9 günde her şey bitti

Geçeceğine inanıyorum bende. Başlarda zor gelir yemeden içmeden kesilirim yine ama sonra toplarim baya
Niye kendini zor unutacağına şartlıyorsun ki hayatım kendini niye zora sokuyorsun sen de kıynetlisin canım benim geç bir ayna karşısına bak kendine bi toparlan sonra da bi etrafa bak seni ondan da çok sevenini bulacaksın belki çok körü körüne bağlanmayın

Doğrudur ama sahiden su an bunları kabul edemiyorum geçici bunlar biliyorum hepsi gecicek ama şimdi kendimde o gücü bulamıyorum bağlanmaktan da değil ona da üzülüyorum çok şimdi mesela. Zaten kafasında bı yığın şey vardı bı de bu çıktı ona.

Bırak artık onu bu kadar düşünmeyi "başını biraz dik tutmalısın yoksa tacın düşecek". Pembe gözlüklerini çıkar da hayata öyle bak . Neler yaşadık neler atlattık neler unuttuk, hayat sadece sevgi aşk tutku bağlılık değil, evlenince hayat çok farklı oluyor inan bana hayatta tek dostun kendin oluyorsun bazen. Kendini biraz hayata bırak, hangimiz imkansız aşkı yaşamadık , hangimiz ağlayarak unutmadık, hangimiz o kadar emek verip sırf ailemiz istemedi diye gözümüz arkamızda "zaten ben onu unuttum" (böyle derken de kalbimiz keşke şurdan bir kere geçse de onu bir kez görebilsem neden yalan söylüyorsun unutmadın diye atıyor ama)diye diye için için kanamadık. Bazen geçer gönlünden, bi gün alışır sonra biri gelir seni bulur unutursun. Alıkanlıktır uyanunca aradımı diye bakarsın hay ALLAH dersin " o yoktu sahi". Bazen de kavuşamamak güzel, hatırlar güzel anarsın. Ama cıvkını çıkarma derim. Sende onda bir anlam bırak, sessiz git o da gidişine ağlasın.

Dediğiniz gibi yapacağım ama unutmak için kendimi zorlamayacagim. Bitti gitti geldi artık. Daha fazla yalvarmayacagim iki türlü de üzülüyorum zaten en azından kendimi yalvararak rezil etmeyeyim

Dediğiniz gibi yapacağım ama unutmak için kendimi zorlamayacagim. Bitti gitti geldi artık. Daha fazla yalvarmayacagim iki türlü de üzülüyorum zaten en azından kendimi yalvararak rezil etmeyeyim

Aynen her şey geçer unutulur sonra kendi yaptıklarına pişman olacaksın. Bu kadar üstüne düşme.

Dün akşam 6dan beri yemek yemedim. Yemeye çalıştım ama yerken ağlamaya başlıyorum her seferinde. Kafam dağılsın diye arkadaşlarımın yanına gittim hiçbirine anlatmadım konusu acilmasin diye. Öğlen 2den akşam 6ya kadar yürüdüm kafam dağılsın diye. Aklim baya dağılmış olacak ki cuzdanimi dolmuşta unutmuşum iyi ki çabuk fark ettim.

Instagram'da hikaye paylaşmış yine bakmadım uzun süre. Sonra dayanamayıp baktim benim saç bandimi bileğine doluyordu onu takmış yine canı sıkkın gibi. Bunlara sevinmiyorum elbette. Ama kabul edemiyorum nasıl ayrıldık biz. Buluşmak istemediğini söyledi dün akşam suratıma kapattı telefonu normalde öyle birisi değildir hiç yapmadi şimdiye kadar ama çok zorladim. Bu şekilde bitti hepten suratıma kapayarak

Geciyor... Gercekten... Sizisi bile kalmiyor.

boşver kapatsın, askerde psikolojisi kötü etkilenmiştir belki sonra pişman olup özleyip arar. ama artık sen soğursun dönmek istemezsin.
zamanla geçer bu acı da.. hiçbir şey kalıcı değil,3-5 yıl sonra niye o kadar üzülmüştüm ki dersin.

