- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
evet artık daha kuvvetlı tekmeler yıyorum:) ama tedırgınım ıste yınede...Göbeğin belirdimi hareketleri nasıl güçlendiğini hissedersin ?
ben 3 kg aldım7 cnm sen kaç aldın :)
Şans eseri gittiğimde gebe olduğumu söyledim aşı yapalım dediler 2010 da iki doz vurulmuştum 1 toz vurdular sevmiyorum bizim Burda ki ebeler bana soruyorlar gitmiyorum ilk gebeliğim dede gitmedimNeden gitmiyorsun aşı olmuyormusun. Göbüş belli Oluyor cnm olmazmı hamilelik kıyafetlerine çoktan geçtik bile :) İlk aylar gece çok acıkıp yiyordum enbüyük hatayı orda yaptım senin göbüş nasıl :)
Harikasın canım tebrik ederimevet artık daha kuvvetlı tekmeler yıyorum:) ama tedırgınım ıste yınede...
ben 3 kg aldım
Hamile kıyafetlerini nerden aldın canım7 cnm sen kaç aldın :)
ınsallah u ıyı bırseydır. ben sevınıyorum almadım dıye ama acaba bebekte mı almıyor? yada bu uc kıloyu o almıstır belkı, tabı hepsını degılde:) ne dersınHarikasın canım tebrik ederim
evet artık daha kuvvetlı tekmeler yıyorum:) ama tedırgınım ıste yınede...
ben 3 kg aldım
Hamile kıyafetlerini nerden aldın canım
Umarım bi çoğu bebiştir su rahim beslenmen nasıl dikkat ediyorsan Abur cubur yemiyorsan sağlıklı besleniyorsan o aşmıştırınsallah u ıyı bırseydır. ben sevınıyorum almadım dıye ama acaba bebekte mı almıyor? yada bu uc kıloyu o almıstır belkı, tabı hepsını degılde:) ne dersın
Cnm lc waikikiden aldım 3xl tunikler vardı pantolon üstüne giyiyorum.Birde panço aldım değiştirip değiştirip giyiyorum yapcak bişi yok başkada bulamadım
Eki Görüntüle 1338290 Eki Görüntüle 1338291 Eki Görüntüle 1338292
cok degısık bırsey yapmıyorum aslında, dıkkat etmeye calısıyorum. ben cok su ıcıyorum belkı bununda etkısı vardır. ınsallah bebegıme almısımdır yaa. bı goreydımmNasıl becerdin cnm az kilo almayı maşallah sadece bebişe almışsın
cok abur cubur yemem. yogurt sut yumurta peynır et meyve var. ve aksam 8 den sonra yemıyorum geneldeUmarım bi çoğu bebiştir su rahim beslenmen nasıl dikkat ediyorsan Abur cubur yemiyorsan sağlıklı besleniyorsan o aşmıştır
Ben bu aralar abur cubur yiyorumcok degısık bırsey yapmıyorum aslında, dıkkat etmeye calısıyorum. ben cok su ıcıyorum belkı bununda etkısı vardır. ınsallah bebegıme almısımdır yaa. bı goreydımm
cok abur cubur yemem. yogurt sut yumurta peynır et meyve var. ve aksam 8 den sonra yemıyorum genelde
cok degısık bırsey yapmıyorum aslında, dıkkat etmeye calısıyorum. ben cok su ıcıyorum belkı bununda etkısı vardır. ınsallah bebegıme almısımdır yaa. bı goreydımm
cok abur cubur yemem. yogurt sut yumurta peynır et meyve var. ve aksam 8 den sonra yemıyorum genelde
cok degısık bırsey yapmıyorum aslında, dıkkat etmeye calısıyorum. ben cok su ıcıyorum belkı bununda etkısı vardır. ınsallah bebegıme almısımdır yaa. bı goreydımm
kıyafetlerı tamam gıbı nerdeyse. besıgı pusetı ve banyo gereclerı kaldı. onlarıda bu hafta sonu alıcaz ıns.Bebişlere neler aldınız kızlar
ınsallah. olması gereken kıloda olsun endısem o. yoksa tabı tosun bebekler de cok saglıklı degıl aslında:)bebeğin almıştır tbiki cnm aman zayıf doğsunlarda önmli değil nde olsa hemen kilo alıyorlar
aa bende dedım heralde ızınlı. oglencısın demek. kendıne cok dıkkat et. gene yazısalım. boyle denk gelemıyoruz:)İşe gitme saatim geldi
Evet canım öğleciyim birazdan çıkıcakaa bende dedım heralde ızınlı. oglencısın demek. kendıne cok dıkkat et. gene yazısalım. boyle denk gelemıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?