Galiba Çok beğendi baksana hiç sesi soluğu çıkmıyor ya spor yapıyor halaO kadar güzel değilmiş zaten lalem, coookkkk güzelmiş
Dün incim yarın anneme de trileçe götüreceğim demişti, galiba şu an oralarda olabilirGaliba Çok beğendi baksana hiç sesi soluğu çıkmıyor ya spor yapıyor hala
Ya götürdü yada mideye indirdi bi tane dahaDün incim yarın anneme de trileçe götüreceğim demişti, galiba şu an oralarda olabilir
Yok yok yemem kalmadı zatenHe ya demisya bir de sütlü tatlı bisey olmaz diye kiyamamcok tatlisin ya yicem inci-tepik
vayy yarim yemissin o zaman tamamyapmissin fazlasiyla helal sana
O elbise buraya gelecek ulen
Cezalar katlanarak devam ediyordu var mi arttiran
Ya ben sürekli yapiyorum bunu aslinda. Elimde ip var gibi kollarimi kaldirarak atliyorum. Bazen hic leslie yapasim gelmiyo ısınıp sadece ip atlamak istiyorum.. O zaman dedigin gibiyse yapabilirim. Hem daha kisa sürede kalbim totomda atmaya başlıyo
Keske 1 dilimin hepsini mi yeseydin
Yesene
Valla şimdi ne desem ki sporuda yaptım valla degdi en azından tadı aklımd kalmadıAfiyet olsun kuzum, menün gayet güzel, spor da var daha ne olsunbu arada kabak candır
Afiyet olsun balım, dolu dolu bir menü olmuş ama sakıncalı bir şey yok çok şükür
Hahahh ben de okurken daha doğrusu sakıncalı bir durum var mı anlamaya çalışırken zorlandım
Civcivim sonunda vuslata erdi, cezasını verdibir taraftan da gözüm korktu, hiç affı yok maşallah
İyi ki akşam girecek vakit bulamamışım, açlıktan ölüyordum ve bir şeyler yemek için (yememek değil dikkatinizi çekerim) kendimi ikna etmeye çalışıyordum. Buraya gelsem kendimi mutfakta bulacakmisim çok belli
Akıllardaki tek soru inci balım, değdi mi bunca şeye o yarım dilim trilece
Afiyet olsun
Ben derim kiinci-tepik balimdan sana tepikler gelmesi en uygunudur gibi bakalım cezanın acısını çıkaracak mı senden
İyiki bitmiş kurtuldun tehlikedenYok yok yemem kalmadı zaten
Afiyet olsın canım ama makarn ve ekmek olmamış sanki. Keske ekmegi yemeseydin21 Ekim menüm
Sabah .08.15 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.35 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 türk kahvesi
Öğle yemeği 14.00 1 tabak kıymalı Makarna 1 dolu tabak mevsim salata tuzsuz yağsız limonlu bir bardak ayran 1 ince dilim ekmek
Akşam yemeği yok
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 buçuk saat aletli pilates yaptım
20 dakikada bisiklet sürdüm
Akşam 9 gibi karanfil çayı içecem günü kapatıyorum ballarım
Normalde yemem ama ne bileyim canım istedi o an atıverdim ağzıma küçük bir dilimdi zatenAfiyet olsın canım ama makarn ve ekmek olmamış sanki. Keske ekmegi yemeseydin
Boynum kıldan ince cezalaraAfiyet olsun kuzum, menün gayet güzel, spor da var daha ne olsunbu arada kabak candır
Afiyet olsun balım, dolu dolu bir menü olmuş ama sakıncalı bir şey yok çok şükür
Hahahh ben de okurken daha doğrusu sakıncalı bir durum var mı anlamaya çalışırken zorlandım
Civcivim sonunda vuslata erdi, cezasını verdibir taraftan da gözüm korktu, hiç affı yok maşallah
İyi ki akşam girecek vakit bulamamışım, açlıktan ölüyordum ve bir şeyler yemek için (yememek değil dikkatinizi çekerim) kendimi ikna etmeye çalışıyordum. Buraya gelsem kendimi mutfakta bulacakmisim çok belli
Akıllardaki tek soru inci balım, değdi mi bunca şeye o yarım dilim trilece
Afiyet olsun
Ben derim kiinci-tepik balimdan sana tepikler gelmesi en uygunudur gibi bakalım cezanın acısını çıkaracak mı senden
Afiyet olsun balım adaptasyon sürecinde iyi bi menü adimlar da güzel. Vücudun hemen cevap vermeye baslicak eminim20 Ekim Çarşamba menüsü
10.00 Kahvaltı
Yarım simit, sahanda çift sarılı bir yumurta, 1 dilim antep peyniri, 6 yeşil zeytin, 1 bardak çay.
