- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
İnşaallahı Maşaallahı yok çiçeğimİnşallah çiçeğim
Aklım yemeklerde yaseratonin eşittir yemek
Tamam pazartesi başlıyorumİnşaallahı Maşaallahı yok çiçeğim
Hemen elindeki kumandayı bırak
Tv ile sevişeceğine bizimle fingirde
Spor da seratonin değil mi balım
Boğa damarın seni kandırmasın
Karar verdiğin iyi olduTamam pazartesi başlıyorum
Ekim ayına 70 ile başlamıştım.
71.9 du dün.
1.9 ödemi atsam en azından koruyarak ayı geçirmiş olurum.
3 gün free 4 gün diyet metoduna geçicem.
Regl e 3 gün var 4 gündür ara ara baş ağrım oluyor.Normalde regl günü ağrı olurdu.Bu ay çok erken geldi.
Bence de bu hafta sadece totomizdan 10 kilo gitcek gibi duruyo lale balım hoplatcak vallaSana belki kıyak geçer, ne de olsa devren sayılırGerçi ondan öyle bir elektrik almıyorum ama Bu hafta sporlar havada uçuşacak gibi
Balım halef selef derken sen mi halef oluyordun, biri gelen biri giden ama acaba kim kimdi
Puhahahaha kahkaha attim su anSelam canım, teşekkür ederim
Bence o kararı beklemeden direkt dal derim. Ben diyette olduğum halde kararım %100 değilBir de sen başlayınca Maşaallah sistemlisin
Aynen son gaz devam Boncuğum
Sen öyle deyince anımsadım balım, adet için şöyle bir şey vardı; çok uzun zaman oldu biraz unuttum ama kola deri altına minicik bir şey yerleştiriyorlardı. O, kadınların ihtiyaç duyduğu hormonu mu ne sağlıyor ve 2 veya 5 sene hiç adet görmüyorsun, vücut görmüş gibi kendini bozmadan devam ediyordu. Bunu ilk çalıştığım özel hastanede bir tanıdığım yaptırmıştı. Tanıdığım kişiyi söylemem şundan; O, zarar verme ihtimali olsa yaptıracak biri değil çünkü prof.dr kardeşi tavsiye etmişti, kendi de çok bilinçli birisiydi. Tabi ben hiç ilgilenmemiştim o sıralarda, yaşımda küçüktü. Şimdi onu geliştirmişlerdir. Bir de aşısı mı ne vardı galiba bir süre adeti erteliyodu, yine o da en az 1 sene gibi bir süreydi.
Eğlenceniz bol olsun balım, güle güle git gel
Aşk olsun kuşum ya, ağız tadıyla bi ceza vermedinArtık istesen de veremen, bir devir kapandı başka devir açıldı Devir demişken Osmanlı yı kuralım mı artık, ancak yıkarız
Kız korkutmasana minik cüvcüvü, geleceği varsa göreceği de var, yazık bırak gelsin, sonra içinde patlar ha
Balım oldu ki ezkaza ikimiz rakip olursak soluğu kebapçıda mı alırız bilmiyorum, ikimize de hiiç güvenmiyorum
Seni seçtim seni sectim pikaçu o zamanYazarken aklıma geldi civcivde ters tepiyor diyebence olumlama ile bu durumdan kurtulabilirsin balım seç o zaman birini (beni seç beni seç )
Minik civcivler ne zaman gelmeleri gerektiğini bilirler bence
Obaaa yaa, eğer böyle şeyler varsa ben hemen araştırayım. İhtimali bile mutlu etti benihep diyorum ansiklopedi gibi kadınsın, bilmediğin bir şey var mı acaba
Rakip olarak sen laleye göz koymamış mıydıncivcikimi de bana bırak
AhahahhaLalem bu durumda bir rakip krizi çıkabilirSongül Civcivi, ben seni, Sen Songülü istiyorsun Cem Yılmaz'ın esprisi gerçek olacak
Cok dogru bi denklem maalesef yemek yemek candir gerisi heyecandırİnşallah çiçeğim
Aklım yemeklerde yaseratonin eşittir yemek
Ceza verecek kisi bu kadar iradeli olunca insanin daha cok gözü korkuyo be lalem23 Ekim menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet peynir ince dilim domates salatalık şekersiz çay 4 tane zeytin
Ara öğün 10.00 türk kahvesi
Öğle yemeği 12.00 3 kaşık pilav bir kase yoğurt
Akşam yemeği 15.30 haşlanmış patates 2 adet bir kase yoğurt
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
20 dakika yürüyüş yaptım
Balım başkanlık, başbakanlık gibi durumlarda koltuk değişimi oluyorya, gelen ve gidene halef selef deniyor siyasette. İşte ondan dedim gelen mi halef giden miBence de bu hafta sadece totomizdan 10 kilo gitcek gibi duruyo lale balım hoplatcak valla
Halef ne kız anlamadim?
