90+ hamile kalan var mı

Kızlar büyük beden gecelik ve pijamalarınızı nerden alıyorsunuz ? Hangi markalar da oluyor?
ben gecen hafta aldım. burda akdem dıye bır magaza var. oradan ekru renk sabahlık ve gecelık aldım. pembe de pıjama takımı aldım. cok guzeller. ama pıjamayı degıstırıcem kolları sıktı rahat edemem. markaları nılufer. kesımı bol oluyormus onun. bedenı de xl. hepsı 169 tl tuttu.

Tşk ederim canım netten baktım modeller güzel acaba burda bulabilir miyim
Burası küçük yer babane işi şeyler var
Sanırım netten alıcam

ınsallah bulursun.

senın ve buradakı ogretmen arkadaslarımın ogretmenler gununu kutlarım:)

teşekkürler canım tüm arkadaşlarımın Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Arkadaslar kaçla gebe kaldınız.kaç haftaliksiniz kaç kg aldiniz

86 kiloyla gebe kaldım 19. haftamı tamamlamak üzereyim hala 86 kilodayım canım. Sizlerde durumlar nasıl?

selamlar, Benim gibi yeni anne adayı yok mu içimizde? ben de 96 kg ile hamile kaldım. 100 ü geçicem gibi görünüyor. her ne kadar moralimi bozsa da bu durumu y,ne de çok önemsememeye çalışıyorum. Çok bekledim ben evladımı. Aşılamaydı tüp tü vs derken 14 kg aldım 96 oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bebişiniz hayırlı olsun sağlıcakla doğum yaparsınız inş

Çok az almasını ne güzel.ilk kızım oldu.çok limon yemistim ,tatlidan tikdinmistim .6 kg almıştım.ya busefer erkek olurda tatlı yesem.sizde öyle birdurum oldumu

Kızlar acayip çatı kemiklerim ağrıyor
Sizde de var mı böyle sıkıntılar ?

Çok az almasını ne güzel.ilk kızım oldu.çok limon yemistim ,tatlidan tikdinmistim .6 kg almıştım.ya busefer erkek olurda tatlı yesem.sizde öyle birdurum oldumu
Canım o tatlıya ekşiye gelmiyor
Ben ilk hamileliğinde ekşi yedim oğlum oldu turşu kavsnozuyla dolaşıyordum resmen Buda öyle oldu 2. Oğlum yolda
Eskiler demiş ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi

hanımlar hamilelikte benden daha profesyonelsiniz. Bende dün 38 ateş vardı. parol aldım 2 tane geçti. bugün de ishal başladı. Doktor viral enfeksiyon dedi. Bağırsaklara yerleşen bir grip virüsüymüş sanırım. Napıvam ben her yerim batıyo. ve çalışıyorum

Tetenoz oldunuz mu kızlar ?
Şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ben kararsızım ?

Meyve ye bol bol su iç ayaklarını sıcak tut geçer umarım:)

Tetenoz oldunuz mu kızlar ?
Şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ben kararsızım ?

Merhaba cnm nasılsınız bakalım :)
Biz aşımızı olduk 2.dozunuda 11 aralıkta olacağız.
19 aralıktada şeker yüklemesini yaptırcaz inş.
detaylı usgmizde 6 aralıkta hakkımzda hayırlısı bakalım
sen daha yaptırcakmısın şeker yüklemesini Canan Karataya doktorlar suç duyurusunda bulunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…