Gecer buda gecer. Zaman derler.
Cidden ise yariyor.
Zaman gectikce her gecen gun bi adim dha geriden bakiyosun iliskinize ve goruyorsunuzki " iyikide olmamis".
Doğru ama engel olamıyorum kendime inanın. Askerden önce ondan aldığım şala sarıldım kendimi yiyorum. Neden çok sevmiştim gerçekten çok çok
Oturmuyor dediği şeyler hallolmayacak gibi değildi. Hazmedemiyorum anlayamıyorum 9 günde nasıl içi böyle sogudu. Ablasıyla eniştesi de geçen hafta boşanmaya karar verdi ondan da çok etkilendi. Hepsi üst üste gelince böyle karar verdi diye düşünüyorum ben açıkçası
Zor ama geçmiyor değil. Unutma olacağı varsa olur. İnşallah sevgine layık biri olur da döner sana.
1.5 yıl burda okuduklarina göre sana uzun gelmeyebilir ama yeterince uzun .. bu kadar zaman sonra sevgilin bir bahane bulup seni başından savmis gibi ..Gerçekten içimde şüphe yok bununla ilgili
zaten evliliklerde de şiddet ve aldatma yoksa diğer mevzular bi şekilde halloluyor ama yıpranıyorsun tartışmaktan ve bu alışkanlık haline geliyor kısır döngü gibi birşey anlatabildim mi şiddet ve aldatma dahi olmasa sevgin bu sebeplerden azalıyor hallolacak mevzu olsa bile o yüzden bence üzerine gitmeyin derim akışına bırakın olmazsa olmasın hatta bence bitmişken bitsin bi geri bi ileri olmuyor ya
1.5 yıl burda okuduklarina göre sana uzun gelmeyebilir ama yeterince uzun .. bu kadar zaman sonra sevgilin bir bahane bulup seni başından savmis gibi ..
Hep varmış kafasında o zaman ,nedir ,sıkılmışlık mi ?İnanın öyle bı şey olmadığına eminim başından savmak değil öyle bi düşüncesi olan insan daha 9 gün önce bana bu kadar güzel bu kadar iyi davrananamazdi.
Bahane değil aslında hep dediği şeylerdi
Seni üzmek istemem ama hep böyle durumların altından başka birisi çıkıyor, zamana bırak bakalım, eğer aklında zaten başka biri varsa sen de soğursun mecburAşırı sakinim şimdi belki de kendimi böyle kandırıyorum. Daha 22 yaşındayım biliyorum atlatır hayatıma devam ederim ama şimdi öyle güçsüz hissediyorum ki her şey üstüme yıkılmış da altında kalmış gibiyim. Son bir şans daha vermiştik iliskimize çok inanıyordum toplagacagimiza çünkü daha 9 gün önce sarılıp opuyordum hic sorun yoktu. İnsan bı sorun olsa hisseder di mı? Bakışları davranışları aynıydı. Nolduysa geçen pazartesi oldu bı şey için tartıştık sonra baya usteledik konuyu. Zaten askerden gelmişti ordan gelince fazla agresif fazla sinirliydi üstüne bir de işsizliği çok takmaya başladı. Bende üstüne gitmişim böyle tartışmalarla destek olamadık birbirimize. Böyle böyle içindeki inanç yok olmuş. Aramızdaki o farklı şeyi artık hissetmiyorum diyor. Ama 9 gün önce her şey iyiydi diyorum bı 9 günde olmadı bakıyorum hep böyleydi diyor. Haklı belki de ama kabul etmiyor içim. Canım, can yoldaşım her seyimdi. İçim çok kötü ayrılığın ölümden ne farkı varmış ki?
Bı kere daha buluşmak istedigimi söyledim. İçimde artık hiç umut kalmadı barışmak ikna etmek için istemiyorum buluşmayı. Sadece son bir kere daha gormek istiyorum dedim. Helallesir ayriliriz dedim. İstemedi basta öyle daha zor olur tek başına gideceksin daha kötü hissedersin kıyamam dedi. Baya zor oldu ikna etmem. Aslında niye istedim bende bilmiyorum sırf bı kere daha gormek istiyorum onu. Sanki gerçek değil gibi bunlar sanki oturdum başkasının hayatını izliyorum. Canını hiç acitmak istemiyorum kötü sözler etmek istemiyorum. İyi hatırlayalım istiyorum ama böyle böyle nasıl unutacağım bilmiyorum.
Benim de başıma benzer şeyler geldi tam benzemese de hatta konu bile açtım.
