Merhaba cnm nasılsınız bakalım :)
Biz aşımızı olduk 2.dozunuda 11 aralıkta olacağız.
19 aralıktada şeker yüklemesini yaptırcaz inş.
detaylı usgmizde 6 aralıkta hakkımzda hayırlısı bakalım
sen daha yaptırcakmısın şeker yüklemesini Canan Karataya doktorlar suç duyurusunda bulunmuş.[/QUOTE
Tetanoz iğnemin ilk tozunu vurundum
2. İğne vyrulmuycak ilk hamileliğim de 2 toz vurunduğum için yeterli dediler ..
Şeker yüklemesin de hala kararsıZım
Izledim tvdeki proğramları doktorunla hiç konuşmadım onun da fikrini alıcam
merhabaMerhabalar, konu ilgimi cekti...Ben de kilolu hamile kalanlardanim110 kilo ile hamile kaldim, bu 3. gebeligim.Tüp bebek tedavisiyle oldu bu bebegim, cok kilo almaktan endise ediyorum acikcasi.Tüm gecmisi okuyamadim, rica etsem hamile kaldiginiz kiloyu, haftanizi ve kac kilo aldiginizi yazar misiniz???
Kilo alımın çok iyi gerçekten, en az kiloyla tamamlarsın umarım. Sağlıkla bebeğini doğurup büyüt inşallah....M
merhaba
25. Haftamdayım 104 ile başladım 107 geliyorum bazen de 106
110 ile biterse çok sevinicem
Benim normal gebelik
Diğer 2 bebekten sınra mı tüp bebek yaptırdın ? Yoksa 3. Tedavin ile mi hamile kaldın o kısmı anlayamadım....
Kilo alımın çok iyi gerçekten, en az kiloyla tamamlarsın umarım. Sağlıkla bebeğini doğurup büyüt inşallah....
İlk gebeliğim normal, ikinci klomifenle oldu. Üçüncü içîn 3 senedir uğraşıyoruz, sonuç tüp bebekle elde edildi. Şimdi 9. Haftamdayım, kilom aynı daha değişiklik yok. Tabi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,sebze meyva ağırlıklı besleniyorum. Çok da kasmıyorum ama canım ne çekerse yiyorum. Sadece eskisi gibi çikolata falan tarzı şeyleriyememeye çalışıyorum.
Çok kilolu doğum hikayesi okudum, çevrede yaratılan tehlikeli düşüncelerin aksine gayet rahat geçirmiş çoğu kişi. Darısı bize inşallah...
20'li takımlar kullanışlı mı sence canım? Idil babyde ben de görmüştüm ama 10'lu almayi düşünüyordum. Daha hiçbir şey almadım ben de.Dün bebiş için alışveriş yaptım kızlar :)
1 hastane çıkışı. Aldım 20 li olanlardan açık mavi 2 kutuda takım aldım idil baby den çok hoşuma gitti :)
Ayrıca iki adet biri krem biri açık mavi örgü içi polar battaniye aldım çok hoşlar
Ayrıca eldiven çorap ağız mendili aldım 2 âdette Çıtlı bsdy aldımbiraz daga eksiğimizvar bsdy ayaklı pantolon tulum gibi
Onlarıda alırsam rahatlıycam
Kendime henüz bir şey alamadım :)
20'li takımlar kullanışlı mı sence canım? Idil babyde ben de görmüştüm ama 10'lu almayi düşünüyordum. Daha hiçbir şey almadım ben de.
108 kg ıle hamıle kaldım. 28. haftamızdayız. 2 kg aldım.Arkadaslar kaçla gebe kaldınız.kaç haftaliksiniz kaç kg aldiniz
hayırlı olsun. kg takılıp kalmayın derım ben. saglıklı beslenmeye calıstıktan sonra sorun yok bence.selamlar, Benim gibi yeni anne adayı yok mu içimizde? ben de 96 kg ile hamile kaldım. 100 ü geçicem gibi görünüyor. her ne kadar moralimi bozsa da bu durumu y,ne de çok önemsememeye çalışıyorum. Çok bekledim ben evladımı. Aşılamaydı tüp tü vs derken 14 kg aldım 96 oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
2 doz tetanozumda bıttı.Tetenoz oldunuz mu kızlar ?
Şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ben kararsızım ?
hayırlı olsunn. 108 ıle hamıle kaldım. 28. haftamızın ıcerısındeyız ve 2 kg kadar aldım.Merhabalar, konu ilgimi cekti...Ben de kilolu hamile kalanlardanim110 kilo ile hamile kaldim, bu 3. gebeligim.Tüp bebek tedavisiyle oldu bu bebegim, cok kilo almaktan endise ediyorum acikcasi.Tüm gecmisi okuyamadim, rica etsem hamile kaldiginiz kiloyu, haftanizi ve kac kilo aldiginizi yazar misiniz???
