90+ hamile kalan var mı

Tetanoz iğnemin ilk tozunu vurundum
2. İğne vyrulmuycak ilk hamileliğim de 2 toz vurunduğum için yeterli dediler ..

Şeker yüklemesin de hala kararsıZım
Izledim tvdeki proğramları doktorunla hiç konuşmadım onun da fikrini alıcam

Merhabalar, konu ilgimi cekti...Ben de kilolu hamile kalanlardanim 110 kilo ile hamile kaldim, bu 3. gebeligim.Tüp bebek tedavisiyle oldu bu bebegim, cok kilo almaktan endise ediyorum acikcasi.Tüm gecmisi okuyamadim, rica etsem hamile kaldiginiz kiloyu, haftanizi ve kac kilo aldiginizi yazar misiniz???

M
merhaba
25. Haftamdayım 104 ile başladım 107 geliyorum bazen de 106

110 ile biterse çok sevinicem
Benim normal gebelik
Diğer 2 bebekten sınra mı tüp bebek yaptırdın ? Yoksa 3. Tedavin ile mi hamile kaldın o kısmı anlayamadım....

Kilo alımın çok iyi gerçekten, en az kiloyla tamamlarsın umarım. Sağlıkla bebeğini doğurup büyüt inşallah....
İlk gebeliğim normal, ikinci klomifenle oldu. Üçüncü içîn 3 senedir uğraşıyoruz, sonuç tüp bebekle elde edildi. Şimdi 9. Haftamdayım, kilom aynı daha değişiklik yok. Tabi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,sebze meyva ağırlıklı besleniyorum. Çok da kasmıyorum ama canım ne çekerse yiyorum. Sadece eskisi gibi çikolata falan tarzı şeyleriyememeye çalışıyorum.
Çok kilolu doğum hikayesi okudum, çevrede yaratılan tehlikeli düşüncelerin aksine gayet rahat geçirmiş çoğu kişi. Darısı bize inşallah...

İnş canım
Ben ilk başlarda yemeklerden kokulardan tiksindim beslenemedim hep sebze meyve ağırlıklı yedim bu yüzden az kilo aldım
Ama bugünlerde başladım yemek yemeğe

Benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde zayıfım ilk denemede hamile kaldım 25 30 kğ aldım ve veremedim. 5 yıl aradan kilolular hamile kalamıyor vs sözleri beni de ürküttü ve tekrar korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım allahıma şükürler oldun ve bu zevki herkes tadsın

Şimdilik bu kadar canım görüşmek üzere

Dün bebiş için alışveriş yaptım kızlar :)
1 hastane çıkışı. Aldım 20 li olanlardan açık mavi 2 kutuda takım aldım idil baby den çok hoşuma gitti :)
Ayrıca iki adet biri krem biri açık mavi örgü içi polar battaniye aldım çok hoşlar
Ayrıca eldiven çorap ağız mendili aldım 2 âdette Çıtlı bsdy aldım biraz daga eksiğimizvar bsdy ayaklı pantolon tulum gibi
Onlarıda alırsam rahatlıycam

Kendime henüz bir şey alamadım :)

20'li takımlar kullanışlı mı sence canım? Idil babyde ben de görmüştüm ama 10'lu almayi düşünüyordum. Daha hiçbir şey almadım ben de.

20'li takımlar kullanışlı mı sence canım? Idil babyde ben de görmüştüm ama 10'lu almayi düşünüyordum. Daha hiçbir şey almadım ben de.

20 li sette penye battaniye havlu 2 adet eldiven 2 adet iç zıbın
2 adet uzun kısa bady tulum ayaklı pantolon 2 li 2 adet takım vardı ağız mendili bile vardı

Arkadaslar kaçla gebe kaldınız.kaç haftaliksiniz kaç kg aldiniz
108 kg ıle hamıle kaldım. 28. haftamızdayız. 2 kg aldım.

hayırlı olsun. kg takılıp kalmayın derım ben. saglıklı beslenmeye calıstıktan sonra sorun yok bence.

Tetenoz oldunuz mu kızlar ?
Şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ben kararsızım ?
2 doz tetanozumda bıttı.
seker yuklemesını sozde yaptırmayacaktım doktorum olmalı dedı. velhasıl kelam yaptırdım. cıkmadı cok sukur.

hayırlı olsunn. 108 ıle hamıle kaldım. 28. haftamızın ıcerısındeyız ve 2 kg kadar aldım.

