- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Afoyet olsun canim menü de spor da harika olmus21 eylul sali menum kizlar
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Maydonoz domates
2 tane haslanmis kucuk sosis
Ara 11.00 turk kahvesi
Ogle 14.00
1 bardak kefir
7 badem
3 kuru incir
Ara 17.30
1 elma
Aksam 19.30
Haslanmis et 3 parca
Yarim kase yogurt
Su 3 lt devam ediyor
Spor
45 dk yuruyus
15 dk lesli
300 ip atlama ( hergun 100 tane arttiriyorum)
Ekleme ekleme ben gayet memnunum hatta 18e dönme sansimiz varsa döndur beni o yillara komplePek kahve icmedigim için bilgim yok canım
5 yumurta yesem ne olur acaba
Kasım da o hediye gelsin öyleyse balım
Ben bı dahaki listeyi düzenlerken herkese bir yaş ekliyim en iyisi
Kesinlikle öyle canım, sırf buraya yazacağım diye yemediklerim var benim
Olur canim cumartesiye okeyim ben o zaman başlayabiliriz.. hem dedigin gibi haksizlik olmaz.. digerlerinin de motivasyonu düsmez ani kilo kayiplarindan dolayi.Afiyet olsun balım menü tam diyetlik olmuşspor muhteşem zaten
Helal olsun incim,ben de az önce tamamlayıp geldim
Canım ellerine sağlık, hem listeyi hem fikri çok beğendim ben, bu halıyle bana uygun. Sıralama konusunda şu an çok fikir beyan edemiyorum, bazı hareketleri denedikten sonra belki yorum yaparım zorlukla ilgili.
İsterseniz cumartesiden itibaren de spor yarışmasına ve kilo yarışmasına başlayalım. Kilo yarışmasında bu hafta sonuçlarını baz almayız, ilk hafta orantısız çok gidiyor bazılarımızdan (sanırım benden öyle olacak) haksızlık olmasın. Gelecek hafta ikisinin de dereceye girenlerini belirleriz. Bu hafta ceza verecek kişiyi cezayı yiyecek olan kişi seçebilir,mesela ben bugün biraz abarttım galiba cezamı şu kişi kessin diyeyim veya menümü ilk görüp yorumlayan kessin gibi.
Sağol balım evet dün çok dikkat ettim, inşallah bundan sonrası da güzel gitsin
Canım zaten sürekli siteyi degistiriyolar galiba ondandir.. bugün dedigin seye fenk gelmedim ama sık sık sorun yaşıyorum ben de..Kizlar site sürekli değişiyor bende sizde de öyle mi, bazen sayfada 15 mesaj olup sayfa sayısı 600lere düşüyor, sonra bir anda 10 mesaj olup 1000li sayfalara çıkıyor
Balım kahvaltıyi söylememe gerek yok galiba biliyosun21 Eylül Salı menüsü
11.15 kahvaltı (toplu bir okul kahvaltisiydi)
2 tane sigara böreği, çeyrek simit, 1 dilim beyaz peynir, 10 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 yağda yumurta, biraz patates, domates salatalık. (Amma yemişim çok açtım)
17.30 akşam
Kıtır salatası (domates, salatalık, beyaz peynir, 8 yeşil zeytin, acı yeşil biber, altınbaşak bisküvi, limon ve zeytinyağı), şekersiz çay.
3 litre su
11500 adım
Civcivim hiçbir fikrim yokKizlar yarina ne yemek yapcaksiniz ya?
Ben buldum hünkarbegendi sana da fikir olsun mademCivcivim hiçbir fikrim yokYarın ola, hayrola
Olsun madem civcivim.Ben buldum hünkarbegendi sana da fikir olsun madem
Kabak yapmayi dusunuyorum cnm bugun et yarin sebze olsun dedim. Sabahta yulafli omlet yapicam insallahKizlar yarina ne yemek yapcaksiniz ya?
Ellerine sağlık canımKabak yapmayi dusunuyorum cnm bugun et yarin sebze olsun dedim. Sabahta yulafli omlet yapicam insallah
Masallah canim iyi yürüyosunEki Görüntüle 2920414 gunaydin kizlar 3 bardak su icildi 45 dk yuruyus tamamlanmak uzere. Bugun erken yurumek istedim
Saol cnmMasallah canim iyi yürüyosun
Universiteyi baştan okuma fikri olmasa güzel olurdu 18li yaşlar balımAfoyet olsun canim menü de spor da harika olmus
Ekleme ekleme ben gayet memnunum hatta 18e dönme sansimiz varsa döndur beni o yillara komplesecret yaparak o yillara geri dönebilsek keske simdi bambaska biri olurdum
Olur canim cumartesiye okeyim ben o zaman başlayabiliriz.. hem dedigin gibi haksizlik olmaz.. digerlerinin de motivasyonu düsmez ani kilo kayiplarindan dolayi.
Canım zaten sürekli siteyi degistiriyolar galiba ondandir.. bugün dedigin seye fenk gelmedim ama sık sık sorun yaşıyorum ben de..
Balım kahvaltıyi söylememe gerek yok galiba biliyosunaksam ve sporun gayet iyi. Şu kitir salata da tam kurtarici bi türlü yapmak nasip olmadi
Ben bugün balık yapmak istiyorum ama kismet bakalım canımKizlar yarina ne yemek yapcaksiniz ya?
