1 haftalık canımCanım masallah çok güzel bir eksi görmüşsün, sanırım bir haftalık değil ama ekside olmak her zaman muhteşemdir
3 kilodan fazla veriyorum balım 1 ayda 5 civarı gidiyor haftalık verdiğim kilo buLalem haftalık 650 gr gibi bir ortalama oluyor ki aylık neredeyse 3 kiloTebrik ederim Platesi de hesaba katarsak en az 2 katı kilo vermiş gibisindir
Balım şiş halinle 200 gr eksiyse haftaya güzel şeyler gelecek sendenHiç keyfini kaçırma, bu hafta menülerin de iyiydi, regl çok etkiliyor
İncim tebrik ederim yine çok güzel bir eksiyle geldinDurmak yok Şimdi enişte bey kara kara düşünmeye başlasın
Songülüm biraz dikkat edince çok güzel eksi geliyor senden, maşaallahBu şekilde devam edersen hedefe çabuk ulaşacaksın
Teşekürler canımTebrikler balım gayet guzel gidiyosun
Tamam o daha iyi balım, şunu önce desene3 kilodan fazla veriyorum balım 1 ayda 5 civarı gidiyor haftalık verdiğim kilo bu
Boncuğum, erkenden hoşbuldumEvine hoşgeldin canımcivciv bunu asla kaçırmaz tam da hafta bitiyorken
Kuzum bütün gün aç kalmışsın, aslında patlak vereceği ordan belliymiş. Sen bu kadar şeyi bir arada yemezdin aslında sanırım yol ve regl seni fena vurmuş. Bakalım bugün tartın nasıl olacak, inşallah yüzünü güldürür ama geçici bir artı olduğunu da biliyoruz sonuçta,bugün dengelersen yarına da bir şey kalmaz bence
İnşallah hedefine ulaşırsın balım evet öyle tartilmayacaktim birden gaza geldim dedim tartilayim bakalım aç karnına ve sonuç hoşuma gitti ama sporsuz zaten bi haftada zor gider ben spor baya yoğun yapıyorum ondan gidiyor çok şükürTamam o daha iyi balım, şunu önce desene2 haftada bir tartı mevzusu geçince sandım ki bu 2 haftalık Bu ay biraz sallantılı geçti bizim. Kasım ayında biraz daha zorlayacam bakim bi adam akıllı dikkat ile 1 ayda seni geçebilecek miyim, gördüğün üzere hemen seni hedef seçtim
Geçen hafta 76.4
Bugün 75.3
Fark 1100 Gr
Ballarim tebrik ediyorum harika sonuçlarGeçen Cumartesi 69.9
Bu Cuma 69.3
Fark -600 gr
Kız kendini temizleyen perde diye bir sey mi var? Tüh evlenirken onu alirdim bileydimBir iki gün eve dokunmadım ortalığı şey götürüyor yineKeşke kendini temizleyen perdeyi bulacaklarına kendini temizleyen evi bulup bizi yormasalar daha yerinde bir hareket olurdu
Bu kadar sitemden anladığınız üzere gidip hunharca temizlik yapacağım
Haha kıyamıyorum ki kimseyeBoncuğum, erkenden hoşbuldum
Çekilecek çilemiz varmış, Civcivim ne cezalar verir artık kestiremiyorum, tamda regl haftası bi de gerginse, çok acıtmasa bari
Doğru yemezdim, aslında pastaya vs gözüm de dönmedi, biraz ortam etkiledi, birazda uzun zamandır yemiyordum onları, o eski keyfi vermedi. Kafadan tam mı sildim ne oldu, telkin mi işe yaradı, toktum o mu etkiledi hiç bilmiyorum
Balım robot süpürge icat ettiler ya almadıysan al birtane balım senin yerine yaparBir iki gün eve dokunmadım ortalığı şey götürüyor yineKeşke kendini temizleyen perdeyi bulacaklarına kendini temizleyen evi bulup bizi yormasalar daha yerinde bir hareket olurdu
Maşallah canım çok güzel tebrikler güzel gitmişGeçen hafta 76.4
Bugün 75.3
Fark 1100 Gr
Sağol balımmBallarim tebrik ediyorum harika sonuçlar
Kız kendini temizleyen perde diye bir sey mi var? Tüh evlenirken onu alirdim bileydim
Haha kıyamıyorum ki kimseyebi incime verdim ceza o da sırf emegi bosa gitmesin diyeydi karsiligini da aldi
İstiyosan veririm bugün son görev günüm zaten cok duygusalım agliciim
Regl olsam da şu sacma sapan duygu karmasasi son bulsa ya sabahtan beri evdeki esyalarla kavga ediyorum
Derdim robotla bitmiyor be balımBalım robot süpürge icat ettiler ya almadıysan al birtane balım senin yerine yapar
Artık robot süpürgede işini görmüyorsa balım ne diyeyim ahDerdim robotla bitmiyor be balımBana cam silen, ütü yapan, çöpü öğüten, tuvalet banyo yıkayan, vs vs bir şeyler icat etmeleri lazım Bir ara umudumu İsveçli bilim adamlarına bağlamıştım, onlarda tırt çıktı
