90+ hamile kalan var mı

Ker

kerem canım ona uygun bir şey bulamıyoruz
Siz isim olarak ne düşünüyordunuz

cnm kereme uygun netten bunları buldum
Abdülhakem, Acem, Adem, Berkem, Bistem, Cem, Direm, Edhem, Ekrem, Eldem, Erdem, Erem, Ertem, Etem, Ethem, Hakem, Harzem, Hatem, Heysem, Hikem, Kasem, Köklem,Muharrem, Mükrem, Öktem, Özerdem, Özertem, Rüstem, Süerdem, ޞehalem, Tümerdem,Görkem

Bizde kızımıza Ecrin İkra düşündük

Ama Görkem,Berkem,Cem,Ülkem bu isimleri bn beğendim

Tşk ederim canım oğlum deniz koymak istiyor düşünüyoruz hala
Kızının ismi kulağı çok hoş geliyor adıyla yaşasın inş

ne çoku cnm bnce çok normal ben 9 kilo almışım neden böyle oldu anlamadım ya dikkat de etmeye çalışıyorum napıcam ben
Daha 2 ay var kendime hakim olamıyorum
Birde çok sık wc ye gidiyorum sende öylemisin yoksa enfeksiyon mu var kontrolüme var daha başka şikayetim yok

Daha 2 ay var kendime hakim olamıyorum
Birde çok sık wc ye gidiyorum sende öylemisin yoksa enfeksiyon mu var kontrolüme var daha başka şikayetim yok

bende çok sık gidiyorum cnnm bebişler büyüdüğü için çok baskı yapıyorlar çok net hissediyomusun hareketlerini

bende çok sık gidiyorum cnnm bebişler büyüdüğü için çok baskı yapıyorlar çok net hissediyomusun hareketlerini
Hem de nasıl bu çok hareketli doktor bile yakalayamadı gecen kontrolde kilo olunca hissetmem sanıyordum uyandırıyor bile dün gece hiç uyutmadı
Ben yinede kontrolde idrar testi istiycem bskalım nasıl çıkacak
Senin bebiş kaç gr olmuş canım

Biz geldik teyzeleri, bugün kontrolümüz vardı. 23+6 ile uyumluymuş paşam, 635g ve 29 cm boyumuz. Beni de tarttı doktor. 87.7 çıktım. Bana demir ilacindan başka birşey vermiyor vitamine gerek yok dedi bir de kan sulandırıcı iğnem var o kadar. Bu arada 3 gün parmaktan açlık tokluk şekerimi ölçtüm. Ölçümlere baktı şimdilik şeker yüklemesine gerek yok dedi. 32. Haftada tekrar kontrol ederiz dedi. Çok mutlu oldum şeker yüklemesi kafamda soru işaretiydi. :)

Maşallah bebislerimize :) bizimki de gece yarısı özellikle güm güm tekmeliyor sizinki de öyle mi?

Maşallah bebislerimize :) bizimki de gece yarısı özellikle güm güm tekmeliyor sizinki de öyle mi?
Gece sanki benimle uyuyor benimki benimki de oturunca basıyor tekmeyi
Sanki oturmamı sevmiyor öne doğru eğilincede çok tekmeliyor hoşlanmıyor sanırım
Şeker yüklemesi hepimizin kafasında soru işaretiydi kiloda olunc insan ister istemez tedirgin oluyoruz canım bebişler hızla büyüyor doğuma az kaldı
Ben sanırım hafta olarak hepinizden önderim ilk doğum benden mi olucak yoksa:)

Ohh maşallah bnde 25 hftlkken gitmiştim 763 gramdi seninki nekdr

Evet canım hayirlisiyla önce sen kucağına alacaksin inşallah.

Evet canım hayirlisiyla önce sen kucağına alacaksin inşallah.
Ayy heyecan yaptım benim ilki sezaryan olduğu için Buda mecburi sezaryan olucak ve 11 Mart tarihinden önce alınır yani Şubat sonunda olur diye tahmin ediyorum
Allahım hepimiz sağlıkla yaparız doğumlarımızı

Nerelerdesin bebiş nasıl sağlığı vs bizi unuttun sanırım bebekten fırsat bulamıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…