70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Maşallahhhhh, nasıl becerikli benim ballarım yawww Ben hiç denemedim . Öğretseniz mi acaba bana da? Ben sadece yoğurt yapıyorum

yazık ya .
ama tebrik ediyorum damadımızı,
civcivimin hep yanında olduğu için

Napiyim canim yuvarlanip gidiyorum öyle sen nasilsin iyi gördüm seni
Haha mecbur yanimda be aslim göbek aldi basini gidiyodu. O da 10 kadar kilo verdi galiba şaka maka. O daha cabuk veriyo erkek metabolizmasi daha hizli tabi

Haha mecbur yanimda be aslim göbek aldi basini gidiyodu. O da 10 kadar kilo verdi galiba şaka maka. O daha cabuk veriyo erkek metabolizmasi daha hizli tabi
Maşallah size güzel çift.
Çok iyi yapmışsınız.
Yoksa yanında devamlı yiyen bir eş ve çocuklarla bazen çok zor olabiliyor şekil A

Gündüz yürüyüş duş yemek

Kağıt evi izledim şimdi de çay keyfisi
Eline emeğine sağlık balım sayende baya yürüdüm 40 binden 80 bine çıktı iki kat depar yaptım ona göre iki kat da fazla yedim hala koruma
Devam canım bugün 9943 attım

Rica ederim balım , bu hafta hedemiz en az 90.000 olsun.
Ne dersin ?

Canım dün sabahki kilom 56.2

Maşallah adım sayılarınız ne güzel yaa

hedefe 2 kg mı kaldı yani

benimde 68cm, daha da incelmiyor, yanlardan kestirmek son çare 60cm için
kalça 95cm, memnunum kendilerinden sağolsunlar

hedef ölçüler nedir çiçeğim?
bu arada gayet iyisin sen, yani biz artık işin eğlencesindeyiz versek de olur vermesek de modumuz

ne desem bilemedim, utandım ama gurur duydum sizinle
dün gece uyumadan önce kızıma diyorum ki,
'izne çıktığımda her sabah erkenden kalkıp yürücem ben'
onun bana cevabı:
'off anne hergün aynı şeyi söylüyosun farkında mısın'

Hoş geldin canım.
Bende çay içiyorum. Ama seni kıskanmadım değil

keyifçiyim bu aralar
çay da güzeldir afiyet olsun canım

eşin diyete mi başladı?
işin tuhafı benim de eşim ne zaman biraz kıssa, diyet falan da değil yani, tatlıyı haftada ikiye indirse bile hemencecik veriyor anlamıyorum

neler yiyorsun? çikolata soslara devam mı

Ah bu çocuklar.
Her şeyi yüzümüze pat pat söylüyorlar
İzne çıktığında tutarız seni bırakmayız yürürsün balım.
Ben şimdi 3 km yürüyüp geldim. Yürüyüş bana çok iyi geliyor

Rica ederim balım , bu hafta hedemiz en az 90.000 olsun.
Ne dersin ?
Gözüme bir çok geldi ama benim hedef 6 kere 7 den 42 idi ne ara 80-90 bin oldu
Çikolata kendisini yedim bikana kadar artık canım bile istemiyor bölgesel spora başladım biraz şimdi

