- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
Evet kuzum ta disipline oldum artık olur gibi olup olmuyordum bir yıldır iniyordum çıkıyorum kısır döngüsü vs artık bu benden sıkıldım valla çok sıkıldım kendimden yemek içmek düşünmek tattmak biçmek istemiyorum 54-55 aralığına gelince bir şişe şarapla kutluycam ve telimdeki tartma biçme uygulamalarını kaldırcam eski beni özledim yaa acıkınca ye doyunca bırak yani
Senin ölçüler bir harika bebekim benim göğüs küçük 86 mıydı neydi gerçi ben küçük seviyorum kendimde omuzlarım geniş memişlerde büyük olunca kendimi dana gibi hissediyorumsportif durmayı seviyorum
Ohhhh geçmiş gitmiş olsun kuzum çok sevindimsağlıktan gerisi gerçekten boş kuzum cümlemizin sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömrü olsun
Canım yaa olsun kolay değil daha geçen ay hastaydın troit vs zaten zor birde sen stres olma iştahında gelir geçer ya ne iştahlar atlattıkhepsi geçti gitti
91 olmadı kuzum ya ordaydı önceden 95 91 e gitmek hedefim olsun didim
85 güzel oluyor yaEvet kuzum ta disipline oldum artık olur gibi olup olmuyordum bir yıldır iniyordum çıkıyorum kısır döngüsü vs artık bu benden sıkıldım valla çok sıkıldım kendimden yemek içmek düşünmek tattmak biçmek istemiyorum 54-55 aralığına gelince bir şişe şarapla kutluycam ve telimdeki tartma biçme uygulamalarını kaldırcam eski beni özledim yaa acıkınca ye doyunca bırak yani
Senin ölçüler bir harika bebekim benim göğüs küçük 86 mıydı neydi gerçi ben küçük seviyorum kendimde omuzlarım geniş memişlerde büyük olunca kendimi dana gibi hissediyorumsportif durmayı seviyorum
Ohhhh geçmiş gitmiş olsun kuzum çok sevindimsağlıktan gerisi gerçekten boş kuzum cümlemizin sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömrü olsun
Canım yaa olsun kolay değil daha geçen ay hastaydın troit vs zaten zor birde sen stres olma iştahında gelir geçer ya ne iştahlar atlattıkhepsi geçti gitti
VuuDüne ait yürüme verilerim şöyle dursunbugünü akşama ya da yarına bildiririm gençler
Herkes iyidir umuyorum öpüyorum yanacıklarınızdan copcoppp
Eki Görüntüle 2857857
Çilekmuhteşem ikilisiniz maşallah size çifte kumrular
keşke benim eşim de diyet yapmak istese, yapsa demiyorum bak istese o bile yeter
evet o köprü dünyanın en güzel ve en zor şeyi herhalde bizim için
menüleri özlemişim, ne kadar sağlıklı, dengeli, afiyet olsun
çilek&muz favorim, daha karpuz kavuna geçiş yapmadım, dondurma çok seviyorum
Oo anne böreklerine karsi koyduysan bi tebrigi haketmissin demektirkızlarrrr
bugünlerde ben kendimi baya iyi hissediyorum, çiçekler böcekler kelebekler modu
menü yazmıyorum farkındayım ama biraz kaçamaklı geçiyor günler
mesela dün akşam sarma yedim dondurma yedim, ondan önceki akşam churros yedimm
ama annemlerde kaldığımızda annemin böreklerinden hiç yemeyerek rekor kırdım
hatta annemle babam kızıyor bana, özellikle babam bu halinle diyet peşinde misin hala diyor,
tabi onlara sorsan zayıflıktan uçacağımbana sorsan hep fazlam var, eşime sorsan fıstık gibiyim
sizde ne var ne yok?
yürüyüşler süper, menüde yazın bende feyz alırım belki
Teşekkürler balımasliogretmen 10.258 unutmadan yazayım sonra silinip gidiyor Alimallah
İyi gecelerballar
Sizi seviyorum
Ozlendiniz
Civcivmenü spor
Evet kuzum ta disipline oldum artık olur gibi olup olmuyordum bir yıldır iniyordum çıkıyorum kısır döngüsü vs artık bu benden sıkıldım valla çok sıkıldım kendimden yemek içmek düşünmek tattmak biçmek istemiyorum 54-55 aralığına gelince bir şişe şarapla kutluycam ve telimdeki tartma biçme uygulamalarını kaldırcam eski beni özledim yaa acıkınca ye doyunca bırak yani
bizim seni geçmemiz mümkün değil .Düne ait yürüme verilerim şöyle dursunbugünü akşama ya da yarına bildiririm gençler
Herkes iyidir umuyorum öpüyorum yanacıklarınızdan copcoppp
Eki Görüntüle 2857857
Bana sorsankızlarrrr
bugünlerde ben kendimi baya iyi hissediyorum, çiçekler böcekler kelebekler modu
menü yazmıyorum farkındayım ama biraz kaçamaklı geçiyor günler
mesela dün akşam sarma yedim dondurma yedim, ondan önceki akşam churros yedimm
ama annemlerde kaldığımızda annemin böreklerinden hiç yemeyerek rekor kırdım
hatta annemle babam kızıyor bana, özellikle babam bu halinle diyet peşinde misin hala diyor,
tabi onlara sorsan zayıflıktan uçacağımbana sorsan hep fazlam var, eşime sorsan fıstık gibiyim
sizde ne var ne yok?
