92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet cnm anlamiyor iste korkum yokki rahatca soyluyorum ona dile getiriyorum daha cok rahat olmasi gerekiyor.bsyde saklamiyorum iste.ama haklisin sanirim saklamak daha mi dogru ne gerci saklicakta bsyim yok ki ya :/ bde bzm yasadgmz yer 19000 lik bi ilce burda herkes bizi biliyor bde gorduklerini soylerlerse beni bos bos benimkinin haberi yokken en basitinden arabayla eve geldgmi ble gorseler gunduz ble olsa o zmn biterim.cekemeyenimiz cok cunku.hele bi bitirip gelsin bak gorsun neler edicem ona
Ceyiz alip duruom bde salak gbi ne istah birakio adamda ne istek!

Canım benimde 8 senelik ilişkim var 17 sinde 9 seneye giricez.Şimdi böyle olduna bakma eskiden tam bir odundu. Eğer yapmıyorsa ne bekle nede de bakl o zaman eninde sonunda adam olucak yapıcak. Hiç üstüne düşme bırak kendi haline sende umursamaz davran onun gibi

Sevindim edacım aranızı düzeltmenize nasılsın ne var ne yok?

Teşekkür ederim cnm.iyiyim nolsun kuzenim geldi askerden 20 gün acemilik yaptı kıbrısa gidicek p.tesi kısa dönem onla görüştük bugn şimdi de ödev yapıyorum
senden naber cnm

sinemcimmmm okudum canım yaşadıklarını çok üzüldüm böyle bir günde yaptığına bak hatasını anlıycak bence..hepsi kıskanç canım ama askerde oldukları kıskançlıkları bir derece daha artıyor malesef amaaaaa sonunda askerlik biticek işte o zaman görücekler dimi ama
inşallah en kısa zamanda hatasını anlar ve gönlünü alır canım

Kizlar benimki beni hic aramadi bugun bak saat kac oldu hem ne yapmaliyim sizce???nisandayim moralim bozuk cok bsy mi oldu acaba

Kizlar benimki beni hic aramadi bugun bak saat kac oldu hem ne yapmaliyim sizce???nisandayim moralim bozuk cok bsy mi oldu acaba

tatlim moralini bozma arar bitanem yada senin burnunu surtmeye calisiyodur bisey olmamistir merak etme en guzel gunlerimizi mahvetmeyi cok iyi basariyolar

canım benımkide öyleydi zamanla ve cok kavgayla aştık bıde zaman gectıkce normalleşmeye basladi
ben kısasa kısas yapıodum sen bana böle dıosn o yuzden bende böle dvranıyorum sende yapamazsin edemezsin derken derken anladı ole kestı normale dondu allahtannn
bılıyorum yanı canım cok sıkıntılı oluo ınsan sureklı dusun ne dıcek kvgamı cıkarcak lafmı sölicek ama bıyere kdr dıyorum ya

aynen aynı seyleri banada sölıyodu ben olsam böle dvranamazdim diip bıde uste cıkıodu
beni delirtene kdr tabi inş seni cıldırtcak raddeye gelmes snra o kaybetme korkusuyla döndu normale ilk sene öleydı benmkide
bouluyo ınsan ya cok ii anlıyorum yani canım..

naptınız bu arada aradımı gunduz nettm gitti giremedim canım

Aramadi cnm hala kardesine msj attim abin aradi mi die.aradi 9.30 gibi 5 dk konustular annemle ictimaya gtcekms kapattilar dedi.acaba gercekten ictima mi yoksa sorun olduda onlara mi solemedi?bilerek mi beni aramio acaba?ne yapmaliyim ben mi arasam acaba ya?yardimci olun nolur gec oluyor

canım sımdı arama desem ıcın ıcını yıcek ztn onda aklın sen bılırsın rhtlrsn ıstersen ara
ama ben sanmıyorum bi durum oldugunu sana olan tavrından aramıyo olabılır

Kizlar aradim ankesorluyu saat 10 u geciodu bi asker acti sonra verdi.bi tavirli konusmalar bi surat gormeniz lazim!tabi benide gormeniz lazm.nie aramiosun sen beni dedim sertce.neden arayayim sen bekarsin ya dedi.manyaa bakarmisinz!bende dedim evet bekarim evli miyim nisanli miyim 7 yildir flortumsun sadece bunun icn bnm sana kizmam gerekioken bde sen mi kiziosun die bagrdim.ben seni mrk ettgm icn aradim yoksa asla aramazdin.bdahada beni dusunmeyen insani aramam sende ister arar ister aramazsin keyfin bilir yeter be bu ne! Dedim.sonunda da ii geceler dedim o ii geceler demeden pat yine yuzume kapatti!muhabbete bak ya oha.her aksam aramz iyiykende benden once hep annesini arar en sonu beni arar savunmasida en son senin sesini duyup uyumak icin dio.sacmaliga bak.bicok kezde bana vakti kalmadigi icn sonradan arayamadi!!!
Ne yapim ben ya allah islah etsin onu askerlik belki ii olarak degstrr onu bnm kiymetimi anlar belki dedim aksine hicbsy oldgu yok daha cok aramio!aptal hcbsyn farkinda degil!!

ay bune gercekten sınem okurken sınrılerım zıpladi hem suclu hem guclu bakarmisin
dogum gununde uzuyo bıde devam edıyo ama sen aradın ya tamam onun ıcın iyice hawadadır o sımdı :)) bak arıyo aklı bende merak edıyo suclu o dıodur hatta kendı kendıne
bı sure ıstersen arama canım tutuşsun bıraz ama doguda olunca ınsan merak edıyo duramıo işte
sen napmayı dusunuyosun peki canım

yavrum onun yeri yurdu belli sen merak etme,bırak o seni merak etsin.Bi şey olsa hemen ararlar habe verirler güzelim aklına kötü şeyler getirme.Benimkinin beni 4 gün aramadığı olmuştuu,insan merak ediyo tabi ama bi şey olsa ilk duycak sensin,içini ferah tut

Telefondan bi gireym bakym dedim bizimkilrr ne yapıyor diyeee... Bir düğünde de su ankaranin bağlari çalınmasa olmuyo dimi.. Ha ya bide bütün düğün şarkıcılarının sesi kötü olmak zorunda miiii :))

Sinem sakın o arayana kadar tekrar arama tatlım's cok ayıp etmiş cok . Dicek bisey bulamadım

Şimdi sinirden ölüyorsun dimi tahmin edebiliyorum...hiçbi şey değil belki ama en son şu telefonu suratına kapatma olayı bozdu bence en çok da canını..güzelim kşke aramasaydın.Biz işte sabredemiyoruz bende sen gibiym aramak aklıma geldys arayıveriyorum ama onlar bzle konuşmadan yapabliyorlar çoğu kez..yapman gerken tek şey beklemek..

Kizlar persembe gecesi popstari izliyor musunuz? orda her hafta 1. olan Mustafa die bi cocuk var.o bzm memleketten hatta suan burda bizim nişanda sarki soyledi cekim yapmayin dediler ama ben gizlice yaptm cok guzel sesi var hakikatten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…