70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ha ha 🤭 ben dibek sevmem eşim istedi kaç zaman önce daha yapicam 😁 her akşam önce Türk kahvesi yapıyorum 🤪sonra nescafe 🤭dibek arada kaynıyor 🤣
Bende bu ara muz dilimleri üstüne az sos çok pis alıştım 🍌

Tunaydin Çiğdem 🌹💜

O dibek i ben de hiç ama hiç sevmem 🤓

Ha ha 🤭 ben işte denemek için alırım sonra ben beğenmeyip adam beğenince öyle geçiştirmece 💃menengic kahvesi çok güzel 😍 bı de sütlü sütlü .
Menengic sever misin?
Ben en çok Türk kahvesi ya tek geçerim 🎯
İçeceklerin hepsini ağzım boş kalmasın diye içerim ama severek içmek başka bir durum ☕

menengiç çok seviyorum ben😍 hatta işyerimdeyken herkese türk kahvesi yaparken bana menengiç yapıyorlar, işyerimde alıştım ama eve hiç almadım🙃
benim eşim çaycıdır,
her akşam yemek sonrası mutlaka çay içer, yanına da tatlısı tuzlusu olacak😄

Evet ya severek içmek bir başka türk kahvesine bayılırım ama sütle yapılan hiçbirşeyi sevmiyorum malesef sütü sevmiyorum sanırım iğrendim üniversitesiye giderken sabahın 5 inde kalkardım kartaldan karşıya geçmek için erken yol almak gerekiyordu trafiğe kalmıyım diye her sabah ama her sabah bir cezve süt ısıtır içerdim kahvaltı yapamazdım o saatte sonra bir tiksindim fena 😂😂😂

Tek Starbucksa gidebildiğimiz M.Ö dönemlerde🤣🤣🤣🤣🤣 badem sütlü ya da soya sütlü flat white içmeyi severim sütsel açıdan elbette sütle çikolatayla yapılan datlularıda😂😂😂😂 lakin sütün kendisini nayırrrr🤓

ben sütü ve süt ürünlerini çok çok seviyorum yaa😍
ama tabi araştırmacı gazeteci ben, bunu da araştırdım😂
süt içmek aslında belli bir yaş sonrası hiç faydası yokmuş, hani bazı söylentiler vardır ya kemik erimesine iyi gelir falan diye yok onlar halk arası söylentilermiş sadece😊

starbuckstan biz eve söylüyoruz arada🤣 şimdi şurda frappucino olsa da içsek😂
kızımın favorisi de white chocolate mocha, zamane çocuğu🤣
sütlü tatlılar kalp bennn🥰

bende evdeyken koltuktan koltuğa, odadan odaya modunda oluyorum😄
işteyken, masamda koltuğuma yapışık, arada departman gezmesine çıkıyorum, muhasebe departmanı, kurumsal vesaire gibi, iş arkadaşlarıma selam verip kaçıyorum😂
malumunuz virüs sebebiyle aynı çatı altında dahi ayrı düştük😖

dengeli dengesizler grubu kuralım😜
off offf çok sıkıldımmmm patlayacağımm🤯
Hahahahha dengesizlikte son nokta azz soraaa🤣🤣🤣🤣🤣 hep beraber patlayalım olcak olan o🥸
menengiç çok seviyorum ben😍 hatta işyerimdeyken herkese türk kahvesi yaparken bana menengiç yapıyorlar, işyerimde alıştım ama eve hiç almadım🙃
benim eşim çaycıdır,

süt içmek aslında belli bir yaş sonrası hiç faydası yokmuş, hani bazı söylentiler vardır ya kemik erimesine iyi gelir falan diye yok onlar halk arası söylentilermiş sadece😊

Yavruşunun zevkine kurban 😍 benim ki de makiaaato içmeye başlamıştı bir söylemesi var süzülerek genç kız edalarıyla akıllara zarar😂😂🤣🤣

aslında o detoksları seviyorum, youtube'da prof.dr. yavuz yörükoğlu var, o da tavsiye ediyor,
haftada 2 gün su orucu çok faydalıymış🤔 ama şimdi covid sonrası diye yapamıyorum.

