9 günde her şey bitti

Hiç benlik değil belki dediğiniz gibi yapsam daha farklı olur sonuç ama böyle küçük hesaplar düşünmek istemiyorum hiç
İnsanın kendine değer vermesi küçük hesap mı oluyor:)
İyi ezikçe davranıp sürünmeye devam edin burada gelip küçük hesap peşinde diye anca size yardımcı olmaya çalışanlara laf edin!

İnsanın kendine değer vermesi küçük hesap mı oluyor:)
İyi ezikçe davranıp sürünmeye devam edin burada gelip küçük hesap peşinde diye anca size yardımcı olmaya çalışanlara laf edin!

Hayır yanlış anladınız siz. Söyle anlatayım eğer o an üzülüyorsam üzülürüm saklamaya çalışmam bundan bahsediyorum. Gerek yok çünkü böyle şeylere

Korkak bir erkek daha. Onlar anca olmuyo der gider .tenezzül edip yüzyüze ilişki bitiren bir erkek ne gördüm ne duydum . Velhasılkelam genceciksin zamanla iyileşir yaraların

Korkak bir erkek daha. Onlar anca olmuyo der gider .tenezzül edip yüzyüze ilişki bitiren bir erkek ne gördüm ne duydum . Velhasılkelam genceciksin zamanla iyileşir yaraların

Doğru sahiden korkaklık. Neymiş tek başıma donecekmisim bana kiyamazmis. Yalan değil gerçi normalde de uzun yola tek çıkacağım zaman kıyamaz edemezdi. Ama düzgünce yuzyuze konuşmadan olmayacak içim soğumayacak. Bdv sayfası hep ayrılıkla dolmuş bugün

Canım benim dönmesini istiyorsan hiç arama sorma yazma yüzyüze de görüşmeyi iptal et en fazla 1 ay sonra kendi ağlayarak gelir :)

Canım benim dönmesini istiyorsan hiç arama sorma yazma yüzyüze de görüşmeyi iptal et en fazla 1 ay sonra kendi ağlayarak gelir :)

Dönmez gerçekten dönmez biliyorum. Hem inanın 1 ay bile o kadar uzun bı sure ki evin içinde kahrolurum bı ay hiç umut kalmasın ki hemen atlatayim

Bu ne zayıflık, öldüm bittim demeler ? İnsanlar 40 yıllık eşlerini kaybediyorlar. Cocuklarını kaybediyorlar ölmüyorlar. Daha yaş 22 öldüm bittim. bu kadar zayıf olmayın. Alışkanlıktır geçer. Daha önüne neler kimler çıkacak Allah bilir.

Dönmez gerçekten dönmez biliyorum. Hem inanın 1 ay bile o kadar uzun bı sure ki evin içinde kahrolurum bı ay hiç umut kalmasın ki hemen atlatayim
O halde eve kapanma, başka şeyler düşün anılar kutusunu atmak istemiyorsan bir yere kaldır ve asla bakma onlara . En önemlisi aklında bitir .

Bakın dediğiniz gibi henüz 22 yaşındayım şükür ki büyük acılar yaşamadım ve esiğim su an bu demek ki. Acıları karşılaştırmayın ne gerek var buna

Bence kendine zaman ver unutman elbet ki zor olur. Hepimiz unut yaşın genç desekte sen unutmak istemiyosun, çünkü seviyosun zamanı geri alıp her şeyi alttan alsak düzelirdik diyosun, geri dönüş arıyosun belki de ama sakin ol sabırlı davran bir erkek veya kadın alıştığı insanı bırakmakta zorlanır. Sen onun peşinden gittikçe geri çekilir zaten düşünceleri olumsuz düşünmesi için hem kendine hem ona fırsat vermiş olursun.

Doğru diyorsunuz. Kendime zaman ve fırsat vereceğim farkında olmadan çok zarar verdim kendime. Bı şey soracağım. Ben son bı kere daha görüşmek istiyorum yüz yüze ona da dedim cuma diye anlaştık zar zor. Sizce cuma çok yakın bir tarih di mı?

Doğru diyorsunuz. Kendime zaman ve fırsat vereceğim farkında olmadan çok zarar verdim kendime. Bı şey soracağım. Ben son bı kere daha görüşmek istiyorum yüz yüze ona da dedim cuma diye anlaştık zar zor. Sizce cuma çok yakın bir tarih di mı?

Tatlım evet üzücü bir durum. Ama bitmiş gitmiş adam istemiyor. Lütfen gurursuzluk yapma. Seni istemeyeni sen hoc isteme bir daha göreyim olaylarına girme. Daha yasin küçük kimle çıkar daha karşına. Sadece zaman lazım. Bide ayrılığın ölümden ne farkı varmış lafına çok uyuz oldum. Millet ne dertlerle uğraşıyor senin ölümle eş değer tuttuğun şeye bak.

Bı kere daha gormeyi çok istiyorum ama çok gerçekten. İnanın buluşunca her şey eskisi gibi olsun diye cabam olmayacak. İstemiyor vazgeçmiş ne gerek var artık zaten

Bı kere daha gormeyi çok istiyorum ama çok gerçekten. İnanın buluşunca her şey eskisi gibi olsun diye cabam olmayacak. İstemiyor vazgeçmiş ne gerek var artık zaten
Hayır vazgeçmedi emin ol sadece bunaldı çünkü askerden geldi. Benim sevgilim de şuan askerde anlıyorum seni işleri ayarlayamadıysa bende destek olurum sen işleri düzene koyarsın gibi motive etseydin. Biraz sessiz kal. Cuma günü iyi bence fazla ısrarcı olmayın ne zaman kalkıp gitmek isterse engel de olmayın bir süre geçince pişman olucak çünkü asker bekledin kimsenin senin gibi yapmıcağını anlıcak çaren zaman ve sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…