yürüyüşler süper, menüde yazın bende feyz alırım belki
çiçeğimizin maşallahı var .Kızlar yürüyüşteyimesiyor bir yandan daha 10.000 olmadı
cicekcikkk senin adımın yanında yavru kalacak
harika menü ve spor26 Mayıs Çarşamba Menüm
(Gec uyandigim icin sabah yok)
Öğlen 13.45 4 tatli kaşığı yulaf, karisik kuru meyve, 1 cay kasigi bal, sütü karistirip yedim
Ara 16.00 türk kahvesi, 1 tam buğdaylı yaprak galeta, 7 tane kuru üzüm
Akşam 18.00 4 kaşık kıymalı taze fasulye, 1 dilim kepekli ekmek, 2 kasik yoğurt
Spor; leslie 5 mil=30 dk
Su; 3 litre
Tamamdır balım, not ettimasliogretmen 10.258 unutmadan yazayım sonra silinip gidiyor Alimallah
İyi gecelerballar
Sizi seviyorum
Ozlendiniz
Civcivmenü spor
Ellerine kollarına sağlık bal hemşehrim benim.Günaydın kızlar 6 buçukta uyandim inanilmaz mutluyumbirsuru isimi hallettim
Şuralari da siliyim kimse gelmeden
Cay hazır hadin kalkın. Olmazsa olmaz yumurtalar da hazır
Tebrik ederim balım14 Mayıs’ta mezun oldum Leylam
Hep bizimle kal
Tamamdır balım , sen nasıl istersen
GünaydınGünaydın kızlar 6 buçukta uyandim inanilmaz mutluyumbirsuru isimi hallettim
Şuralari da siliyim kimse gelmeden
Cay hazır hadin kalkın. Olmazsa olmaz yumurtalar da hazır
Buyur gel aslım temizlik yapiyodum simdi kahve arasi verdim sene de kahve yaparimÇiçeğim, dün sonunda regl oldum. O koca göbek hemen nasıl rahatladı ben de rahatladım
inşallah en yakın zamanda bende senin gibi disipline olurum çiçeğim
bizim seni geçmemiz mümkün değil .
harikasın canımın canı
Kocaman
Bir de copppp
Bana sorsan
Çok tatlısın
çiçeğimizin maşallahı var .
Benim de bu sabah yürüyüşüm yarım kaldı. Yürüyüş yolu çok ıssızdı, birden karşıma köpek çıktı. Bende korkup arabaya kaçtımhalbuki beni sev diye bakıyordu, garip . Ah ben
harika menü ve spor
tebrikler civcivimgel bi öpem. Coppp ben bu copuuu çok sevdim cicekcikkk
Tamamdır balım, not ettim
Ellerine kollarına sağlık bal hemşehrim benim.
Her yer mis gibi kokmuş .
Bende çok acıktım . Elektrikler de kesik . Sana gelmem için çok bahanem var
ama en büyük bahanem
KALBİM
KALBİN
Çok teşekkür ederim güzel LeylamTebrik ederim balımmuhteşemsin
Yine mi geç kaldım benBuyur gel aslım temizlik yapiyodum simdi kahve arasi verdim sene de kahve yaparim
Gümbür gümbür geliyor benim bal hemşehrim . Harikasınnnn balım. Menü de spor da ef sa ne27 Mayis Perşembe Menüm
Sabah 08.00 soğuk filtre kahve
09.45 soğanlı biberli omlet, 1 dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 1 cay kasigi tahin pekmez
Ara 12.00 nescafe, 2 kare bitter
Ara 14.30 1 dilim fırında ıspanak
Akşam 16.45 2 dilim firinda ıspanak, salata
Spor;
3 saat temizlik
30 dk leslie 5 mil
10 dk pilates(direnc bandi ve cemberle)
Su; 2.5 litre
tamamdır balım, kolay gelsin2648 adımasliogretmen Canım hafta başına kadar telafi edicem 42.000 e tamamlamaya çalışacagim.
Bugün okula gidip geldim imza için defter doldurmaya.
Yarın sabah da aşı için hastaneye gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?