70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

CEZA SPORU LİSTESİ
1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk

Ballarım şöyle bir spor listesi oluşturdum. Buradaki sporların adet ve sürelerini hafiften zora olacak şekilde sıralamaya çalıştım. Yanlış bulduğunuz kısmını düzeltebiliriz. Listeyi oluşturma sebebim; herhangi birimiz kaçamak yaparsa, kaçamağın az veya çokluğuna göre buradan bir ceza sporu verelibiliriz. Hem kaçamak yapan için ek spor olsun, hem caydırıcı hem dengeleyeci olsun.

Cezayı kim kesecek kısmını beraber kararlarlaştıralım. Benim düşüncem spor yarışılarına başladığımızda o hafta birinci olan/olanlar yeni başlayan haftanın ceza keseni olsun, yeni birinci seçilene kadar mevcut kişi istediği sporu yaptırsın. Sizlerde düşüncenlerizi paylaşın ortak karar alalım❤

Şu linkte adını bilemediğimiz hareketleri hareketli gifle gösteriyor.

Balım aksam yemek yememissin bence aksam az olmus. Onun dışında menü de spor da güzel afiyet olsun
Aynen cnm kutlamayi dusunuyorum bende zayifliyimda millet sok olmasin mi yanii
Olsun olsun kiskananlar catlasın

Ellerine sağlık canım cok güzel olmus
Bence fikir güzel ben uyarım sıkıntı yok

İncim hem menünü beğendim hem sporlarını, besleyici ve hafif bir menü, tam diyetlik, günün çok güzel geçmiş Maşaallah Afiyet olsun balım
Civcivim çok dengeli bir menü olmuş, kalabalık gibi geldi ilk gözüme ama az ya da çok diyemem, miktarları hesaplayarak mı ayarladın balım, çok ince bir ayar var sanki O yarım kase incir uyutmasın da tahminen 2 adet incir 1 çb kadar süt vardır diyebilir miyiz? Tam hayal edemedim neye tekabül edebileceğini. Temizlik de iyi spor oluyor, Afiyet olsun balım
Songülüm menünü çok beğendim sebze meyve protein, vitamin, lif, her şey kararında maşaallah muhtemelen 45 dk yürüyüş ve su, çok iyi, afiyet olsun balım

Saol balimmmm

Balım aksam yemek yememissin bence aksam az olmus. Onun dışında menü de spor da güzel afiyet olsun

Olsun olsun kiskananlar catlasın
Kuşum sabah protein bombası olunca herhalde akşam canım bir şey yemek istemedi, açıkcası birazda üşendim

Yetişemedim galiba balım ya, şimdi girdim eve, az dinleneyim başlarım. Senin bugünkü sporun bitti mi?
Yuruyus ip atlama lesli bitti cnm. Ama ben aksam basen eriten hareketler falan da yapiyorum onlari beraber yapabiliriz bak

21 Eylül Salı Menüm
Sabah 10.00 3 kasik patates kavurmasi(az yagda ceviriyorum), 1 dilim peynir, domates, bi lokma ekmeğe labne ve rrcel sürdüm
Ara 11.00 2 kasik dondurma
Ara 11.30 türk kahvesi, 2 kuru incir
Akşam 17.10 5 dilim yumurtalı ciğköfte(ev yapimi), 1 bardak ayran, bol marul

Spor; 48 dakika hizli tempo yürüyüş
Su; 2 litre olmus mudur emin değilim

21 eylul sali menum kizlar
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Maydonoz domates
2 tane haslanmis kucuk sosis

Ara 11.00 turk kahvesi

Ogle 14.00
1 bardak kefir
7 badem
3 kuru incir

Ara 17.30
1 elma

Aksam 19.30
Haslanmis et 3 parca
Yarim kase yogurt

Su 3 lt devam ediyor
Spor
45 dk yuruyus
15 dk lesli
300 ip atlama ( hergun 100 tane arttiriyorum)

Afiyet olsun cnm

Gunaydin ballarimm bu arada tarcinli turk kahvesi hakkinda bilgisi olan var mii?
Pek kahve icmedigim için bilgim yok canım
5 yumurta yesem ne olur acaba
Kasım da o hediye gelsin öyleyse balım

Ben bı dahaki listeyi düzenlerken herkese bir yaş ekliyim en iyisi
Bu arada menü konusunda katiliyorum kizlar size. Alintilar yine gitti kaldim böyle dimdizlak
Menüleri en gec ertesi sabaha kadar yazarsak güzel olur en azından diger gün dengelemek daha kolay oluyo yediklerimizin farkina varinca
Kesinlikle öyle canım, sırf buraya yazacağım diye yemediklerim var benim

Afiyet olsun balım menü tam diyetlik olmuş spor muhteşem zaten
Eki Görüntüle 2919862 napiyonuz kizlarr. Ben basladim spora 1.5 lt su bitti bile
Helal olsun incim,ben de az önce tamamlayıp geldim
Canım ellerine sağlık, hem listeyi hem fikri çok beğendim ben, bu halıyle bana uygun. Sıralama konusunda şu an çok fikir beyan edemiyorum, bazı hareketleri denedikten sonra belki yorum yaparım zorlukla ilgili.

İsterseniz cumartesiden itibaren de spor yarışmasına ve kilo yarışmasına başlayalım. Kilo yarışmasında bu hafta sonuçlarını baz almayız, ilk hafta orantısız çok gidiyor bazılarımızdan (sanırım benden öyle olacak ) haksızlık olmasın. Gelecek hafta ikisinin de dereceye girenlerini belirleriz. Bu hafta ceza verecek kişiyi cezayı yiyecek olan kişi seçebilir,mesela ben bugün biraz abarttım galiba cezamı şu kişi kessin diyeyim veya menümü ilk görüp yorumlayan kessin gibi.
Sağol balım evet dün çok dikkat ettim, inşallah bundan sonrası da güzel gitsin

Afiyet olsun canım, miktarlar çok olmadığı için bazı şeylerin bir arada olması da sorun olmaz sanırım

Yürüyüş çok güzel balım
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel

21 Eylül Salı menüsü
11.15 kahvaltı (toplu bir okul kahvaltisiydi)
2 tane sigara böreği, çeyrek simit, 1 dilim beyaz peynir, 10 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 yağda yumurta, biraz patates, domates salatalık. (Amma yemişim çok açtım)

17.30 akşam
Kıtır salatası (domates, salatalık, beyaz peynir, 8 yeşil zeytin, acı yeşil biber, altınbaşak bisküvi, limon ve zeytinyağı), şekersiz çay.

3 litre su
11500 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…