- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Lavaşli eti kastediyorum kuzumHani balım ne yedin yememen gereken, yazmadın mı yoksa ben mi görmüyorumLavaşlı et döneri kastediyorsan o kadar olsun artık her gün yemiyorsun. Hem yaptığın spora göre, sabah da ekmek yemediğine göre ve erken yediğine göre bence sorun yok, çoktan yakmışsındır sanki
Tut düdüğü balımm yememeye çalışMenüm canlar
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 dilim ekmek
Yumurta
2 haslanmıs sosis
Ara türk kahvesi
Ögle 1 kade sütlü nesquik
Ara 16.00 2 mandlina
1 avuç leblebi
Aksam 19.30
2 kasık kabak yemegi
Yarım kase yogurt
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
300 ip atlama
Trileçe yaptım yermiyim bakıcezzz
Bu sabah öyle oldu balımm. Oğlus annneeee acıktım diyinceTut düdüğü balımm yememeye çalışAfiyet olsun bu arada, balım sabah ki yürüyüşün 30 dk mıydı, ben miye 50 dk hatırladım ki, düne aklım gitti galiba
Aynen devam et böyle hararetleride değiştir devamlı balım kaslarin demek ki zayıf biraz güçlenmesi gerekiyor ilk spora başladığımda bende öyleydimBallarım iki gündür bölgesel egzersiz çalışıyorum her yerim pert oldu, güya günlük spor yapıyordumOrada da kas mı varmış diyeceğim acayip yerlerim hamladı, demek ki verimli spor yapmıyormuşum
Yine hafif bi menü canım süpersinMenüm canlar
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 dilim ekmek
Yumurta
2 haslanmıs sosis
Ara türk kahvesi
Ögle 1 kade sütlü nesquik
Ara 16.00 2 mandlina
1 avuç leblebi
Aksam 19.30
2 kasık kabak yemegi
Yarım kase yogurt
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
300 ip atlama
Trileçe yaptım yermiyim bakıcezzz
Yanmadıysa da (bence yandı) sana civciv balımız el atsınLavaşli eti kastediyorum kuzum
İşte ne bileyim her zaman yemiyoruz tabi ama inşallah yanmıştır yoksa ben yandım
Valla tatlım nesquik ten kızarsınız sanmıstım ama neyseeeeYine hafif bi menü canım süpersin
Evet çok reklam çıkıyor balımkızlar bi yazı yazıcam valla reklamlardan bi türlü yazacagım yere ulaşamıyorum sizede oluyor mu
Aman ha dikkat et kuzum ucundan ye diyecem şimdi kendini kaybedecen fazla yiyecen kalori olarakta yüksek bi tatlı bence hiç bulaşmaValla tatlım nesquik ten kızarsınız sanmıstım ama neyseeeeama bu trileçe beni kwndine çwkiyor tutun beniiiii
Valla bilmiyorummm.bide ilk defa yaptımmAman ha dikkat et kuzum ucundan ye diyecem şimdi kendini kaybedecen fazla yiyecen kalori olarakta yüksek bi tatlı bence hiç bulaşma
Aynen balım, ilk günler 10 bin adımı bile yürürken 5-6 bin sonrası yorgunluk çökmeye başlıyordu, onu aştık şükür, vücut alıştı. Bol bol oturmanın güzellikleri işteAynen devam et böyle hararetleride değiştir devamlı balım kaslarin demek ki zayıf biraz güçlenmesi gerekiyor ilk spora başladığımda bende öyleydim
Kendini tutamiyacaksin anlaşıldı hadi biraz ye çok fazla abartmaYa aslında sütlü tatlı nolcak ki bişey olmaz kiiiikendimi nasıl da kandırmya çalışıyorum bi sopadan bişey olur mu ki. Çok acımaz yaa
Yok incim ben reklam engelleyici şeyler kullanıyorum.kızlar bi yazı yazıcam valla reklamlardan bi türlü yazacagım yere ulaşamıyorum sizede oluyor mu
Tadınıda merak ediyorsundur ister istemezValla bilmiyorummm.bide ilk defa yaptımm
Hiç güzel gözükmüyor yeme kuzu yemeEki Görüntüle 2937139 tehlike buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?