- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Vay be, yarım trileçenin yaptığı şeylere bak heleTitreme tekme squat 20 adet
Jumpıng jacks Zıplama 50 adet
3 farklı bacak hareketi hepsi 90'ar adet
30 yarım mekik
1 dk bisiklet hareketi
30 dk tempolu yürüyüş
CezAlar ve ekatraları yapılmıştırr
Keşke 1 dilimin hepsini yeseydim
Şimdide form çayı içecegim
Saol balımmVay be, yarım trileçenin yaptığı şeylere bak hele
Demek ki 1 dilim yesen atletlere taş çıkaracaksınValla balım böyle kaçamak yapana ancak Maşaallah denilir Afiyet olsun İncim
Ama çok güzel görünüyorduSaol balımmYedik cezanında hakkını verdik ama
Saoll balım. Bu konuda mütevazı olamıycamm.evlendigimizde eşim 75 kiloydu suan 96 kilo ama işi agır oldugu için yedikleri kasa dönüşüyor kilolu gözükmüyor. Bizde ne yersek totoda toplanıyorAma çok güzel görünüyorduEllerine sağlık hamarat balım benim
Olma balım görünen köy kılavuz istemiyorSaoll balım. Bu konuda mütevazı olamıycamm.evlendigimizde eşim 75 kiloydu suan 96 kilo ama işi agır oldugu için yedikleri kasa dönüşüyor kilolu gözükmüyor. Bizde ne yersek totoda toplanıyorEşim 3 dilim yedi. Yarın dagıtcam eşim elemanlara götürecek kalanınıda annnemlere götürcem bitti gitti.
Aynen balım hepsini yok et başka kurtuluşun yok güzel olmuşmuydu bari trileceSaoll balım. Bu konuda mütevazı olamıycamm.evlendigimizde eşim 75 kiloydu suan 96 kilo ama işi agır oldugu için yedikleri kasa dönüşüyor kilolu gözükmüyor. Bizde ne yersek totoda toplanıyorEşim 3 dilim yedi. Yarın dagıtcam eşim elemanlara götürecek kalanınıda annnemlere götürcem bitti gitti.
He ya demisya bir de sütlü tatlı bisey olmaz diye kiyamamİnşallah öyle yapmamıştır
Kalorisi çok yüksek ya muhallebi falan olsa hadi neyse ama trilece çok kalorili bi tatlı artık yerse cezayı çekecek kaçış yok
vayy yarim yemissin o zaman tamamYedimmama yarımm. Evet vurucann kırbacıı Saricivcivcikcik cezaya razıyımda o nasıl bişey yapayım hemenn
Cezalar katlanarak devam ediyordu var mi arttiranİp atla iyi gelir
Ya ben sürekli yapiyorum bunu aslinda. Elimde ip var gibi kollarimi kaldirarak atliyorum. Bazen hic leslie yapasim gelmiyo ısınıp sadece ip atlamak istiyorum.. O zaman dedigin gibiyse yapabilirim. Hem daha kisa sürede kalbim totomda atmaya başlıyoİp atlamak daha etkili canım yani 10 dakika ip atlamak 1 saat yürüyüşe bedel diye biliyorum yani ipin yoksa atlamaya elinde ip varmış gibide ziplayabilirsin
Keske 1 dilimin hepsini mi yeseydinTitreme tekme squat 20 adet
30 yarım mekik
1 dk bisiklet hareketi
30 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun balım, menun de sporun da güzel, eminim lavaşı sorun etmissindir ama gün içinde başka karbonhidratın yok zaten, ona da ihtiyaç var sonuçta. Zaten günü de çok erken bitirdiğin için hiç takılma ona20 Ekim menüm
Sabah 07.50 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.00 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.30 türk kahvesi
Ara öğün 11.30 2 tane küçük mandalina 2 tane ceviz
Öğle yemeği 14.30 lavaş ekmekli et döner 1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
sabah sporumu tamamladım 1 saat pilates yaptım
Yememem gereken birşeyler yedim yine ama yinede 4 kuralına uydum saat 4 den önce yemeğimi yedim
