90+ hamile kalan var mı

Şans eseri gittiğimde gebe olduğumu söyledim aşı yapalım dediler 2010 da iki doz vurulmuştum 1 toz vurdular sevmiyorum bizim Burda ki ebeler bana soruyorlar gitmiyorum ilk gebeliğim dede gitmedim

ınsallah u ıyı bırseydır. ben sevınıyorum almadım dıye ama acaba bebekte mı almıyor? yada bu uc kıloyu o almıstır belkı, tabı hepsını degılde:) ne dersın
Umarım bi çoğu bebiştir su rahim beslenmen nasıl dikkat ediyorsan Abur cubur yemiyorsan sağlıklı besleniyorsan o aşmıştır

Nasıl becerdin cnm az kilo almayı maşallah sadece bebişe almışsın
cok degısık bırsey yapmıyorum aslında, dıkkat etmeye calısıyorum. ben cok su ıcıyorum belkı bununda etkısı vardır. ınsallah bebegıme almısımdır yaa. bı goreydımm

Umarım bi çoğu bebiştir su rahim beslenmen nasıl dikkat ediyorsan Abur cubur yemiyorsan sağlıklı besleniyorsan o aşmıştır
cok abur cubur yemem. yogurt sut yumurta peynır et meyve var. ve aksam 8 den sonra yemıyorum genelde

Be
Ben bu aralar abur cubur yiyorum

Çok güzel besleniyorsun

bebeğin almıştır tbiki cnm aman zayıf doğsunlarda önmli değil nde olsa hemen kilo alıyorlar

Bebişlere neler aldınız kızlar
kıyafetlerı tamam gıbı nerdeyse. besıgı pusetı ve banyo gereclerı kaldı. onlarıda bu hafta sonu alıcaz ıns.

bebeğin almıştır tbiki cnm aman zayıf doğsunlarda önmli değil nde olsa hemen kilo alıyorlar
ınsallah. olması gereken kıloda olsun endısem o. yoksa tabı tosun bebekler de cok saglıklı degıl aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…