 mayıs günü olan yürümemi atmamışım bak

Eki Görüntüle 2857003
Yine de şampiyonumuzsun çiçeğim
Muhtemelen hep sen olacaksın
inşallah canım inşallah
IStAnbuLum öyle ,köprü trafiği iki ayrı şehir haline getiriyor. Mesela annemler Anadolu Yakasında otursaydı bizde bu kadar ayrı kalmazdık. Köprü gözümüzde büyüyor bazen
sağlık olsun da gidilir de gelinir de elbet Yeter ki sağlık olsun
ayyy sende de mi aynı sorun ben her yıl yaşıyorum üç dört kere ama gerçekten sinir bozucu bir rahatsızlık
Maşallah güzel Leylam, harikasın Ama çok özletiyorsun, bilesin
Çok tebrik ederim çok güzel adımlar atmışsınız
katılsana bize
Yeni değil benimle beraber başlamıştı diyete canım evet erkeklerin metabolizmasi daha hizli calisiyo kas oranlari fazla oldugu icin.
Ahhh yine regl, yine hormon mesajlarından biri daha
Çok haklısın civcivim, kadın olmak ne zor. Allahtan biz güçlü kadınlarız da düşsekte hemen ayağa kalkabiliyoruz

Aynen öyle aslım ayaga kalkmakla kalmadım güzelce sporumu yaptim kan ter icinde kaldim ohh cok rahatladım

Sen nasilsin napiyosun tadilat falan ne oldu söylediysen de unutmusumdur hafizam malum

25 Mayıs Salı Menüm
Sabah 11.30
2 kasik patatesli omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık, 1 cay kasigi bal
Akşam 17.00 2 kasik kıymalı taze fasulye, 1 dilim ekmek
Ara 18.00 nescafe, 3 tam buğdaylı yaprak galeta, 1 kare cikolata

Spor;
Leslie 1 mil=20 dk
Jillian Level 1= 27 dk
Adımlar(Tel elimde saydikları)= 2000 adım
Su; 2 litre

Aynen öyle aslım ayaga kalkmakla kalmadım güzelce sporumu yaptim kan ter icinde kaldim ohh cok rahatladım

Sen nasilsin napiyosun tadilat falan ne oldu söylediysen de unutmusumdur hafizam malum
Wayyy harikasın civcivim. Maşallah sana. Bizde çaya geçtik.
Civcivim, banyo pazar günü bitti. Şimdi sadece pervazlar kaldı çakılacak. Usta bugün yarın diye öteleyip duruyor Bitecek inşallah, umudum var.
biriciğim bir de koltuk takımı alacağız. O bekliyor, tv ünitesi . Oy daha ne çok iş varmış. Ama bunların acelesi yok. Şimdilik idare ediyoruz

Yaşasınnnn, bir adım sayısı gördüm sanki
( bir kedi gördüm sanki )
Menün de güzel biriciğim , sporun da efsane. Afiyet olsun

Cogu gitmis azi kalmis aslim tadilat isi bitsin de koltuk secimi falan isin daha zevkli kismi sanki
Yaşasınnnn, bir adım sayısı gördüm sanki
( bir kedi gördüm sanki )
Menün de güzel biriciğim , sporun da efsane. Afiyet olsun
Teşekkür ederim canim
Sizinkilerin yninda benm adimlar yok gibi bir sey

91 ne güzel öyle azmin zaferi
Tünaydın muhteşem kadınlar
Dünün yürüme verisi bugünü sonra eklerim daha ayaktayım çünkü Eki Görüntüle 2856998
Vooov efsane
Afiyet olsun canım yazın dondurma kavun karpuz güzel gidiyor yaz meyveleri de çok lezzetli.
Balım süper 53 ile mezun oldun zaten 52 -53 üst limit ideal.
Zaten güzel koruyormussun.
Bende tekrar 1-2 gün en azından diyete donsem iyi olacak.
7 gün yiyip sadece spor yapıyorum.
En kotu 5 gün detoks yapsam en azından ödem gider komple.
Çok tebrik ederim çok güzel adımlar atmışsınız
Ya sen
Akşam yemeği az canım 6-8 yemek kaşığı olurdu.meto yavaşlamasin sonra.
Sporun güzel beğendim
Vuu yeni koltuklar süper

Canım hic istemedi canim ya. Artik yarin daha cok yerim biraz fazla yapmisim zaten elimin ayari kactı yine neyse ki saglikli bi yemek

Benim adımım geçen hafta çok azdı toplam 30 bin falandı bu hafta atmaya çalışıyorum şuan 2 gün toplamı 26 binde canım sizden ilham aldım çok teşekkür ederim

Aslım balım bende sizi özlüyor arada bir giriyorum
mezun oldun mu takımdan arada kaçırdım mı?

Selam kızlar
asliogretmen balım ben 3800 filandi sanırım bugün temizlik için evdeydim00 dan önce saate bakmayı unutmusum .

Saati telefona bağlamıyorum şarjı hızlı bitmesin diye ondan tam net değil adimim 4000 lerde olabilir evde bir ara tepindim ileri geri koşturdum epey

Ama sen 3800 baz al günde 6.000 ortalama en az hedefim vardı en azından dünle bugün ortalaması 6-7 bin arasi oluyor

Aslım balım bende sizi özlüyor arada bir giriyorum
mezun oldun mu takımdan arada kaçırdım mı?
14 Mayıs’ta mezun oldum Leylam
Hep bizimle kal
Tamamdır balım , sen nasıl istersen

Evet kuzum ta disipline oldum artık olur gibi olup olmuyordum bir yıldır iniyordum çıkıyorum kısır döngüsü vs artık bu benden sıkıldım valla çok sıkıldım kendimden yemek içmek düşünmek tattmak biçmek istemiyorum 54-55 aralığına gelince bir şişe şarapla kutluycam ve telimdeki tartma biçme uygulamalarını kaldırcam eski beni özledim yaa acıkınca ye doyunca bırak yani
Senin ölçüler bir harika bebekim benim göğüs küçük 86 mıydı neydi gerçi ben küçük seviyorum kendimde omuzlarım geniş memişlerde büyük olunca kendimi dana gibi hissediyorum sportif durmayı seviyorum
Ohhhh geçmiş gitmiş olsun kuzum çok sevindim sağlıktan gerisi gerçekten boş kuzum cümlemizin sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömrü olsun
Canım yaa olsun kolay değil daha geçen ay hastaydın troit vs zaten zor birde sen stres olma iştahında gelir geçer ya ne iştahlar atlattık hepsi geçti gitti
91 olmadı kuzum ya ordaydı önceden 95 91 e gitmek hedefim olsun didim

muhteşem ikilisiniz maşallah size çifte kumrular
keşke benim eşim de diyet yapmak istese, yapsa demiyorum bak istese o bile yeter

evet o köprü dünyanın en güzel ve en zor şeyi herhalde bizim için

menüleri özlemişim, ne kadar sağlıklı, dengeli, afiyet olsun

çilek&muz favorim, daha karpuz kavuna geçiş yapmadım, dondurma çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…