Tamam balım, aramıza dönmene sevindimİyi Akşamlar Ballarım
sonngulen balım, yarın sabah tartılıp bildirimimi yapayım. Sabah ölçülerini yetiştiremem. Akşam yazarım ama.
Menü yazmaya da yarından itibaren başlıyorum.
Yine yeniden hep en güzele
Sizlerle
Offff diyorumBen buldum hünkarbegendi sana da fikir olsun madem
Kabak benim cuma akşam yemegim olacak büyük ihtimalleKabak yapmayi dusunuyorum cnm bugun et yarin sebze olsun dedim. Sabahta yulafli omlet yapicam insallah
Bunu da ilk ben gördüğüme ya da ben yorum yaptığıma göre ceza vermek de bana düşsünKizlar günaydin
Ben dün gece 5 6 fındık, 2 incir, yarim elma yedim. Daha dogrusu bilerek yedim cunku cig köfte mahvetti midemi. Biliyosunuz iste micamama sorunu her zamanki gibi
Cezami veriyonuz napiyonuz aci cektirmeden aniden söyleyin
Maşallah kuzum, erken kalkan yol alırmışEki Görüntüle 2920414 gunaydin kizlar 3 bardak su icildi 45 dk yuruyus tamamlanmak uzere. Bugun erken yurumek istedim
Ceza benden olsun diyosunUniversiteyi baştan okuma fikri olmasa güzel olurdu 18li yaşlar balımama üniversite hayatımı da daha güzel yaşardım belki
Balım kahvaltı fazla kaçtı, ilk görüp yorumlayan da sensin, cezam senden olsunsporun çoğunu akşam yemeğinden sonra yaptım özellikle, günü temize çekmeye çalıştım kıtır salata gerçekten kurtarıcı, ne zaman abartsam onunla dengelemeye çalışıyorum.
Ben bugün balık yapmak istiyorum ama kismet bakalım canım
Tamam balım, aramıza dönmene sevindim
Offff diyorum
Kabak benim cuma akşam yemegim olacak büyük ihtimalle
Tamam balim aksam menümü yazarken etiketlerim 120 ziplama oldu sayBunu da ilk ben gördüğüme ya da ben yorum yaptığıma göre ceza vermek de bana düşsünaslında cezalık bir şey değil gibi geldi bana ama küçük bir hareketlendirme senin de faydana olur balım 120 adet yerinde zıplama istiyorum
Maşallah kuzum, erken kalkan yol alırmış
Balım afiyet olsun cok güzel olmus menü de adimlar da21 Eylül Salı Menüm
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk ezine + tulum peyniri
3 çatal kavun, 1 dilim ekmek
1 çk tereyağı, 2 kupa şekersiz çay
Ara 13:00
1 muz,1 bardak süt
Akşam 17:00
1,5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
Ara 21:00
1 küçük elma, 1 sade maden suyu
2 fincan sade kahve
Su 2 lt veya biraz fazla
Spor: 11485 adım
Not: Ballarım menülerimi sporla beraber paylaşayım diye geç vakte bırakmak zorunda kalıyorum. Gündüz yoğunluğum vardı bir kaç gündür. Bugün iyice gecikti, kusura bakmayın n'olurBugün ertesi güne sarkmadan yazacam inşaallah.
Kuzum benim sana verdiğim ceza hükmünü kaybettiCeza benden olsun diyosunteslim oldun da denebilir
Ama senin belin agriyo ben bu sartlarda ceza veremem
En fazla yürüyüş yapcaksan 10 dk fazladan yürü diyebilirim
Tamam balim aksam menümü yazarken etiketlerim 120 ziplama oldu say
Balım afiyet olsun cok güzel olmus menü de adimlar da
Gec olmasi hic önemli değil benim icin menüleri mutlaka yazalim yeter
Afiyet olsun balım, menü de adımlar da süper21 Eylül Salı Menüm
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk ezine + tulum peyniri
3 çatal kavun, 1 dilim ekmek
1 çk tereyağı, 2 kupa şekersiz çay
Ara 13:00
1 muz,1 bardak süt
Akşam 17:00
1,5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
Ara 21:00
1 küçük elma, 1 sade maden suyu
2 fincan sade kahve
Su 2 lt veya biraz fazla
Spor: 11485 adım
Not: Ballarım menülerimi sporla beraber paylaşayım diye geç vakte bırakmak zorunda kalıyorum. Gündüz yoğunluğum vardı bir kaç gündür. Bugün iyice gecikti, kusura bakmayın n'olurBugün ertesi güne sarkmadan yazacam inşaallah.
Afiyet olsun balım, menü çok güzel, spor ve suyun da çok iyi olmuş22 eylul carsamba menum
Sabh 3 bardak su
Kahvalti 10.00
1 yumurta 2 kasik yulaftan omlet
Salatalik domates roka
2 catal peynir
4 zeytin
Ara 11.30
Tarcinli turk kahvesi
Ogle 13.30
3 kasik haslanmis et
Ara 16.00
3 kuru incir
Kiraz sapi cayi
Aksam 19.30
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik kabak yemegi
Bol yesillikli limonlu salata
Su 2.5 lt
Spor
45 dk tempolu yuruyuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?