Kötü bir şey söylediğimi sanmıyorum canım seni üzmek istememiştim yine de özür dilerim ...Herkes kendi yaşadığını bilir canım ve aile yaşantıları farklıdır benim evlendiğim aile buna müsade etmez eşimle beni ayırırlar ben susar çekerim sadece böyle arkadan nefret ederim buda bana yeter senin yaşam şartların farklı anladığım kadarıyla eşin senin yanında aile birarada değil ben kayınvalidemle aynı apartmandayım bunlar zorr şeyler beni bu şekilde örselemen beni çok kırdı elimde olsa hiçbirini çekmem ama bu mümkün değil yinede teşekkürler sen çok başarılısın bu hayatta tavrın kesin ama ben yenilmişim ne yapalım kader
o nohut battanıyelerden bende aldım krem rengını. cok tatlı duruyorlar. hatta kundagıda pembe nohutlu:) sımdı yenı kundaklar cıkmıs cok guzell..ben kullanmıştım dr brows ilk bebeğimde ama yine gaz olmuştu temşizliği zor bşirde cam değil dr browslar bende bu sefer awent düşünüyorum bakalım
nette araştırırken dr brows cam ürününe rastladım belkide yine ondan alşlırım
doğru canım haklısın valla doktor ne derse ona göre yaptırıcam..
heyecanlıyım bu ay kilo aldım bebeğimerak ediyorum omu aldı ben mi ?
birde doğum iznimi konuşucam bakalım doktor kabul edicek mi ?
bende geçen bi battaniye aldım nohut battaniye diyıorlarmış çok hoşuma gitti birde krem rengini alıcam...,
ilk bebeğimde çok alış veriş yapmamıştım eltimle aram 6 aydı o gönderdi bi sürü açılmamış kıyafet göndermişti o erken doğum yapmıştı bi çoğunu giydirememişti şimdi jherşeyi ben alıyom.....
bız ıyıyız sen nasılsınnArkadaşlar sizlerden ayrı düştüm nasılsınız ben yaptırmadım şeker yükleme doktorumda tamam dedi herşey yolunda oğluma halen kardeşi olacağını söylemedim çok heyecenlanır sürekli sorar die bende bebeğime birşeyler alıyorum çıktıkça smile nohut battaniye ne demek acaba merak ettim
akdem magazasından aldım.Cankuşcum bez çantasını nereden aldın şekerim bende almadımda biberonda avent aldım ben
Bugün kontrolüm vardıo nohut battanıyelerden bende aldım krem rengını. cok tatlı duruyorlar. hatta kundagıda pembe nohutlu:) sımdı yenı kundaklar cıkmıs cok guzell..
bız ıyıyız sen nasılsınn
nohut battanıye uzerınde kucuk yuvarlak yuvarlak topcuklar var nohut gıbı:)
akdem magazasından aldım.
cok sevındım kontrolunun guzel gecmesıne. ne guzel kuzucun buyumus almıs kıloları:) ınsallah bende 25 ındekı kontrolumde alırım guzel haberlerı...Bugün kontrolüm vardı
Bebeğim 1 kiloyu geçmiş çok sevindim kiloyu ben mi aldım bebeğim mi diye düşünüyordum ...yine çok hareketlitdidoktorun bile dikkatini çekti :)
50 lik şeker yüklemesi yapıldı iğrenç bir şeydi çok korktum yüksek çıkacak diet yapıcam diye neyseki az bi farkla yırttım.
Idrar yolunda enfeksiyon çıktı onun ilaç verdi onu kullanıcam :)
Cankuş o kundakları nette görmüştüm nasıl kullanışlımı? Demek nohutlusunu yapmışlar.. Bu akdem ne güzelmiş herşey var çok şanşlısın :)
yok boyle degıl, o kalın battanıyeler varya onun nohutlusunun sarmalı sekılde cırtlı oldugunu dusun. bırde baslıklı tabı. bunun gıbı battanıyeyı de dırek kundak yapmıslar. ama cocuk onda kayboluyormus, kullanıslı olmaz dedı aldıgımız yer.
Aa geçmiş olsum canım ne dokundu ki bünyene?Kızlarrrr ürtiker oldum çok fenayım
gecmıs olsunnBilmem canım farklı bişi yemedim..
Ilk. Gebeliğimde de olmuştu
Kaşınıp duruyorum stres sanırım
sağol Canım kontrole gittin mi bebiş nasıl kilo alımı vsgecmıs olsunn
Sa
sağol Canım kontrole gittin mi bebiş nasıl kilo alımı vs
Ay bu ay bende çoşmuşum 4 kilo aldım:) doktor bir şey demedi 1,5 kğ bebiş rahim su 500 gr desek ama iştahım feciCnmm kaç kilo aldın ben çok almışım ya çok üzgünüm
kontrolumuz 25 ınde. bende cok merak edıyorum ınsallah yetısmıstır kılosuna yaaSa
sağol Canım kontrole gittin mi bebiş nasıl kilo alımı vs
kac kg aldınız kıCnmm kaç kilo aldın ben çok almışım ya çok üzgünüm
Ay bu ay bende çoşmuşum 4 kilo aldım:) doktor bir şey demedi 1,5 kğ bebiş rahim su 500 gr desek ama iştahım feci
Sen kaç kilo aldın?
Ben sağlık Ocağı'na gitmiyorumBnm kadar çoşamazsn 7 kilo almışım ebem çok kızdıbakalım bu ay ddikkat ediyorum nekadar alcam
Göbeğin belirdimi hareketleri nasıl güçlendiğini hissedersin ?kontrolumuz 25 ınde. bende cok merak edıyorum ınsallah yetısmıstır kılosuna yaa
kac kg aldınız kı
Ben sağlık Ocağı'na gitmiyorum
Yemen nasıl canım göbüş çıktımı belli oluyor mu?
kontrolumuz 25 ınde. bende cok merak edıyorum ınsallah yetısmıstır kılosuna yaa
kac kg aldınız kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?