belki birazdan yürüyüşe çıkarım biraz yediklerimi yakmak için
Afiyet olsun balım, menun gayet güzel, akşam çok hafif olmuş daha ne olsun.Menüm canlar
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 dilim ekmek
Yumurta
2 haslanmıs sosis
Ara türk kahvesi
Ögle 1 kade sütlü nesquik
Ara 16.00 2 mandlina
1 avuç leblebi
Aksam 19.30
2 kasık kabak yemegi
Yarım kase yogurt
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
300 ip atlama
Trileçe yaptım yermiyim bakıcezzz
Senin halin buysa kendimi hiç düşünemiyorum kuzumBallarım iki gündür bölgesel egzersiz çalışıyorum her yerim pert oldu, güya günlük spor yapıyordumOrada da kas mı varmış diyeceğim acayip yerlerim hamladı, demek ki verimli spor yapmıyormuşum
Evet çok reklam var ama alıştım galiba hiç sinir olmuyorum artıkkızlar bi yazı yazıcam valla reklamlardan bi türlü yazacagım yere ulaşamıyorum sizede oluyor mu
Arada olur o kadar canım, sen yeter ki trileceyi de yememiş ol bunun üstüneValla tatlım nesquik ten kızarsınız sanmıstım ama neyseeeeama bu trileçe beni kwndine çwkiyor tutun beniiiii
Tehlike büyükmüşEki Görüntüle 2937139 tehlike buu
Edilmeyecek gibi miTadınıda merak ediyorsundur ister istemez
Çok inandırıcıHiç güzel gözükmüyor yeme kuzu yeme
İşte damardan girmiş bir bal var burdaTrileçevar, Adana Burması yok,
Trileçe var, oğlunun doğum gününde giyeceğin elbise yok,
Trileçe var, idaaa kazanmak yok balım tut kendini
Civcivim ceza keser yersen
Hadi sütlü tarçınlı bir kahve ısmarlayım sana
Nesquick çok değildir inşaallah
Sonuç ne acaba merak ediyorum, daha ilerleyen mesajlara gelemedim. Ama kutumda büyük çıkacak hissediyorumÇok degil balım. Damarımdan vurdun beniii
Afiyet olsun kuzum, menün gayet güzel, spor da var daha ne olsun20 Ekim Çarşamba Menüm
05:30 (yakama yapıştı bu kriz; sanki saat gittikçe sabaha yaklaşıyor) 1 küçük avokado, sade yedim.
11:30
4 sade form bisküvi, 2 yk lor peyniri, 1kk ezine peynir, 1 salatalık, 1/2 domates, 1 tk zeytin ezmesi, bol maydanoz, 1/2 elma,
17:00
1 tabak brokolili kabak çorbası,
1 tabak kabaklı, karidesli, biberli, domatesli spagetti (sebzesi bol yani)
Kabağı her şeye bastım bakalım ne olacak
Su 2 lt civarı, hala içiyorum
Spor 20 dk bölgesel egzersiz
Afiyet olsun balım, dolu dolu bir menü olmuş ama sakıncalı bir şey yok çok şükür20 Ekim Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 1 baharatlarla patates kavurma (yapismaz tavada nerdeyse yagsiz), cherry domates, zeytin, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, 2 diyet incir topu ( 4 kasik irmige yarim kasik seker koydum kakaoya bir de hindistan cevizine buladim bayagi az sekerli bir seydi yani)
Ara 13.00 nescafe, 6 fındık
Ara 16.00 çeyrek muz, yarim elma, yarim mandalina
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek, 2 dilim firinda ispanak, 1 bardak limonata mi desem meyve suyu mu desem( greyfurt, limon,portakal suyunu+ birazcik da tatli limon kabugunu koyup bizzt yaptim az sekerliydi)
Ara 19.00 türk kahvesi
Spor; yok zaman bulamadım
Su; 2 litre
Hahahh ben de okurken daha doğrusu sakıncalı bir durum var mı anlamaya çalışırken zorlandımNe bicim yazmisim ruh halim yansimis resmen kendi menümü kendimin okuyasi gelmedi