Geciyor... Gercekten... Sizisi bile kalmiyor.

Geçer doğrudur eminim buna. Ama şu süre nasıl geçecek nasıl toparlagacagim bilmiyorum ellerim kasılıyor ara ara kalbim felaket hızlı atıyor çarpıntım vardı ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Keşke bu kadar güçsüz olmasaydım

Soğurum di mı hepten şimdi dayanılacak gibi değil çünkü bu. Zaten ben askere gittiğinden beri zaman hızlı geçsin diye dua edip duruyordum yine ederim

Bugun yaptigin gibi haftada birkac gun cik. Imkan varsa tatile git ama sessiz sakin bir yer olmasin. Vaktin varsa evde de calismani gerektirecek bir kursa yazil. En onemlisi duygusal sarkilar dinleme:)

Soğurum di mı hepten şimdi dayanılacak gibi değil çünkü bu. Zaten ben askere gittiğinden beri zaman hızlı geçsin diye dua edip duruyordum yine ederim
zaman her şeyin ilacı.. böyle yaptığı için önce nefret edersin, sonra soğursun, sonra da o senin için bir hiç olur

Bugun yaptigin gibi haftada birkac gun cik. Imkan varsa tatile git ama sessiz sakin bir yer olmasin. Vaktin varsa evde de calismani gerektirecek bir kursa yazil. En onemlisi duygusal sarkilar dinleme:)

Okuldayim haftaya mezun olacağım ve mezuniyete kadar 4 sınavım var. Çalışmam gerek ama simariklik edip çalışmıyorum. Her gün cikiyorum hemen hemen ama ufacık yer zaten bir de her yerde anlamli anlamsız büyük küçük bı sürü anı var aglayasim geliyor sürekli engelleyemiyorum kendimi.

Eskiden okuyup attığı şiirleri ses kayıtlarını dinliyorum sırf sanki yeni konusmusuz gibi hissedeyim diye. Aklım geçecek diyip dursada içim tamamen reddediyor

zaman her şeyin ilacı.. böyle yaptığı için önce nefret edersin, sonra soğursun, sonra da o senin için bir hiç olur

Evre evre biliyorum ama ne kolaymış böyle düşünüp demek daha 2 hafta önce her şey nasıldı. Tüm suc benim çok üzdüm

siz barışırsınız gibi geliyor
çünkü çocuk bunalımda
bunalımdayken insan aşk düşünemiyor açık net söyleyebilirim
iş bulursa toparlar ama sen hiçbir şey deme işine gücüne bak sanki dönmeyecek gibi kendini hazırla hatta bakarsın sen seversin ayrılığı belli mi olur
bence siz görüştükten sonra birkaç haftaya mesaj atacak ama içime öyle doğuyor

Gorusmeyecegiz ki carsamba gecesi aradim konuştuk az bana biktirdin, bunalttin diye kızıp durdu sonrasında görüşmek istemiyorum ben naparsan yap diyip kapattı telefonu.
Yapacağı şey değil aslında bu ama fazla üstüne gittim. Dünden benim saç bandından yaptığı şeyi bileğine takiyordu yine takmış. Çok sınırlı olsa çok bunaltmis olsam takmazdi di mı? Sinirle söylemiştir belki. Umarım dediğiniz gibi olur ama çok nettir sahiden döneceğini sanmam hiç

Yavrucuğum bak sen sürekli unutamayacağım aman ne zor süreçten geçeceğim kafanı buna takmayacaksın zamana bırak düşün bir poşet abur cuburu nereye koysam diye düşünüpte bir kerede yersen midene oturur acısını çekersin ama canın istedikçe aklında onlar olmadan ihtiyaç duydukça yersen anlamadan biter zaten sana en kolay böyle anlatabilirim sanırım yaş kaçtı 25 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…