İnşallah Songül.Teşekkür ederim balım, bugün kendime serbest gün yaptım yarın son hız diyete devam, haftada bir soluklanmak iyi geliyor bana, takımdayken de yapardım.
Temizlik derdi de hiç bitmiyor be kuzum.
Acaba rakipler mi seçsek hakkaten yaa, o da iyi geliyor gibiydi.
Vücudumuz artık cidden rahatsız oluyor canım, ben bugün serbest beslendim şimdi mide bulantısından duramıyorum resmen. Yarın hemen rahatlatmak lazım. Eğer telkinler de işe yarıyorsa süper olur bitanem.
Canım inşallah bir an önce gelirsin tekrar, bana da yeniden başlamak çok zor gelmişti ama sen benden daha iyi motive oluyorsun, yakında başlayacağına inanıyorum.
Allah affetsin bazen ben de olmamak için bir çözüm var mı diye araştırıyorum, hiç sevmiyorum.
Ahhh ahhh kanayan yaramız, keşke bulsalar böyle bir şeyi. Gerçi benim adam süpürgeyi bile almaya ikna olmadı daha.
TebriklerTeşekkür ederim balım bencede korkun benden kızlar
Vermiyorum kız icimden geldi anasini satiyimSağol balımm
Vereceksen ver artık cezamı, ya versene niye vermiyorsun
Dur balım, beni de ağlatacaksın zaten bahaneye bakıyorum
Ahh bende güya regl açlışını yaptım ama pek nazlı yaa, hızlı hızlı gitsede bi rahatlasam, az kaldı söküp atacam içimde ne varsa kökten kurtulacam bu organdan
Balım diger alintini yanlisljkla sildim kimbilir ne yazcaktim neuse kismet degilmis shssjTemizlik derdi de hiç bitmiyor be kuzum.
Vücudumuz artık cidden rahatsız oluyor canım, ben bugün serbest beslendim şimdi mide bulantısından duramıyorum resmen. Yarın hemen rahatlatmak lazım. Eğer telkinler de işe yarıyorsa süper olur bitanem.
Canım inşallah bir an önce gelirsin tekrar, bana da yeniden başlamak çok zor gelmişti ama sen benden daha iyi motive oluyorsun, yakında başlayacağına inanıyorum.
Allah affetsin bazen ben de olmamak için bir çözüm var mı diye araştırıyorum, hiç sevmiyorum.
Ahhh ahhh kanayan yaramız, keşke bulsalar böyle bir şeyi. Gerçi benim adam süpürgeyi bile almaya ikna olmadı daha.
Korkayrum ondanTeşekkür ederim balım bencede korkun benden kızlar
Teşekkürler canımTebrikler
Eyvahh, yağmurdan kaçarken doluya tutuldukTeşekkür ederim balım bencede korkun benden kızlar
Sana belki kıyak geçer, ne de olsa devren sayılırKorkayrum ondan
Selam canım, teşekkür ederimSelam canlar
Ben hala diyete başlayamadim.
400 gram daha aldım tabi.
Başlamaya karar verince aranızdayim.
Hem sporu hem diyete ara vermiş durumdayım tamamen .
Kilo verenleri tebrik ederim
Aynen son gaz devam BoncuğumTeşekkür ederim balım, bugün kendime serbest gün yaptım yarın son hız diyete devam, haftada bir soluklanmak iyi geliyor bana, takımdayken de yapardım.
Temizlik derdi de hiç bitmiyor be kuzum.
Eğlenceniz bol olsun balım, güle güle git gelKızlar pazartesiye kadar şehir dışında olucam bilginize. Pazartesi görüşmek üzere inşallah
Aşk olsun kuşum ya, ağız tadıyla bi ceza vermedinVermiyorum kız icimden geldi anasini satiyimyedin ictin sefan olsun ben de tırlattim sonunda tam zamaninda görev devri yaptik
Ben hala olamadim burdan minik cüvcüvüme sesleniyorum geliyosan şu an gelme annecim buralar cok karışık
Balım diger alintini yanlisljkla sildim kimbilir ne yazcaktim neuse kismet degilmis shssjüsendim yeniden alintilamaya
Rakip secimi güzel olur bencebende ters tepse de katilirim eglenceli oluyo
Yeni umudum uyanık Çinliler balımArtık robot süpürgede işini görmüyorsa balım ne diyeyim ah
Hadi inşallah öyle bi icat cikarda kurtulursun şu işlerden balım
Yazarken aklıma geldi civcivde ters tepiyor diyeVermiyorum kız icimden geldi anasini satiyimyedin ictin sefan olsun ben de tırlattim sonunda tam zamaninda görev devri yaptik
Ben hala olamadim burdan minik cüvcüvüme sesleniyorum geliyosan şu an gelme annecim buralar cok karışık
ederim balım, bugün kendime serbest gün yaptım yarın son hız diyete devam, haftada bir soluklanmak iyi geliyor bana, takımdayken de yapardım.
