- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Günaydin güzel annişler ve baldan tatlı bebisleri. Ben okulda dersteyim 2'lerime quiz yapıyorum minik parmaklarla sayıları toplayıp ingilizcesini yazmaya çalışıyorlar. :)Gnydn kızlar
Günaydin güzel annişler ve baldan tatlı bebisleri. Ben okulda dersteyim 2'lerime quiz yapıyorum minik parmaklarla sayıları toplayıp ingilizcesini yazmaya çalışıyorlar. :)
Aynen benim sömestr sonrası 2 haftam daha var sanırım ama iki hafta için okula başlanmaz rapor alayım diyorum. :)yazık o minişlere ben de kahvaltı yapıcam 12 de okula gidicem sömestr tatilini dört gözle çekiyorum
Senin güzel denk gelmiş canım benimde 32. Haftam 14 Ocak a denk geliyor ben erteleme yapıcam zaten mecbur 23 Ocak a kadar çalışıcam mecbur karne zamanı daha sonra sömestr dönüşünde 2 hafta daha çalışıcam ama malesef 3 haftam eklenecekmiş saçmaAynen benim sömestr sonrası 2 haftam daha var sanırım ama iki hafta için okula başlanmaz rapor alayım diyorum. :)
Sömestr dönüşü neden çalisacaksin canım yaz tatili için mi?Senin güzel denk gelmiş canım benimde 32. Haftam 14 Ocak a denk geliyor ben erteleme yapıcam zaten mecbur 23 Ocak a kadar çalışıcam mecbur karne zamanı daha sonra sömestr dönüşünde 2 hafta daha çalışıcam ama malesef 3 haftam eklenecekmiş saçma
Evet canım yoksa Mayıs ortası iznim biticek malum Haziran sonuna kadar göreve gitmem gerekecek 8+3 olursa birazda raporla dönemi kapatırımSömestr dönüşü neden çalisacaksin canım yaz tatili için mi?
Daha bugün aynı konuyu açtım eşim biliyor kararsizligimi tipik ikizler burcuyum o karar verdi Bartu diye düşünmüştük ama benim Sağım solum belli olmaz diye kimseye demiyor nüfusta yazdırana kadar belli olmaz senin işin diyip duruyor :) Off çok zormuş ya isim koymak...Evet canım yoksa Mayıs ortası iznim biticek malum Haziran sonuna kadar göreve gitmem gerekecek 8+3 olursa birazda raporla dönemi kapatırım
Elinden takvim düşmüyor minikimi bırakıp işe bitmek istemiyorum araya da yaz tatili girerse rahat edicem:)
Sonrası Allah Kerim
Isim ne düşünüyorsunuz canım? Biz hala kaarsrsızız
Canım valla aynı bende çok kararsızım benim beğendimi eşim beğenmiyor bende onunkileri birde oğlumun düşünceleri var o Deniz diye tutturdu öylede gidiyorsmile6081 siz ne düşünüyorsunuz canım?
anlamlı ve kulağa hoş gelmeli soyisimlede uyumlu olmalı isimsmile6081 siz ne düşünüyorsunuz canım?
Hızla kilo alıyorum
kaç kilo almışsın ki
5 6 kilo gecen haftadan beti 1 kğ daha almışımkaç kilo almışsın ki
5 6 kilo gecen haftadan beti 1 kğ daha almışım
Ben de almaya başladım bu hafta 88.5 olmuşum birden.5 6 kilo gecen haftadan beti 1 kğ daha almışım
Dün aklıma geldin canım kontrolün nasıldı? Bebiş nasıl olmuş ? Kilo alımı sağlığı vs?selamlaaaar bız geldık:)
Sen bize göre zayıflatın canım ben 100+ ile başladım şimdi 110 merdiven dayadım daha önümde 2 ay var sonumu merak ediyorumBen de almaya başladım bu hafta 88.5 olmuşum birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?