- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Yeni değil benimle beraber başlamıştı diyete canımkeyifçiyim bu aralar
çay da güzeldir afiyet olsun canım
eşin diyete mi başladı?
işin tuhafı benim de eşim ne zaman biraz kıssa, diyet falan da değil yani, tatlıyı haftada ikiye indirse bile hemencecik veriyor anlamıyorum
neler yiyorsun? çikolata soslara devam mı
Tamam balım, sen nasıl istersenGözüme bir çok geldi amabenim hedef 6 kere 7 den 42 idi ne ara 80-90 bin oldu
Çikolata kendisini yedim bikana kadarartık canım bile istemiyor bölgesel spora başladım biraz şimdi
Çiçeğim, geçen ay regl olduğumda koviddim. Hepsi bir araya gelince sapsarı olmuştum. Zaten haşimato hipotiroidim var.Olursun kuzum yaaa sabır azıcık herşeyden etkileniyoruz yahu hava değişimi stres bla bla bla gelecek elbetteee amaben yumurtaya başka proteinler ekleyerek devam ediyorum canım bugün misal hindi yaptım tavada kavurttum iki gündür ekstra bitkisel olarak avakado kattım ama bugün almadım nasıl etkiliyor bünyeyi enerjimi diye kendi üzerimde araştırma yapıyorum yalnız yağ miktarını doğru ölçülerde yiyince çok zor çok çorba içer gibim sanki ve incelmem yağı arttırmamla daha da arttı günde ortalama 1700 kalori alıyorum ama eriyorum pek mesudum
Ellerine sağlık harikalar yaratmışsın ne güzel yaa ben de gelen giden olsa keşke ağırlasam dostları dımdızlağız kızımlapofff yani kendi adıma ama sizin adınıza ne güzel
Yahu karıncalarla çözüme gidemediniz tüh yaa
Ay ne güzel olmuş yavru kuş
Ben aynı bıraktığın yerdeyim şekerim evde yer yer yemek yap tmizlik yap yürü spor yap sarmalındayım
Vaysss vaysss beybi ellerine sağlık nasıl güzel motivasyon
Benim hedefim nekarnım dümdüz olsun hangi ölçüyle olcaksa bel incelsin ki şu anda ayıptır söylemesi karın göbek gitti gibi Yüzümün abalaklığı gitti süzüldü diye tabir edilen hahahaha yani ben 53-55 kilolardayken belim 67-68 di kalın kemikliyim daha incelmesi mümkün değil gibi içyağımın tamamen gitmesi demek sağlıksz olur kanımca sanıyorum çok kas yaptım ben geçtiğimiz senelere göre ondan 58 e gelince bile aynı gibi kalçada 95ti sabah o biraz böyle eski ölçüm 91 lerdeydi oraya ulaşmak olabilir ve beli 67 ye getirmek çünkü vucudumda yağ göbekte ve kalça bacak kenarında böyle onlarda giderse durcam söz ama bir haftada oldu bence haziran ortası olur ne dersin
Tünaydın muhteşem kadınlar
Dünün yürüme verisi bugünü sonra eklerim daha ayaktayım çünküEki Görüntüle 2856998
Yine de şampiyonumuzsun çiçeğim
inşallah canım inşallahben bunu görmemişim aslım,
uzaklık+virüs olunca böyle oldu, istanbuldayız ama ayrı yakalarda yaşıyoruz,
o da ayrı şehir gibi oluyor
sen de en yakın vakitte kavuşursun inşallah
büyümüşte küçülmüşler zaten, anında bozuyorlar insanı
yürüyüşe alışınca öyle oluyor bir dönem yapmıştım, hem vücuduna hem ruhuna iyi geliyor
afiyetler olsun, ben de dondurma keyifçiliği yapıyorum
bugünde şansıma müşterimizden hediye kocaman paket godiva geldi
senin şu ölçerek biçerek yaptığın beslenme düzenine hayranım
çok disiplinlisin, bende bu ara ipin ucu kaçtı en yakın zamanda yakalamalıyım o ipi
benim göğüs 91cm gibi, öyle olunca göğüs bel oranı gayet şekilli estetik duruyor,
kilo değil de işte vücut şekliyle çok alakalı bu görüntü ve senin kendini nasıl görmek istediğinle
ama gönül istemez mi 65 cm belim olsun, karnım dümdüz olsun
bir ara yemek yemiyordum karnım şişiyor diye
şimdi biraz rölantiye aldım kendimi yine devam edeceğim, hayattaki en büyük uğraşım ve takıntım beslenme düzenim, diyet, kilo falan, artık hobi oldu resmen bana
ayyy sende de mi aynı sorungeçen hafta cuma doktor randevumdaydım, sormuşsunuz.
