9 günde her şey bitti

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Aşırı sakinim şimdi belki de kendimi böyle kandırıyorum. Daha 22 yaşındayım biliyorum atlatır hayatıma devam ederim ama şimdi öyle güçsüz hissediyorum ki her şey üstüme yıkılmış da altında kalmış gibiyim. Son bir şans daha vermiştik iliskimize çok inanıyordum toplagacagimiza çünkü daha 9 gün önce sarılıp opuyordum hic sorun yoktu. İnsan bı sorun olsa hisseder di mı? Bakışları davranışları aynıydı. Nolduysa geçen pazartesi oldu bı şey için tartıştık sonra baya usteledik konuyu. Zaten askerden gelmişti ordan gelince fazla agresif fazla sinirliydi üstüne bir de işsizliği çok takmaya başladı. Bende üstüne gitmişim böyle tartışmalarla destek olamadık birbirimize. Böyle böyle içindeki inanç yok olmuş. Aramızdaki o farklı şeyi artık hissetmiyorum diyor. Ama 9 gün önce her şey iyiydi diyorum bı 9 günde olmadı bakıyorum hep böyleydi diyor. Haklı belki de ama kabul etmiyor içim. Canım, can yoldaşım her seyimdi. İçim çok kötü ayrılığın ölümden ne farkı varmış ki?

Bı kere daha buluşmak istedigimi söyledim. İçimde artık hiç umut kalmadı barışmak ikna etmek için istemiyorum buluşmayı. Sadece son bir kere daha gormek istiyorum dedim. Helallesir ayriliriz dedim. İstemedi basta öyle daha zor olur tek başına gideceksin daha kötü hissedersin kıyamam dedi. Baya zor oldu ikna etmem. Aslında niye istedim bende bilmiyorum sırf bı kere daha gormek istiyorum onu. Sanki gerçek değil gibi bunlar sanki oturdum başkasının hayatını izliyorum. Canını hiç acitmak istemiyorum kötü sözler etmek istemiyorum. İyi hatırlayalım istiyorum ama böyle böyle nasıl unutacağım bilmiyorum.

ayrılma nedeniniz ne tam olarak ve kaç yıl çıkmıştınız?

hiç kimse vazgeçilmez değil canım zamanla anlarsın...

Üstelemen onu daha çok iter bırak kendi başına kalsın hiç çıkma karşısına yok ol hayatından o merak etsin o düşünsün üzülsün. Elbet üzülürsün ama bunu bilmemesi daha iyi

ayrılma nedeniniz ne tam olarak ve kaç yıl çıkmıştınız?

1 buçuk yıl olmuştu. 1 buçuk yıldır hep bı şeyleri oturtmaya çalışmışız. Destek olamıyormusuz ama buna inanmıyorum abartiyor açıkçası. İlerde evlendiğimiz zaman yine bu şekilde olacağını düşünüyormuş

Üstelemen onu daha çok iter bırak kendi başına kalsın hiç çıkma karşısına yok ol hayatından o merak etsin o düşünsün üzülsün. Elbet üzülürsün ama bunu bilmemesi daha iyi

Doğruyu söylemek gerekirse çok usteledim eskisi gibi hissetmiyorum diyene kadar ama ondan sonra tamam dedim bende. Görüşmek istiyorum bı kere daha. Üzüldüğümü bilmiş bilmemis haber almış bende alamamış bunlar hiç umrumda değil :)

Kadinlar acik iletisim kurar sorun neyse soyler. Erkek sadece ayrilmaya karar verdiginde sorunu lutfedip soyler ya da hic soylemez. Sorun mu varmis hic anlamazsin bile. Sen de ustune dusme cirkinlesebilir o zaman. Kendi haline birak.

Baya üstüne düştüm. Ama cirkinlesecek yapıda birisi değil eminim. Hayırlısı

Çok uzun değildi 1 buçuk yıl olmuştu

Ben yalan söylemem genelde o yüzden sana da doğrucu olayım ben 5 sene dersin diye bekledim. Çünkü çok mana yüklemişsin. Zamanla mananın alakası yok elbette ama 5-6 seneyi hiçe atan erkekler de var onu demek istiyorum. Onun verdiği acı daha fazla olur yani şöyle düşün biraz daha ilerleseydiniz de bitseydi canın daha fazla yanacaktı. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama forumda kendimden sık sık örnek veririm yine vereceğim. Benim başıma da aynısı geldi, ilişkiden 1 sene sonra erkek arkadaşım benden ayrılmak istedi sebep yokken. Ben anlayamadım haliyle ama hiç de yalvarmadım kendisi bilir dedim. Üzülmedim mi? Üzüldüm çok elbette ama güçsüz durursam zaaflarımdan beni yaralar dedim kendime. 2 hafta kadar ayrılık süresi oldu, sonra bana mesaj attı döndü. O zaman ben bir tereddüt ettim neden böyle oldu da şimdi geldi diye. Görüştüm tabi hatta bizzat yüzüne sordum nedenini. Korkmuş. Her şey hızlı başladı hızlı gidiyor ben de sana bağlandım sonumuz ne olur, ilişkiye hazır mıyım diye korktum kendimi dinledim ama şu an daha iyi anladım demişti. Şu an da nişanlıyız, nasıl sürüklendik ben de anlamadım 5.senemizde ilişkimiz de.

Özetle demek istediğim, belki gidişattan korkmuştur. Belki biraz kafasını dinleyip seni kalbinde sorgulamaya ihtiyacı vardır. Üstüne düşme, bırak naparsa yapsın. Kısmetinde varsa hayatında kalmaya devam eder zaten. Yoksa da daha iyisi olur üzülme. Hayatta ölümden başka her şeye çözüm var.

ama haklı bişeyler oturmuyorsa ilerde de oturmuyor bence en doğru kararı vermiş unutursunuz boşverin herşey şimdiki gibi olmuyor evlenince tükeneceğin daha çok şey olacak ve sen keşke başta bitseydi diyeceksin

Gecer buda gecer. Zaman derler.
Cidden ise yariyor.
Zaman gectikce her gecen gun bi adim dha geriden bakiyosun iliskinize ve goruyorsunuzki " iyikide olmamis".

Çok teşekkür ederim. Sanmıyorum biterse biter daha onu gorecegimi sanmam. Dönmez de geri. Dediğiniz gibi kader hayırlısı

Çok teşekkür ederim. Sanmıyorum biterse biter daha onu gorecegimi sanmam. Dönmez de geri. Dediğiniz gibi kader hayırlısı

Canım sana umut olmak istemem, ama inşallah da olurum. İnşallah onunki de bir korkudur. Üstüne düşmedikçe, ilgilenmedikçe, hayatını yaşadıkça daha değerli oluyorsun. Ben gezdim hep ve o gördü sosyal medyada. Ben de döner diye ummadım hiç hatta numarasını silmişti arkadaşım görme canın yanmasın daha fazla diye. O kadar inanmıştım gittiğine yani. Kaçan kovalanır. Sen duanı et, olacaksa olur.

Oturmuyor dediği şeyler hallolmayacak gibi değildi. Hazmedemiyorum anlayamıyorum 9 günde nasıl içi böyle sogudu. Ablasıyla eniştesi de geçen hafta boşanmaya karar verdi ondan da çok etkilendi. Hepsi üst üste gelince böyle karar verdi diye düşünüyorum ben açıkçası

Doğru ama engel olamıyorum kendime inanın. Askerden önce ondan aldığım şala sarıldım kendimi yiyorum. Neden çok sevmiştim gerçekten çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…