9 günde her şey bitti

Haklisiniz kesinlikle katılıyorum ama içten içe unutmak istemiyorum çok üzdüm onu içimden atmak istemiyorum. Ama zorlaya zorlaya dediğiniz gibi yapacağım. 22 yaşındayım henüz biliyorum çok gencim çok çabuk atlatirim

Çiz üstünü gitsin bununla baş edemem deyip olduğu yerde bırak

Bugün sabah çok enerjim yerinde uyandım yurtta kalıyorum ben kızlar baya üstüne düştüler. Sonra dışarı çıktım güzelce hazirlanip baya yürüdük, eğlendik. Sonra wpi instagrami acmiyodum ben dün öğlenden beri fotoğrafını gördükçe kötü oluyorum diye. Bugün baktın beni engellemiş her yerden. Bugün akşam arayacağım içinde kalan ne varsa diyeceğim. Hakkında kötü bı şey düşünmüyorum ama ne kadar kırılgan olduğumu biliyor. Kaldıramayacağımı biliyor. Bu kadar birden olmak zorunda miydi? Ya da bu kadar acımasız konusuyor aklım almıyor. Nasıl davranacağimi bilmiyorum içimden geldiği gibi konuşmak istiyorum ama aglayasim geliyor birden.

Boşver gerçekten. Bazen bazı şeyler için mücadele ediyoruz ama olmaması bizim için daha hayırlı aslında . Israr etmemek en iyisi

Daha yaşın genc, ilerde evlenip sorun yaşamaktansa şimdi olması en iyisi. Eminim daha iyi bir ilişkin olacak ve buna üzüldüğüne üzüleceksin, ama mecbur bu süreci atlatacaksın. Kendine zaman ver sadece. Hayırlısı böyleymiş diye düşün

Öyle düşünüyorum kendimi dagitmayacagim depresyona çok meyilli bı yapım var bı kere bırakırsam zor toplanirim. Sizce arayıp son kez icimdekileri desem mı? Kırıp dökmeden derim ama

Öyle düşünüyorum kendimi dagitmayacagim depresyona çok meyilli bı yapım var bı kere bırakırsam zor toplanirim. Sizce arayıp son kez icimdekileri desem mı? Kırıp dökmeden derim ama

Arama.. adam engellemiş seni, ne için arayacaksın ki daha? Totosunu kaldırmak için mi?

Arama.. adam engellemiş seni, ne için arayacaksın ki daha? Totosunu kaldırmak için mi?

Hayır gerçekten çok güzel zamanlar geçirdik sonunda bu raddeye varacak ne yaptım bilmiyorum ufak bı yalan bile söylemedim ona ben. İçimde onunla konuşup duracagima yüzüne söyleyim daha da aramam zaten

Bilmem ki gerek var mı böyle bişeye. Zaten bitti demiş , heryerden engellemiş, şimdi ararsan da kötü bişey söylerse canın sıkılır iyice. Bitirmekte kararlı ve ararsan Hala ısrar ediyor diye düşünecek , bence en iyisi hiç muhatap olmaman.

Ama sen kendini öyle daha rahat hissedeceksen , ara yada daha iyisi içindekileri döken bir mesaj at. Bunun sonucunda seni yine üzme ihtimali de var unutma

Doğru var mesela şey dicem ona eski sevgilisi aldatmisti onu. Onu engellememis beni engelledi ama bunu diyeceğim mesela. Çok kırıldım ya gerçekten çok kırıldım keşke böyle kırıcı izler birakarak olmasaydı

Olan olmuş artık, bu da soğuman için bir neden mesela. Seni haketmiyor ve kırmaktan da çekinmiyor .

Konuştuk 2 saate yakın konuştuk. Konuşmanın sonunda şaşırıp 4 kere görüşürüz dedi. Güldük. Dalga geçtik baya bu durumlarla. Neden bu kadar birden olduğunu sordum daha kolay atlayabiliriz vs diye şeyler dedi. Çok sakin konuştuk kızlar için felaket rahatladı. Beni sevdiğini düşündüğünü biliyordum canının sıkıldığını biliyordum ama bu şekilde konuşmak çok iyi geldi. Telefonda hala beni düşünüyor o şehirde daha fazla kalma hem tek olacaksın daha kötü hissedersin vs dedi. Hiçbir şeyi silmeyecegimi unutmak için cabalamayacagimi söyledim bu durumun beni daha çok yıpratacagini söyleyip durdu. Ya da ben okul bittikten sonra doğuya gidebilirdim çocuklar için yapılan gönüllü bir çalışma için o kesinleşti gibi bir şey bunu da söyledim (çünkü birlikte yapmayı düşünüyorduk) doğunun bana zor geleceğinden bahsetti. Bende içimde bir şey bırakmadım her şeyi söyledim aklımda olan. Ayrılık konuşmasını yaparken bile güldük. Instagram'dan da sürekli profilime baktığı için silmiş. Bu karar için pişman degilmis. Mantigiyla karar vermis. Hiç zorlamadim konuşma boyunca barışalım diye. Sigarayı biraksin, doktora gitsin diye söz aldım. Yine sevdiğimi söyleyerek kapattım.