Cankuş arkadaşım geçmiş olsun
Cumarteside benim kontrolüm var
Doktorum ne derse artık şeker yüklemesinde hayırlısı

Cankuş arkadaşım geçmiş olsun
Cumarteside benim kontrolüm var
Doktorum ne derse artık şeker yüklemesinde hayırlısı
tesekkur ederım.
yaptır bence ya, napalım, sonra keske demektense Allah korusun. once Allah a sonra doktorlarımıza emanetız. ben oyle dusundum, mecbur kalınca:)

bızde carsamba gunu carsıya cıktık ablamla. yıne kızıma bırkac kıyafet aldım. bıberon falan aldık gaz olmasını onleyen bıberon varmıs:) sıtede de okumustum. ondan aldım. dr browns markası. kendıme gecelık ve pıjama takımı aldım ıkı takım. gecen aldıklarımı degıstırdım. bırde bebek cantası aldım. cok begendık kırmızı sıyah.
sızde hazırlıklar nasıl:)

ben kullanmıştım dr brows ilk bebeğimde ama yine gaz olmuştu temşizliği zor bşirde cam değil dr browslar bende bu sefer awent düşünüyorum bakalım
nette araştırırken dr brows cam ürününe rastladım belkide yine ondan alşlırım

doğru canım haklısın valla doktor ne derse ona göre yaptırıcam..
heyecanlıyım bu ay kilo aldım bebeğimerak ediyorum omu aldı ben mi ?

birde doğum iznimi konuşucam bakalım doktor kabul edicek mi ?

bende geçen bi battaniye aldım nohut battaniye diyıorlarmış çok hoşuma gitti birde krem rengini alıcam...,

ilk bebeğimde çok alış veriş yapmamıştım eltimle aram 6 aydı o gönderdi bi sürü açılmamış kıyafet göndermişti o erken doğum yapmıştı bi çoğunu giydirememişti şimdi jherşeyi ben alıyom.....

20li idil baby hastane çıkışı aldım biirde 5li orcanik set aldım ilk doğunca onu giydiricem papyonlu çok hoş :) ona uygun battniye alıcam
2 tanede 3 6 ay takım aldım
yarın h&m ye bakıcam tulumları güzel gibi netten baktım
mother care alabilirsem tulum alıcam o markayı beğeniyorum ama bana uzak gidebilirsem set tulumları var
ağız mendili bady çorap 2 tanede battaniye aldım krem ve mavi kalın
penye battaniyede alabilirsem bi kaç tanealıcam
kova ve kuvetini aldım :) alttan giderli

daha çok eksikkk varr :)
benim sırada şampuan organic deniz süngeri pişik kremi vs
ayrıca biberon stlizatör ilk bebğimde kullanmıştım çok memnundum emmemişti bebeğim çok işime yaramıştı o yüzden yine alıcam

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizlerden ayrı düştüm nasılsınız ben yaptırmadım şeker yükleme doktorumda tamam dedi herşey yolunda oğluma halen kardeşi olacağını söylemedim çok heyecenlanır sürekli sorar die bende bebeğime birşeyler alıyorum çıktıkça smile nohut battaniye ne demek acaba merak ettim

Ben eltimin görümcemin hiç bireşyasını kullun
Ben kesinlikle eltimin görümcemin eşyasını kullaanmazdım çünkü içim almazdi sen seviyorsun galiba ilk bebeğim ilk heyecanım demiştim herşeyi özenle zeçmiştim tabii maddi imkanlar ölcüsünde şimdide özenle alıyorum birde kız çok şirin sevimli herşey ya ben o eşyaları giydirsem eltimin yüzünü görürümmmmm heran çok canımı acıtıyyorlar galiba ondan bana ne dio görümcem geçen gün biliyomusunuz hamilesinya ağbim hangi çiçeklerden bal alıyor acaba dior ona cevap vermedim ama çok üzüldüm hatta rüyamda onu dövdümmmm sanki gerçekten yaşamış gibi rahatladımmmm

Cankuşcum bez çantasını nereden aldın şekerim bende almadımda biberonda avent aldım ben

Canım erken doğum yapınca bi çok şey paketiyle kalmıştı sonra hediye gelenler vs bi sürü kıyafet vardı
Bebek kıyafeti bu bende sonra hepsini bi arkadaşıma vergi. Yepyeniydi çöpe arsam günah

Eltin ve görümcen bu kadar seni kırıyorsa görüşme sinirlerine yazık

Herkes kendi yaşadığını bilir canım ve aile yaşantıları farklıdır benim evlendiğim aile buna müsade etmez eşimle beni ayırırlar ben susar çekerim sadece böyle arkadan nefret ederim buda bana yeter senin yaşam şartların farklı anladığım kadarıyla eşin senin yanında aile birarada değil ben kayınvalidemle aynı apartmandayım bunlar zorr şeyler beni bu şekilde örselemen beni çok kırdı elimde olsa hiçbirini çekmem ama bu mümkün değil yinede teşekkürler sen çok başarılısın bu hayatta tavrın kesin ama ben yenilmişim ne yapalım kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…