14.00 Öğle yemeği
1 küçük fırın baget, 3 parça kabak mücver, salata, 1 biber turşusu.
20.00 akşam
1 kase mercimek çorbası, sabahtan kalan çeyrek simit.
22.00 1 orta boy muz.
Çok savaş verdim dün akşam yememek için, ancak bu kadarı olmuş yazınca farkettim
Su 2.5 lt
Spor 6000 adım
Minnak oğlusu ya da eniste dicektim ama songülüm spoiler vermis görmüs bulundum cevabiYine de savaşı güzel atlatmışsın Boncuğum, afiyet olsun, haklısın kabak candırAdımında güzel hemen hemen 1 saat yürümüşsün
Yalnız sana kpss tadında bir sorum olacakSongül 1 simitin sabah 1/2 sini yedi, akşam kalan 3/4 simitin 1/4 ünü daha yedi ise, sabah ve akşam arası kaybolan 1/4 simiti kim yedi Saricivcivcikcik
Afiyet olsun balım öğlen karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama zaten erken kapattığın icin dengeler diye düşünüyorum21 Ekim menüm
Sabah .08.15 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.35 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 türk kahvesi
Öğle yemeği 14.00 1 tabak kıymalı Makarna 1 dolu tabak mevsim salata tuzsuz yağsız limonlu bir bardak ayran 1 ince dilim ekmek
Akşam yemeği yok
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 buçuk saat aletli pilates yaptım
20 dakikada bisiklet sürdüm
Akşam 9 gibi karanfil çayı içecem günü kapatıyorum ballarım
Aynen balım zaten spora güveniyorumBoynum kıldan ince cezalarakorka korka girdim ama hic kimse ceza vermemiş ayy durun bu saatten sonra hic vermeyin yarin verirsiniz artik
Afiyet olsun balım adaptasyon sürecinde iyi bi menü adimlar da güzel. Vücudun hemen cevap vermeye baslicak eminim
Minnak oğlusu ya da eniste dicektim ama songülüm spoiler vermis görmüs bulundum cevabikopya sayilir mi hocam
Afiyet olsun balım öğlen karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama zaten erken kapattığın icin dengeler diye düşünüyorumsporlar yakiyo zaten masallah
Her zaman ki gibi menü güzel balım spor yok ama liste güzel baya21 Ekim Perşembe
Sabah 08.45 biberli omlet, cherry domates, zeytin, 1 dilim peynir, 1 lokma ekmeğe yarim cay kaşığı tahin pekmez
Ara 10.00 nescafe
Ara 12.00 1 elma, 1 mandalina
Ara 15.00 7 cig findik, türk kahvesi
Akşam 17.30 1 kase tarhana çorbası, yarim dilim ekmek
Yemegin ustüne maden suyu.
Spor; yok
Su; 1.5 litre
Sağlıkla dön canım evine inşallahBallarım şehir dışındayım, pek bakamıyorum.
Ceza yarına kalır ama yanına kalmaz civcivimBoynum kıldan ince cezalarakorka korka girdim ama hic kimse ceza vermemiş ayy durun bu saatten sonra hic vermeyin yarin verirsiniz artik
Afiyet olsun balım adaptasyon sürecinde iyi bi menü adimlar da güzel. Vücudun hemen cevap vermeye baslicak eminim
Minnak oğlusu ya da eniste dicektim ama songülüm spoiler vermis görmüs bulundum cevabikopya sayilir mi hocam
Afiyet olsun balım öğlen karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama zaten erken kapattığın icin dengeler diye düşünüyorumsporlar yakiyo zaten masallah
Tam bir cuma menüsü olmuş balım21 Ekim Perşembe
Sabah 08.45 biberli omlet, cherry domates, zeytin, 1 dilim peynir, 1 lokma ekmeğe yarim cay kaşığı tahin pekmez
Ara 10.00 nescafe
Ara 12.00 1 elma, 1 mandalina
Ara 15.00 7 cig findik, türk kahvesi
Akşam 17.30 1 kase tarhana çorbası, yarim dilim ekmek
Yemegin ustüne maden suyu.
Spor; yok
Su; 1.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?