70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

5 Ekim Salı Menüm
Sabah 08.00 1 yumurta 1 avuç yufka ekmek kırıntısıyla umaç mı omaç mı ilk defa yaptım yufkali omlet iste cherry domates, 1 dilim peynir, sekersiz çay
Ara 10.00 nescafe
Ara 12.00 1 incir, 10 fındık
Ara 15.00 5 zeytinle biraz yufka ekmek, 1 çay kasigi findik kreması
Akşam 17.30 4 kasık domatesli bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Ara 18.30 türk kahvesi
Spor;
30 dakika hizli tempo yürüyüş
2000 adım(muhtemelen daha fazla, tel sürekli elimde degildi)
Su; 2 litre

Selam ballarim canlarimmm
Bu hafta ccok yogunum gelemiyorum kislik temizlik yaptim 2 gundur ablam bana geldi 3 gun kalicak. Ev isi daha bitmdi. Hafta sonu kayinvalidenin evini temilemeye gitcem ona da ayri bi sinir oldum zaten. Bu hafta cok gelemicem sizleri seviyoreee ve ozluyoreeee
Pazartesi kaldigimiz yerden devamkeeee.

Balım beğendin mi? Biz ovmaç diye söylüyoruz da nedir doğrusu bende tam bilmiyorum, herkes farklı söylüyor, birde yöreden yöreye yapılışı ve adı değişiyor galiba. Afiyet olsun.

5 Ekim Salı Menüm

Sabah 07:00
1 dilim ekmek, 2 yk zeytin ezmesi, 1 kayısı reçelinin tanesi

Akşam 18:00
1 porsiyon adana lahmacun, 4 çiğ köfte,
Yeşillik, salata, soğan, ezme, ıvır zıvır otlar

20:15
1 dilim kavun

Toplam 2 sade Türk Kahvesi,
4 duble 1 küçük çay, menü yazarken 1 de filtre kahve içiyorum

Su 2 lt, çaydan suya fırsat kalmadı
Spor 10750 adım.

Balım beğendin mi? Biz ovmaç diye söylüyoruz da nedir doğrusu bende tam bilmiyorum, herkes farklı söylüyor, birde yöreden yöreye yapılışı ve adı değişiyor galiba. Afiyet olsun.
Evet beğendim balım doyurucuydu
Afiyet olsun enercim menü de spor da güzel

Selam balım, kolay gelsin. Hiç değilse sadece menülerini yazsaydın çok vaktini almazdı. Neyse pazartesi görüşürüz

Afiyet olsun songülüm yoo bence dünyalari yememissin gayet iyisin
Su birazcık artabilir sadece
Haklısın canım suyu az içiyorum, tekrar ölçme yöntemine gideyim, o şekilde 3 lt içene kadar peşini bırakmıyorum.
Afiyet olsun balım menü çok güzel
Afiyet olsun balım menü de spor da çok güzel
Songül bu menüyü de beğendi canı da makarna çekti
Afiyet olsun incim, menü de spor da çok güzel
Oyyy kuzum kıyamam ben sana, gördüğün gibi geçen hafta hiç gelemedim ben. Aşırı aşırı yoğundum, menü yazmadım, bol bol da yedim malesef, bir haftanın her günü için cezamı bekliyorum civcivim
Ağız tadiyla ceza verdirmediniz bu hafta insana
Mızıkçılık yapiyonuz banane ben oynamiyom
Daya bana cezaları
Gunluk sporumu yaptim bugun yarim saat yuruyebildim oglusum grip ateslenip duruyor
çok geçmiş olsun canım, inşallah atlatmıştır hemencecik

Afiyet olsun balım, menün çok güzel.
Evet canım ilaçlardan kurtulamadım ben hala ama artık ödem yoktur herhalde. Olsaydı giderdi sanki, kendimi kandırmayayım deli gibi kilo almışım.

Mücverler yağlı değildi canım, okula geldiğim günler malesef kahvaltı yapamıyorum, sabah tempom çok yoğun, oğlanı hazırlayıp servise bindirip hemen yola çıkıyoruz, artık okula uzağız biliyosun. Bu şekildeki az adımlarım genelde markete gitmekle falan oluyor.
Balım bence de hesap yapman çok güzel olur, bir ara ben de yapmıştım aynısını. Bir program kullanıp hepsini yazıyordum böylece dediğin gibi fazlalık için spor yapıyordum. İnanılmaz bir spor motivasyonu da oluyordu. Hazır senden görmüşken ben de bu yolu tekrar denesem iyi olur gibi.
afiyet olsun canım güzel menü.
Kizlar tartiya son 2 gün.
Yemekleri hafif tutalim sonra tartida moral bozuklugumuz olmasın

En cok da kendime söylüyorum çünkü siskinlik var neden anlamadim dün gece yesilcay ictim aslinda indirsin dye bana misin demedi.
Yediğin bir şey yapmış olabilir canım.
sen eskiden de böyleydin balım
Afiyet olsun fındıklı civciv, bu aralar fındığa sarmışsın belli. Menünü ve sporunu beğendim.
Afiyet olsun canım.