regl düzensizliklerim vardı kızlar, kafama takılıyordu.
ultrason, smear testi, hormon testleri, yumurtalık testi vesaire her şeye bakıldı, hepsi tertemiz çıktı
hatta doktor çok çok iyisin, hamile kalmak istemiyorsan dikkat et diye ekledi
şimdi daha keyfim yerine geldi, çok klasik ama çok doğru "sağlık her şeyin başı"
bunu covid olduğumda da çok düşünmüştüm.
para, pul, güzellik vs. sağlık olmadığında hepsi çöp.
önce sağlığımız yerinde olsun her şey olur inşallah
Maşallah güzel Leylam, harikasınSudem balım haftada 1 genelde dayanamıyorum üç dört günde bir tartılıyorum sabah tartıldım 50,8 geldim haftada iki gün çok dikkat ediyorum gerisinde free takılıyorum balım
52 aşmadığım sürece tekrar diyet sürecine tamamen girmek istemiyorum
katılsana bizeÇok tebrik ederim çok güzel adımlar atmışsınız
Ahhh yine regl, yine hormon mesajlarından biri dahaYeni değil benimle beraber başlamıştı diyete canımevet erkeklerin metabolizmasi daha hizli calisiyo kas oranlari fazla oldugu icin.
Bizim bide regl dönemi o bu hic bitmiyo ki hormonlar
Aynen öyle aslım ayaga kalkmakla kalmadım güzelce sporumu yaptim kan ter icinde kaldim ohh cok rahatladımTamam balım, sen nasıl istersen
Çiçeğim, geçen ay regl olduğumda koviddim. Hepsi bir araya gelince sapsarı olmuştum. Zaten haşimato hipotiroidim var.
Sanırım hepsi etkiledi
Olurum elbet ama iştahım çok açık. Şikayetim buregl olsam, iştahım da gider diye düşünüyorum.
Yesem bir dert, yemesem bir dert
Sen yeter ki yürü şampiyonum, motivasyon tam
Muhtemelen hep sen olacaksın
inşallah canım inşallah
IStAnbuLum öyle ,köprü trafiği iki ayrı şehir haline getiriyor. Mesela annemler Anadolu Yakasında otursaydı bizde bu kadar ayrı kalmazdık. Köprü gözümüzde büyüyor bazen
sağlık olsun da gidilir de gelinir de elbetYeter ki sağlık olsun
ayyy sende de mi aynı sorunben her yıl yaşıyorum üç dört kere ama gerçekten sinir bozucu bir rahatsızlık
Maşallah güzel Leylam, harikasınAma çok özletiyorsun, bilesin
katılsana bize
Ahhh yine regl, yine hormon mesajlarından biri daha
Çok haklısın civcivim, kadın olmak ne zor. Allahtan biz güçlü kadınlarız da düşsekte hemen ayağa kalkabiliyoruz
Wayyy harikasın civcivim. Maşallah sana. Bizde çaya geçtik.Aynen öyle aslım ayaga kalkmakla kalmadım güzelce sporumu yaptim kan ter icinde kaldim ohh cok rahatladım
Sen nasilsin napiyosun tadilat falan ne oldu söylediysen de unutmusumdur hafizam malum
Yaşasınnnn, bir adım sayısı gördüm sanki25 Mayıs Salı Menüm
Sabah 11.30 2 kasik patatesli omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık, 1 cay kasigi bal
Akşam 17.00 2 kasik kıymalı taze fasulye, 1 dilim ekmek
Ara 18.00 nescafe, 3 tam buğdaylı yaprak galeta, 1 kare cikolata
Spor;
Leslie 1 mil=20 dk
Jillian Level 1= 27 dk
Adımlar(Tel elimde saydikları)= 2000 adım
Su; 2 litre
Cogu gitmis azi kalmis aslim tadilat isi bitsin de koltuk secimi falan isin daha zevkli kismi sankiWayyy harikasın civcivim. Maşallah sana. Bizde çaya geçtik.
