Yavrucuğum bak sen sürekli unutamayacağım aman ne zor süreçten geçeceğim kafanı buna takmayacaksın zamana bırak düşün bir poşet abur cuburu nereye koysam diye düşünüpte bir kerede yersen midene oturur acısını çekersin ama canın istedikçe aklında onlar olmadan ihtiyaç duydukça yersen anlamadan biter zaten sana en kolay böyle anlatabilirim sanırım yaş kaçtı 25 mi
Çiz üstünü gitsin bununla baş edemem deyip olduğu yerde bırakHaklisiniz kesinlikle katılıyorum ama içten içe unutmak istemiyorum çok üzdüm onu içimden atmak istemiyorum. Ama zorlaya zorlaya dediğiniz gibi yapacağım. 22 yaşındayım henüz biliyorum çok gencim çok çabuk atlatirim
Boşver gerçekten. Bazen bazı şeyler için mücadele ediyoruz ama olmaması bizim için daha hayırlı aslında . Israr etmemek en iyisiBugün sabah çok enerjim yerinde uyandım yurtta kalıyorum ben kızlar baya üstüne düştüler. Sonra dışarı çıktım güzelce hazirlanip baya yürüdük, eğlendik. Sonra wpi instagrami acmiyodum ben dün öğlenden beri fotoğrafını gördükçe kötü oluyorum diye. Bugün baktın beni engellemiş her yerden. Bugün akşam arayacağım içinde kalan ne varsa diyeceğim. Hakkında kötü bı şey düşünmüyorum ama ne kadar kırılgan olduğumu biliyor. Kaldıramayacağımı biliyor. Bu kadar birden olmak zorunda miydi? Ya da bu kadar acımasız konusuyor aklım almıyor. Nasıl davranacağimi bilmiyorum içimden geldiği gibi konuşmak istiyorum ama aglayasim geliyor birden.
Boşver gerçekten. Bazen bazı şeyler için mücadele ediyoruz ama olmaması bizim için daha hayırlı aslında . Israr etmemek en iyisi
Daha yaşın genc, ilerde evlenip sorun yaşamaktansa şimdi olması en iyisi. Eminim daha iyi bir ilişkin olacak ve buna üzüldüğüne üzüleceksin, ama mecbur bu süreci atlatacaksın. Kendine zaman ver sadece. Hayırlısı böyleymiş diye düşün
Öyle düşünüyorum kendimi dagitmayacagim depresyona çok meyilli bı yapım var bı kere bırakırsam zor toplanirim. Sizce arayıp son kez icimdekileri desem mı? Kırıp dökmeden derim ama
Arama.. adam engellemiş seni, ne için arayacaksın ki daha? Totosunu kaldırmak için mi?
Bilmem ki gerek var mı böyle bişeye. Zaten bitti demiş , heryerden engellemiş, şimdi ararsan da kötü bişey söylerse canın sıkılır iyice. Bitirmekte kararlı ve ararsan Hala ısrar ediyor diye düşünecek , bence en iyisi hiç muhatap olmaman.Öyle düşünüyorum kendimi dagitmayacagim depresyona çok meyilli bı yapım var bı kere bırakırsam zor toplanirim. Sizce arayıp son kez icimdekileri desem mı? Kırıp dökmeden derim ama
Bilmem ki gerek var mı böyle bişeye. Zaten bitti demiş , heryerden engellemiş, şimdi ararsan da kötü bişey söylerse canın sıkılır iyice. Bitirmekte kararlı ve ararsan Hala ısrar ediyor diye düşünecek , bence en iyisi hiç muhatap olmaman.
Ama sen kendini öyle daha rahat hissedeceksen , ara yada daha iyisi içindekileri döken bir mesaj at. Bunun sonucunda seni yine üzme ihtimali de var unutma
Olan olmuş artık, bu da soğuman için bir neden mesela. Seni haketmiyor ve kırmaktan da çekinmiyor .Doğru var mesela şey dicem ona eski sevgilisi aldatmisti onu. Onu engellememis beni engelledi ama bunu diyeceğim mesela. Çok kırıldım ya gerçekten çok kırıldım keşke böyle kırıcı izler birakarak olmasaydı
Olan olmuş artık, bu da soğuman için bir neden mesela. Seni haketmiyor ve kırmaktan da çekinmiyor .
