Daha erken değil mi canım cinsiyet için?11+2 oldu pazartesi kontrole gdicem bakalım cinsiyetini gosterecekmi
Geçmiş olsunCanım çok üzüldüm moralini bozma.
Nedeni neymiş araştırıldı mı?
Böyle konuşuyorum ama çok korkuyorum nasil kackiloda bitecek bu gebelikler doğum nasıl olacak offff
ya
Saol cnm folik asit eksiliği dendi
Folic plus kullanmıyor muydun
Folbiol kullanmıştım ama geç olmuş önceden başlamak gerekiyomuş kader cnm herşey bahane işte
Hayırlısı canım şuam nasılsın ?
Şuan iyim Allaha şükür hamile kalmadan 4 ay önce başladım folik plusa bakalım hayırlısı tedbiri aldım takdir Allahın artık sen nasılsın senin ilk cocukmu cnm ?
Benim ikinci canım, bende ilk gebeliğimde 3 ay önceden başlamıştım. Sorunsuz geçti.
2. Hamileliğim sürpriz oldu bu yüzden geç başladım bakalım hayırlısı
Senin ilk hamileliğin mi
Hayırlısı olsun cnm folik plus mı kullanıyorsun folbiol mü ?
Evet inş. ilk cocuğum olcak
Folic plus canım ilk hamileliğmdede oydu
Folic plus canım ilk hamileliğmdede oydu
Merhaba kızlar, daha önceden buna benzer bir başlıkla konu açılmış , ve devamı gelmemiş .
Ben şuan 100+ ile 2. Bebeğime 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim kalp atışlarını bekliyorum. Yani 6. Ve 7. Haftayı .
Benim gibi kilolu gebe kalanlar ya da doğum yapmış arkadaşlarla burdan sohbet etmek isterim bizi neler bekliyor kilolar sıkıntımı nerden giyinicez neler yapmalıyız vsvs kilolu olunca her şey sıkıntı oluyor .....
Ay canim benim öncelikle hayirli olsun allah saglikli bir şekilde kucagina almaya nasip etsin.. Ayrıca kilolu hamile dedin sen 90 + sin herhalde ama benim bi tanidim 120 kiloyla anne oldu ama isin garip tarafı hamile kaldıktan sonra mucize şekilde zayifladi doğumdan sonra daha da cok .:) şuan 60 kilo nerden giyinceksin hemen hemen her yerde var kilolu bayanlara kiyafet onu yada kiloyu dert etme allah sana hediye verdi bundan güzel birşey olabilirim canim
Cnm ben her gittiğim doktorlara sordum bazıları folbiol dedi sağlıkocağı doktorum folik plus dedi bende daha fazla vitamin var diye folik plus kullanıyorum
Ilk gebeliğimde de folic plus kullanmıştım folibolu bilmiyorum .
Sen kaç kiloyla gebe kaldın canım ?y
Diyet yapmayı düşünemedim çok şaikındım eleştirel mesaj yazmayın yok kilo verseydin ok kilolusun allahım böyle nasip etti p kadar
Teşekkür ederim canım , isteyipte hamile kalamayın çok insan var biliyorum ben çok şanşlıyım Allah olmayan herkese nasip etsin
daha cok yeniyiz cnm 94 sen
Ooo bana göre süpermiş kilon 105 im şuan almamaya çaba gösteriyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?