Civcivim, banyo pazar günü bitti. Şimdi sadece pervazlar kaldı çakılacak. Usta bugün yarın diye öteleyip duruyorBitecek inşallah, umudum var.
biriciğim bir de koltuk takımı alacağız. O bekliyor, tv ünitesi . Oy daha ne çok iş varmış. Ama bunların acelesi yok. Şimdilik idare ediyoruz
Teşekkür ederim canimYaşasınnnn, bir adım sayısı gördüm sanki
( bir kedi gördüm sanki)
Menün de güzel biriciğim , sporun da efsane. Afiyet olsun
Estağfurullah biriciğim azı çoğu yokCogu gitmis azi kalmis aslim tadilat isi bitsin de koltuk secimi falan isin daha zevkli kismi sanki
Teşekkür ederim canim
Sizinkilerin yninda benm adimlar yok gibi bir sey
Kesinlikle aslımEstağfurullah biriciğim azı çoğu yok
spora devam
91 ne güzel öyleOlursun kuzum yaaa sabır azıcık herşeyden etkileniyoruz yahu hava değişimi stres bla bla bla gelecek elbetteee amaben yumurtaya başka proteinler ekleyerek devam ediyorum canım bugün misal hindi yaptım tavada kavurttum iki gündür ekstra bitkisel olarak avakado kattım ama bugün almadım nasıl etkiliyor bünyeyi enerjimi diye kendi üzerimde araştırma yapıyorum yalnız yağ miktarını doğru ölçülerde yiyince çok zor çok çorba içer gibim sanki ve incelmem yağı arttırmamla daha da arttı günde ortalama 1700 kalori alıyorum ama eriyorum pek mesudum
Ellerine sağlık harikalar yaratmışsın ne güzel yaa ben de gelen giden olsa keşke ağırlasam dostları dımdızlağız kızımlapofff yani kendi adıma ama sizin adınıza ne güzel
Yahu karıncalarla çözüme gidemediniz tüh yaa
Ay ne güzel olmuş yavru kuş
Ben aynı bıraktığın yerdeyim şekerim evde yer yer yemek yap tmizlik yap yürü spor yap sarmalındayım
Vaysss vaysss beybi ellerine sağlık nasıl güzel motivasyon
Benim hedefim nekarnım dümdüz olsun hangi ölçüyle olcaksa bel incelsin ki şu anda ayıptır söylemesi karın göbek gitti gibi Yüzümün abalaklığı gitti süzüldü diye tabir edilen hahahaha yani ben 53-55 kilolardayken belim 67-68 di kalın kemikliyim daha incelmesi mümkün değil gibi içyağımın tamamen gitmesi demek sağlıksz olur kanımca sanıyorum çok kas yaptım ben geçtiğimiz senelere göre ondan 58 e gelince bile aynı gibi kalçada 95ti sabah o biraz böyle eski ölçüm 91 lerdeydi oraya ulaşmak olabilir ve beli 67 ye getirmek çünkü vucudumda yağ göbekte ve kalça bacak kenarında böyle onlarda giderse durcam söz ama bir haftada oldu bence haziran ortası olur ne dersin
VooovTünaydın muhteşem kadınlar
Dünün yürüme verisi bugünü sonra eklerim daha ayaktayım çünküEki Görüntüle 2856998
Afiyet olsun canımben bunu görmemişim aslım,