her haftasonu kahvaltım böyle aslında ama haftasonları menü yazmıyormuşum onu farkettim😂
regl yaklaştı, ben de tatlı isteği oluştu, bu sabah da biraz fıstık ezmesi bal yedim🤩
gün içinde züber yemeyi düşünüyorum🥰

sen neler yiyorsun? spor devam mı? kaçamaklarınla aran nasıl😃
kuzum boşver ya su orucu çok aşırı bence :) yoğurt keten tohumu salata elma yeşil çay mis :)
afiyetler olsuuun 😍
70-80 gr civarı karbonhidrat alıyorum cnm ve 1000 kalori civarı,mezuniyete kafayı taktım 😂
haziranda doyurucu menülerle dönüciim kuzum kendi sayfamda :21:

Hoşgeldinnnn😍 hangimizin dengesi dengeli aceba😂😂😂

Ehuehu kalorinin önemi bir yere kadan iyi sağlıklı içerikli 1000 kalori ile sağlıksız abur cubur 1000 kalori aynı değil misal🤪 lifim tam ya bayağı sağlam hatta ekstra chia keten karnıyarık otu vs katıyorum az aldığımı sebzeyi salatayı az yediğimi düşünürsem falan fatsecret uygulamasına gramlarla yediklerimi içtiklerimi yazıyorum biiiip (burda ayıp bi şey diyom😂😂) olmuyor olmuyor kuzum farklı şeyler de denedim iniyorum ödemi atıyorum sonra kaçamak yapmasam da 1-1,5 kg geliyo 😱😱😱 tamam çok kilom yok göbek ve basen de yağlanma oldu üç dört kilo ama kas oranım da çok arttı sanırım eskiye nazaran maşallah fit duruyorum da göbek basen yyağğğğğ beni deli ediyor hep evde kapalı kalıp kendimle uğraşmaktan azıcık salınsak sokaklarda kendiliğinden gidicek adım gibi biliyorum daa daası var düşük karbonhidrata geçcem aslında güyya üç dört kiloyu verirsem 😂😂😂 korkmasam da aslında bir tahlil neyim yaptırsam iyi olcak insülin kortizon troit menapozsal hormonlara baktırsam falan du bakalım allah büyük 🤓 onbeş günde bir regli olmaya başladım mesela 😵
Valla benim annemde maşallah hep fit bir kadındı ben çok şanslıyım genetik olarak ailede nadir şişman kadın var ama menapoza girdiği ara benle aynı boyda 55 lerden 65 lere çıktı o süreçte sadece sonra iyice artık yerleşip bünye alışınca eski haline döndü benim de sanırım geçiş döneminin sancıları bunlar uzun sürmez umuyorum 🙏

Evvettt sağlık olsun elbet göreceğizdir 😍

Öyle ya bozuldu valla hepimize sabır diliyorum😞

Öyle kuzum hep özlüyoruz kollektif olarak patlamak üzereyiz benim de hiçbirşey yapasım yok bir ara kendimi toparlar gibi olmuştum ama yok yani şükür yine de halimize ama insanız neticede😞
hımm lif yeterli diyorsun, kalsiyum dvit de alıyorsun değil mi,
peki yağın içeriği nasıl kuzum? hayvansal yağ ağırlıklı mı alıyorsun? yağsız hayvansal protein ve zeytinyağı, keten tohumu yiyorsun, avokado vs faydalı yağları mı arttırsan? geçiş döneminde de rahatlatır ;) hormon da düzenliyor avokado özellikle cnm, adaçayı içebilirsin
alt karın egzersizlerine yoğunlaşabilirsin çünkü bayağı zor aktive oluyor farketmişsindir ;) nefes egzersizi yapabilirsin

