Neden hükmünü kaybetti karsilikli torpil mi geçiyoruz yoksa birbirimizeKuzum benim sana verdiğim ceza hükmünü kaybettiaslında cezalık bir şey de değildi yediklerin benim cezaları biriktirelim istersen, sonra topluca yaparım ben onları sanırım bir hafta yeterli olur toplanmam için balım
22 eylul carsamba menum
Sabh 3 bardak su
Kahvalti 10.00
1 yumurta 2 kasik yulaftan omlet
Salatalik domates roka
2 catal peynir
4 zeytin
Ara 11.30
Tarcinli turk kahvesi
Ogle 13.30
3 kasik haslanmis et
Ara 16.00
3 kuru incir
Kiraz sapi cayi
Aksam 19.30
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik kabak yemegi
Bol yesillikli limonlu salata
Su 2.5 lt
Spor
45 dk tempolu yuruyuss
22 Eylül Çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
2 dilim buğday ekmekle tulum peynirli kare tost, yarım domates, çeyrek avokado ve yarım dilim beyaz peynir.
18.30 akşam
1 parça fırın tavuk, 2 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt.
2.5 litre su
3000 adım
Kizlar topluca yaziyim menüler cok güzel22 Eylül Çarşamba Menüm
Sabah 10:00
2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi
1 sb süt, 2 bardak çay
Ara 14:00
4-5 üzüm, 2 çatal karpuz
10 çubuk kraker
1 sade Türk Kahvesi
Akşam 18:00
3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1/2 kase buğday çorbası
2 kupa filtre kahve
Su 3 lt
Spor: 10027 adım
Ayy inci benim de canimi cektirdin gidiyim de mis kokulu bi türk kahvesi yapiyim.gunaydinn kizlarrr. Motivasyonumuzu kaybetmiyoruzz demii2 bardak su icildi tarcinli kahve icildi birazdan yuruyecegimm haydi kalkinnn
İc cnm afiyet olsunn. Bu arada yuruyusumu yaptim benAyy inci benim de canimi cektirdin gidiyim de mis kokulu bi türk kahvesi yapiyim
Ayy sonra ben de mi yuruyuse ciksam bugün hava da bulutlu gibi günes rahatsiz etmez aslinda
Yaaa ben ne kahve ictim ne yuruyusumu yaptim dahaİc cnm afiyet olsunn. Bu arada yuruyusumu yaptim ben
Tünaydın balım.gunaydinn kizlarrr. Motivasyonumuzu kaybetmiyoruzz demii2 bardak su icildi tarcinli kahve icildi birazdan yuruyecegimm haydi kalkinnn
Bende çok sevdim valla MaşaallahYaaa ben ne kahve ictim ne yuruyusumu yaptim daha
Ama senin bu halini cok sevdim masallah bambaska bi incidaim olsun enerjin bana bile geciyo valla burdan
Pozitif enerji buram buram
Saol balimmmYaaa ben ne kahve ictim ne yuruyusumu yaptim daha
Ama senin bu halini cok sevdim masallah bambaska bi incidaim olsun enerjin bana bile geciyo valla burdan
Pozitif enerji buram buram
Saol balimmTünaydın balım
Motivasyon tam hızıyla devam ediyor
Afiyet olsun İncim.
Yarım litre suyumu içtim şimdi yürüyüşe çıkıyorum
Haha sen iste tüm kahve cesitlerinden yaparim balimBende çok sevdim valla Maşaallah
Hadi balım kahveler senden olsun bugün, bakayım hangisini yapacan
Kesinlikle öyleSaol balimmmhep beraber basaracagiz bi sefer
Başaracağız da balım ben bugün çok fena şeyler yedimSaol balimmmhep beraber basaracagiz bi sefer
Bir soğuk kahveni alırım balımHaha sen iste tüm kahve cesitlerinden yaparim balim
Kesinlikle öyle
Başaracağız da balım ben bugün çok fena şeyler yedim
Ne yedin dökülBir soğuk kahveni alırım balımBi denemek nasip olmadıya şu kahveyi
Bence ben olsam bana bugün su bile vermem
Oo bugün herkes sporunu erkenden yapıyorBen de yürüyüşümü yaptim geldim
Soğumadan ceza ziplamami da yapiyim planki da yapiyim
Bacaklarim zonkluyor su anbu zonklamayi özlemistim bikac aydır. Selülitlerim saldırıya geciyor adeta gitmeyiz diye hsjsj
Bu sefer 50 saniye yaptim canim aslinda bi düzene sokup yavas yavas arttirsam iyi olurOo bugün herkes sporunu erkenden yapıyorKaç sn yapıyosun plankı balım?
Benimde bugün fazladan bir 500 kalori yakmam lazım. Bugün uyurken bile yürürüm artık
Yani beni sevdiğin, kıyamadığın için mi böyle minnoş bir yaklaşımda bulundun balım, yoksa damdan düşeni damdan düşen anlar yaklaşımı mıNe yedin dökül
Kendine haksizlik etme bisey olmaz yarini hafif gecirirsin
Benim de kacamak yapmis olmamla hicbi alakasi yok bu yumusak yorumumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?