90+ hamile kalan var mı

Kötü bir şey söylediğimi sanmıyorum canım seni üzmek istememiştim yine de özür dilerim ...
O zamn takma karakterlerini az çok çözmüşsün belli ki seni kırmak için diyorlar
Sen hamileliğinin keyfini çıkar...

o nohut battanıyelerden bende aldım krem rengını. cok tatlı duruyorlar. hatta kundagıda pembe nohutlu:) sımdı yenı kundaklar cıkmıs cok guzell..

bız ıyıyız sen nasılsınn
nohut battanıye uzerınde kucuk yuvarlak yuvarlak topcuklar var nohut gıbı:)

Cankuşcum bez çantasını nereden aldın şekerim bende almadımda biberonda avent aldım ben
akdem magazasından aldım.

Bugün kontrolüm vardı
Bebeğim 1 kiloyu geçmiş çok sevindim kiloyu ben mi aldım bebeğim mi diye düşünüyordum ...yine çok hareketlitdi doktorun bile dikkatini çekti :)

50 lik şeker yüklemesi yapıldı iğrenç bir şeydi çok korktum yüksek çıkacak diet yapıcam diye neyseki az bi farkla yırttım.
Idrar yolunda enfeksiyon çıktı onun ilaç verdi onu kullanıcam :)

Cankuş o kundakları nette görmüştüm nasıl kullanışlımı? Demek nohutlusunu yapmışlar.. Bu akdem ne güzelmiş herşey var çok şanşlısın :)

cok sevındım kontrolunun guzel gecmesıne. ne guzel kuzucun buyumus almıs kıloları:) ınsallah bende 25 ındekı kontrolumde alırım guzel haberlerı...
kundak cok guzel, bence gayet te kullanıslı.

yok boyle degıl, o kalın battanıyeler varya onun nohutlusunun sarmalı sekılde cırtlı oldugunu dusun. bırde baslıklı tabı. bunun gıbı battanıyeyı de dırek kundak yapmıslar. ama cocuk onda kayboluyormus, kullanıslı olmaz dedı aldıgımız yer.

Bayanlar büyük beden olduğumuz için emzirme atleti siparişi veremedim bir türlü. Göğüslerim çok küçük destekli 85 alıyorum ama bedenime dar gelir diye büyük göğüs ölçülü mü almaliyim ki bilemedim. Aranızda daha önce kullanan var mı?Bilgi verirseniz sevinirim.

Bilmem canım farklı bişi yemedim..
Ilk. Gebeliğimde de olmuştu
Kaşınıp duruyorum stres sanırım

Ay bu ay bende çoşmuşum 4 kilo aldım:) doktor bir şey demedi 1,5 kğ bebiş rahim su 500 gr desek ama iştahım feci
Sen kaç kilo aldın?

Bnm kadar çoşamazsn 7 kilo almışım ebem çok kızdı bakalım bu ay ddikkat ediyorum nekadar alcam

Ben sağlık Ocağı'na gitmiyorum
Yemen nasıl canım göbüş çıktımı belli oluyor mu?

Neden gitmiyorsun aşı olmuyormusun. Göbüş belli Oluyor cnm olmazmı hamilelik kıyafetlerine çoktan geçtik bile :) İlk aylar gece çok acıkıp yiyordum enbüyük hatayı orda yaptım senin göbüş nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…