- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
İncim bu hafta cezacıbaşı sen olacaksın galibaEvett bi cumartesinin daha sonuba geliyoruz kizlarr. Bugunu kapatip önumuzdeki maclara bakalim artik. Biliyorsunuz bugun ablamda kaliyorum. Pazartesi tekrardan spora basliycammiyi hafta sonlari herkese sindiden soyliyim birazcik kacamak yapabilirim
Sende bu hafta en kötü 200 gr verirsin galibaHe ya seni yanilttim yaeksi çıkmak için halbuki ne var ne yok çıkarmıştım bi tek bileklik kaldı
Tak picagi gitsin gibi olmuş
Bak çiçeğimdediğim gibi haftalık 500 hedefi gayet ideal 400 gram gitmiş haftaya da 600 verirsin denge olur.
Ben diyet yapmadığımdan canım ne isterse yiyorum şu an.
Sadece hafta içi 3 gün yürüdüm ekstra.
Bir gün 11.000
Başka gün 7.000
Diğer gün 5.000 adim oldu.
Gün içi zaten in çık baya adım oluyor.
Balimm cezaci basi da ne demekk önde bayrak cekeni olcam ben bu haftaİncim bu hafta cezacıbaşı sen olacaksın galibaYarın sahalarda görüşürüz
Vah vahh kimlere birinci dedik, 24 saat sürmediya heyecanıBalimm cezaci basi da ne demekk önde bayrak cekeni olcam ben bu haftahic dikkat edemedimmm galiba listedeki butun cezalari yiyecegim
Balım ta o kadar ne yemiş olabilirsin valla tırstım haİyi aksamlar canlarrr. Valla itiraf ediyorum kizkiza takilinca beni hep yoldan cikardilarrbenimde sanki hic gonlum yokmus gibi soylememde valla dikkat edemedim olsun yarindan sonra ederim ucunda ölum yokya . Vereceginiz cezalara da boynumu egip kabul ediyorum. Menuyu yazmaya gerek yok yarin tartida goruruzz
Balim afiyet olsun petibör 15 tane cok olmus ama2 Ekim Cumartesi Menüm
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek,
1 kk tulum peyniri,
2 yk kahvaltılık kırmızı biber turşusu
2 küçük top sürk peyniri
Ara: 1 dilim kavun, 20 çubuk kraker
Akşam
1 kase yoğurtu 15 petibörle
Bu menü tembellik ve yorgunluk menüsü ballarım, kusura bakmayın. Bugün düzgün besleneceğim.
Su 2 lt
Spor 5 bin adım, biraz temizlik.
Haha bence de bu hafta sen cezacibasi oluyosun balım en cok eksi görenimiz sensin çünküBalimm cezaci basi da ne demekk önde bayrak cekeni olcam ben bu haftahic dikkat edemedimmm galiba listedeki butun cezalari yiyecegim
Bu menü daha güzel enercim afiyet olsun4 Ekim Pazar Menüm
Sabah
1 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta
2 kk tulum peyniri, 2 küçük sürk peyniri, 2yk kahvaltılık kapya biber turşusu,
2 kupa çay
Aralar: 20 çubuk kraker, 1 çay,
1 elma, 1 filtre kahve, 3 yk nar
Akşam
2 yk yoğurt, 1 tabak taze fasulye,
1 kase bezelyeli havuçlu pirinç pilavı
1 kupa çay, 1 filtre kahve, 1 çk zencefil, 1 çk kimyon
Su 2 lt veya biraz üzeri
Spor 11.862 adım
Haha biliyosun zevkle yaparim amaVah vahh kimlere birinci dedik, 24 saat sürmediya heyecanıO zaman civcivimiz yeni kişi seçilene kadar fahri olarak görevine devam etsin Garibim o da ağız tadıyla bir ceza kesememişti, birbirinizi cezalara doyurursunuz
Evet balım piskevit birazcık fazla oldu ama ana menü gibiydi, şöyle dersem anlayacaksın 15 petibörün kalorisi 28 fındığa eşitBalim afiyet olsun petibör 15 tane cok olmus amasabahki yumurtali ekmekler de kizartma mi ? Bu hafta güzelce telafi edelim
Haha bence de bu hafta sen cezacibasi oluyosun balım en cok eksi görenimiz sensin çünkü
sonngulen i beklemedik ama o da onun cezasi olsun senden önde bile olsa zamaninda kilo bildirimi yapmadigi icin goreve sen atandin direkt
Bu menü daha güzel enercim afiyet olsunadimlar da yakiyo
Haha biliyosun zevkle yaparim amaincime haksizlik olmasin bugün baslasin o.
Geçen hafta kimse kacamak yapmadi bu hafta yaparsaniz bozusuruz ona göre
Bene ceza verdirmediniz
Pazartesi gününe birimizin 4 ekim birimizin 5 ekim yazmasi da ne bilim biraz şov bence5 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah
1 dilim ekmek, 1 yk tahin-pekmez, 1 haşlanmış yumurta, 2 yk tulum peyniri,
1 sürk peyniri, 2 kupa çay, 1 filtre kahve
Ara: 1/4 şeftali, 15 sarı üzüm,
1 sade Türk Kahvesi, 1 kupa çay
Akşam
3 yk taze fasulye, 2 ızgara tavuk incik,
3 yk sebzeli pilav, biraz yeşil salata
1 sade Türk Kahvesi,
2 kupa çay, 1 filtre kahve,
2 after eight çikolata (80 kalori),
1 sade soda,
Su 3 lt
Spor 9260 adım
Menünün yarısı çay kahve doldu, biraz fazla olmuş ama misafirle güzel içiliyor.
Hakikaten niye 5 ekim yazmışım ki, not defterine önce 4 ekim yazmıştım, buraya kopyalayınca yanlış diye 5 e çevirdim, düzelttim güyaPazartesi gününe birimizin 4 ekim birimizin 5 ekim yazmasi da ne bilim biraz şov bence
Kıyamam gece 2de yazmissin muhtemelen salıyı pazartesi sandin
Menü aşırı degil bence güzel. Cikolatayi da az yemissin zaten
Hani spor yaptın mı bakim? Menün çok hafif biliyorsun di mi balım4 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah 06.00 çeyrek yufka ekmek, çökelek, sekersiz çay
Ara 10.00 nescafe
Ara 15.00 1 petibör bisküvi
Akşam 17.30 5 kasik kavurmali pilav, 1 kase salata, 3 kasik yoğurt
Ara 18.00 türk kahvesi, 1 kuru incir, 5 findik
Spor; simdilik yok yapmaya caliscam
Su; 2 litre
Oooyy oyy kiyamam 5 ekim olsun seni mi kırcamHakikaten niye 5 ekim yazmışım ki, not defterine önce 4 ekim yazmıştım, buraya kopyalayınca yanlış diye 5 e çevirdim, düzelttim güyaUyuryazar olmanın güzellikleri diyelim
Balım aramızda 3ün 5in ne önemi var çok rencide oldum şu an
Dün yapamadim balım. Ama simdi yürüyüşten geldim ohh miss cok rahatladım tatli bi yorgunluk varHani spor yaptın mı bakim? Menün çok hafif biliyorsun di mi balım
Hayırlısı AllahtanSelam kızlar
İki gündür sabah tartilamadim.
Artık cumartesi ne çıkarsa bahtima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?