yani sende elinde olsa önceden söylersin <zaten kötü bi niyetin olsa sinem olmuş bitmiş bişeyi hiç söylemezsin gizli gizli halledersin haberi bile olmaz ama anlamıyolar işte.. açıksizlü oluncada suç olmyıncada
ya varya suç bizlerde alıştırmamak lazım şuan askerlik falan üstlerine gitmeyelim hadi neysede döndüklerinde bence daha farklı davranmalıyız hani şu alttan alma konularında falan. gerçi hakkını yemeyeyim yersiz kıskançlıkları yoktur cihanımın ama olsun
allah ıslah etsin böylelerini ya sanki bu işi yapacak başka yer yokta . töbe töbe..
Canim gunaydin..
Ben ona anlattim zaten bugunmde bari yapma zaten kotu bigun gecirmisim moralim sifir senden bsy beklemiorum sadece guler yuz tatli dil bekliyorum.ben sana boyle mi yapiyorum en iyi sekilde gecmesi icin pervane oluyorum elimden geldiginin fazlasini yapiyorum her zaman..dedim.
Benim elimden bsy gelmio askerim dio.defol git ordan dicektm demedim.cnm niyeti olan insan her turlu supriz yapardi ya en basitinden burda kardesini yda arkadasini arardi sineme cicek yaptirip gotursene kapiya derdi..careler asla tukenmez niyet ve istek onemli olan!!
Beklemiodum ztn yine sasirtmadi beni.bu sevgililee gununde yanimdaydi,izindeydi.yemege gittik o kdr sonra bi cafeye gttik kahve ictik ortak bi arkdsmzda geldi erkek (ztn nereye gtsek yanimizda) geldi derken bizle gelmedi kendi arabasyla cafeye geldi sadce aradi bzi geln die.ve bana o cocuk ben evden cikmadan ne derse begenirsin ertug sana cok guzel bi hediye aldi hazirlikli ol.bende bsy almamistim normalde ben cok alirdim o gecen dogum gunumde de almamisti o yuzden bende bi an almayi dusundum snra vazgectim.iyikide vazgecmisim!
Gttik yemekteyz o arkdsi aradi bsy dedi daha snra ilerleyen saatlerde dedi benimkide.bende dedm herhalde hediyeyi diolar.caktrmadim.sormadimda.zamangecti kalkcaz artk hicbsy yok.kalktik cafeye gittik orda da yok.o hesap odemeye gitti arkdasi dedi nsl begendn mi hediyeyi.bende dedm dalga mi geciosun ne hediyesi hicbsy yok sasirtmaz benimki beni! dedim.cocuk cok sasirdi hadi be ama aldim dedi bana dedi.bende dedim bi cicek ble yok.bde asker bu adam bana muhtac orda dmi bi gonul alma ble yok.cok kalbim kirik kizlar bu yuzden.ve bu adam benim 7 yillik sevgilim!!!!!
Siz anlatiyorsunuz ya kendinizi iliskinizi gercekten imreniyorum size masallah allah nazarlardan saklasin hepinizi..
Hic hediye yda cicek muhabbetide yapmadim benimkine ne dicem icinden gelmediyse ben zorla aldiramam ki.bde yuzuk yok die sasirdiniz bende.ben kuru bi cicege raziyim yuzukte varsin olmasin..
Cerencim sormuşsun canım düzeldi şükür aramız eskisii gibiyzzz
Sevindim edacım aranızı düzeltmenize nasılsın ne var ne yok?
Kizlaaar cok kotu bsy olduuu!hayatimda yasadigim en kotu dogum gunlerimden biriydi.sabah annemle tartistik ona cok uzuldum oncelikle.sonra annem ablam anneannem ben anneannemi doktora goturduk baska bi sehre.saat 12 gibi benim asker aradi dogum gunumu kutladi guzelce konustuk kapattik.sonra hastaneden ciktik sehir icine gittik dolastik falan eve donmemiz aksam 8 i buldu.yani anlicagniz hic dogum gunummus gbi degildi.gecede ailece pasta kestik yedik.evdeydim bdaha paso.ha bu arada onceki gece arkdsm israrla beni kahveye cagrdi meger pasta yapms bana gdnce ogrendm. bende gttm (saat 8 bucuk gbi askerle konustum ewdeym byere gtmicem dedim snra 9 bucuk gbi arkds israr edince arkdsa gttm) ee gunde 1 kez konusuyoruz ya cep telde yok onda haber veremiyorum haliyle.sonra bu aksam yne aradi benimki (yalan soylemek hic istemiyorum yada saklamak) sahi cnm unttm ben sana solemeyi aksam beni arkds cagrdi ona gttim pasta yapms we hediye alms bana ilk pastam ondan cok hosuma gtti gtmicektm ama iyiki gitmisim dedim.bugunde paso moralim bozuktu oda biliodu.ona ragmen bana bagrmaz mi benim nie haberm yok ndn gidiyorsun gtmiceksin sana ben demiomuyum beni evde bekliceksn hep diye.ben sok oldum.ben mutlu olmstm gderek ozur dilerim dedim.teli yuzume kapatti.ardindan ben aradm bugunumde ble beni kiriyorsun yazik ya ne diimki sana ben sana boyle mi yapiorm cok ayip dedim bagrmaya devam etti yne kapatirim yuzune dedi.bende kapatirsan brdaha icimden sana sicak konusmak gelmez sogutma ortami bari bugun yapma dedim.arindan bana demez mi "bekar kiz arkdsinib evine yalnz gidiyorsun gece (arabayla gttim yuruyerek degil)" bende dedim "bende bekarim bekar bekarin evine gitmesi suc mu" pat yine yuzume kapatti we bdaha aramadim!aramamda.ustelik kizlar cok uzun zamandir tartismiyorduk ble arkdaslarima gtsemde.bu gece bana cok kotu davrandi cok uzdu agladim ya resmen teli kapatinca paraladim kendimi.ben bunlari haketmiyorum kesinlikle((
