Benim li tam bi muamma düşündükçe bile kahroluyorumMaşallah cnm Kayınvalidem gelicek samsundan izmite o bakıcak bende mecbur bebeğimin 40 ı çıkınca işe dönicem annemde 5-6 ay sonra dönmek zorunda kalıcak ne olucak bilmiyorum çıkmazlardayım maalesef senin
Benim li tam bi muamma düşündükçe bile kahroluyorum
Benim hastane de yanımda götürebilecrğin kimsem yok
Annem hasta kız kardeşim ablam vs de yok kayınvalidem de bakamam diyor ilk doğumumda çok çektim Allah kimseyi böyle bir günde yalnız bırakmasın ilk doğumumda eşim yıllık iznini kullandı bize o baktı
Bu sefer daha profesyonel davranıp kadın tutucamdurumumuz vahim
Sonrasında da en azından 3 / 5 ay rapor alıcam işe gitmiycem bebişi biraz kendim büyütücem araya yaz tatilcide giriyor 9 10 aylık olucak bebiş
Ilkin de 4 Aylıktı işe başladım madalya takmadılar
Yok keyfine düşkünoff sende aynı bnm gibisin Rabbim yardımcımız olsun senin izin konusunda şansın fazla cnm kaynanan hastamı da bakamam diyor
Yok keyfine düşkün
Sezeryan canım ilki mecburi sezaryan olmuştuTövbe tövbe Allah yardimcin olsun cnm sezeryanmi normal mi olacak doğumun
Bilmiyorum ki cnm nasıl olur belli olurmu acaba sımdıden ilk oldugu için bakalım ne olacakSezeryan canım ilki mecburi sezaryan olmuştu
Senin nasıl doğumun
Benim ilk hamileliğimde herşey normal doğumu gösteriyordu çatım normal doğum için müsaitti ama oğlum doğum kanalına girmedi 41. Haftada git gellerden sıkılıp sezaryan oldum kendi isteğimleBilmiyorum ki cnm nasıl olur belli olurmu acaba sımdıden ilk oldugu için bakalım ne olacak
Benim ilk hamileliğimde herşey normal doğumu gösteriyordu çatım normal doğum için müsaitti ama oğlum doğum kanalına girmedi 41. Haftada git gellerden sıkılıp sezaryan oldum kendi isteğimle
32. Haftadan doktor alttan muayne eder çatı için
Hayırlısı canımhmm anladım saol cnm :) normal doğumu çok istiyorum yoksa bu kiloyu veremem
Hayırlısı canım
Sen neden 40 dolmadan işe başlamak zorundasınız ki
Yasal olarak 8 hafta doğum sonrası iznin var ve ertele yspıcaksın eğer 5 hafta ordan13 haftalık iznin var
Çok kötü yascnm karayollarının şantiyesinde çalışıyorum maaşımı özel sektör yatırıyo ben,çaycı kadın ve mühendis var yani işi idare edicek kimse yok oyzden maalesef
Haklısın canım 37 imiş yanlış hatırlamışımallah yardımcınız olsun. calısınca zor akıl hep bebeklerde kalacak. ben ev hanımıyım. allahım omur verırse hep beraber olacagım.
bu arada catı muayenesı 32. haftada mı oluyordu daha gec degıl mı
bende ddım bu gıttıgımde ya bana catı muayenesını yaparız deyıverırse dıye:)Haklısın canım 37 imiş yanlış hatırlamışım
Sen çok şanşlısın canımallah yardımcınız olsun. calısınca zor akıl hep bebeklerde kalacak. ben ev hanımıyım. allahım omur verırse hep beraber olacagım.
bu arada catı muayenesı 32. haftada mı oluyordu daha gec degıl mı
bende ddım bu gıttıgımde ya bana catı muayenesını yaparız deyıverırse dıye:)
Kızlar dün gece rüya gördüm ( hayırdır inş) rüyamda bi ses bebeğin kız olucak adıda ZEHRA diyordu uyandım!!! Şoktayım olabilir mi acaba eşimde koca profoser baktı yanılmaz diyor ama kafam karıştı . Doktora gidince yine cinsiyetini sorsam mı???
Hayrolsun inş. cnm bende hamileyken erkek bebiş görmüştüm ama kızım geliyorkız bebek çok istediysen bilinç altından kaynaklanmış olabilir detaylıda falan çıkardı ama bnce muayenende bi sor bakalım için rahatlasın :)
Ayrıntılıda da erkek çıkmıştı profesör de amiyosentez yaptı ordada erkek demişti
Bilinç altı sanırım kız çok istemiştim
Erkekte şimdi şsim konusunda zorlanıyorum. Onun da etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?