70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bu olmamış ama balım tartı öncesi baya abartmissin kuzu sadece yaş pasta yeseydin keşke umarım fazla birşey yansımaz tartıya

İyi geceler canlarım
Eve şimdi girdim, bugün menüm çok acayip tam tartı öncesi 9 kusurlu hareketin hepsini yapmış bulunuyorum Son gün civcivimin gazabına uğramak bana da nasip olacak galiba
Evine hoşgeldin canım civciv bunu asla kaçırmaz tam da hafta bitiyorken
Kuzum bütün gün aç kalmışsın, aslında patlak vereceği ordan belliymiş. Sen bu kadar şeyi bir arada yemezdin aslında sanırım yol ve regl seni fena vurmuş. Bakalım bugün tartın nasıl olacak, inşallah yüzünü güldürür ama geçici bir artı olduğunu da biliyoruz sonuçta,bugün dengelersen yarına da bir şey kalmaz bence

Sabah tartıldim kızlar toplam 1.300 Gr vermişim 87 kilom şimdi 85.700
Lalem haftalık 650 gr gibi bir ortalama oluyor ki aylık neredeyse 3 kilo Tebrik ederim Platesi de hesaba katarsak en az 2 katı kilo vermiş gibisindir
Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 68.4
Bugün: 68.2
Fark: 200 gr
Regl gecikti bilmiyorum ondan mi
Balım şiş halinle 200 gr eksiyse haftaya güzel şeyler gelecek senden Hiç keyfini kaçırma, bu hafta menülerin de iyiydi, regl çok etkiliyor
Eki Görüntüle 2937983 gecen hafta 89.150
Bu hafta 88.35
Fark -800 gr
İncim tebrik ederim yine çok güzel bir eksiyle geldin Durmak yok Şimdi enişte bey kara kara düşünmeye başlasın
Geçen hafta 76.4
Bugün 75.3
Fark 1100 Gr
Songülüm biraz dikkat edince çok güzel eksi geliyor senden, maşaallah Bu şekilde devam edersen hedefe çabuk ulaşacaksın

Bir iki gün eve dokunmadım ortalığı şey götürüyor yine Keşke kendini temizleyen perdeyi bulacaklarına kendini temizleyen evi bulup bizi yormasalar daha yerinde bir hareket olurdu
Bu kadar sitemden anladığınız üzere gidip hunharca temizlik yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…