yürüyüşe alışınca öyle oluyor bir dönem yapmıştım, hem vücuduna hem ruhuna iyi geliyor
çok disiplinlisin, bende bu ara ipin ucu kaçtı en yakın zamanda yakalamalıyım o ipi
benim göğüs 91cm gibi, öyle olunca göğüs bel oranı gayet şekilli estetik duruyor,
kilo değil de işte vücut şekliyle çok alakalı bu görüntü ve senin kendini nasıl görmek istediğinle
şimdi biraz rölantiye aldım kendimi yine devam edeceğim, hayattaki en büyük uğraşım ve takıntım beslenme düzenim, diyet, kilo falan, artık hobi oldu resmen bana
BalımSudem balım haftada 1 genelde dayanamıyorum üç dört günde bir tartılıyorum sabah tartıldım 50,8 geldim haftada iki gün çok dikkat ediyorum gerisinde free takılıyorum balım
52 aşmadığım sürece tekrar diyet sürecine tamamen girmek istemiyorum
Ya senÇok tebrik ederim çok güzel adımlar atmışsınız
Akşam yemeği az canım 6-8 yemek kaşığı olurdu.25 Mayıs Salı Menüm
Sabah 11.30 2 kasik patatesli omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık, 1 cay kasigi bal
Spor;
Leslie 1 mil=20 dk
Jillian Level 1= 27 dk
Su; 2 litre
Vuu yeni koltuklar süperWayyy harikasın civcivim. Maşallah sana. Bizde çaya geçtik.
Civcivim, banyo pazar günü bitti. Şimdi sadece pervazlar kaldı çakılacak. Usta bugün yarın diye öteleyip duruyorBitecek inşallah, umudum var.
biriciğim bir de koltuk takımı alacağız. O bekliyor, tv ünitesi . Oy daha ne çok iş varmış. Ama bunların acelesi yok. Şimdilik idare ediyoruz
Canım hic istemedi canim ya. Artik yarin daha cok yerim biraz fazla yapmisim zaten elimin ayari kactı yine91 ne güzel öyleazmin zaferi
Vooovefsane
Afiyet olsun canımyazın dondurma kavun karpuz güzel gidiyor yaz meyveleri de çok lezzetli.
Balımsüper 53 ile mezun oldun zaten 52 -53 üst limit ideal.
Zaten güzel koruyormussun.
Bende tekrar 1-2 gün en azından diyete donsem iyi olacak.
7 gün yiyip sadece spor yapıyorum.
En kotu 5 gün detoks yapsam en azından ödem gider komple.
Ya sen
Akşam yemeği az canım 6-8 yemek kaşığı olurdu.meto yavaşlamasin sonra.
Sporun güzel beğendim
Vuu yeni koltuklar süper
Benim adımım geçen hafta çok azdı toplam 30 bin falandı bu hafta atmaya çalışıyorum şuan 2 gün toplamı 26 binde canım sizden ilham aldım çok teşekkür ederim91 ne güzel öyleazmin zaferi
Vooovefsane
Afiyet olsun canımyazın dondurma kavun karpuz güzel gidiyor yaz meyveleri de çok lezzetli.
Ya sen
Sporun güzel beğendim
Vuu yeni koltuklar süper
Aslım balım bende sizi özlüyor arada bir giriyorumTamam balım, sen nasıl istersen
Çiçeğim, geçen ay regl olduğumda koviddim. Hepsi bir araya gelince sapsarı olmuştum. Zaten haşimato hipotiroidim var.
