70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Lavaşli eti kastediyorum kuzum
İşte ne bileyim her zaman yemiyoruz tabi ama inşallah yanmıştır yoksa ben yandım

Tut düdüğü balımm yememeye çalış Afiyet olsun bu arada, balım sabah ki yürüyüşün 30 dk mıydı, ben miye 50 dk hatırladım ki, düne aklım gitti galiba

Tut düdüğü balımm yememeye çalış Afiyet olsun bu arada, balım sabah ki yürüyüşün 30 dk mıydı, ben miye 50 dk hatırladım ki, düne aklım gitti galiba
Bu sabah öyle oldu balımm. Oğlus annneeee acıktım diyince

Aynen devam et böyle hararetleride değiştir devamlı balım kaslarin demek ki zayıf biraz güçlenmesi gerekiyor ilk spora başladığımda bende öyleydim

Yine hafif bi menü canım süpersin

Lavaşli eti kastediyorum kuzum
İşte ne bileyim her zaman yemiyoruz tabi ama inşallah yanmıştır yoksa ben yandım
Yanmadıysa da (bence yandı) sana civciv balımız el atsın Seni onun şefkatli ellerine bırakıyorum, aman totoyu kolla, muhtemelen diğer elinde pıçağı olacaktır

Aynen devam et böyle hararetleride değiştir devamlı balım kaslarin demek ki zayıf biraz güçlenmesi gerekiyor ilk spora başladığımda bende öyleydim
Aynen balım, ilk günler 10 bin adımı bile yürürken 5-6 bin sonrası yorgunluk çökmeye başlıyordu, onu aştık şükür, vücut alıştı. Bol bol oturmanın güzellikleri işte Bir kaç bisikletle pedal sertliği artırarak gittik, kademe kademe artıyorum dozu. Dün toto ve bacak çalıştım, bugün bel ve karın, yarın da üst tarafa çalışır sonra başa dönerim karnım epey acıdı bugün, bacaklarla toto da uyuşuk dünden Yerimden kalkarken yaşlı teyzeler gibi oflaya puflaya kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…