çok teşekkür ederim öncelikle geçmiş olsun dileğiniz için.. ve ayrıca beni yargılamadığınız için. içimdeki kuruntuya son vermek istiyorum ben de yazdıklarınız içime su serpiyor çok sağolun..
o da korunuyormuş sanırım ve tam bir şey yaşanmamış.hamilelik ihtimnali 0 a yakın.korkuyorum ama hata benim de hatam yanlış yaptım güvenerek inşallah bundan ders alırım ve bidaha tekrarlamam.. umarım değilimdir..
tecavüze uğradığını söylüyorsun ve bunu sosyal medyada yayınlıyosun,suç duyurusuna girer biliyorsun değil mi?Erkek arkadaşım istemediğim bir şekilde bana yanaştı ve ilaç kullandım 18 saat sonra ama ruhen çöktüm arkadaşlar bu saate kadar beni uyku tutmuyor kendimi yiyip duruyorum.. ya hamileysem? ölürüm daha iyi..
zorla mi oldu :-O
pardon?! diretmek? diger yorumlarimi okumamissiniz bu bir, ikincisi yorumum uzerinden yersiz bi elestri yapamazsiniz ve erkek oldugunu dusunuyorum filan gibi iddiada bulunamazsiniz.. o bir soruydu ve diger yorumlarim da mevcut.. ben de boyle anlamadan cikarim yapanlari anlamiyorum..arkadaşlar konu bu değil zorla bile olsa konu sahibi için orası dert değil mesele hamile olup olmaması.böyle zorla mı oldu şöyle mi oldu diye diretenlerin erkek oldugunu düşünüyorum
evet bende sonraki yorumlara bakınca yersiz bir yorum yapmışım ama direk konuya zorla mı oldu diye girenleri anlamıyorum mesele o değil kipardon?! diretmek? diger yorumlarimi okumamissiniz bu bir, ikincisi yorumum uzerinden yersiz bi elestri yapamazsiniz ve erkek oldugunu dusunuyorum filan gibi iddiada bulunamazsiniz.. o bir soruydu ve diger yorumlarim da mevcut.. ben de boyle anlamadan cikarim yapanlari anlamiyorum..
arkadasin basta cok karisik anlatmis olmasindan kaynakli, cogu kisi anlayamadi ne oldu ne olmadi..evet bende sonraki yorumlara bakınca yersiz bir yorum yapmışım ama direk konuya zorla mı oldu diye girenleri anlamıyorum mesele o değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?