9 günde her şey bitti

Gecer buda gecer. Zaman derler.
Cidden ise yariyor.
Zaman gectikce her gecen gun bi adim dha geriden bakiyosun iliskinize ve goruyorsunuzki " iyikide olmamis".

Umarım dediğiniz gibi olur. Ama yine de iyi hatırlamak isterim kafamda

Doğru ama engel olamıyorum kendime inanın. Askerden önce ondan aldığım şala sarıldım kendimi yiyorum. Neden çok sevmiştim gerçekten çok çok

Zor ama geçmiyor değil. Unutma olacağı varsa olur. İnşallah sevgine layık biri olur da döner sana.

zaten evliliklerde de şiddet ve aldatma yoksa diğer mevzular bi şekilde halloluyor ama yıpranıyorsun tartışmaktan ve bu alışkanlık haline geliyor kısır döngü gibi birşey anlatabildim mi şiddet ve aldatma dahi olmasa sevgin bu sebeplerden azalıyor hallolacak mevzu olsa bile o yüzden bence üzerine gitmeyin derim akışına bırakın olmazsa olmasın hatta bence bitmişken bitsin bi geri bi ileri olmuyor ya

Benim de başıma benzer şeyler geldi tam benzemese de hatta konu bile açtım.
Benim ikinci sevgilim, biz de son kez görüştük yüz yüze konuştuk her şeyi. Öyle ayrıldık. Yüz yüze görüşüp, konuşup, ayrılınca ne faydası oluyor ?Daha iyi idrak ediyorsun ayrılığı, yüz yüze olduğun için birbirini kırmıyorsun ve mantık çerçevesinde konuşuyorsun. Fakat mesaj ile bitince genelde terk edilen taraf bunu kabullenemiyor, terk eden kişiyi sıkmaya başlıyor. Hatta bu yüzden çok çirkin, kırıcı konuşmalar olabiliyor.

2.5 sene önce bir sevgilim vardı, ilk sevgilimdi. 1.5 yıl beraberdik. Ayrılalı da 1 sene oldu. Senin anlattığın gibiydi her şey. Buluşunca filan sıkıntı yoktu bana göre, yakındık. Ya da mesajda aşırı bir sıkıntı yoktu. Fakat o, saçma sapan bir tartışmadan sonra ayrılmak istediğini söyledi. Ben tabi şok oldum. Son kez görüşelim dedim kabul etmedi. Son kez görüşseydik eminim ki iyi bir şekilde ayrılırdık fakat ben iyice sinir oldum tabi üzüldüm de... Ne yaptım? Saçma sapan mesajlar yazdım, uzun uzun hem de. Tüm kinimi, nefretimi kustum. Başta umursamadı ama daha sonra o da bana kötü şeyler yazmaya başladı. Bu durum 2-3 ay sürdü. Tabi bu yüzden iyi ayrılmadık.

Ben de sizin gibi düşünüyorum ama inanın yanyanayken çok iyiydik sorun yoktu. Uzaklaşınca sorun oldu böyle böyle bitti

Üstüne düştükçe hepten kendini değerli görür naza çeker.
Ne zamanki resti sen çekersin, bütün yolları kapadığını anlar, o zaman inceden laf giydirmelere, sataşmaya başlar.
İnatla yüz vermezsen de pişmanımlara kadar varır iş.
Bu işler %80 böyle işliyor. Denemeye değer derim.
Erkek milleti hatta kadını erkeği yok insanoğlu diyim üstüne düştükçe kendini iyice birşey sanar, triplere girer. Arada başaşağı yere çakılmalarını izlemek lazım.

1.5 yıl burda okuduklarina göre sana uzun gelmeyebilir ama yeterince uzun .. bu kadar zaman sonra sevgilin bir bahane bulup seni başından savmis gibi ..

İnanın öyle bı şey olmadığına eminim başından savmak değil öyle bi düşüncesi olan insan daha 9 gün önce bana bu kadar güzel bu kadar iyi davrananamazdi.
Bahane değil aslında hep dediği şeylerdi

Hep varmış kafasında o zaman ,nedir ,sıkılmışlık mi ?

Seni üzmek istemem ama hep böyle durumların altından başka birisi çıkıyor, zamana bırak bakalım, eğer aklında zaten başka biri varsa sen de soğursun mecbur

Dediğiniz gibi yuzyuze görüp daha iyi kafama sokmak istiyorum ayrılığı hem bı kere daha gormeyi çok istiyorum en azından son bı kere sarılayım. Siz bulustugunuz zaman sakın kalabildiniz mı? Ağlamaktan felaket korkuyorum

Seni üzmek istemem ama hep böyle durumların altından başka birisi çıkıyor, zamana bırak bakalım, eğer aklında zaten başka biri varsa sen de soğursun mecbur

Yok haklisiniz başka bı yerde okusam bende böyle düşünürdüm ama gerçekten eminim

Hiç benlik değil belki dediğiniz gibi yapsam daha farklı olur sonuç ama böyle küçük hesaplar düşünmek istemiyorum hiç

Şöyle diyeyim, ben hiç ağlamadım yani gayet sakindim. Ayrılmak istemiyordum ve bunu da biliyordu hatta ayrılmamak için uğraşmıştım da. Neyse yüz yüzeyken ayrılmak istemesinin nedenlerini söyledi. Ben de dinledim tamam, yani sen bilirsin dedim. Hiçbir türlü yalvarmaymış, ağlamakmış gibi bir durum olmadı. İki arkadaş gibi oturduk konuştuk. Sakın sen de kendini küçük düşürecek şeyler yapma. Dediklerine he de geç.

Yok yalvarmam kesinlikle çünkü hisleri bitmiş devam etsek neye yarar. Ağlamayacağım bende. Sadece sakin sakin görüp eskiden yaptığımız şeyleri yapıp bı kere sarılıp ayrılmak istiyorum

1,5 senede oturmadıysa daha da oturmaz bence canım. anlaşabiliyor muydunuz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…