70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

2 Ekim Cumartesi Menüm

Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek,
1 kk tulum peyniri,
2 yk kahvaltılık kırmızı biber turşusu
2 küçük top sürk peyniri

Ara: 1 dilim kavun, 20 çubuk kraker

Akşam
1 kase yoğurtu 15 petibörle

Bu menü tembellik ve yorgunluk menüsü ballarım, kusura bakmayın. Bugün düzgün besleneceğim.

Su 2 lt
Spor 5 bin adım, biraz temizlik.

İncim bu hafta cezacıbaşı sen olacaksın galiba Yarın sahalarda görüşürüz

Sende bu hafta en kötü 200 gr verirsin galiba Haklısın, bu hafta beraber dengeleriz balım

İyi aksamlar canlarrr. Valla itiraf ediyorum kizkiza takilinca beni hep yoldan cikardilarr benimde sanki hic gonlum yokmus gibi soylememde valla dikkat edemedim olsun yarindan sonra ederim ucunda ölum yokya . Vereceginiz cezalara da boynumu egip kabul ediyorum. Menuyu yazmaya gerek yok yarin tartida goruruzz

4 Ekim Pazar Menüm

Sabah
1 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri, 2 küçük sürk peyniri, 2yk kahvaltılık kapya biber turşusu,
2 kupa çay

Aralar: 20 çubuk kraker, 1 çay,
1 elma, 1 filtre kahve, 3 yk nar

Akşam
2 yk yoğurt, 1 tabak taze fasulye,
1 kase bezelyeli havuçlu pirinç pilavı
1 kupa çay, 1 filtre kahve, 1 çk zencefil, 1 çk kimyon

Su 2 lt veya biraz üzeri
Spor 11.862 adım

Balimm cezaci basi da ne demekk önde bayrak cekeni olcam ben bu hafta hic dikkat edemedimmm galiba listedeki butun cezalari yiyecegim
Vah vahh kimlere birinci dedik, 24 saat sürmediya heyecanı O zaman civcivimiz yeni kişi seçilene kadar fahri olarak görevine devam etsin Garibim o da ağız tadıyla bir ceza kesememişti, birbirinizi cezalara doyurursunuz

Balım ta o kadar ne yemiş olabilirsin valla tırstım ha Bakalım kaç çıkacaksın sabah, iyice merak ettim... Evet balım, hırsızın hiç mi suçu yok gibi oldu

Ya Allah bismillah diyor gecmis mesajlari okumaya basliyorum ver mehteri

Esim evdeydi giremedim dun
Bugün de tartilmadim sabah 6da kahvalti yaptik çünkü tartilsam 5 gibi tartilmam lâzımdı o da geceden tartilmis gibi olcakti

Balim afiyet olsun petibör 15 tane cok olmus ama sabahki yumurtali ekmekler de kizartma mi ? Bu hafta güzelce telafi edelim
Balimm cezaci basi da ne demekk önde bayrak cekeni olcam ben bu hafta hic dikkat edemedimmm galiba listedeki butun cezalari yiyecegim
Haha bence de bu hafta sen cezacibasi oluyosun balım en cok eksi görenimiz sensin çünkü
sonngulen i beklemedik ama o da onun cezasi olsun senden önde bile olsa zamaninda kilo bildirimi yapmadigi icin goreve sen atandin direkt
Bu menü daha güzel enercim afiyet olsun adimlar da yakiyo
Vah vahh kimlere birinci dedik, 24 saat sürmediya heyecanı O zaman civcivimiz yeni kişi seçilene kadar fahri olarak görevine devam etsin Garibim o da ağız tadıyla bir ceza kesememişti, birbirinizi cezalara doyurursunuz
Haha biliyosun zevkle yaparim ama incime haksizlik olmasin bugün baslasin o.
Geçen hafta kimse kacamak yapmadi bu hafta yaparsaniz bozusuruz ona göre
Bene ceza verdirmediniz

Evet balım piskevit birazcık fazla oldu ama ana menü gibiydi, şöyle dersem anlayacaksın 15 petibörün kalorisi 28 fındığa eşit
Kızartmaydı canım, yağını peçeteyle alabildiğim kadar aldım

Tamam kendi aramızda İncimi cezacıbaşı ilan edelim. Songülüm çok verdiysede bu hafta kaderine küssün
Senin imkanın olsa neler yapacanda işte balım, bende sınırları zorladım bir ceza alamadım ne yapayım

4 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah 06.00 çeyrek yufka ekmek, çökelek, sekersiz çay
Ara 10.00 nescafe
Ara 15.00 1 petibör bisküvi
Akşam 17.30 5 kasik kavurmali pilav, 1 kase salata, 3 kasik yoğurt
Ara 18.00 türk kahvesi, 1 kuru incir, 5 findik
Spor; simdilik yok yapmaya caliscam
Su; 2 litre

5 Ekim Pazartesi Menüm

Sabah
1 dilim ekmek, 1 yk tahin-pekmez, 1 haşlanmış yumurta, 2 yk tulum peyniri,
1 sürk peyniri, 2 kupa çay, 1 filtre kahve

Ara: 1/4 şeftali, 15 sarı üzüm,
1 sade Türk Kahvesi, 1 kupa çay

Akşam
3 yk taze fasulye, 2 ızgara tavuk incik,
3 yk sebzeli pilav, biraz yeşil salata

1 sade Türk Kahvesi,
2 kupa çay, 1 filtre kahve,
2 after eight çikolata (80 kalori),
1 sade soda,

Su 3 lt
Spor 9260 adım

Menünün yarısı çay kahve doldu, biraz fazla olmuş ama misafirle güzel içiliyor.

Pazartesi gününe birimizin 4 ekim birimizin 5 ekim yazmasi da ne bilim biraz şov bence
Kıyamam gece 2de yazmissin muhtemelen salıyı pazartesi sandin

Menü aşırı degil bence güzel. Cikolatayi da az yemissin zaten

Pazartesi gününe birimizin 4 ekim birimizin 5 ekim yazmasi da ne bilim biraz şov bence
Kıyamam gece 2de yazmissin muhtemelen salıyı pazartesi sandin

Menü aşırı degil bence güzel. Cikolatayi da az yemissin zaten
Hakikaten niye 5 ekim yazmışım ki, not defterine önce 4 ekim yazmıştım, buraya kopyalayınca yanlış diye 5 e çevirdim, düzelttim güya Uyuryazar olmanın güzellikleri diyelim
Balım aramızda 3ün 5in ne önemi var çok rencide oldum şu an

Hani spor yaptın mı bakim? Menün çok hafif biliyorsun di mi balım

Oooyy oyy kiyamam 5 ekim olsun seni mi kırcam
Hani spor yaptın mı bakim? Menün çok hafif biliyorsun di mi balım
Dün yapamadim balım. Ama simdi yürüyüşten geldim ohh miss cok rahatladım tatli bi yorgunluk var
Selam kızlar

İki gündür sabah tartilamadim.

Artık cumartesi ne çıkarsa bahtima
Hayırlısı Allahtan merdiven cikmaya devamke mi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…