Olursun kuzum yaaa sabır azıcık herşeyden etkileniyoruz yahu hava değişimi stres bla bla bla gelecek elbetteee ama ben yumurtaya başka proteinler ekleyerek devam ediyorum canım bugün misal hindi yaptım tavada kavurttum iki gündür ekstra bitkisel olarak avakado kattım ama bugün almadım nasıl etkiliyor bünyeyi enerjimi diye kendi üzerimde araştırma yapıyorum yalnız yağ miktarını doğru ölçülerde yiyince çok zor çok çorba içer gibim sanki ve incelmem yağı arttırmamla daha da arttı günde ortalama 1700 kalori alıyorum ama eriyorum pek mesudum
Ellerine sağlık harikalar yaratmışsın ne güzel yaa ben de gelen giden olsa keşke ağırlasam dostları dımdızlağız kızımla pofff yani kendi adıma ama sizin adınıza ne güzel
Yahu karıncalarla çözüme gidemediniz tüh yaa
Ay ne güzel olmuş yavru kuş
Ben aynı bıraktığın yerdeyim şekerim evde yer yer yemek yap tmizlik yap yürü spor yap sarmalındayım
Vaysss vaysss beybi ellerine sağlık nasıl güzel motivasyon
Benim hedefim ne karnım dümdüz olsun hangi ölçüyle olcaksa bel incelsin ki şu anda ayıptır söylemesi karın göbek gitti gibi Yüzümün abalaklığı gitti süzüldü diye tabir edilen hahahaha yani ben 53-55 kilolardayken belim 67-68 di kalın kemikliyim daha incelmesi mümkün değil gibi içyağımın tamamen gitmesi demek sağlıksz olur kanımca sanıyorum çok kas yaptım ben geçtiğimiz senelere göre ondan 58 e gelince bile aynı gibi kalçada 95ti sabah o biraz böyle eski ölçüm 91 lerdeydi oraya ulaşmak olabilir ve beli 67 ye getirmek çünkü vucudumda yağ göbekte ve kalça bacak kenarında böyle onlarda giderse durcam söz ama bir haftada oldu bence haziran ortası olur ne dersin

ben bunu görmemişim aslım,
uzaklık+virüs olunca böyle oldu, istanbuldayız ama ayrı yakalarda yaşıyoruz,
o da ayrı şehir gibi oluyor
sen de en yakın vakitte kavuşursun inşallah

büyümüşte küçülmüşler zaten, anında bozuyorlar insanı
yürüyüşe alışınca öyle oluyor bir dönem yapmıştım, hem vücuduna hem ruhuna iyi geliyor

Gözüme bir çok geldi ama benim hedef 6 kere 7 den 42 idi ne ara 80-90 bin oldu

Çikolata kendisini yedim bikana kadar artık canım bile istemiyor bölgesel spora başladım biraz şimdi

afiyetler olsun, ben de dondurma keyifçiliği yapıyorum
bugünde şansıma müşterimizden hediye kocaman paket godiva geldi

senin şu ölçerek biçerek yaptığın beslenme düzenine hayranım
çok disiplinlisin, bende bu ara ipin ucu kaçtı en yakın zamanda yakalamalıyım o ipi

benim göğüs 91cm gibi, öyle olunca göğüs bel oranı gayet şekilli estetik duruyor,
kilo değil de işte vücut şekliyle çok alakalı bu görüntü ve senin kendini nasıl görmek istediğinle
ama gönül istemez mi 65 cm belim olsun, karnım dümdüz olsun
bir ara yemek yemiyordum karnım şişiyor diye
şimdi biraz rölantiye aldım kendimi yine devam edeceğim, hayattaki en büyük uğraşım ve takıntım beslenme düzenim, diyet, kilo falan, artık hobi oldu resmen bana

geçen hafta cuma doktor randevumdaydım, sormuşsunuz.

regl düzensizliklerim vardı kızlar, kafama takılıyordu.
ultrason, smear testi, hormon testleri, yumurtalık testi vesaire her şeye bakıldı, hepsi tertemiz çıktı
hatta doktor çok çok iyisin, hamile kalmak istemiyorsan dikkat et diye ekledi

şimdi daha keyfim yerine geldi, çok klasik ama çok doğru "sağlık her şeyin başı"
bunu covid olduğumda da çok düşünmüştüm.
para, pul, güzellik vs. sağlık olmadığında hepsi çöp.
önce sağlığımız yerinde olsun her şey olur inşallah

Felicio balım kaç günde bir tartiliyor sun?
Cheat meal kaç gün yapıyorsun?
Nasıl gidiyor durumlar?
Kaç kilo sun en son tartı da?
Sudem balım haftada 1 genelde dayanamıyorum üç dört günde bir tartılıyorum sabah tartıldım 50,8 geldim haftada iki gün çok dikkat ediyorum gerisinde free takılıyorum balım
52 aşmadığım sürece tekrar diyet sürecine tamamen girmek istemiyorum

Çok tebrik ederim çok güzel adımlar atmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…