90+ hamile kalan var mı

Hayirli olsun insallah, sag salim bebeginle birlikte cikarsiniz insallah hastaneden.Sonuna gelmissiniz, bisey kalmamis.Darisi bizim basimiza insallah.Ben de cok kilolu hamile kaldim, 112 baslangic kilom simdi 115 im.Simdiye kadar hic bi sorun yasamadim hamileligimde, 25 haftalikken seker testi yapilacak onda da bi sorun cikmaz insallah.sizin gibi sag salim sonuna kadar gelmek nasip olur umarim.Siz ne kadar kilo aldiniz simdiye kadar??

Iyi dikeklerin için tşk ederim canım, inş sende sorunsuz bi hamilelik süreci geçirirsin...

Kilo hamileliğimi hiç zorlaştırmadı hatta hamile olduğumu anlamayanlar bile oldu çevrem de .. Korktuğum tek şey tansiyon ve şekeri bu sorunlarıda hiç yaşamadım ..

9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor sen de zaten yolu yarılamışsın...

Canım Allah bir avazda bebeğini doğurmayı nasip etsin. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın. Dualarımız seninle olacak. Ayy ya sanki kendim doğum yapacakmışım gibi heyecanlandım :)

Canım Allah bir avazda bebeğini doğurmayı nasip etsin. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın. Dualarımız seninle olacak. Ayy ya sanki kendim doğum yapacakmışım gibi heyecanlandım :)
Tşkler canım
İnş sizin de o günlerinizi görürüz Allah'ın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...

İyi cnm oğlanımız yerinde rahat heralde :) çıkmaya niyeti yok
Ayy sorma canım ilk hamileliğim de 41. Haftaya kadar beklemiştik, oğlum doğmamıştı doğum kanalına bile girmemişti doğduğundada mecburi sezaryan oldum 2 hün kendine gelememişti mıyıl mıyıl bi şeydi ... Buda abidine çekti sanırım... 2. Hamileliğim çık hareketliyim hiç sancı çekmedim nasıl bir şey olduğunu dahi bilmiyorum.....

Aynı abisi ozaman cnm bıraksanız çıkmıcak çocuk ordan :) Şükürler olsun kilomuza rağmen kolay hamilelik geçirdik

Aynı abisi ozaman cnm bıraksanız çıkmıcak çocuk ordan :) Şükürler olsun kilomuza rağmen kolay hamilelik geçirdik
Bu topiği ne korkularla açmıştım...
Allahıma şükürler olsun ki sorunsuz bi hamilelik geçirdik hepimiz inş doğumlarımızda kolay olur...
Sorun yaşayanımız da çıkmadı şükürler olsun 9 ay dedikleri göz açıp kapayaıncaya kadar geçti...

Bu topiği ne korkularla açmıştım...
Allahıma şükürler olsun ki sorunsuz bi hamilelik geçirdik hepimiz inş doğumlarımızda kolay olur...

Çok heyecanlanıyorum doğuma gidenleri okudukça, çok güzel yaa. Inşallah güzel anılar yazmak nasip olur hepimize. :)
:) âmin canım inş. Yarın bu saatlerde hastaneye giriş yapmış olucam. Çok heyecanlıyım. Allah'ın inş herşey yolunda gider bebeğim de sağlıklı olur:)

Kizlar merhaba bende sizler gibi tombisim :) tedaviyle hamile kaldim tedavi sirasindada kilo eklendi suanda 8+1 gunluk hamileyim deneyimlerinizden fydalanmak istiyorum beni neler bekliyo yapmami onereceginiz bisyler varmi dogum nasil oldu fln fln :)

Kizlar merhaba bende sizler gibi tombisim :) tedaviyle hamile kaldim tedavi sirasindada kilo eklendi suanda 8+1 gunluk hamileyim deneyimlerinizden fydalanmak istiyorum beni neler bekliyo yapmami onereceginiz bisyler varmi dogum nasil oldu fln fln :)
Aserme psikolojisine girip abartma canım hiç. Biz zaten depoları yeterince dolu insanlarız ben 32. Haftama kadar hiç kilo almadım herşeyi yedim ama hiçbir şeyi abartmadan. Bugün tartida 90'ı gördüm ama doktor harika süper dedi. Bebek 2150 gr olmuş zaten. Hareketsiz kalmamaya özen göster bol su iç, et ye her gün sbh kahvaltini sağlam yap, yumurta ye, ekmeği abartma az kilo alimiyla kurtarirsin inş.

Nasılsın smile6081 ? Meraktayiz biz de...
Kızlar merhaba bebeğim dünya ya geldi sağlıklı dünya tatlısı bi oğlum oldu
Spinal sezaryan ile 12:25 te bugün hiç ağrım yok bebişim yavaş emmeye başladı
3550 gr 51 cm çok rahat bi doğumda darısı sizlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…