Civcivim sonunda vuslata erdi, cezasını verdiTitreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
Jumping Jacks Zıplama 50 adet
inci-tepik inci balım yürüyüşün ustüne cezalar ellerinden öper
Etiketimi görürsün ins görmezsen gorene kadar etiketlerle taciz etcem
Eğer 1 dilim trilece yediysen sadece jumping jacks, 2 dilim yediysen 2 ceza da senindir. 2 den fazla yediysen yorum yapmiyorum
Cok pis mobbing yaptim kendimden soğudum su anama oglusun dogum gününe giyilecek bir elbise var
İyi ki akşam girecek vakit bulamamışım, açlıktan ölüyordum ve bir şeyler yemek için (yememek değil dikkatinizi çekerimBu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden)
Trilecenin sosunu siyirmiyodur insallah
Trilece de yani dayanilmasi zor ben de cook severim bol sütlü olcak yumusacik kek catali batirinca sütler akicak
Akıllardaki tek soru inci balım, değdi mi bunca şeye o yarım dilim trileceTitreme tekme squat 20 adet
30 yarım mekik
1 dk bisiklet hareketi
30 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsunSaol balımmYedik cezanında hakkını verdik ama
Ben derim kiKızlar size kötü bi haberim vardün gece beni de kaybettiniz gong vardi evde, olmayasica. Ondan yedim
Aslinda normal sartlarda amaaan zaten yedin tartida fazla cikcan diye birakir daha cok salardım ama aslnda en buyuk hatanin o oldugunu anladim. O yüzden aksine bugün hafif beslenip dengelemeye caliscam.
Ceza vermek isterseniz buyrun siradanama teker teker gelin bugün kendi sporumu da yapcam onu da goz onunde bulundurmaniz dileğiyle
Değilmi ama ben caydırmaya çalıştım ama nafile yedi hanım cezasınıda yerine getirdi o kadar güzel değil dedim ama inanmadı banaTehlike büyükmüşinsafsız bu kadar güzel yapılır mı hiç ben çözümü yapmamakta buldum, oğlumun okula götürmesi için elmalı kurabiye yapacaktım, kendimi tutamam diye yapmıyorum çünkü meret çok güzel oluyor
Edilmeyecek gibi mi
Çok inandırıcı
İşte damardan girmiş bir bal var burdabunun üstüne de yediyse hiçbir şey fayda etmez incime
Sonuç ne acaba merak ediyorum, daha ilerleyen mesajlara gelemedim. Ama kutumda büyük çıkacak hissediyorum
O kadar güzel değilmiş zaten lalem, coookkkk güzelmişDeğilmi ama ben caydırmaya çalıştım ama nafile yedi hanım cezasınıda yerine getirdi o kadar güzel değil dedim ama inanmadı bana
Yine de savaşı güzel atlatmışsın Boncuğum, afiyet olsun, haklısın kabak candır20 Ekim Çarşamba menüsü
10.00 Kahvaltı
Yarım simit, sahanda çift sarılı bir yumurta, 1 dilim antep peyniri, 6 yeşil zeytin, 1 bardak çay.
14.00 Öğle yemeği
1 küçük fırın baget, 3 parça kabak mücver, salata, 1 biber turşusu.
20.00 akşam
1 kase mercimek çorbası, sabahtan kalan çeyrek simit.
22.00 1 orta boy muz.
Çok savaş verdim dün akşam yememek için, ancak bu kadarı olmuş yazınca farkettim
Su 2.5 lt
Spor 6000 adım
Koca kişisiYine de savaşı güzel atlatmışsın Boncuğum, afiyet olsun, haklısın kabak candırAdımında güzel hemen hemen 1 saat yürümüşsün
Yalnız sana kpss tadında bir sorum olacakSongül 1 simitin sabah 1/2 sini yedi, akşam kalan 3/4 simitin 1/4 ünü daha yedi ise, sabah ve akşam arası kaybolan 1/4 simiti kim yedi Saricivcivcikcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?