kerem canım ona uygun bir şey bulamıyoruzOlabilir Hayırlısı olsun diğer bebişin adı neydi cnm
Ker
kerem canım ona uygun bir şey bulamıyoruz
Siz isim olarak ne düşünüyordunuz
cnm kereme uygun netten bunları buldum
Abdülhakem, Acem, Adem, Berkem, Bistem, Cem, Direm, Edhem, Ekrem, Eldem, Erdem, Erem, Ertem, Etem, Ethem, Hakem, Harzem, Hatem, Heysem, Hikem, Kasem, Köklem,Muharrem, Mükrem, Öktem, Özerdem, Özertem, Rüstem, Süerdem, Şehalem, Tümerdem,Görkem
Bizde kızımıza Ecrin İkra düşündük
Ama Görkem,Berkem,Cem,Ülkem bu isimleri bn beğendim
Tşk ederim canım oğlum deniz koymak istiyor düşünüyoruz hala
Kızının ismi kulağı çok hoş geliyor adıyla yaşasın inş
büyük ihtimal öyle olucakİnş. cnm senin yavrularında öyle ozaman paşanın dediğini yap :)
B
büyük ihtimal öyle olucak
Bu arada 5 kilo aldım çok dimi
Daha 2 ay var kendime hakim olamıyorumne çoku cnm bnce çok normal ben 9 kilo almışım neden böyle oldu anlamadım ya dikkat de etmeye çalışıyorumnapıcam ben
Daha 2 ay var kendime hakim olamıyorum
Birde çok sık wc ye gidiyorum sende öylemisin yoksa enfeksiyon mu var kontrolüme var daha başka şikayetim yok
Hem de nasıl bu çok hareketli doktor bile yakalayamadı gecen kontrolde kilo olunca hissetmem sanıyordum uyandırıyor bile dün gece hiç uyutmadıbende çok sık gidiyorum cnnm bebişler büyüdüğü için çok baskı yapıyorlar çok net hissediyomusun hareketlerini
Maşallah bebislerimize :) bizimki de gece yarısı özellikle güm güm tekmeliyor sizinki de öyle mi?Hem de nasıl bu çok hareketli doktor bile yakalayamadı gecen kontrolde kilo olunca hissetmem sanıyordum uyandırıyor bile dün gece hiç uyutmadı
Ben yinede kontrolde idrar testi istiycem bskalım nasıl çıkacak
Senin bebiş kaç gr olmuş canım
Gece sanki benimle uyuyor benimki benimki de oturunca basıyor tekmeyiMaşallah bebislerimize :) bizimki de gece yarısı özellikle güm güm tekmeliyor sizinki de öyle mi?
Ohh maşallah bnde 25 hftlkken gitmiştim 763 gramdi seninki nekdrHem de nasıl bu çok hareketli doktor bile yakalayamadı gecen kontrolde kilo olunca hissetmem sanıyordum uyandırıyor bile dün gece hiç uyutmadı
Ben yinede kontrolde idrar testi istiycem bskalım nasıl çıkacak
Senin bebiş kaç gr olmuş canım
27 haftalıkların gitmiştik 1030 gr ölçmüştü doktorumOhh maşallah bnde 25 hftlkken gitmiştim 763 gramdi seninki nekdr
Evet canım hayirlisiyla önce sen kucağına alacaksin inşallah.Gece sanki benimle uyuyor benimki benimki de oturunca basıyor tekmeyi
Sanki oturmamı sevmiyor öne doğru eğilincede çok tekmeliyor hoşlanmıyor sanırım
Şeker yüklemesi hepimizin kafasında soru işaretiydi kiloda olunc insan ister istemez tedirgin oluyoruz canım bebişler hızla büyüyor doğuma az kaldı
Ben sanırım hafta olarak hepinizden önderim ilk doğum benden mi olucak yoksa:)
Ayy heyecan yaptım benim ilki sezaryan olduğu için Buda mecburi sezaryan olucak ve 11 Mart tarihinden önce alınır yani Şubat sonunda olur diye tahmin ediyorumEvet canım hayirlisiyla önce sen kucağına alacaksin inşallah.
Nerelerdesin bebiş nasıl sağlığı vs bizi unuttun sanırım bebekten fırsat bulamıyorsun :)Seni çok iyi anlıyorum biz evlilik yıl donumumuzu kutlamaya gittigimizde ben ağlaya aglaya yemek yemistim birde ramazandı eşim oructu birde ilk yilimizdi düşün... ben ne kadar alingan o acliktan ne kadar agresif olduysa artık... erkekler anlamıyor senin halini... inşallah çözülmeyecek problem değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?