70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

22 Eylül Çarşamba menüsü

11.00 kahvaltı
2 dilim buğday ekmekle tulum peynirli kare tost, yarım domates, çeyrek avokado ve yarım dilim beyaz peynir.

18.30 akşam
1 parça fırın tavuk, 2 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt.

2.5 litre su
3000 adım

22 Eylül Çarşamba Menüm

Sabah 10:00
2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi
1 sb süt, 2 bardak çay

Ara 14:00
4-5 üzüm, 2 çatal karpuz
10 çubuk kraker
1 sade Türk Kahvesi

Akşam 18:00
3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1/2 kase buğday çorbası
2 kupa filtre kahve

Su 3 lt
Spor: 10027 adım

22 Eylül Carsamba Menüm
Kızlar musait olup gelemedim gelince mesajlari okucam

Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim peynir, zeytin, bi lokma ekmek, yarim cay kasigi recel
Ara 11.00 nescafe, 1 incir, 10 findik
Ara 13.00 1 dilim ekmege findik kremasi sürdüm ya taze almis esim dayanamadim
Ara 16.00 1 elma
Aksam 17.00 1 tabak hünkarbeğendi, 1 bardak ayran, yarim dilim börek

Spor maalesef yapamadim
Su 2.5 litre

Neden hükmünü kaybetti karsilikli torpil mi geçiyoruz yoksa birbirimize
Bahane değil ama regl olcam asiri tatli istegi var bikac gündür kendimi tutmaya calisiyorum
Aynen bir de alisma süreci diyete tabi vücut direniyor damardan baklavalari enjekte et diye

Kizlar topluca yaziyim menüler cok güzel afiyet olsun

.gunaydinn kizlarrr. Motivasyonumuzu kaybetmiyoruzz demii 2 bardak su icildi tarcinli kahve icildi birazdan yuruyecegimm haydi kalkinnn
Ayy inci benim de canimi cektirdin gidiyim de mis kokulu bi türk kahvesi yapiyim
Ayy sonra ben de mi yuruyuse ciksam bugün hava da bulutlu gibi günes rahatsiz etmez aslinda

Ayy inci benim de canimi cektirdin gidiyim de mis kokulu bi türk kahvesi yapiyim
Ayy sonra ben de mi yuruyuse ciksam bugün hava da bulutlu gibi günes rahatsiz etmez aslinda
İc cnm afiyet olsunn. Bu arada yuruyusumu yaptim ben

.gunaydinn kizlarrr. Motivasyonumuzu kaybetmiyoruzz demii 2 bardak su icildi tarcinli kahve icildi birazdan yuruyecegimm haydi kalkinnn
Tünaydın balım
Motivasyon tam hızıyla devam ediyor
Afiyet olsun İncim.
Yarım litre suyumu içtim şimdi yürüyüşe çıkıyorum

Yaaa ben ne kahve ictim ne yuruyusumu yaptim daha
Ama senin bu halini cok sevdim masallah bambaska bi inci daim olsun enerjin bana bile geciyo valla burdan
Pozitif enerji buram buram
Bende çok sevdim valla Maşaallah
Hadi balım kahveler senden olsun bugün, bakayım hangisini yapacan

Ben de yürüyüşümü yaptim geldim
Soğumadan ceza ziplamami da yapiyim planki da yapiyim
Bacaklarim zonkluyor su an bu zonklamayi özlemistim bikac aydır. Selülitlerim saldırıya geciyor adeta gitmeyiz diye hsjsj

Ben de yürüyüşümü yaptim geldim
Soğumadan ceza ziplamami da yapiyim planki da yapiyim
Bacaklarim zonkluyor su an bu zonklamayi özlemistim bikac aydır. Selülitlerim saldırıya geciyor adeta gitmeyiz diye hsjsj
Oo bugün herkes sporunu erkenden yapıyor Kaç sn yapıyosun plankı balım?
Benimde bugün fazladan bir 500 kalori yakmam lazım. Bugün uyurken bile yürürüm artık

Oo bugün herkes sporunu erkenden yapıyor Kaç sn yapıyosun plankı balım?
Benimde bugün fazladan bir 500 kalori yakmam lazım. Bugün uyurken bile yürürüm artık
Bu sefer 50 saniye yaptim canim aslinda bi düzene sokup yavas yavas arttirsam iyi olur ne kadar yapabiliyosam o kadar yapiyorum yikilana kadar

Ne yedin dökül
Kendine haksizlik etme bisey olmaz yarini hafif gecirirsin

Benim de kacamak yapmis olmamla hicbi alakasi yok bu yumusak yorumumun
Yani beni sevdiğin, kıyamadığın için mi böyle minnoş bir yaklaşımda bulundun balım, yoksa damdan düşeni damdan düşen anlar yaklaşımı mı

Menüme ek piskevit yedim, kola içtim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…