İçim çok garip kızlar. Boğazımın ortasında düğüm var diyordu askerdeyken şimdi benim de öyle. Karnında felaket bı ağrı gibi bı şey var. Çok seviyorum uzunca bir süre de geçmez bu his biliyorum. İyi ki onu sevmişim sahiden.

Bu rahatlama hissi maksimum 1 hafta suruyor, sonra yine basa sariyorsun. Benim de basima geldi biliyorum. Yapilabilecek en iyi sey hayatina devam etmek. Hic olmamis gibi dusuneceksin. Hic ama hic konusmayacaksin. Aramayacaksin. Ama cogu insan bunu yapacak kadar guclu olamiyor. Sen de yasar ogrenirsin kendince birseyler.

Ayriliklar gercekten cok zor.

Seneler sonra 3 yillik iliskimi bitirdim. Ustune, baskasina asik oldum ama yine de zaman zaman aklima gelir kalbim sizlar..

Yok yok öyle bı rahatlama değil. Ne bileyim daha önce hiç ilişkim olmadı ama böyle güzel de bitti ya içim de rahat. Gönül hiç bitmesin isterdi ama yapacak bir şey yok artık :)

Hangi ara bu kadar iradesiz oldum ben bilmiyorum konuşmadan duramıyorum resmen kendime inanamıyorum. Sürekli eski fotoğraflara, videolarla, mesajlara bakıp duruyorum. Resmen her tarafı doldurmusum onunla. Silmek unutmak istemiyorum. Bu çok saçma geliyor biliyorum. Kafam dagilsin diye tek kalmamaya çalışıyorum iyi geliyor bana. Gören arkadaşlarım bilmedikleri için bu yaz yaparsınız artık bir şeyler diyorlar bilenler buncacik sebepten ayrilinir mı sürpriz yapacaktır diyorlar. İçimi saçma bı umutla doldurdular sanki gelecekmiş gibi. Askerliğin üstüne böyle bı şey çok kötü geldi ya o kadar hayal kur, gecelerce uyuma, merak et, bekle sonuç bu

Yapamadım tekrar yazdım. Konuştuk yine bu kadar mıydı hiç sesimi duyasin gelmiyor mu merak etmiyor musun diye sordum. Sonra işte anlattı önceki gün sinir krizi geçirmiş eline geçeni kafasına vurmuş annesi bayilmis o oyle yapınca. Öfkemi kontrol edemiyorum diyor sana da zarar vermekten korkuyorum daha nereye kadar çekeceksin beni diyor. Kendine çok sınırlı anladığım kadarıyla bana yetemedigini düşünüyor. Aklına eskiden yaşadığımız güzel şeyler geliyormuş ama inancsizmis toplayabilecegimize.

Yarin konuşalım sınavlarım bitince dedim ama şimdi de felaket kulağım ağrıyor hastaneye gittim telefon vs konuşmasan daha iyi bı sure dedi doktor bunu söylesem hepten bahane gibi mı anlar acaba

Sizde yüzyüze konuşun ozaman, hemde hasta olduğunu söylersin

O ne öyle ortalığı yıkıyor vs, tedavi olsun, psikolojisi bozulmuş, depresyondaki adam tabiki aşkı sevgiyi düşünemez kendine hayrı olmaz ki

Ayrılığın ölümden çok farkı var, dağlar kadar hem de....
Hayattaki en küçük acı aşk acısıdır
Olayı dramatikleştirmeyin, sadece bittiğini kabullenin
İlişkiler yürümeyebilir, bir taraf ayrılık isteyebilir zorlamayın daha fazla
Son bir kez görmek falan fazla abartı, seni istemeyeni sen hiç isteme
Geçmeyecek dert yok, dik durup yoluna bakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…