90+ hamile kalan var mı

Böyle konuşuyorum ama çok korkuyorum nasil kackiloda bitecek bu gebelikler doğum nasıl olacak offff

ya

Off off gerçekten de çok can sıkıcı bu aralar fazla bişi yemediğim için kilo almayıp aksine vermişim çok hoşuma gitti
4. Aydan sonra ay da 1 kilo almaya razıyım ne söyleyim.
Bu da Şişko nun avuntusu:)

Kilolu olup ta , Hiç kilo almadan gebeliğini tamamlayan varmıdır acaba ?

Son düzenleme:
Şuan iyim Allaha şükür hamile kalmadan 4 ay önce başladım folik plusa bakalım hayırlısı tedbiri aldım takdir Allahın artık sen nasılsın senin ilk cocukmu cnm ?

Benim ikinci canım, bende ilk gebeliğimde 3 ay önceden başlamıştım. Sorunsuz geçti.
2. Hamileliğim sürpriz oldu bu yüzden geç başladım bakalım hayırlısı
Senin ilk hamileliğin mi

Benim ikinci canım, bende ilk gebeliğimde 3 ay önceden başlamıştım. Sorunsuz geçti.
2. Hamileliğim sürpriz oldu bu yüzden geç başladım bakalım hayırlısı
Senin ilk hamileliğin mi

Hayırlısı olsun cnm folik plus mı kullanıyorsun folbiol mü ?
Evet inş. ilk cocuğum olcak

Ay canim benim öncelikle hayirli olsun allah saglikli bir şekilde kucagina almaya nasip etsin.. Ayrıca kilolu hamile dedin sen 90 + sin herhalde ama benim bi tanidim 120 kiloyla anne oldu ama isin garip tarafı hamile kaldıktan sonra mucize şekilde zayifladi doğumdan sonra daha da cok .:) şuan 60 kilo nerden giyinceksin hemen hemen her yerde var kilolu bayanlara kiyafet onu yada kiloyu dert etme allah sana hediye verdi bundan güzel birşey olabilirim canim

Teşekkür ederim canım , isteyipte hamile kalamayın çok insan var biliyorum ben çok şanşlıyım Allah olmayan herkese nasip etsin

Cnm ben her gittiğim doktorlara sordum bazıları folbiol dedi sağlıkocağı doktorum folik plus dedi bende daha fazla vitamin var diye folik plus kullanıyorum

Ilk gebeliğimde de folic plus kullanmıştım folibolu bilmiyorum .
Sen kaç kiloyla gebe kaldın canım ? y

Diyet yapmayı düşünemedim çok şaikındım eleştirel mesaj yazmayın yok kilo verseydin ok kilolusun allahım böyle nasip etti p kadar

ay bence hiç sıkıntı etme mutlu bir hamilelik geçirmeye bak can sıkacak şeylerede kulak asma bende 4 haftallık hamileyim 80 kiloyum noolmuş yanii.canın tatlı felan istediğinde tatlı meyvalar ye naapalım canımm kendimizin doktoru olacaz yapacak bişey yok yani .dikkat edicez o kadar.Rabbim hayırlarla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…