Haha ben bu mesaji ciddiye alip tipki bir ders programi hazirlar gibi haftalik ceza programi hazırlamaz miyim sana peki
Sen simdi naneyi yemedin mi diye bi caps vardiya o hesap oldu

Oooyy oyy kiyamam 5 ekim olsun seni mi kırcam

Dün yapamadim balım. Ama simdi yürüyüşten geldim ohh miss cok rahatladım tatli bi yorgunluk var

Hayırlısı Allahtan merdiven cikmaya devamke mi bu arada
He ya bu sene kurtarıcım oldu.

Merdivenleri koşa koşa ikişer ikişer çıkıyorum .Sporcu modunda

Senin dediğin portakal toto olacak yakında squat yapmış kadar olucam
Yufka çok görüyorum menunde .

Kendin mi yapıyorsun,nerden alıyorsun?
İyi geceler canım
Bende 2 gündür tartılıyorumda ne oluyor, tartı hep artı Cumartesi hepimizi çok merak ediyorum ne çıkacaz diye
17 ay olmuş diyete başlayalı

Bugün upuzun zamandır yapamadigim favori basit ama lezzetli tarif isteten bir tarif yaptık oğlumla diyolarki nasıl özlemişiz tabi bende.

Yani diyeceğim o ki tam diyet yapmasam da abartmamaya çalışıyorum.

Eskiden her akşam bir çeşit tatlı yapar hatta biri bitmeden ikinciyi yapardım aynı aksam ikisini de yerdim.

Yufka ekmek buzluktan cikarmistim bozulmasın diye her gün yedik ondan cok gördün menümde bu ara cok şükür bitti gerisi buzlukta uzun süre cikarmam artik

Yok kendim yapmıyorum ona ne yerim ne yapacak sacım var sağ olsun esimin babaannesi köyde yapip göndermisti bize.

6 Ekim Persembe Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmek arasinda yağsız tost, cherry domates, 1 dilim peynir, 1 zeytin
Ara 10.00 nescafe, 15 fındık
Ara 13.00 türk kahvesi
Ara 16.00 1 havuç
Akşam 17.30 1 kase tarhana çorbası, 1 kase salata
Ara 18.30 türk kahvesi, 1 tane albeni kurabiyem (150 kalori bayagi da yüksek ama yedik gari)

Spor; yapamadim evin icinde is yaptigim adimlar var sadece
Su; 2 litre

6 Ekim Çarşamba Menüm

Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir
1 dilim ekmek, 15 üzüm, 350 ml süt

Ara 14:00
20 çubuk kraker,
1 kupa filtre kahve,Türk Kahvesi ve damla sakızı karışımı. O ne demeyin, yaptım oldu

Akşam 19:00
125 gr antrikot ızgara,
1/2 kase mevsim salata,
1 kase kars mantısı (makarna üzerine sarımsaklı yoğurt+tereyağı+karamelize soğan)

sudem34 balım kars mantısı mı demiştin buna, onu denedim bugün, çok güzeldi

Su 2,5 lt
Spor 11.850 adım

Aaa evet Kars Hingel i diye geçiyor.

Afiyet olsun

Menü de süper eşin çok şanslı.

Çok hamaratsin.

Kadir Ezildi ile hamarat benim yarışmasına katil bence

Bu ara favorim onu izliyorum her gün

Sporun da çok güzel çok beğendim

Slm Kızlar bende geldim aranıza kilo verme Yolunda ilerliyorum 2 ay önce spor salonuna yazıldim 9 kilo civarı verdim ama yediğime içtiğime de dikkat ederek şimdi biraz motive olmaya ihtiyacım var

Afiyet olsun balım güzel menü
O hingali arada bi ben de yaparim cok da severim güzel oluyo

Slm Kızlar bende geldim aranıza kilo verme Yolunda ilerliyorum 2 ay önce spor salonuna yazıldim 9 kilo civarı verdim ama yediğime içtiğime de dikkat ederek şimdi biraz motive olmaya ihtiyacım var
Merhaba hoşgeldiniz
9 kilo cok cok iyi vermissiniz
Ne kadar daha vermeyi dusunuyosunuz? su an kilonuz boyunuz kac?
Birbirimizi motive ederiz guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…