- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Balım gözüme çok kalabalık gibi geldi, tüm gün durmadan bir şey atıştırmış gibisin. Belli bu yine ders menüsü gibi, o diyet topunu şipşak kriz tuttu diye mi yapmıştın. Afiyet olsun kuşum, yarın telafileri yaparsın spor dahil20 Ekim Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 1 baharatlarla patates kavurma (yapismaz tavada nerdeyse yagsiz), cherry domates, zeytin, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, 2 diyet incir topu ( 4 kasik irmige yarim kasik seker koydum kakaoya bir de hindistan cevizine buladim bayagi az sekerli bir seydi yani)
Ara 13.00 nescafe, 6 fındık
Ara 16.00 çeyrek muz, yarim elma, yarim mandalina
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek, 2 dilim firinda ispanak, 1 bardak limonata mi desem meyve suyu mu desem( greyfurt, limon,portakal suyunu+ birazcik da tatli limon kabugunu koyup bizzt yaptim az sekerliydi)
Ara 19.00 türk kahvesi
Spor; yok zaman bulamadım
Su; 2 litre
Bu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden)
Balım esim evdeydi ondan olabilirBalım gözüme çok kalabalık gibi geldi, tüm gün durmadan bir şey atıştırmış gibisin. Belli bu yine ders menüsü gibi, o diyet topunu şipşak kriz tuttu diye mi yapmıştın. Afiyet olsun kuşum, yarın telafileri yaparsın spor dahil
İnşallah öyle yapmamıştırBu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden)
Trilecenin sosunu siyirmiyodur insallah
Trilece de yani dayanilmasi zor ben de cook severim bol sütlü olcak yumusacik kek catali batirinca sütler akicak
İncir topundan birşey olmaz baya fit olduysa bence menü güzel kuzu böyle devam20 Ekim Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 1 baharatlarla patates kavurma (yapismaz tavada nerdeyse yagsiz), cherry domates, zeytin, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, 2 diyet incir topu ( 4 kasik irmige yarim kasik seker koydum kakaoya bir de hindistan cevizine buladim bayagi az sekerli bir seydi yani)
Ara 13.00 nescafe, 6 fındık
Ara 16.00 çeyrek muz, yarim elma, yarim mandalina
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek, 2 dilim firinda ispanak, 1 bardak limonata mi desem meyve suyu mu desem( greyfurt, limon,portakal suyunu+ birazcik da tatli limon kabugunu koyup bizzt yaptim az sekerliydi)
Ara 19.00 türk kahvesi
Spor; yok zaman bulamadım
Su; 2 litre
İp atla iyi gelirYedimmama yarımm. Evet vurucann kırbacıı Saricivcivcikcik cezaya razıyımda o nasıl bişey yapayım hemenn
İp atlamak daha etkili canım yani 10 dakika ip atlamak 1 saat yürüyüşe bedel diye biliyorum yani ipin yoksa atlamaya elinde ip varmış gibide ziplayabilirsinBende yürüyüş yapayım diyordum
Neyse birşey olmaz kalorili değilde kalorisiz birşey yemişsin gibi düşün kuzu yani farz edelim ki salatalık yedin bi tane yani gözünde büyütme yediğin şeyi kaloriye bile dönüşmez bu şekil bakarsan olaya yani olay zihinde bitiyor kilo yapar dersen yapar yapmaz dersen yapmaz bu bi tesbit ve doğrululu kanıtlanmıştır
Ama cezayı çekecen kurtuluş yok
Allah kolaylık versin
Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
Jumping Jacks Zıplama 50 adet
inci-tepik inci balım yürüyüşün ustüne cezalar ellerinden öper
Etiketimi görürsün ins görmezsen gorene kadar etiketlerle taciz etcem
Eğer 1 dilim trilece yediysen sadece jumping jacks, 2 dilim yediysen 2 ceza da senindir. 2 den fazla yediysen yorum yapmiyorum
Cok pis mobbing yaptim kendimden soğudum su anama oglusun dogum gününe giyilecek bir elbise var
Tmm cnm çok saollTitreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
Jumping Jacks Zıplama 50 adet
inci-tepik buyur cezaların kuzu hadi yapmaya başla yürüdükten sonra bunlar 1 dilim içinmiş yarım dilim yediysen yarısını yap
Balım sana link atıyorum, ceza listesindeki hareketler burada ismi ile hareketli resimle gösteriliyor.aynen canım ama ceza hangi hareket bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?