kuzum boşver ya su orucu çok aşırı bence :) yoğurt keten tohumu salata elma yeşil çay mis :)
afiyetler olsuuun 😍
70-80 gr civarı karbonhidrat alıyorum cnm ve 1000 kalori civarı,mezuniyete kafayı taktım 😂

peki yağın içeriği nasıl kuzum? hayvansal yağ ağırlıklı mı alıyorsun? yağsız hayvansal protein ve zeytinyağı, keten tohumu yiyorsun, avokado vs faydalı yağları mı arttırsan? geçiş döneminde de rahatlatır :KK66: hormon da düzenliyor avokado özellikle cnm, adaçayı içebilirsin
alt karın egzersizlerine yoğunlaşabilirsin çünkü bayağı zor aktive oluyor farketmişsindir :KK66: nefes egzersizi yapabilirsin
Ah kuzum dediklerini hep yapıyoreeeee🤣🤣🤣🤣 ben protein çok tüketmezdim hatta vejeteryan olabilme kapasitesine sahip biriyim yumurta ve peynir aşkımız olmasa proteini mi arttırdım iyi geliyor aslında tereyağ anacım yapıyor bizim ineklerden ki yediğim haftada bir kaşık anca yumurtada falan bazen kokuyor tüketemiyorum zeytinyağ baş tacım benden herkes korkar biryere gittiğimde senin için zeytinyağ kullandık kokmaz vs diye 😂😂😂 ne bilim bebeğim yaa valla yaptığım beslenmeleri az çok burda şahit oldunuz tamam ayda bir iki kere çikolata krizim tutuyor sapıtıyorum ama o o kadar etkilememsi lazım hepte sıvı beslenemem kırılcak biryerde belki de çok stres yapıyorum ve uykum çok az ama uykum hep azdı diyorum kendime yeni olan bişey değil🤣🤣🤣🤣 58 lere düştüm ki bak bu bir yıldır öyle küt üç gün önce sıfır kaçamakla 60 ı gördüm hani bakma böyle geyik anlatmama sinirlerimi acayip bozuyor su orucu yapıyım dedim tam yapamadım spor desen alasını yapıyorum bak kanıtlarıyla😂😂🤣
5AF74210-9BA7-4B7C-AF90-58E6788A5AF0.webp

Ah kuzum dediklerini hep yapıyoreeeee🤣🤣🤣🤣 ben protein çok tüketmezdim hatta vejeteryan olabilme kapasitesine sahip biriyim yumurta ve peynir aşkımız olmasa proteini mi arttırdım iyi geliyor aslında tereyağ anacım yapıyor bizim ineklerden ki yediğim haftada bir kaşık anca yumurtada falan bazen kokuyor tüketemiyorum zeytinyağ baş tacım benden herkes korkar biryere gittiğimde senin için zeytinyağ kullandık kokmaz vs diye 😂😂😂 ne bilim bebeğim yaa valla yaptığım beslenmeleri az çok burda şahit oldunuz tamam ayda bir iki kere çikolata krizim tutuyor sapıtıyorum ama o o kadar etkilememsi lazım hepte sıvı beslenemem kırılcak biryerde belki de çok stres yapıyorum ve uykum çok az ama uykum hep azdı diyorum kendime yeni olan bişey değil🤣🤣🤣🤣 58 lere düştüm ki bak bu bir yıldır öyle küt üç gün önce sıfır kaçamakla 60 ı gördüm hani bakma böyle geyik anlatmama sinirlerimi acayip bozuyor su orucu yapıyım dedim tam yapamadım spor desen alasını yapıyorum bak kanıtlarıyla😂😂🤣Eki Görüntüle 2847186