Dün bebiş için alışveriş yaptım kızlar :)
1 hastane çıkışı. Aldım 20 li olanlardan açık mavi 2 kutuda takım aldım idil baby den çok hoşuma gitti :)
Ayrıca iki adet biri krem biri açık mavi örgü içi polar battaniye aldım çok hoşlar
Ayrıca eldiven çorap ağız mendili aldım 2 âdette Çıtlı bsdy aldımbiraz daga eksiğimizvar bsdy ayaklı pantolon tulum gibi
Onlarıda alırsam rahatlıycam
ayy hayırlı olsun. gule gule gıydırın. cok zevklı:)
Kendime henüz bir şey alamadım :)
tesekkur ederım.Cankuş arkadaşım geçmiş olsun
Cumarteside benim kontrolüm var
Doktorum ne derse artık şeker yüklemesinde hayırlısı
ben kullanmıştım dr brows ilk bebeğimde ama yine gaz olmuştu temşizliği zor bşirde cam değil dr browslar bende bu sefer awent düşünüyorum bakalımtesekkur ederım.
yaptır bence ya, napalım, sonra keske demektense Allah korusun. once Allah a sonra doktorlarımıza emanetız. ben oyle dusundum, mecbur kalınca:)
bızde carsamba gunu carsıya cıktık ablamla. yıne kızıma bırkac kıyafet aldım. bıberon falan aldık gaz olmasını onleyen bıberon varmıs:) sıtede de okumustum. ondan aldım. dr browns markası. kendıme gecelık ve pıjama takımı aldım ıkı takım. gecen aldıklarımı degıstırdım. bırde bebek cantası aldım. cok begendık kırmızı sıyah.
sızde hazırlıklar nasıl:)
tesekkur ederım.
yaptır bence ya, napalım, sonra keske demektense Allah korusun. once Allah a sonra doktorlarımıza emanetız. ben oyle dusundum, mecbur kalınca:)
bızde carsamba gunu carsıya cıktık ablamla. yıne kızıma bırkac kıyafet aldım. bıberon falan aldık gaz olmasını onleyen bıberon varmıs:) sıtede de okumustum. ondan aldım. dr browns markası. kendıme gecelık ve pıjama takımı aldım ıkı takım. gecen aldıklarımı degıstırdım. bırde bebek cantası aldım. cok begendık kırmızı sıyah.
Ben eltimin görümcemin hiç bireşyasını kullun20li idil baby hastane çıkışı aldım biirde 5li orcanik set aldım ilk doğunca onu giydiricem papyonlu çok hoş :) ona uygun battniye alıcam
2 tanede 3 6 ay takım aldım
yarın h&m ye bakıcam tulumları güzel gibi netten baktım
mother care alabilirsem tulum alıcam o markayı beğeniyorum ama bana uzak gidebilirsem set tulumları var
ağız mendili bady çorap 2 tanede battaniye aldım krem ve mavi kalın
penye battaniyede alabilirsem bi kaç tanealıcam
kova ve kuvetini aldım :) alttan giderli
daha çok eksikkk varr :)
benim sırada şampuan organic deniz süngeri pişik kremi vs
ayrıca biberon stlizatör ilk bebğimde kullanmıştım çok memnundum emmemişti bebeğim çok işime yaramıştı o yüzden yine alıcam
Ben kesinlikle eltimin görümcemin eşyasını kullaanmazdım çünkü içim almazdi sen seviyorsun galiba ilk bebeğim ilk heyecanım demiştim herşeyi özenle zeçmiştim tabii maddi imkanlar ölcüsünde şimdide özenle alıyorum birde kız çok şirin sevimli herşey ya ben o eşyaları giydirsem eltimin yüzünü görürümmmmm heran çok canımı acıtıyyorlar galiba ondan bana ne dio görümcem geçen gün biliyomusunuz hamilesinya ağbim hangi çiçeklerden bal alıyor acaba dior ona cevap vermedim ama çok üzüldüm hatta rüyamda onu dövdümmmm sanki gerçekten yaşamış gibi rahatladımmmmtesekkur ederım.
Cankuşcum bez çantasını nereden aldın şekerim bende almadımda biberonda avent aldım bentesekkur ederım.
Ben eltimin görümcemin hiç bireşyasını kullun
Ben kesinlikle eltimin görümcemin eşyasını kullaanmazdım çünkü içim almazdi sen seviyorsun galiba ilk bebeğim ilk heyecanım demiştim herşeyi özenle zeçmiştim tabii maddi imkanlar ölcüsünde şimdide özenle alıyorum birde kız çok şirin sevimli herşey ya ben o eşyaları giydirsem eltimin yüzünü görürümmmmm heran çok canımı acıtıyyorlar galiba ondan bana ne dio görümcem geçen gün biliyomusunuz hamilesinya ağbim hangi çiçeklerden bal alıyor acaba dior ona cevap vermedim ama çok üzüldüm hatta rüyamda onu dövdümmmm sanki gerçekten yaşamış gibi rahatladımmmm
Eltin ve görümcen bu kadar seni kırıyorsa görüşme sinirlerine yazıkBen eltimin görümcemin hiç bireşyasını kullun
Ben kesinlikle eltimin görümcemin eşyasını kullaanmazdım çünkü içim almazdi sen seviyorsun galiba ilk bebeğim ilk heyecanım demiştim herşeyi özenle zeçmiştim tabii maddi imkanlar ölcüsünde şimdide özenle alıyorum birde kız çok şirin sevimli herşey ya ben o eşyaları giydirsem eltimin yüzünü görürümmmmm heran çok canımı acıtıyyorlar galiba ondan bana ne dio görümcem geçen gün biliyomusunuz hamilesinya ağbim hangi çiçeklerden bal alıyor acaba dior ona cevap vermedim ama çok üzüldüm hatta rüyamda onu dövdümmmm sanki gerçekten yaşamış gibi rahatladımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?