Konuştuk 2 saate yakın konuştuk. Konuşmanın sonunda şaşırıp 4 kere görüşürüz dedi. Güldük. Dalga geçtik baya bu durumlarla. Neden bu kadar birden olduğunu sordum daha kolay atlayabiliriz vs diye şeyler dedi. Çok sakin konuştuk kızlar için felaket rahatladı. Beni sevdiğini düşündüğünü biliyordum canının sıkıldığını biliyordum ama bu şekilde konuşmak çok iyi geldi. Telefonda hala beni düşünüyor o şehirde daha fazla kalma hem tek olacaksın daha kötü hissedersin vs dedi. Hiçbir şeyi silmeyecegimi unutmak için cabalamayacagimi söyledim bu durumun beni daha çok yıpratacagini söyleyip durdu. Ya da ben okul bittikten sonra doğuya gidebilirdim çocuklar için yapılan gönüllü bir çalışma için o kesinleşti gibi bir şey bunu da söyledim (çünkü birlikte yapmayı düşünüyorduk) doğunun bana zor geleceğinden bahsetti. Bende içimde bir şey bırakmadım her şeyi söyledim aklımda olan. Ayrılık konuşmasını yaparken bile güldük. Instagram'dan da sürekli profilime baktığı için silmiş. Bu karar için pişman degilmis. Mantigiyla karar vermis. Hiç zorlamadim konuşma boyunca barışalım diye. Sigarayı biraksin, doktora gitsin diye söz aldım. Yine sevdiğimi söyleyerek kapattım.
İçim çok garip kızlar. Boğazımın ortasında düğüm var diyordu askerdeyken şimdi benim de öyle. Karnında felaket bı ağrı gibi bı şey var. Çok seviyorum uzunca bir süre de geçmez bu his biliyorum. İyi ki onu sevmişim sahiden.
Bu rahatlama hissi maksimum 1 hafta suruyor, sonra yine basa sariyorsun. Benim de basima geldi biliyorum. Yapilabilecek en iyi sey hayatina devam etmek. Hic olmamis gibi dusuneceksin. Hic ama hic konusmayacaksin. Aramayacaksin. Ama cogu insan bunu yapacak kadar guclu olamiyor. Sen de yasar ogrenirsin kendince birseyler.
Ayriliklar gercekten cok zor.
Seneler sonra 3 yillik iliskimi bitirdim. Ustune, baskasina asik oldum ama yine de zaman zaman aklima gelir kalbim sizlar..
Sizde yüzyüze konuşun ozaman, hemde hasta olduğunu söylersinYapamadım tekrar yazdım. Konuştuk yine bu kadar mıydı hiç sesimi duyasin gelmiyor mu merak etmiyor musun diye sordum. Sonra işte anlattı önceki gün sinir krizi geçirmiş eline geçeni kafasına vurmuş annesi bayilmis o oyle yapınca. Öfkemi kontrol edemiyorum diyor sana da zarar vermekten korkuyorum daha nereye kadar çekeceksin beni diyor. Kendine çok sınırlı anladığım kadarıyla bana yetemedigini düşünüyor. Aklına eskiden yaşadığımız güzel şeyler geliyormuş ama inancsizmis toplayabilecegimize.
Yarin konuşalım sınavlarım bitince dedim ama şimdi de felaket kulağım ağrıyor hastaneye gittim telefon vs konuşmasan daha iyi bı sure dedi doktor bunu söylesem hepten bahane gibi mı anlar acaba
Aşırı sakinim şimdi belki de kendimi böyle kandırıyorum. Daha 22 yaşındayım biliyorum atlatır hayatıma devam ederim ama şimdi öyle güçsüz hissediyorum ki her şey üstüme yıkılmış da altında kalmış gibiyim. Son bir şans daha vermiştik iliskimize çok inanıyordum toplagacagimiza çünkü daha 9 gün önce sarılıp opuyordum hic sorun yoktu. İnsan bı sorun olsa hisseder di mı? Bakışları davranışları aynıydı. Nolduysa geçen pazartesi oldu bı şey için tartıştık sonra baya usteledik konuyu. Zaten askerden gelmişti ordan gelince fazla agresif fazla sinirliydi üstüne bir de işsizliği çok takmaya başladı. Bende üstüne gitmişim böyle tartışmalarla destek olamadık birbirimize. Böyle böyle içindeki inanç yok olmuş. Aramızdaki o farklı şeyi artık hissetmiyorum diyor. Ama 9 gün önce her şey iyiydi diyorum bı 9 günde olmadı bakıyorum hep böyleydi diyor. Haklı belki de ama kabul etmiyor içim. Canım, can yoldaşım her seyimdi. İçim çok kötü ayrılığın ölümden ne farkı varmış ki?
Bı kere daha buluşmak istedigimi söyledim. İçimde artık hiç umut kalmadı barışmak ikna etmek için istemiyorum buluşmayı. Sadece son bir kere daha gormek istiyorum dedim. Helallesir ayriliriz dedim. İstemedi basta öyle daha zor olur tek başına gideceksin daha kötü hissedersin kıyamam dedi. Baya zor oldu ikna etmem. Aslında niye istedim bende bilmiyorum sırf bı kere daha gormek istiyorum onu. Sanki gerçek değil gibi bunlar sanki oturdum başkasının hayatını izliyorum. Canını hiç acitmak istemiyorum kötü sözler etmek istemiyorum. İyi hatırlayalım istiyorum ama böyle böyle nasıl unutacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?