Hayirli olsun insallah, sag salim bebeginle birlikte cikarsiniz insallah hastaneden.Sonuna gelmissiniz, bisey kalmamis.Darisi bizim basimiza insallah.Ben de cok kilolu hamile kaldim, 112 baslangic kilom simdi 115 im.Simdiye kadar hic bi sorun yasamadim hamileligimde, 25 haftalikken seker testi yapilacak onda da bi sorun cikmaz insallah.sizin gibi sag salim sonuna kadar gelmek nasip olur umarim.Siz ne kadar kilo aldiniz simdiye kadar??İnşallh her şey yolunda giderse bebiştende fırsat bulabilirsem :) sık sık girerim sizlerinde doğumlarını merak ediyorum:)
Ben spinal sezaryan olucak Mart 2si öğle saatlerin de
Çabuk geçti sanki bu 9 ay Allah'tan korktuğum gibi olmadı tansiyondan şekerden çok korkmuştum kilo hamileliğimi zorlanadı
Hayirli olsun insallah, sag salim bebeginle birlikte cikarsiniz insallah hastaneden.Sonuna gelmissiniz, bisey kalmamis.Darisi bizim basimiza insallah.Ben de cok kilolu hamile kaldim, 112 baslangic kilom simdi 115 im.Simdiye kadar hic bi sorun yasamadim hamileligimde, 25 haftalikken seker testi yapilacak onda da bi sorun cikmaz insallah.sizin gibi sag salim sonuna kadar gelmek nasip olur umarim.Siz ne kadar kilo aldiniz simdiye kadar??
Canım Allah bir avazda bebeğini doğurmayı nasip etsin. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın. Dualarımız seninle olacak. Ayy ya sanki kendim doğum yapacakmışım gibi heyecanlandım :)Ohh muayne olduk biti şükür doktor kabul etmedi, aynı gün Pazartesi bebişimiz geliyor hayırlısıyla kilo olduğu için riske atmayalım dedi
Bebişimiz 3200 olmuş 300 gr Artı eksi olabilir dedi
Evet açılış benden spinal sezaryan öğle 12:00
Tşkler canımCanım Allah bir avazda bebeğini doğurmayı nasip etsin. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın. Dualarımız seninle olacak. Ayy ya sanki kendim doğum yapacakmışım gibi heyecanlandım :)
Ay ne güzel cnm ya yavruna kavuşmana çok az kaldı :) nstden de sancı çıkıyormu haber ver bizedeSon nst mizi çektirmeye gidiyoruz:)
Son 2 gün
Yok canm sancı hiç çıkmıyor nst tem çok güzel miş doktor öyle söylediAy ne güzel cnm ya yavruna kavuşmana çok az kaldı :) nstden de sancı çıkıyormu haber ver bizede
Yok canm sancı hiç çıkmıyor nst tem çok güzel miş doktor öyle söyledi
Ayy sorma canım ilk hamileliğim de 41. Haftaya kadar beklemiştik, oğlum doğmamıştı doğum kanalına bile girmemişti doğduğundada mecburi sezaryan oldum 2 hün kendine gelememişti mıyıl mıyıl bi şeydi ... Buda abidine çekti sanırım... 2. Hamileliğim çık hareketliyim hiç sancı çekmedim nasıl bir şey olduğunu dahi bilmiyorum.....İyi cnm oğlanımız yerinde rahat heralde :) çıkmaya niyeti yok
Ayy sorma canım ilk hamileliğim de 41. Haftaya kadar beklemiştik, oğlum doğmamıştı doğum kanalına bile girmemişti doğduğundada mecburi sezaryan oldum 2 hün kendine gelememişti mıyıl mıyıl bi şeydi ... Buda abidine çekti sanırım... 2. Hamileliğim çık hareketliyim hiç sancı çekmedim nasıl bir şey olduğunu dahi bilmiyorum.....
Bu topiği ne korkularla açmıştım...Aynı abisi ozaman cnm bıraksanız çıkmıcak çocuk ordan :) Şükürler olsun kilomuza rağmen kolay hamilelik geçirdik
Bu topiği ne korkularla açmıştım...
Allahıma şükürler olsun ki sorunsuz bi hamilelik geçirdik hepimiz inş doğumlarımızda kolay olur...
Bu topiği ne korkularla açmıştım...Aynı abisi ozaman cnm bıraksanız çıkmıcak çocuk ordan :) Şükürler olsun kilomuza rağmen kolay hamilelik geçirdik
Çok heyecanlanıyorum doğuma gidenleri okudukça, çok güzel yaa. Inşallah güzel anılar yazmak nasip olur hepimize. :)Bu topiği ne korkularla açmıştım...
Allahıma şükürler olsun ki sorunsuz bi hamilelik geçirdik hepimiz inş doğumlarımızda kolay olur...
:) âmin canım inş. Yarın bu saatlerde hastaneye giriş yapmış olucam. Çok heyecanlıyım. Allah'ın inş herşey yolunda gider bebeğim de sağlıklı olur:)Çok heyecanlanıyorum doğuma gidenleri okudukça, çok güzel yaa. Inşallah güzel anılar yazmak nasip olur hepimize. :)
:) âmin canım inş. Yarın bu saatlerde hastaneye giriş yapmış olucam. Çok heyecanlıyım. Allah'ın inş herşey yolunda gider bebeğim de sağlıklı olur:)
Aserme psikolojisine girip abartma canım hiç. Biz zaten depoları yeterince dolu insanlarız ben 32. Haftama kadar hiç kilo almadım herşeyi yedim ama hiçbir şeyi abartmadan. Bugün tartida 90'ı gördüm ama doktor harika süper dedi. Bebek 2150 gr olmuş zaten. Hareketsiz kalmamaya özen göster bol su iç, et ye her gün sbh kahvaltini sağlam yap, yumurta ye, ekmeği abartma az kilo alimiyla kurtarirsin inş.Kizlar merhaba bende sizler gibi tombisim :) tedaviyle hamile kaldim tedavi sirasindada kilo eklendi suanda 8+1 gunluk hamileyim deneyimlerinizden fydalanmak istiyorum beni neler bekliyo yapmami onereceginiz bisyler varmi dogum nasil oldu fln fln :)
Nasılsın smile6081 ? Meraktayiz biz de...:) âmin canım inş. Yarın bu saatlerde hastaneye giriş yapmış olucam. Çok heyecanlıyım. Allah'ın inş herşey yolunda gider bebeğim de sağlıklı olur:)
Kızlar merhaba bebeğim dünya ya geldi sağlıklı dünya tatlısı bi oğlum olduNasılsın smile6081 ? Meraktayiz biz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?