90+ hamile kalan var mı

Günaydin güzel annişler ve baldan tatlı bebisleri. Ben okulda dersteyim 2'lerime quiz yapıyorum minik parmaklarla sayıları toplayıp ingilizcesini yazmaya çalışıyorlar. :)
yazık o minişlere ben de kahvaltı yapıcam 12 de okula gidicem sömestr tatilini dört gözle çekiyorum

Aynen benim sömestr sonrası 2 haftam daha var sanırım ama iki hafta için okula başlanmaz rapor alayım diyorum. :)
Senin güzel denk gelmiş canım benimde 32. Haftam 14 Ocak a denk geliyor ben erteleme yapıcam zaten mecbur 23 Ocak a kadar çalışıcam mecbur karne zamanı daha sonra sömestr dönüşünde 2 hafta daha çalışıcam ama malesef 3 haftam eklenecekmiş saçma

Sömestr dönüşü neden çalisacaksin canım yaz tatili için mi?

Sömestr dönüşü neden çalisacaksin canım yaz tatili için mi?
Evet canım yoksa Mayıs ortası iznim biticek malum Haziran sonuna kadar göreve gitmem gerekecek 8+3 olursa birazda raporla dönemi kapatırım
Elinden takvim düşmüyor minikimi bırakıp işe bitmek istemiyorum araya da yaz tatili girerse rahat edicem:)
Sonrası Allah Kerim
Isim ne düşünüyorsunuz canım? Biz hala kaarsrsızız

Daha bugün aynı konuyu açtım eşim biliyor kararsizligimi tipik ikizler burcuyum o karar verdi Bartu diye düşünmüştük ama benim Sağım solum belli olmaz diye kimseye demiyor nüfusta yazdırana kadar belli olmaz senin işin diyip duruyor :) Off çok zormuş ya isim koymak...

smile6081 siz ne düşünüyorsunuz canım?
Canım valla aynı bende çok kararsızım benim beğendimi eşim beğenmiyor bende onunkileri birde oğlumun düşünceleri var o Deniz diye tutturdu öylede gidiyor
Aklımdakiler
Kıvanç
Oğuz
Miraç
Meriç
Can
Ama kararsızım
Ilk doğumda Epidural di oradakiler sormuştu bunda ne derim bşlmiyorum

Dagi de % 50 indirim vardı 2 pijama aldım gecelik bulamıyorum ilk hün gecelik şart sezeryan da
Zayıflar için çok hoş lohusa pijama takımları vardı çok kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…