70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afoyet olsun canim menü de spor da harika olmus
Ekleme ekleme ben gayet memnunum hatta 18e dönme sansimiz varsa döndur beni o yillara komple secret yaparak o yillara geri dönebilsek keske simdi bambaska biri olurdum
Olur canim cumartesiye okeyim ben o zaman başlayabiliriz.. hem dedigin gibi haksizlik olmaz.. digerlerinin de motivasyonu düsmez ani kilo kayiplarindan dolayi.

Kizlar site sürekli değişiyor bende sizde de öyle mi, bazen sayfada 15 mesaj olup sayfa sayısı 600lere düşüyor, sonra bir anda 10 mesaj olup 1000li sayfalara çıkıyor
Canım zaten sürekli siteyi degistiriyolar galiba ondandir.. bugün dedigin seye fenk gelmedim ama sık sık sorun yaşıyorum ben de..
Balım kahvaltıyi söylememe gerek yok galiba biliyosun aksam ve sporun gayet iyi. Şu kitir salata da tam kurtarici bi türlü yapmak nasip olmadi

Kizlar günaydin
Ben dün gece 5 6 fındık, 2 incir, yarim elma yedim. Daha dogrusu bilerek yedim cunku cig köfte mahvetti midemi. Biliyosunuz iste micamama sorunu her zamanki gibi

Cezami veriyonuz napiyonuz aci cektirmeden aniden söyleyin

Universiteyi baştan okuma fikri olmasa güzel olurdu 18li yaşlar balım ama üniversite hayatımı da daha güzel yaşardım belki

Balım kahvaltı fazla kaçtı, ilk görüp yorumlayan da sensin, cezam senden olsun sporun çoğunu akşam yemeğinden sonra yaptım özellikle, günü temize çekmeye çalıştım kıtır salata gerçekten kurtarıcı, ne zaman abartsam onunla dengelemeye çalışıyorum.
Kizlar yarina ne yemek yapcaksiniz ya?
Ben bugün balık yapmak istiyorum ama kismet bakalım canım
Tamam balım, aramıza dönmene sevindim
Ben buldum hünkarbegendi sana da fikir olsun madem
Offff diyorum
Kabak yapmayi dusunuyorum cnm bugun et yarin sebze olsun dedim. Sabahta yulafli omlet yapicam insallah
Kabak benim cuma akşam yemegim olacak büyük ihtimalle

Bunu da ilk ben gördüğüme ya da ben yorum yaptığıma göre ceza vermek de bana düşsün aslında cezalık bir şey değil gibi geldi bana ama küçük bir hareketlendirme senin de faydana olur balım 120 adet yerinde zıplama istiyorum
Eki Görüntüle 2920414 gunaydin kizlar 3 bardak su icildi 45 dk yuruyus tamamlanmak uzere. Bugun erken yurumek istedim
Maşallah kuzum, erken kalkan yol alırmış

21 Eylül Salı Menüm

Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk ezine + tulum peyniri
3 çatal kavun, 1 dilim ekmek
1 çk tereyağı, 2 kupa şekersiz çay

Ara 13:00
1 muz,1 bardak süt

Akşam 17:00
1,5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

Ara 21:00
1 küçük elma, 1 sade maden suyu
2 fincan sade kahve

Su 2 lt veya biraz fazla
Spor: 11485 adım

Not: Ballarım menülerimi sporla beraber paylaşayım diye geç vakte bırakmak zorunda kalıyorum. Gündüz yoğunluğum vardı bir kaç gündür. Bugün iyice gecikti, kusura bakmayın n'olur Bugün ertesi güne sarkmadan yazacam inşaallah.

Ceza benden olsun diyosun teslim oldun da denebilir
Ama senin belin agriyo ben bu sartlarda ceza veremem
En fazla yürüyüş yapcaksan 10 dk fazladan yürü diyebilirim
Tamam balim aksam menümü yazarken etiketlerim 120 ziplama oldu say
Balım afiyet olsun cok güzel olmus menü de adimlar da
Gec olmasi hic önemli değil benim icin menüleri mutlaka yazalim yeter

Kuzum benim sana verdiğim ceza hükmünü kaybetti aslında cezalık bir şey de değildi yediklerin benim cezaları biriktirelim istersen, sonra topluca yaparım ben onları sanırım bir hafta yeterli olur toplanmam için balım

Afiyet olsun balım, menü de adımlar da süper ertesi gün bile olsa yazmak en önemlisi canım

22 eylul carsamba menum
Sabh 3 bardak su

Kahvalti 10.00
1 yumurta 2 kasik yulaftan omlet
Salatalik domates roka
2 catal peynir
4 zeytin

Ara 11.30
Tarcinli turk kahvesi

Ogle 13.30
3 kasik haslanmis et

Ara 16.00
3 kuru incir
Kiraz sapi cayi

Aksam 19.30
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik kabak yemegi
Bol yesillikli limonlu salata

Su 2.5 lt
Spor
45 dk tempolu yuruyuss

Afiyet olsun balım, menü çok güzel, spor ve suyun da çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…