70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşallah çiçeğim
Aklım yemeklerde ya seratonin eşittir yemek
İnşaallahı Maşaallahı yok çiçeğim
Hemen elindeki kumandayı bırak
Tv ile sevişeceğine bizimle fingirde
Spor da seratonin değil mi balım
Boğa damarın seni kandırmasın

İnşaallahı Maşaallahı yok çiçeğim
Hemen elindeki kumandayı bırak
Tv ile sevişeceğine bizimle fingirde
Spor da seratonin değil mi balım
Boğa damarın seni kandırmasın
Tamam pazartesi başlıyorum
Ekim ayına 70 ile başlamıştım.
71.9 du dün.
1.9 ödemi atsam en azından koruyarak ayı geçirmiş olurum.
3 gün free 4 gün diyet metoduna geçicem.
Regl e 3 gün var 4 gündür ara ara baş ağrım oluyor.Normalde regl günü ağrı olurdu.Bu ay çok erken geldi.

Karar verdiğin iyi oldu Hani kırmızı kapaklı son aldığın bir defterin vardı. Oraya yazıp çiziyordun diyetteyken. O defterin akıbeti ne oldu balım Güzel hesapların yine devreye girecek gibi, 3-4 sistemi de iyiymiş, hem sıkılmazsın
Hormonal başağrısına ne iyi gelir acaba, hımm... Östrojen seviyesi düşünce ağrı yapıyordu galiba, belki adaçayı rahatlatır diye düz mantık yürüttüm ama emin değilim, denemek lazım.

Bence de bu hafta sadece totomizdan 10 kilo gitcek gibi duruyo lale balım hoplatcak valla
Halef ne kız anlamadim?
Puhahahaha kahkaha attim su an bence de ikimizin rakipligi her an bi dondurmayla tatliyla kebapla son bulabilir o konulara girmeyelim
Seni seçtim seni sectim pikaçu o zaman
İddiali konusmalara girmiyim bir de böyle deniyim bakim
Lalem bu durumda bir rakip krizi çıkabilir Songül Civcivi, ben seni, Sen Songülü istiyorsun Cem Yılmaz'ın esprisi gerçek olacak
Ahahahha sonra herkes uşaga
Harbiden niye böyle oldu karisiklik cıktı herkes birbirine rakip su an ortalik cok karisik jajsj
İnşallah çiçeğim
Aklım yemeklerde ya seratonin eşittir yemek
Cok dogru bi denklem maalesef yemek yemek candir gerisi heyecandır
Ama tabi kiyafetlerde incecik görünmek daha cok candır

23 Ekim menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet peynir ince dilim domates salatalık şekersiz çay 4 tane zeytin

Ara öğün 10.00 türk kahvesi

Öğle yemeği 12.00 3 kaşık pilav bir kase yoğurt

Akşam yemeği 15.30 haşlanmış patates 2 adet bir kase yoğurt

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
20 dakika yürüyüş yaptım

Ceza verecek kisi bu kadar iradeli olunca insanin daha cok gözü korkuyo be lalem arada bi kacamak yap da o da insan acır bize diyebilelim

23 Ekim Cumartesi Menüm
Sabah 09.30 1 tane kücük bazlama, zeytin, peynir, domates, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, yarım elma
Ara 14.00 nescafe, 5 leblebi
Ara 16.00 1 muz+ 1 bardak sütle muzlu süt
Akşam 17.00 6 tane yaprak sarma, 2 kasik yoğurt

Spor; yok yarın mutlaka yapmam lazim ya artik.
Su; 2 litre

Canim yine türk kahvesi istedi belki icerim simdi bi tarafim siscek yoksa

Balım başkanlık, başbakanlık gibi durumlarda koltuk değişimi oluyorya, gelen ve gidene halef selef deniyor siyasette. İşte ondan dedim gelen mi halef giden mi Sana yazarken bir şey dank etti, Halifeden yola çıkarak halef gelen kişi olabilir

Karışıklık şöyle; Lalem ben yatıyorum diye beni beğenmedi Songül çok kilo verdi diye onu gözüne kestirdi, dişli rakip istiyor Bende ilk Laleye göz koydum sonra sana sarktım diye Songül Civciv benim, kimseye yar etmem dedi sen Laleye sark Kısaca ben herkesi istedim kimse beni istemedi, ortada kalacam böyle giderse Regl olduğumu söylemiş miydim, gidip buna biraz içerleyecem müsaadenle
Sen regl olabildin mi balım?

Sular durulsun herkes esini bulur dur bakalim sayfanin adini değiştirelim tombullar es buluyor diye sansasyonel bi isim olur

Hee simdi anladim halef mevzusunu

Balım hala olamadım gergin bekleyis sürüyor

Defter duruyor yazin bir ara günlük gibi kullandım araba tamir sanayi işleri,Beyhan i dinleyip not tuttum bir ara,derdim olunca anıları yazdım bu ara da adet döngülerimi kilo durumu filan yazıyorum

70 olsam yeter şimdilik.

Kan şekeri mi düşüyor bilmiyorum ki bazen çay kahve içmeyince bile ağrıyor.

Yeşil çay içtim sabah.Aslinda adaçayı da sık sık içerim.

Sen nasılsın? Huysuz teyze nasıl? Rahatsız ediyor mu?

Ceza verecek kisi bu kadar iradeli olunca insanin daha cok gözü korkuyo be lalem arada bi kacamak yap da o da insan acır bize diyebilelim
Bugün böyle. takıldım balım her zaman böyle disiplinli olmuyor tabi ara sıra kaçamakta oluyor yani ister istemez şimdi durduk yerede kaçamak yapmiyayim

Merak etmeyin siz fazla abartmadiginiz taktirde ufak kaçamaklar affolunur

Afiyet olsun balım, gayet istikrarlı gidiyorsun

23 Ekim Cumartesi Menüm

Sabah 09:00
3 yk lor peyniri üzerine 1 salatalık, 1/2 domates, 1 biber, 1 tk zeytinyağı, 1 elma

17:00
2 kepçe domates çorbası, 1 yk kaşar rendesi 1/3 dilim ekmek
1 tabak az soslu piyaz (1 çb fasulye, 2 haşlanmış yumurta, 1 yk tahin, gerisi ıvır zıvır)

Su henüz 2 lt, içiyorum hala
Spor 50 dk bisiklet,
3000 bin adım

Senin defter bakkal defterine dönmüş be balım
70 derken Ekim ayı için demiştin di mi? Tamamı 70 diyomuş bi de

Belki vücut çay kahvedeki uyarıcı maddelere alıştığı için içmeyince belli ediyor da olabilir.

Balım teyze yine huysuzluğa devam, arada bir atışıyoruz. Bir aidat sorunu var, para verip temizliğe gelecek adam bulamıyoruz, nasıl bir memkekette yaşıyoruz daha çözemedim burayı. Teyze duruyor karıncalar yokluyor. Hepsi duruyor benimki başlıyor. Ekşın eksik olmuyor

Eyvallah bacım
Eşim kek istiyor şu an Gidip yapayım
Gecmisler olsun. kokusu buraya kadar geldi
Afiyet olsun cook güzel menü de spor da balım bu aralar iyi gidiyosun masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…