70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım gözüme çok kalabalık gibi geldi, tüm gün durmadan bir şey atıştırmış gibisin. Belli bu yine ders menüsü gibi, o diyet topunu şipşak kriz tuttu diye mi yapmıştın. Afiyet olsun kuşum, yarın telafileri yaparsın spor dahil

İnşallah yapmamıştır birşey ama bende endişelendim şimdi bak inci-tepik kuzu durumlar ne
Bu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden)
Trilecenin sosunu siyirmiyodur insallah

Trilece de yani dayanilmasi zor ben de cook severim bol sütlü olcak yumusacik kek catali batirinca sütler akicak

Balım esim evdeydi ondan olabilir evet irmik toplarını kahvenin yanina cikolata yerine falan koyarım diye yaptım değişiklik olsun dedim

Bu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden)
Trilecenin sosunu siyirmiyodur insallah

Trilece de yani dayanilmasi zor ben de cook severim bol sütlü olcak yumusacik kek catali batirinca sütler akicak
İnşallah öyle yapmamıştır

Kalorisi çok yüksek ya muhallebi falan olsa hadi neyse ama trilece çok kalorili bi tatlı artık yerse cezayı çekecek kaçış yok

İncir topundan birşey olmaz baya fit olduysa bence menü güzel kuzu böyle devam

Neyse birşey olmaz kalorili değilde kalorisiz birşey yemişsin gibi düşün kuzu yani farz edelim ki salatalık yedin bi tane yani gözünde büyütme yediğin şeyi kaloriye bile dönüşmez bu şekil bakarsan olaya yani olay zihinde bitiyor kilo yapar dersen yapar yapmaz dersen yapmaz bu bi tesbit ve doğrululu kanıtlanmıştır

Ama cezayı çekecen kurtuluş yok

aynen canım ama ceza hangi hareket bilemedim

Titreme tekme squat 20 adet
Jumpıng jacks Zıplama 50 adet
3 farklı bacak hareketi hepsi 90'ar adet
30 yarım mekik
1 dk bisiklet hareketi
30 dk tempolu yürüyüş

CezAlar ve ekatraları yapılmıştırr

Keşke 1 dilimin hepsini yeseydim
Şimdide form çayı içecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…