Bu olmamış ama balım tartı öncesi baya abartmissin kuzu sadece yaş pasta yeseydin keşke umarım fazla birşey yansımaz tartıya21 Ekim Perşembe Menüm
06:00 300 ml süt
20:00
3 kaşık nohutlu bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
5 kaşık salata
1 kepçe yayla çorbası
21:00 - 01:00
(Bu saatleri hayatımdan çıkarmak istiyor muyum? Bilemiyorum, olmasa iyiydi)
1 dilim yaş pasta, 3 kurabiye, 1 kare çikolata, 3 sade Türk Kahvesi, 6 duble çay, 1/2 kase şekersiz hoşaf (üzüm,kayısı)
Su 2 lt
Spor yok
*Gelir gelmez tartıldım 69.8, sabah aç karnına merak ediyorum.
** Sonunda akşam adet oldum. Yola çıkmayı bekliyordu galiba
Günaydın canımGünaydın ballar, çok güzel bir gün olsun inşallah
Evine hoşgeldin canımİyi geceler canlarım
Eve şimdi girdim, bugün menüm çok acayip tam tartı öncesi 9 kusurlu hareketin hepsini yapmış bulunuyorumSon gün civcivimin gazabına uğramak bana da nasip olacak galiba
Kuzum bütün gün aç kalmışsın, aslında patlak vereceği ordan belliymiş. Sen bu kadar şeyi bir arada yemezdin aslında sanırım yol ve regl seni fena vurmuş. Bakalım bugün tartın nasıl olacak, inşallah yüzünü güldürür ama geçici bir artı olduğunu da biliyoruz sonuçta,bugün dengelersen yarına da bir şey kalmaz bence21 Ekim Perşembe Menüm
06:00 300 ml süt
20:00
3 kaşık nohutlu bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
5 kaşık salata
1 kepçe yayla çorbası
21:00 - 01:00
(Bu saatleri hayatımdan çıkarmak istiyor muyum? Bilemiyorum, olmasa iyiydi)
1 dilim yaş pasta, 3 kurabiye, 1 kare çikolata, 3 sade Türk Kahvesi, 6 duble çay, 1/2 kase şekersiz hoşaf (üzüm,kayısı)
Su 2 lt
Spor yok
*Gelir gelmez tartıldım 69.8, sabah aç karnına merak ediyorum.
** Sonunda akşam adet oldum. Yola çıkmayı bekliyordu galiba
Canım masallah çok güzel bir eksi görmüşsün, sanırım bir haftalık değil ama ekside olmak her zaman muhteşemdirSabah tartıldim kızlar toplam 1.300 Gr vermişim87 kilom şimdi 85.700
Tebrikler balım gayet guzel gidiyosunSabah tartıldim kızlar toplam 1.300 Gr vermişim87 kilom şimdi 85.700
Kuzum günaydınTebrikler balım gayet guzel gidiyosun
İnşallah girebilirsinGünaydın kızlar♀
Bu aralar belki misafirim gelebilir net degil ama. Durduk yere bikac gün giremezsem merak etmeyin diye yazayim dedim
Muhtemelen ondandır canım, menülerin gayet iyiydi aslında. Reglden sonra güzel eksi görürüz benceKilo Bildirimi
Gecen hafta: 68.4
Bugün: 68.2
Fark: 200 gr
Regl gecikti bilmiyorum ondan mi
Evet balım giremedim akşamKuzum günaydınakşam karşılaşamadık
İnşallah canim zaten tahmin etmiştim bikac gündür midem ne yesem sisiyo genelde regl yaklaşınca böyle oluyorum sisikim su anMuhtemelen ondandır canım, menülerin gayet iyiydi aslında. Reglden sonra güzel eksi görürüz bence
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş
Tebrikler incim emeginin karsiligini aliyosun
Lalem haftalık 650 gr gibi bir ortalama oluyor ki aylık neredeyse 3 kiloSabah tartıldim kızlar toplam 1.300 Gr vermişim87 kilom şimdi 85.700
Balım şiş halinle 200 gr eksiyse haftaya güzel şeyler gelecek sendenKilo Bildirimi
Gecen hafta: 68.4
Bugün: 68.2
Fark: 200 gr
Regl gecikti bilmiyorum ondan mi
İncim tebrik ederim yine çok güzel bir eksiyle geldin
Songülüm biraz dikkat edince çok güzel eksi geliyor senden, maşaallahGeçen hafta 76.4
Bugün 75.3
Fark 1100 Gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?