70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Vay be, yarım trileçenin yaptığı şeylere bak hele
Demek ki 1 dilim yesen atletlere taş çıkaracaksın Valla balım böyle kaçamak yapana ancak Maşaallah denilir Afiyet olsun İncim

Vay be, yarım trileçenin yaptığı şeylere bak hele
Demek ki 1 dilim yesen atletlere taş çıkaracaksın Valla balım böyle kaçamak yapana ancak Maşaallah denilir Afiyet olsun İncim
Saol balımmYedik cezanında hakkını verdik ama

Ama çok güzel görünüyordu Ellerine sağlık hamarat balım benim
Saoll balım. Bu konuda mütevazı olamıycamm.evlendigimizde eşim 75 kiloydu suan 96 kilo ama işi agır oldugu için yedikleri kasa dönüşüyor kilolu gözükmüyor. Bizde ne yersek totoda toplanıyor Eşim 3 dilim yedi. Yarın dagıtcam eşim elemanlara götürecek kalanınıda annnemlere götürcem bitti gitti.

Olma balım görünen köy kılavuz istemiyor Maalesef erkeklerde kas yüzeyi bizden fazla olduğu için hem çabuk kilo veriyorlar hem çabuk kas yapıyorlar, aynı boy yaş kiloda bir erkeğe göre bu yönden kadın olarak şanssızız Dağıtman her açıdan güzel olur balım, hem tarifi denemiş oldun, hem evde gönülleri fethettin, hem bu bahaneyle fazladan spor yaptın, tadına da baktın bir yerin şişmeden Bir de sayende vereceğiniz kişilerde nasiplenecek ❤ Bu bahaneyle bizde epey gırgır tantana yaptık Bir trileçe nelere kadir baksana, civcivim bile gerçek bir ceza verme şeysine ulaştı

Bende mutfağı toplayıp sana yazarken keyif kahvemi içtim, artık yatabilirim.

Güzel bir sabaha kavuşmamız dileğiyle, iyi geceler yüreği güzel ballarım

Aynen balım hepsini yok et başka kurtuluşun yok güzel olmuşmuydu bari trilece

İnşallah öyle yapmamıştır

Kalorisi çok yüksek ya muhallebi falan olsa hadi neyse ama trilece çok kalorili bi tatlı artık yerse cezayı çekecek kaçış yok
He ya demisya bir de sütlü tatlı bisey olmaz diye kiyamam cok tatlisin ya yicem inci-tepik
Yedimm ama yarımm. Evet vurucann kırbacıı Saricivcivcikcik cezaya razıyımda o nasıl bişey yapayım hemenn
vayy yarim yemissin o zaman tamam yapmissin fazlasiyla helal sana
O elbise buraya gelecek ulen
İp atla iyi gelir
Cezalar katlanarak devam ediyordu var mi arttiran
İp atlamak daha etkili canım yani 10 dakika ip atlamak 1 saat yürüyüşe bedel diye biliyorum yani ipin yoksa atlamaya elinde ip varmış gibide ziplayabilirsin
Ya ben sürekli yapiyorum bunu aslinda. Elimde ip var gibi kollarimi kaldirarak atliyorum. Bazen hic leslie yapasim gelmiyo ısınıp sadece ip atlamak istiyorum.. O zaman dedigin gibiyse yapabilirim. Hem daha kisa sürede kalbim totomda atmaya başlıyo

Keske 1 dilimin hepsini mi yeseydin
Yesene

Kızlar size kötü bi haberim var dün gece beni de kaybettiniz gong vardi evde, olmayasica. Ondan yedim

Aslinda normal sartlarda amaaan zaten yedin tartida fazla cikcan diye birakir daha cok salardım ama aslnda en buyuk hatanin o oldugunu anladim. O yüzden aksine bugün hafif beslenip dengelemeye caliscam.