Benim ikinci sevgilim, biz de son kez görüştük yüz yüze konuştuk her şeyi. Öyle ayrıldık. Yüz yüze görüşüp, konuşup, ayrılınca ne faydası oluyor ?Daha iyi idrak ediyorsun ayrılığı, yüz yüze olduğun için birbirini kırmıyorsun ve mantık çerçevesinde konuşuyorsun. Fakat mesaj ile bitince genelde terk edilen taraf bunu kabullenemiyor, terk eden kişiyi sıkmaya başlıyor. Hatta bu yüzden çok çirkin, kırıcı konuşmalar olabiliyor.
2.5 sene önce bir sevgilim vardı, ilk sevgilimdi. 1.5 yıl beraberdik. Ayrılalı da 1 sene oldu. Senin anlattığın gibiydi her şey. Buluşunca filan sıkıntı yoktu bana göre, yakındık. Ya da mesajda aşırı bir sıkıntı yoktu. Fakat o, saçma sapan bir tartışmadan sonra ayrılmak istediğini söyledi. Ben tabi şok oldum. Son kez görüşelim dedim kabul etmedi. Son kez görüşseydik eminim ki iyi bir şekilde ayrılırdık fakat ben iyice sinir oldum tabi üzüldüm de... Ne yaptım? Saçma sapan mesajlar yazdım, uzun uzun hem de. Tüm kinimi, nefretimi kustum. Başta umursamadı ama daha sonra o da bana kötü şeyler yazmaya başladı. Bu durum 2-3 ay sürdü. Tabi bu yüzden iyi ayrılmadık.
Seni üzmek istemem ama hep böyle durumların altından başka birisi çıkıyor, zamana bırak bakalım, eğer aklında zaten başka biri varsa sen de soğursun mecbur
Üstüne düştükçe hepten kendini değerli görür naza çeker.
Ne zamanki resti sen çekersin, bütün yolları kapadığını anlar, o zaman inceden laf giydirmelere, sataşmaya başlar.
İnatla yüz vermezsen de pişmanımlara kadar varır iş.
Bu işler %80 böyle işliyor. Denemeye değer derim.
Erkek milleti hatta kadını erkeği yok insanoğlu diyim üstüne düştükçe kendini iyice birşey sanar, triplere girer. Arada başaşağı yere çakılmalarını izlemek lazım.
Hep varmış kafasında o zaman ,nedir ,sıkılmışlık mi ?
Şöyle diyeyim, ben hiç ağlamadım yani gayet sakindim. Ayrılmak istemiyordum ve bunu da biliyordu hatta ayrılmamak için uğraşmıştım da. Neyse yüz yüzeyken ayrılmak istemesinin nedenlerini söyledi. Ben de dinledim tamam, yani sen bilirsin dedim. Hiçbir türlü yalvarmaymış, ağlamakmış gibi bir durum olmadı. İki arkadaş gibi oturduk konuştuk. Sakın sen de kendini küçük düşürecek şeyler yapma. Dediklerine he de geç.Dediğiniz gibi yuzyuze görüp daha iyi kafama sokmak istiyorum ayrılığı hem bı kere daha gormeyi çok istiyorum en azından son bı kere sarılayım. Siz bulustugunuz zaman sakın kalabildiniz mı? Ağlamaktan felaket korkuyorum
Şöyle diyeyim, ben hiç ağlamadım yani gayet sakindim. Ayrılmak istemiyordum ve bunu da biliyordu hatta ayrılmamak için uğraşmıştım da. Neyse yüz yüzeyken ayrılmak istemesinin nedenlerini söyledi. Ben de dinledim tamam, yani sen bilirsin dedim. Hiçbir türlü yalvarmaymış, ağlamakmış gibi bir durum olmadı. İki arkadaş gibi oturduk konuştuk. Sakın sen de kendini küçük düşürecek şeyler yapma. Dediklerine he de geç.
1,5 senede oturmadıysa daha da oturmaz bence canım. anlaşabiliyor muydunuz peki?1 buçuk yıl olmuştu. 1 buçuk yıldır hep bı şeyleri oturtmaya çalışmışız. Destek olamıyormusuz ama buna inanmıyorum abartiyor açıkçası. İlerde evlendiğimiz zaman yine bu şekilde olacağını düşünüyormuş
Hayırlısı olsun ama çok da bel bağlama ..Yok hayır sıkılmak değil de sorunları çok büyütüp üstümüze geliyorum oturmuyor bı şeyler.
1,5 senede oturmadıysa daha da oturmaz bence canım. anlaşabiliyor muydunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?