Sanırım hepsi etkiledi
Olurum elbet ama iştahım çok açık. Şikayetim buregl olsam, iştahım da gider diye düşünüyorum.
inşallah canım inşallah
IStAnbuLum öyle ,köprü trafiği iki ayrı şehir haline getiriyor. Mesela annemler Anadolu Yakasında otursaydı bizde bu kadar ayrı kalmazdık. Köprü gözümüzde büyüyor bazen
ayyy sende de mi aynı sorunben her yıl yaşıyorum üç dört kere ama gerçekten sinir bozucu bir rahatsızlık
katılsana bize
Çok haklısın civcivim, kadın olmak ne zor. Allahtan biz güçlü kadınlarız da düşsekte hemen ayağa kalkabiliyoruz
14 Mayıs’ta mezun oldum LeylamAslım balım bende sizi özlüyor arada bir giriyorum
mezun oldun mu takımdan arada kaçırdım mı?
Tamamdır balım , sen nasıl istersenSelam kızlar
asliogretmen balım ben 3800 filandi sanırım bugün temizlik için evdeydim 00 dan önce saate bakmayı unutmusum .
Saati telefona bağlamıyorum şarjı hızlı bitmesin diyeondan tam net değil adimim 4000 lerde olabilir evde bir ara tepindim ileri geri koşturdum epey
Ama sen 3800 baz algünde 6.000 ortalama en az hedefim vardı en azından dünle bugün ortalaması 6-7 bin arasi oluyor
Evet kuzum ta disipline oldum artık olur gibi olup olmuyordum bir yıldır iniyordum çıkıyorum kısır döngüsü vs artık bu benden sıkıldım valla çok sıkıldım kendimden yemek içmek düşünmek tattmak biçmek istemiyorum 54-55 aralığına gelince bir şişe şarapla kutluycam ve telimdeki tartma biçme uygulamalarını kaldırcam eski beni özledim yaa acıkınca ye doyunca bırak yaniben bunu görmemişim aslım,
Ohhhh geçmiş gitmiş olsun kuzum çok sevindimgeçen hafta cuma doktor randevumdaydım, sormuşsunuz.
regl düzensizliklerim vardı kızlar, kafama takılıyordu.
ultrason, smear testi, hormon testleri, yumurtalık testi vesaire her şeye bakıldı, hepsi tertemiz çıktı
hatta doktor çok çok iyisin, hamile kalmak istemiyorsan dikkat et diye ekledi
şimdi daha keyfim yerine geldi, çok klasik ama çok doğru "sağlık her şeyin başı"
bunu covid olduğumda da çok düşünmüştüm.
para, pul, güzellik vs. sağlık olmadığında hepsi çöp.
önce sağlığımız yerinde olsun her şey olur inşallah
Canım yaa olsun kolay değil daha geçen ay hastaydın troit vs zaten zor birde sen stres olma iştahında gelir geçer ya ne iştahlar atlattıkTamam balım, sen nasıl istersen
Sanırım hepsi etkiledi
inşallah canım inşallah
katılsana bize
91 olmadı kuzum ya ordaydı önceden 95 91 e gitmek hedefim olsun didim91 ne güzel öyleazmin zaferi
Vooovefsane
Ya sen
Sporun güzel beğendim
Vuu yeni koltuklar süper
Yeni değil benimle beraber başlamıştı diyete canımevet erkeklerin metabolizmasi daha hizli calisiyo kas oranlari fazla oldugu icin.
Bizim bide regl dönemi o bu hic bitmiyo ki hormonlar
Tamam balım, sen nasıl istersen
Sanırım hepsi etkiledi
inşallah canım inşallah
katılsana bize
25 Mayıs Salı Menüm
Spor;
Leslie 1 mil=20 dk
Jillian Level 1= 27 dk
Su; 2 litre
91 ne güzel öyleazmin zaferi
Vooovefsane
Ya sen
Sporun güzel beğendim
Vuu yeni koltuklar süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?