Günlük yediğimiz öğünleri yazıyoruz canım birbirimize motive olsun diye haftalık tartılip kilomuzu bildiriyoruzMerhaba hanımlar, kilolarımla başım belada 3 haftadır günde en az 15bin adım atıyorum bölgesel de çalışıyorum ama gram veremedim üstüne birde aldım doksan üstüyüm diyet olarak ne önerirsiniz burada nasıl bir diyet uyguluyorsunuz 13den itibaren sıvı beslendim kahve, çay, cacık, çorba içtim. Yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum sıvıyı bugün yaptım tek
Teşekkür ederim balım, bugün kendime serbest gün yaptım yarın son hız diyete devam, haftada bir soluklanmak iyi geliyor bana, takımdayken de yapardım.Lalem haftalık 650 gr gibi bir ortalama oluyor ki aylık neredeyse 3 kiloTebrik ederim Platesi de hesaba katarsak en az 2 katı kilo vermiş gibisindir
Balım şiş halinle 200 gr eksiyse haftaya güzel şeyler gelecek sendenHiç keyfini kaçırma, bu hafta menülerin de iyiydi, regl çok etkiliyor
İncim tebrik ederim yine çok güzel bir eksiyle geldinDurmak yok Şimdi enişte bey kara kara düşünmeye başlasın
Songülüm biraz dikkat edince çok güzel eksi geliyor senden, maşaallahBu şekilde devam edersen hedefe çabuk ulaşacaksın
Temizlik derdi de hiç bitmiyor be kuzum.Bir iki gün eve dokunmadım ortalığı şey götürüyor yineKeşke kendini temizleyen perdeyi bulacaklarına kendini temizleyen evi bulup bizi yormasalar daha yerinde bir hareket olurdu
Acaba rakipler mi seçsek hakkaten yaa, o da iyi geliyor gibiydi.Tamam o daha iyi balım, şunu önce desene2 haftada bir tartı mevzusu geçince sandım ki bu 2 haftalık Bu ay biraz sallantılı geçti bizim. Kasım ayında biraz daha zorlayacam bakim bi adam akıllı dikkat ile 1 ayda seni geçebilecek miyim, gördüğün üzere hemen seni hedef seçtim
Vücudumuz artık cidden rahatsız oluyor canım, ben bugün serbest beslendim şimdi mide bulantısından duramıyorum resmen. Yarın hemen rahatlatmak lazım. Eğer telkinler de işe yarıyorsa süper olur bitanem.Boncuğum, erkenden hoşbuldum
Çekilecek çilemiz varmış, Civcivim ne cezalar verir artık kestiremiyorum, tamda regl haftası bi de gerginse, çok acıtmasa bari
Doğru yemezdim, aslında pastaya vs gözüm de dönmedi, biraz ortam etkiledi, birazda uzun zamandır yemiyordum onları, o eski keyfi vermedi. Kafadan tam mı sildim ne oldu, telkin mi işe yaradı, toktum o mu etkiledi hiç bilmiyorum
Canım inşallah bir an önce gelirsin tekrar, bana da yeniden başlamak çok zor gelmişti ama sen benden daha iyi motive oluyorsun, yakında başlayacağına inanıyorum.Selam canlar
Ben hala diyete başlayamadim.
400 gram daha aldım tabi.
Başlamaya karar verince aranızdayim.
Hem sporu hem diyete ara vermiş durumdayım tamamen .
Kilo verenleri tebrik ederim
Allah affetsin bazen ben de olmamak için bir çözüm var mı diye araştırıyorum, hiç sevmiyorum.Sağol balımm
Vereceksen ver artık cezamı, ya versene niye vermiyorsun
Dur balım, beni de ağlatacaksın zaten bahaneye bakıyorum
Ahh bende güya regl açlışını yaptım ama pek nazlı yaa, hızlı hızlı gitsede bi rahatlasam, az kaldı söküp atacam içimde ne varsa kökten kurtulacam bu organdan
Ahhh ahhh kanayan yaramız, keşke bulsalar böyle bir şeyi. Gerçi benim adam süpürgeyi bile almaya ikna olmadı daha.Derdim robotla bitmiyor be balımBana cam silen, ütü yapan, çöpü öğüten, tuvalet banyo yıkayan, vs vs bir şeyler icat etmeleri lazım Bir ara umudumu İsveçli bilim adamlarına bağlamıştım, onlarda tırt çıktı
Teşekkür ederim balım bencede korkun benden kızlarBakalım bu haftanın oranları nasıl olmuş, herkes güzel kilolar vermiş, çekişmeli bir hafta olmuş
sonngulen 76.4/75.3/1.1/%1,440
enerji_kusagi 69.9/69.3/0.6/%0.858
Saricivcivcikcik 68.4/68.2/0.2/%0.292
sudem34 71.5/71.9/+0.4/%-0.559
inci-tepik 89.1/88.3/0.8/%0.898
M Morlale8 87.0/85.7/1.3/1.494
Bu haftanın birincisi olarak M Morlale8 balımızı kutlarımKendisi bu haftanın cezacıbaşı olmuştur, korkun kızlaarrrrr
Ayrıca hepimizi tebrik ediyorum, bence yavaş yavaş eski motivasyonu kazanacağız tekrardan, hepinizi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?