Bak bu da dün 1000 kalori üzeri yaktımEki Görüntüle 2847188
beslenmen gayet temiz canım haklısın ;)
ben carb cycle yapacağım haziranda :) yapmak istersen katılabilirsin kuşum,koruma dönemim olacak
farklı beslenme ve spor şekilleri bir arada oluyor cnm tabi kendime göre ayarlıcam ama şöyle düşündüm
ortalama 1200 kalori olacak şekilde bazı günler ketojenik,bazı günler low carb, 1 gün moderate carb ve bir gün kaçamak mesela ve haftada 4 gün spor diğer günler rest şeklinde

belki uzun süre yaptığın için vücut alışıyordur canım :dondurma:

beslenmen gayet temiz canım haklısın :KK66:
ben carb cycle yapacağım haziranda :) yapmak istersen katılabilirsin kuşum,koruma dönemim olacak
farklı beslenme ve spor şekilleri bir arada oluyor cnm tabi kendime göre ayarlıcam ama şöyle düşündüm
ortalama 1200 kalori olacak şekilde bazı günler ketojenik,bazı günler low carb, 1 gün moderate carb ve bir gün kaçamak mesela ve haftada 4 gün spor diğer günler rest şeklinde

belki uzun süre yaptığın için vücut alışıyordur canım :dondurma:
Yaparım yahuuu belkim işe yarar evet beden alıştı bence de💃🏾

Yaparım yahuuu belkim işe yarar evet beden alıştı bence de💃🏾
cnm ketojenik dediğim 50 gr karbonhidratlı gerçi 🤗 yağ yüzdesi fazla olanı denedim önceden yapamadım bu kadar yapabilirm bak örnek şu kuzucum ❤️
sabah uyanınca tatlı güzel gidiyor 😂 türk kahvesi ve 4 züber lokma
öğlen tavuk et salata
akşam yeşillik+ kabaklı/brokolili vs + baharatlı yoğurt şeklinde cnm ve aralarda yeşil çay kiraz sapı vs 🤗

cnm ketojenik dediğim 50 gr karbonhidratlı gerçi 🤗 yağ yüzdesi fazla olanı denedim önceden yapamadım bu kadar yapabilirm bak örnek şu kuzucum ❤️
sabah uyanınca tatlı güzel gidiyor 😂 türk kahvesi ve 4 züber lokma
öğlen tavuk et salata
akşam yeşillik+ kabaklı/brokolili vs + baharatlı yoğurt şeklinde cnm ve aralarda yeşil çay kiraz sapı vs 🤗
Züberciler sizi daha hiç almadım tadı demek çok güzel dadanmıyım diye almıyorum😂😂😂 züberi çıkarırsan düşer karbosu😂😂😂 ben de çünkü protein salata ya da protein brokoli karnabahar kabak neyse olabiliyor ama birlikte gölgelerin gücü adınaaa diyebülürük👊💃🏾😍

Züberciler sizi daha hiç almadım tadı demek çok güzel dadanmıyım diye almıyorum😂😂😂 züberi çıkarırsan düşer karbosu😂😂😂 ben de çünkü protein salata ya da protein brokoli karnabahar kabak neyse olabiliyor ama birlikte gölgelerin gücü adınaaa diyebülürük👊💃🏾😍
aynen 2 büyük paketi peşpeşe yediğim oldu 😂 çıkartmaaaam hahaha :dondurma: :-)

Üç gündür günde 200/300 kalorilik yağ alarak derin ketosizte oruç takliti yaptım bugün bıraktım gr oynamayınca hatta artınca regli gelcek yine hissediyorum
Su orucunu anca kısıtlama kalktığında yapabilirim anladım evin içinde vakit geçiremiyorum dışarlara atmam gerek kendimi

Bugün ne yedim

10:00 da 120gr lık ton balıklı salata(bir çarliston bir köy biberi bir avokado dereotu maydanoz zeytinyağlı limonlu kekik nane acıbiberli) hepsini yiyemedim,20gr süzme peynir zeytin, 15gr fıstık

