90+ hamile kalan var mı

Bebek şampuanı krem olarak ne düşünüyorsunuz? Kızlar ben ilk bebeğimde seba med kullanmıştım memnundan ama sonra çok ağlıyordu göz yakıyormuş dalin kullanmaya başladım ...
Mustela yı tavsiye ediyorlar bebek için onu alıcam sanırım sizin fikirleriniz ne

Kızlar gecelik bulamıyorum netten de beden konusunda cesaret edemiyorum ne yapıcam bilmiyorum

Sen bize göre zayıflatın canım ben 100+ ile başladım şimdi 110 merdiven dayadım daha önümde 2 ay var sonumu merak ediyorum
Canım sizi cok iyi anlıyorum çünkü hamile kalmaya karar verdiğimde 99 kiloydum. Birkaç ayda 86 kiloya düşüp hamile kaldım. Mide bulantilariyla 3 kilo kadar verip onları yavaş yavaş geri almıştım ama bu hafta çok hızlı 88.5 oldum korkuyorum hemen 100'e geleceğim diye tekrar daha 4 ay var önümde. Üstelik bende kan pıhtılaşması rahatsızlığı da var yani kilo önemli risk faktörü benim için.

cnm merak etme bebiş alıyordur bnde şampuan dalin aldım.
Ben gecelik buldum ama pijama bulamadım maalesef
Canım dagi min kesimleri geniş bana 48 beden oldu sen üst bölgen daha zayıf olduğu için 46 bile olur sana
Ben alırken bugüne özel %50 indirim yapmışlardı 1 fiyatına 2 adet aldım bel kısmı çok esnek çok rahat ...

Ben de sanki alırsam daha veremiycelmiş gibi hissediyorum canım. Hamileyiz kilo alımımız kaçınılmaz inş abartmadan bitiririz bu 9 ayı

Geceligi neden tercih ediyosunuzki en rahatı pijama takımı üstününde önü düğmeli olmalı ki emzirmeniz kolay olsun.
kiloya gelince bnde kilolu bi hamisim tansiyon diabet kalp Vs bi rahatsizliginiz yoksa sorun olmaz varsa dr kontrolundesiniz zaten korkmayin

Son düzenleme:
Dün aklıma geldin canım kontrolün nasıldı? Bebiş nasıl olmuş ? Kilo alımı sağlığı vs?
cok sukur guzel gectı. kg su yıne degerın bıraz altındaydı ama boyu posu gayet ıyı oldugu ıcın onun hıcbır sıkıntısı yok dedı dr. hatta dogum tarıhım bır hafta one cekıldı. tabı Allah bılır. olması gereken zamanda gelsın prensesım:) dr benı 6 sında gene cagırdı bundan sonra daha sık olacak sanırım kontroller. sızıde cagıracak mı?

ben sampuan unıbaby aldım. daha kozmetık baska bısey almadık.

gecelık pıjama ıslerını halletmıstım cok sukur.

Sezaryan olursa dikiş kontrolü ve tampon ped vs değişimi için ben ilk doğumumda giydim özel hastaneydi epiduraldi ben hareketsşz yatarken hasta bakıcılar sondamı gelip sürekli değiştiler 2. Gün ped kullanmaya başladım ve sondamı çıkardılar pijama giydim

Evet 32. Haftadan sonra 15. Haftada bi çağırıyorlar
Sen benden de öndeymişsşn canım
Ben de diyorum ilk doğumu ben yapıcam diye sanırım ilk doğum senden olucak Allah'ın izniyle ...
Ben hemen hemen herseyini sldım gibi
Biberon
Emzik
bez
Islak mendil
Kuvvet
Kova
Şampuanı
Losyon
Pişik kremi
Tırnak makası
Kendim için
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Gibi
32. Haftada da cicişlerimi yıkayıp ütülüycem çantamızı hazırlıycam...

Mutlu yıllar canım, ben yeni yıla hasta girdim. Dün çok dolaştım bugün öksürük, boğaz ağrısı herşey var.
Çok geçmiş olsun canım
Benimde bi kaç gündür burnum tıkanık özellikle sabahları boğaz ağrım oluyor
Dikkat etmeliyiz aslında bol su ve bol meyve yemeliyiz..

Kızlar bende hamile kalmadan 87 kiloydum 2 ay diyetle 79 a inmiştim.27.haftada doktora gittim 90 ı gördüm.Daha önümde 10 hafta var.Sanırım 100 ü görücem çok umutsuzum

kizlar ben En son 90 kiloydum ve hanile kalacagimi hisrtigim ay siki bir diyete girdim ama kac kiloyla hamile kaldin bilmiyorum yani en az 90 diyelim 6 haftalik hamileyim henuz dr gitmedim ikinci bebegim olacak kismetse ilk hamileligimde 94 kiloyla basladim 104 kiloyla bitirdim cok dikat etim son aylarda tansiyon problemi yasadim meyve hamutlu sekerli seylere dikat edersek bebegimi icin daha saglikli ilerleriz allah kucagimiza n almayi nasip etsin insallah

Âmin canım hakkımızda hayırlısı aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…