9 günde her şey bitti

Yuz yuze konuşmak görüşmek istemiyor kesinlikle o da biliyor yüz yüze konuşunca kiyamayacagini.
Normalde böyle değildi gerçekten hiç istediği gibi şeyler olmadı bu sıra hayatında

Yuz yuze konuşmak görüşmek istemiyor kesinlikle o da biliyor yüz yüze konuşunca kiyamayacagini.
Normalde böyle değildi gerçekten hiç istediği gibi şeyler olmadı bu sıra hayatında

Hayattaki en küçük acıyı bilmiyorum en büyüğünü de şu an ben bu kadarına dayanabiliyorum dayanma gucum bu kadar

Hayattaki en küçük acıyı bilmiyorum en büyüğünü de şu an ben bu kadarına dayanabiliyorum dayanma gucum bu kadar

Şöyle düşün bu boya onunla gelmedin
Adam kocan değil, ortak bir hayatınız yok
Ortak bir geçmişiniz yok
Sevgililik durumunda ki paylaşım nedir ki
Bu durumda kendine olan saygın, duruşun ve onurun önemli yaşın çok genç bunu kendine düstur edin, her zaman dik dur, istemiyorum diyen adamın arkasından tek damla göz yaşı bile fazla. Dünyada çok büyük acılar var, çaresiz dertler var bu şekilde kendini hırpalama Allah'ın gücüne gider. İstemeyenin yolu açık olsun en fazla alışkanlıktan gelen bir boşluktur hissettiğin.

Ağlamamak elimde değil sanırım fazla hassas yaklaşıyorum. Bekledim onu o kadar nöbette üşüyor diye ağladım kaç gece o kadar şey düşündük askerdeyken gerçi ben hep "bak daha çok erken şimdiden böyle konuşmayalım" dedim. Şimdi anlamıyorum böyle olmasını. Deli gibi oldum bi ağlıyorum bı sesli sesli kahkaha atıyorum. Sevmediğini bilsem gerçekten ne peşinden giderim ne başka şey yaparım. Tamamen kendi kuruntulari yetememek vs

Az önce ayrıldığımızı unuttum bı anlık da olsa az daha mesaj atacaktım "iyi geceler aşkım benim" diye. Sonra ayrıldıgimiz geldi. Sanırım ben her şey taze kalsın unutmayın diye çok zorladim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…