Puhahahaha kahkaha attim su anbence de ikimizin rakipligi her an bi dondurmayla tatliyla kebapla son bulabilir o konulara girmeyelim
Seni seçtim seni sectim pikaçu o zaman
İddiali konusmalara girmiyim bir de böyle deniyim bakim
Ahahahhasonra herkes uşaga
Harbiden niye böyle oldu karisiklik cıktı herkes birbirine rakip su an ortalik cok karisik jajsj
Cok dogru bi denklem maalesef yemek yemek candir gerisi heyecandır
Ama tabi kiyafetlerde incecik görünmek daha cok candır
Sular durulsun herkes esini bulur dur bakalimBalım başkanlık, başbakanlık gibi durumlarda koltuk değişimi oluyorya, gelen ve gidene halef selef deniyor siyasette. İşte ondan dedim gelen mi halef giden miSana yazarken bir şey dank etti, Halifeden yola çıkarak halef gelen kişi olabilir
Karışıklık şöyle; Lalem ben yatıyorum diye beni beğenmediSongül çok kilo verdi diye onu gözüne kestirdi, dişli rakip istiyor Bende ilk Laleye göz koydum sonra sana sarktım diye Songül Civciv benim, kimseye yar etmem dedi sen Laleye sark Kısaca ben herkesi istedim kimse beni istemedi, ortada kalacam böyle giderse Regl olduğumu söylemiş miydim, gidip buna biraz içerleyecem müsaadenle
Sen regl olabildin mi balım?
Defter duruyor yazin bir ara günlük gibi kullandımKarar verdiğin iyi olduHani kırmızı kapaklı son aldığın bir defterin vardı. Oraya yazıp çiziyordun diyetteyken. O defterin akıbeti ne oldu balım Güzel hesapların yine devreye girecek gibi, 3-4 sistemi de iyiymiş, hem sıkılmazsın
Hormonal başağrısına ne iyi gelir acaba, hımm... Östrojen seviyesi düşünce ağrı yapıyordu galiba, belki adaçayı rahatlatır diye düz mantık yürüttüm ama emin değilim, denemek lazım.
Bugün böyle. takıldım balım her zaman böyle disiplinli olmuyor tabi ara sıra kaçamakta oluyor yani ister istemez şimdi durduk yerede kaçamak yapmiyayimCeza verecek kisi bu kadar iradeli olunca insanin daha cok gözü korkuyo be lalemarada bi kacamak yap da o da insan acır bize diyebilelim
Afiyet olsun balım, gayet istikrarlı gidiyorsun23 Ekim menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet peynir ince dilim domates salatalık şekersiz çay 4 tane zeytin
Ara öğün 10.00 türk kahvesi
Öğle yemeği 12.00 3 kaşık pilav bir kase yoğurt
Akşam yemeği 15.30 haşlanmış patates 2 adet bir kase yoğurt
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
20 dakika yürüyüş yaptım
Teşekkür ederim balımAfiyet olsun balım, gayet istikrarlı gidiyorsun
Yap ama sen yeme cezayı yersin yoksa sonraEşim kek istiyor şu anGidip yapayım
Balım, 1 dilim keki tadım testinden geçirdimYap ama sen yeme cezayı yersin yoksa sonra
Senin defter bakkal defterine dönmüş be balımDefter duruyor yazin bir ara günlük gibi kullandımaraba tamir sanayi işleri,Beyhan i dinleyip not tuttum bir ara,derdim olunca anıları yazdım bu ara da adet döngülerimi kilo durumu filan yazıyorum
70 olsam yeter şimdilik.
Kan şekeri mi düşüyor bilmiyorum ki bazen çay kahve içmeyince bile ağrıyor.
Yeşil çay içtim sabah.Aslinda adaçayı da sık sık içerim.
Sen nasılsın? Huysuz teyze nasıl? Rahatsız ediyor mu?
Eyvallah bacımBugün böyle. takıldım balım her zaman böyle disiplinli olmuyor tabi ara sıra kaçamakta oluyor yani ister istemez şimdi durduk yerede kaçamak yapmiyayim
Merak etmeyin siz fazla abartmadiginiz taktirde ufak kaçamaklar affolunur
Gecmisler olsun.Eşim kek istiyor şu anGidip yapayım
Afiyet olsun cook güzel menü de spor da balım23 Ekim Cumartesi Menüm
Sabah 09:00
3 yk lor peyniri üzerine 1 salatalık, 1/2 domates, 1 biber, 1 tk zeytinyağı, 1 elma
17:00
2 kepçe domates çorbası, 1 yk kaşar rendesi 1/3 dilim ekmek
1 tabak az soslu piyaz (1 çb fasulye, 2 haşlanmış yumurta, 1 yk tahin, gerisi ıvır zıvır)
Su henüz 2 lt, içiyorum hala
Spor 50 dk bisiklet,
3000 bin adım
O zaman cezayı kesiyorum balım 50 tane ip atlıyorsun 20 tane yarım mekik çekiyorsunBalım, 1 dilim keki tadım testinden geçirdimAkşam akşam nereden çıkardı bu adam keki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?