Ceza vermek isterseniz buyrun siradan ama teker teker gelin bugün kendi sporumu da yapcam onu da goz onunde bulundurmaniz dileğiyle

Afiyet olsun balım, menun de sporun da güzel, eminim lavaşı sorun etmissindir ama gün içinde başka karbonhidratın yok zaten, ona da ihtiyaç var sonuçta. Zaten günü de çok erken bitirdiğin için hiç takılma ona
Afiyet olsun balım, menun gayet güzel, akşam çok hafif olmuş daha ne olsun.
Senin halin buysa kendimi hiç düşünemiyorum kuzum iki güne vücudun iyice alışır
kızlar bi yazı yazıcam valla reklamlardan bi türlü yazacagım yere ulaşamıyorum sizede oluyor mu
Evet çok reklam var ama alıştım galiba hiç sinir olmuyorum artık
Valla tatlım nesquik ten kızarsınız sanmıstım ama neyseeee ama bu trileçe beni kwndine çwkiyor tutun beniiiii
Arada olur o kadar canım, sen yeter ki trileceyi de yememiş ol bunun üstüne

Tehlike büyükmüş insafsız bu kadar güzel yapılır mı hiç ben çözümü yapmamakta buldum, oğlumun okula götürmesi için elmalı kurabiye yapacaktım, kendimi tutamam diye yapmıyorum çünkü meret çok güzel oluyor
Tadınıda merak ediyorsundur ister istemez
Edilmeyecek gibi mi
Hiç güzel gözükmüyor yeme kuzu yeme
Çok inandırıcı
İşte damardan girmiş bir bal var burda bunun üstüne de yediyse hiçbir şey fayda etmez incime
Çok degil balım. Damarımdan vurdun beniii
Sonuç ne acaba merak ediyorum, daha ilerleyen mesajlara gelemedim. Ama kutumda büyük çıkacak hissediyorum

Afiyet olsun kuzum, menün gayet güzel, spor da var daha ne olsun bu arada kabak candır
Afiyet olsun balım, dolu dolu bir menü olmuş ama sakıncalı bir şey yok çok şükür
Ne bicim yazmisim ruh halim yansimis resmen kendi menümü kendimin okuyasi gelmedi
Hahahh ben de okurken daha doğrusu sakıncalı bir durum var mı anlamaya çalışırken zorlandım
Civcivim sonunda vuslata erdi, cezasını verdi bir taraftan da gözüm korktu, hiç affı yok maşallah
Bu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden)
Trilecenin sosunu siyirmiyodur insallah

Trilece de yani dayanilmasi zor ben de cook severim bol sütlü olcak yumusacik kek catali batirinca sütler akicak
İyi ki akşam girecek vakit bulamamışım, açlıktan ölüyordum ve bir şeyler yemek için (yememek değil dikkatinizi çekerim ) kendimi ikna etmeye çalışıyordum. Buraya gelsem kendimi mutfakta bulacakmisim çok belli
Akıllardaki tek soru inci balım, değdi mi bunca şeye o yarım dilim trilece
Saol balımmYedik cezanında hakkını verdik ama
Afiyet olsun
Ben derim ki inci-tepik balimdan sana tepikler gelmesi en uygunudur gibi bakalım cezanın acısını çıkaracak mı senden

20 Ekim Çarşamba menüsü

10.00 Kahvaltı
Yarım simit, sahanda çift sarılı bir yumurta, 1 dilim antep peyniri, 6 yeşil zeytin, 1 bardak çay.

14.00 Öğle yemeği
1 küçük fırın baget, 3 parça kabak mücver, salata, 1 biber turşusu.

20.00 akşam
1 kase mercimek çorbası, sabahtan kalan çeyrek simit.

22.00 1 orta boy muz.

Çok savaş verdim dün akşam yememek için, ancak bu kadarı olmuş yazınca farkettim

Su 2.5 lt
Spor 6000 adım

Değilmi ama ben caydırmaya çalıştım ama nafile yedi hanım cezasınıda yerine getirdi o kadar güzel değil dedim ama inanmadı bana

Yine de savaşı güzel atlatmışsın Boncuğum, afiyet olsun, haklısın kabak candır Adımında güzel hemen hemen 1 saat yürümüşsün

Yalnız sana kpss tadında bir sorum olacak Songül 1 simitin sabah 1/2 sini yedi, akşam kalan 3/4 simitin 1/4 ünü daha yedi ise, sabah ve akşam arası kaybolan 1/4 simiti kim yedi Saricivcivcikcik

Koca kişisi toplamda 2den fazla simit yemiş bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…