- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Bence biz bu isi hallederiz balım gel gidelimBence de biz diplomaları yırtalım, biraz seri olursak günde 2 evden aylık 15 bini zorlarız, bahşişler hariçTamam burada fiyatlar uçuk da, o kadar da değildir herhalde, ya da ben başka dünyada yaşıyorum, birimizin burada yaşamadığı kesin İyice sinirlerim bozuldu
Benimde aynen senin dediğin gibi yapasım geliyorda işte, sabır diyorum, yaşlı diyorum, gidecez diyorum... Hayırlısı bakalım
Napiyorsunuz lale hanımCezayı çoktan kestim balım teyzeye hiç güvenmesin yerse cezayıda yiyecek başka çare yok
Oturuyorum bal yemek içmek yok aç aç oturuyorumNapiyorsunuz lale hanım
Hadi yap banada sade olsun kahveler ceza yok kahveye yanında çikolata lokum yoksa tabiBence biz bu isi hallederiz balım gel gidelimarada bi canimizi sıkanlara picak takariz en sevdigim aktivite jkusnsj
Ayy bi kahve mi icsek yapiyim mi herkesler burdayken izin var mi lale reyizvalla ceza verceksen icmicem cezayi yapacak halim yok saftim kaydi bugün zaten
Sence bu cezalari gördukten sonra yanina lokum koyar miyim balim canıma susamis olmam lazımHadi yap banada sade olsun kahveler ceza yok kahveye yanında çikolata lokum yoksa tabi
Bi tarafımız şişer sonra neme lazımMisafirler öyle uzak durmayin buyrun gelin kahve yapcam kokar simdi
Offf su reklamlara basmiyim diye mayin tarlasinda yuruyo gibiyim cildircam aaabi mesaji yazana kadar kirk kere baska sayfalara girdim geldim yanlislikla
O balım kek koyar şimdi kahvenin yanınaSence bu cezalari gördukten sonra yanina lokum koyar miyim balim canıma susamis olmam lazım
Bu hikayede yanan seenn olduuunnnenerji_kusagi
Bi sessizlesti insallah kuytuda kek kalibini siyirmiyodurO balım kek koyar şimdi kahvenin yanına
Balım çok geçmiş olsunHayır kuzum üzgün değilim ama işte ne bileyim nasıl bi süreç bekliyor beni bilmiyorum ki inşallah güzel olur sonu amin balım
Hiç belli olmaz balımın işi umarım yapmaz öyle bi hataBi sessizlesti insallah kuytuda kek kalibini siyirmiyodur
Peşinen cezayı gündüz ödemiş olduğumu bildirmek isterimCezayı çoktan kestim balım teyzeye hiç güvenmesin yerse cezayida yapacak başka çare yok
Nasılda tanıyor yaHiç belli olmaz balımın işi umarım yapmaz öyle bi hata
Yanına koyacağım şeyi bi duysan, benim el emeği göz nuru kekimi çok masum bulursunO balım kek koyar şimdi kahvenin yanına
Sağol balım çok teşekkür ederimBalım çok geçmiş olsunBak sana ne diyecem. Miyomda şöyle bir yöntem varmış. Hafif bir anestezi altında miyomu besleyen kan damarlarını yakıp miyomun beslenmesini engelleyerek yapılan bir tedavi şekli varmış. Adını unuttum şimdi ama gerekirse bulurum. O miyom beslenemediği için kısa sürede kendi kendine küçülüp kayboluyormuş. Bu ameliyat kadar zor bir işlem değil. Hafif anestezi de sadece senin rahat etmen için gevşemeyesin diye veriliyor, istemezsen onu da yapmaybilirler. Bunu doktoruna bir sor. Birde miyom bazı bünyelerde tekrarlayabilen bir şey, hep ameliyat da olmaz ki. Birde bazı doktorlar almaya gerek duymuyor, doğum sezaryen ile yapılacağında da o esnada aradan çıkarabiliyorlar. Tabi rahim içinde tam çocuğun gelişeceği yerdeyse hamileliği de etkilediği olabiliyor. Aklında bulunsun bunlar balım, yazdım ama belki de biliyorsundur ❤
Hemen kaç ordanNasılda tanıyor yaDilimin söylemeye varmadığı bir tatlı geldi bugün Mutfakta bugün bomba var balım, sabır imtihanlarım bitmiyor bir türlü
Sen çayla devam et en iyisi kahve başına iş açmasın bu saatten sonraYanına koyacağım şeyi bi duysan, benim el emeği göz nuru kekimi çok masum bulursunNeyse ben bisiklet süreyim çay içeyim, kahve iş açmasın başımıza
Hangi türküyü çığırıyosun balım bilemedim onu daSence bu cezalari gördukten sonra yanina lokum koyar miyim balim canıma susamis olmam lazım
Bu hikayede yanan seenn olduuunnnenerji_kusagi
Şarjım bitiyor gelecemBi sessizlesti insallah kuytuda kek kalibini siyirmiyodur
Taşın da rahatla ya bence de.Evet hala sıcak canım, bazı geceler biraz serin geçiyor. Cam, balkon her yer sürekli açık, deniz sezonu da hala bitmedi.
Bir dokun bin ah işit balımAh bir bilsem, herkes kendi kapısının önünü silse hiç dert kalmayacak. Geçen ev için temizlikçi buldu, konuştuğu kadın biz iki kişi geliriz tek çalışmıyoruz demiş. Tamam ücret ne alıyorsunuz demiş, kadın 300 tl demiş, ama ikisi 300 değilmiş, 300+300, 600müş. Teyze yanlış anlamış olabilir misin dedim yok dedi doğru anladım. Bunlar seni saf görmüş olmasınlar dedim bozuldu, hiç saf görürler mi öyle bir iş varsa beni de çağırın bende gideyim dedim diyor. Emin misin bak ikisinin toplamı 300 olmasın dedim, ısrarla yok diyor ayrı ayrı 300er tl istiyorlar. Yani onun dediğine göre hesaplarsak haftada 3 gün gelseler haftalığı 1800 tl, aylık 7200 tl, memur gibi hafta sonu çalışmasalar, hafta içi 5 gün tek kişinin aylığı asgari ücretin 2 katına denk geliyor. Bu standart temizlik bi de, detay değilmiş. Sonrada bana bozuluyor seni saf mı gördüler dedim diye. Şimdi de şuna takmış, ben ona oturmaya, muhabbete gitmiyormuşum, o komşu istiyormuş. Çok egoist birisi, beni durmadan iten sendin, ki ne mecburiyetim var, zaten vaktim de yok, taşınmayı düşünüyorum çok uzak değil dedim, inşaallah en kısa sürede kurtulurum buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?