Balım diger alintini yanlisljkla sildim kimbilir ne yazcaktim neuse kismet degilmis shssjüsendim yeniden alintilamaya
Rakip secimi güzel olur bencebende ters tepse de katilirim eglenceli oluyo
Obaaa yaa, eğer böyle şeyler varsa ben hemen araştırayım. İhtimali bile mutlu etti beniSelam canım, teşekkür ederim
Bence o kararı beklemeden direkt dal derim. Ben diyette olduğum halde kararım %100 değilBir de sen başlayınca Maşaallah sistemlisin
Aynen son gaz devam Boncuğum
Sen öyle deyince anımsadım balım, adet için şöyle bir şey vardı; çok uzun zaman oldu biraz unuttum ama kola deri altına minicik bir şey yerleştiriyorlardı. O, kadınların ihtiyaç duyduğu hormonu mu ne sağlıyor ve 2 veya 5 sene hiç adet görmüyorsun, vücut görmüş gibi kendini bozmadan devam ediyordu. Bunu ilk çalıştığım özel hastanede bir tanıdığım yaptırmıştı. Tanıdığım kişiyi söylemem şundan; O, zarar verme ihtimali olsa yaptıracak biri değil çünkü prof.dr kardeşi tavsiye etmişti, kendi de çok bilinçli birisiydi. Tabi ben hiç ilgilenmemiştim o sıralarda, yaşımda küçüktü. Şimdi onu geliştirmişlerdir. Bir de aşısı mı ne vardı galiba bir süre adeti erteliyodu, yine o da en az 1 sene gibi bir süreydi.
Eğlenceniz bol olsun balım, güle güle git gel
Aşk olsun kuşum ya, ağız tadıyla bi ceza vermedinArtık istesen de veremen, bir devir kapandı başka devir açıldı Devir demişken Osmanlı yı kuralım mı artık, ancak yıkarız
Kız korkutmasana minik cüvcüvü, geleceği varsa göreceği de var, yazık bırak gelsin, sonra içinde patlar ha
Balım oldu ki ezkaza ikimiz rakip olursak soluğu kebapçıda mı alırız bilmiyorum, ikimize de hiiç güvenmiyorum
O çekik gözlüler börtü böcek yiyip hastalık bulmasinlar yeter banaYeni umudum uyanık Çinliler balım
Ah balım korkma kız kaçamak yapmazsan korkmana gerek yokEyvahh, yağmurdan kaçarken doluya tutulduk
Araştır bakalım son durum ne olmuşYazarken aklıma geldi civcivde ters tepiyor diyebence olumlama ile bu durumdan kurtulabilirsin balım seç o zaman birini (beni seç beni seç )
Minik civcivler ne zaman gelmeleri gerektiğini bilirler bence
Obaaa yaa, eğer böyle şeyler varsa ben hemen araştırayım. İhtimali bile mutlu etti benihep diyorum ansiklopedi gibi kadınsın, bilmediğin bir şey var mı acaba
Rakip olarak sen laleye göz koymamış mıydıncivcikimi de bana bırak
Günaydın balGünaydın Bebeklerimm
Hadi balım biraz totoyu kaldırmadan bana rakip olamazsın kuzu çok çalışman lazım az yemek bol hareket işte o zaman rakibim olursunAraştır bakalım son durum ne olmuşTevecvühünüz güzel hocam Olmaz mı balım ya hemde çook, en başta şu kimyayı bir öğrensem neler yapacam nelerrr
Evet, Laleye göz koydumGözüm hep yükseklerde Hatun haftalık 1 kilo altında vermiyor Tamam Civciv senin, Lale benimse, Sudem başlarsa İnci de onun rakibi olur
kim en çok kilo verirse haftalık rakibi o balımınYazarken aklıma geldi civcivde ters tepiyor diyebence olumlama ile bu durumdan kurtulabilirsin balım seç o zaman birini (beni seç beni seç )
Minik civcivler ne zaman gelmeleri gerektiğini bilirler bence
Obaaa yaa, eğer böyle şeyler varsa ben hemen araştırayım. İhtimali bile mutlu etti benihep diyorum ansiklopedi gibi kadınsın, bilmediğin bir şey var mı acaba
Rakip olarak sen laleye göz koymamış mıydıncivcikimi de bana bırak
Lalem bu durumda bir rakip krizi çıkabilirkim en çok kilo verirse haftalık rakibi o balımın
benimde rakibim sensin bundan sonra kuzu
Eee ne diyelim iyi olan kazansın balımLalem bu durumda bir rakip krizi çıkabilirSongül Civcivi, ben seni, Sen Songülü istiyorsun Cem Yılmaz'ın esprisi gerçek olacak
İnşallah çiçeğimSelam canım, teşekkür ederim
Bence o kararı beklemeden direkt dal derim. Ben diyette olduğum halde kararım %100 değilBir de sen başlayınca Maşaallah sistemlisin
Aynen son gaz devam Boncuğum
Sen öyle deyince anımsadım balım, adet için şöyle bir şey vardı; çok uzun zaman oldu biraz unuttum ama kola deri altına minicik bir şey yerleştiriyorlardı. O, kadınların ihtiyaç duyduğu hormonu mu ne sağlıyor ve 2 veya 5 sene hiç adet görmüyorsun, vücut görmüş gibi kendini bozmadan devam ediyordu. Bunu ilk çalıştığım özel hastanede bir tanıdığım yaptırmıştı. Tanıdığım kişiyi söylemem şundan; O, zarar verme ihtimali olsa yaptıracak biri değil çünkü prof.dr kardeşi tavsiye etmişti, kendi de çok bilinçli birisiydi. Tabi ben hiç ilgilenmemiştim o sıralarda, yaşımda küçüktü. Şimdi onu geliştirmişlerdir. Bir de aşısı mı ne vardı galiba bir süre adeti erteliyodu, yine o da en az 1 sene gibi bir süreydi.
Eğlenceniz bol olsun balım, güle güle git gel
Aşk olsun kuşum ya, ağız tadıyla bi ceza vermedinArtık istesen de veremen, bir devir kapandı başka devir açıldı Devir demişken Osmanlı yı kuralım mı artık, ancak yıkarız
Kız korkutmasana minik cüvcüvü, geleceği varsa göreceği de var, yazık bırak gelsin, sonra içinde patlar ha
Balım oldu ki ezkaza ikimiz rakip olursak soluğu kebapçıda mı alırız bilmiyorum, ikimize de hiiç güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?