14:00 te salatanın kalanına bir dilim ananas ilave ettim ve daha önce yaptığım keto kraker 2 küçük parça labneye bandırarak ki bu son öğünü acıkmadığım halde yaptım sonra gecen açlık gelmesin diye
830 kalorilik bir yeme şekli oldu ama iştahım yok yarısı bile yetti zorladım
Sabahtan da sporumu yaptım çaylar kahveler gırlaa😂😂😂

Amman kuzucum ne çıkartcan veriyorsun miss gibim 😍 ben birkaç küçük kare %85 lik yada daha serti %99 luk bitter yiyordum onu bile bıraktım bir haftadır peyniri de süzme bitsin almıycam peyniri de bir süre çıkartcam süt ürünsüz gidim bir süre

Amman kuzucum ne çıkartcan veriyorsun miss gibim 😍 ben birkaç küçük kare %85 lik yada daha serti %99 luk bitter yiyordum onu bile bıraktım bir haftadır peyniri de süzme bitsin almıycam peyniri de bir süre çıkartcam süt ürünsüz gidim bir süre
tamam kuşum 😘

Hahahahha dengesizlikte son nokta azz soraaa🤣🤣🤣🤣🤣 hep beraber patlayalım olcak olan o🥸

Yavruşunun zevkine kurban 😍 benim ki de makiaaato içmeye başlamıştı bir söylemesi var süzülerek genç kız edalarıyla akıllara zarar😂😂🤣🤣

bilmez miyim o edaları😂🤣
Hızla büyüyorlar😍

afiyetler olsuuun 😍

peki yağın içeriği nasıl kuzum? hayvansal yağ ağırlıklı mı alıyorsun? yağsız hayvansal protein ve zeytinyağı, keten tohumu yiyorsun, avokado vs faydalı yağları mı arttırsan? geçiş döneminde de rahatlatır :KK66: hormon da düzenliyor avokado özellikle cnm, adaçayı içebilirsin
alt karın egzersizlerine yoğunlaşabilirsin çünkü bayağı zor aktive oluyor farketmişsindir :KK66: nefes egzersizi yapabilirsin

bu akşam meyveli yoğurt yaptım kendime, çilek, muz, kivi, biraz da kuru üzüm🥰
Ama sonra noldu, eşim soğuk baklava yerken dayanamadım🥲🙃
Bu sefer olmadı valla😄

Evet ya severek içmek bir başka türk kahvesine bayılırım ama sütle yapılan hiçbirşeyi sevmiyorum malesef sütü sevmiyorum sanırım iğrendim üniversitesiye giderken sabahın 5 inde kalkardım kartaldan karşıya geçmek için erken yol almak gerekiyordu trafiğe kalmıyım diye her sabah ama her sabah bir cezve süt ısıtır içerdim kahvaltı yapamazdım o saatte sonra bir tiksindim fena 😂😂😂
Sütlü Türk kahvesi de güzel ☕ muhabbet olsun arkadaş olsun herşey güzel ya😅kafa rahat olsun 😍damak tadı iyi ki var 🎯bazen zorlansak da yaşamaktan keyif alıyor insan 😁
Tek Starbucksa gidebildiğimiz M.Ö dönemlerde🤣🤣🤣🤣🤣 badem sütlü ya da soya sütlü flat white içmeyi severim sütsel açıdan elbette sütle çikolatayla yapılan datlularıda😂😂😂😂 lakin sütün kendisini nayırrrr🤓
Evde inek 🐮 beslendiği için belki çocukluktan kalma o koku rahatsız ediyordur.
benim eşim çaycıdır,

Siirt de görev yapmış bir arkadaşım alistirmisti beni 😁hatta başka bir arkadaş yanında menengic tohumu da yiyordu.

Seni kim alıştırdi ?

Ayy ne güzel blonde ile ikinizin kizce leri var 👩‍👧Allah sağlık versin prenseslerinize

bilmez miyim o edaları😂🤣
Hızla büyüyorlar😍

Bu sefer olmadı valla😄
Çok popüler ya bu yıl .
Güzel mı beğendin mı?
Ben hala denemedim.

