+80'den -60'lara

Tabi ki cumartesiyi beklemeden tartıldım.
Kıyafetlerimle birlikteydim 81.2. Bütün kaçamaklardan kurtulunduuuu.

Bu yeni çıkmış kuruyemiş bar diye, diğerleri kadar şeker oranı yüksek değil. Genel olarak bol bol su içiyorum birde sabahları şeker ilacı atıyorum o yüzden şekerim dengede kalıyor genellikle

Bu yeni çıkmış kuruyemiş bar diye, diğerleri kadar şeker oranı yüksek değil. Genel olarak bol bol su içiyorum birde sabahları şeker ilacı atıyorum o yüzden şekerim dengede kalıyor genellikle
Biliyorum o barı kuruyemiş ve hurma var ya içinde onlar neden oluyor. Ha tabi sağlıklı vücut hemen yakıyor ama bir anda yiyince bi kan şekerini fırlatıyor. Yavaş yavaş yemekte fayda var.

Ben geldiiim

Kahvaltı
Yulaf Lapası

Öğle
1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 5 tane zeytin
2 salatalık

Akşam
Ispanaklı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün
1 kase yoğurt
1 kupa aslan pençesi çayı

Su
3,5 litre

Spor
Henüz yapmadım yapınca eklerim.

Akşam sporu olarak Ergin Kırbaç - Kilo Vermek İsteyenler Buyursun Yapsın l 15'dk lık Yağ Yakıcı Antrenman yaptım.

Bugün menü paylaşımı yapmayacağım.
Kahvaltı ve öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklıydı akşam yemeğimi avokodalu bişeyler yaparak dengeledim.
Toplamda 735 kalori aldım. Ve maalesef bazal metabolizmanın altında kaldım.
Yine dün yaptığım sporu yapacağım.
Spordan sonra da 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta yiyeceğim.
Böylelikle bazal metabolizmanın altında kalmam. Vücudumu kıtlığa sokup da kastan kilo kaybetmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…