Esin kilolu mu ?
Her akşam tatlı tuzlu o kadar yediğine göre.
Kilosu boyundan fazla mı?

aynı durumdayız🤪😂

Üç gündür günde 200/300 kalorilik yağ alarak derin ketosizte oruç takliti yaptım bugün bıraktım gr oynamayınca hatta artınca regli gelcek yine hissediyorum
Su orucunu anca kısıtlama kalktığında yapabilirim anladım evin içinde vakit geçiremiyorum dışarlara atmam gerek kendimi

Bugün ne yedim

10:00 da 120gr lık ton balıklı salata(bir çarliston bir köy biberi bir avokado dereotu maydanoz zeytinyağlı limonlu kekik nane acıbiberli) hepsini yiyemedim,20gr süzme peynir zeytin, 15gr fıstık

14:00 te salatanın kalanına bir dilim ananas ilave ettim ve daha önce yaptığım keto kraker 2 küçük parça labneye bandırarak ki bu son öğünü acıkmadığım halde yaptım sonra gecen açlık gelmesin diye
830 kalorilik bir yeme şekli oldu ama iştahım yok yarısı bile yetti zorladım
Sabahtan da sporumu yaptım çaylar kahveler gırlaa😂😂😂

Sütlü Türk kahvesi de güzel ☕ muhabbet olsun arkadaş olsun herşey güzel ya😅kafa rahat olsun 😍damak tadı iyi ki var 🎯bazen zorlansak da yaşamaktan keyif alıyor insan 😁

Siirt de görev yapmış bir arkadaşım alistirmisti beni 😁hatta başka bir arkadaş yanında menengic tohumu da yiyordu.

Seni kim alıştırdi ?

Ayy ne güzel blonde ile ikinizin kizce leri var 👩‍👧Allah sağlık versin prenseslerinize

ben işyerimde alıştırıldım😂
Kahve görevlisi ablamız sağolsun🥰

Çok popüler ya bu yıl .
Güzel mı beğendin mı?
Ben hala denemedim.

Esin kilolu mu ?
Her akşam tatlı tuzlu o kadar yediğine göre.
Kilosu boyundan fazla mı?

çoook süper bir şey, bence deneme🤣
Normalde hamurlu tatlı sevmem ama bu sütlü ve kakaolu olduğu için başka bir âlem olmuş😋😋😋
Eşim 185 cm 95 kg
Göbeği var ama çok kilolu değil, boylu poslu kalıplı, iri diyelim biz ona😂

bilmez miyim o edaları😂🤣
Hızla büyüyorlar😍

Bu sefer olmadı valla😄
Hemde nasıl yaa benim kızım yapılı da yaşıtlarına göre boylu pozlı bana yaklaştı bayağı 1.54 tü boyu geçen ay ölçmüştüm şaka gibi zaman çok çabuk geçiyor iyi ki varlar😍🙏

Seni kim alıştırdi ?

Alllahhh yaşama sevincine kurban öyle ama yaa yaşamak gerçekten çok güzel ki😍
Süt ürünlerini ben çocukken babannemin köyünde inek sağmaya gitmişti ben yanındayım sütün içine ineğin üstündeki saman parçaları düşmüştü onla tereyağ yaptılar 🤣🤣🤣🤣 ben beş altı yaşındayım yıllarca süt ve süt ürünü yemedim ki peynir falan hiç sevmezmişim keza şimdide kokulu peynir yiyemem tek tip damağıma uygun kokusuz olursa
Babamlar çiftlikte yaşıyor istanbula yakın bir yer babam torunları olunca organik beslensinler diye aldırdı ordan işte yoğurdumuzu yağımızı yapıp yolluyorlar ayıptır söylemesi gezen inek bunlar😂😂😂 sebzeler meyveler vs vs şanslıyız bu konuda
aynı durumdayız🤪😂
Zaten ikinizi kasttettim züberciler derken😂😂😂

Back
X