Birak suprizi hediyeyi cicegi vs. Tatli dil guler yuzu bile sakindi benden.vallahi konu tamamen bu anlattgm gbi aynen.ah ulan ben asker olcaktim yemin ederim kardesime yada arkdsma bi cicek yaptirir gondertirdim allahta bilio ya.dedim size kizlar benimki bsy yapmaz bana dogum gunumde diye..ben malimi bilmem mi..ama bu gozyaslarimin acisini allah askerde cikarmaz insallah.yoksa cok aci ceker yinede rabbim korusun her zaman.7 yildan beri sabir nereye kdr dayancam bilmiyorum.bde onumuz yaz.napim ben ya odaya mi kapatayim kendimi.yarin aksamda kuzenimin nişani var. moralim sifir.yarin beni aradiginda sizce nasil konusmaliyim?icimden sicak konusmak gelmiyor ama asker iste ustelik dogu askeri!!!
Allahim sabir ver banaaaa((
Teşekkür ederim cnm.iyiyim nolsun kuzenim geldi askerden 20 gün acemilik yaptı kıbrısa gidicek p.tesi kısa dönem onla görüştük bugn şimdi de ödev yapıyorum
senden naber cnm
Kizlar benimki beni hic aramadi bugun bak saat kac oldu hem ne yapmaliyim sizce???nisandayim moralim bozuk cokbsy mi oldu acaba
Ya evet canim oyle aslinda.giyim gttgm yer ailemle olusum hepsi batio.ki ole acik sacik giyinen biri degilim.ay bu yaz napcaz bakalim..
Bide suna uyuz oluyorum annesi mini etek giyyo (fizigi nusait) benim kdr nerdeyse..
Onu gormuo bana laf soluo bende onu soluorum hem ben mini etekte giymiyorum yasadigim yer kaldirmaz zaten..oda dio ona babam karissin ben sana karisirim.sinir edio beni.
Ya kim ne laf atcak ki hem bizi burda herkes bilio yillardan beri 7 den 70 e.
Kimse asilmio ztn teklifte etmio.
Evet onuda hep dile getiriyor ztn sana guveniyorum karsi tarafa guvenmiyorum.e bu bizim icinde gecerli.smdi kizlar erkeklerden daha hareketli sevgilisi var mi yok mu evli mi nisanli mi die dusunmuolar hic.bende onlardan korkuyorum o zmn otursun oda evde!
evet çok söyledim anlamak mı istemiyor inat gibi işine mi gelmiyor bilmiyorum..ama yeter artık yani yaka silktiriyor!
bide tavırlı konuştukça ben ne dicek bilio musun. ne o nişanda çok mu eğleniyorsun beni takmıyorsun! desin zamanla görcek nişanda bitcek 12 de bunun yarın öbür günüde var bişi değişmicek.illa barışırız tabi yine ben kırıldığımla üzüldüğümle kalırım ama farkına varmalııı
canım benımkide öyleydi zamanla ve cok kavgayla aştıkbıde zaman gectıkce normalleşmeye basladi
ben kısasa kısas yapıodum sen bana böle dıosn o yuzden bende böle dvranıyorum sende yapamazsin edemezsin derken derken anladı ole kestı normale dondu allahtannn
bılıyorum yanı canım cok sıkıntılı oluo ınsan sureklı dusun ne dıcek kvgamı cıkarcak lafmı sölicek ama bıyere kdr dıyorum ya
aynen aynı seyleri banada sölıyodu ben olsam böle dvranamazdim diip bıde uste cıkıodu
beni delirtene kdr tabi inş seni cıldırtcak raddeye gelmes snra o kaybetme korkusuyla döndu normale ilk sene öleydı benmkide
bouluyo ınsan ya cok ii anlıyorum yani canım..
naptınız bu arada aradımı gunduz nettm gitti giremedim canım
Aramadi cnm hala kardesine msj attim abin aradi mi die.aradi 9.30 gibi 5 dk konustular annemle ictimaya gtcekms kapattilar dedi.acaba gercekten ictima mi yoksa sorun olduda onlara mi solemedi?bilerek mi beni aramio acaba?ne yapmaliyim ben mi arasam acaba ya?yardimci olun nolur gec oluyor
Kizlar aradim ankesorluyu saat 10 u geciodu bi asker acti sonra verdi.bi tavirli konusmalar bi surat gormeniz lazim!tabi benide gormeniz lazm.nie aramiosun sen beni dedim sertce.neden arayayim sen bekarsin ya dedi.manyaa bakarmisinz!bende dedim evet bekarim evli miyim nisanli miyim 7 yildir flortumsun sadece bunun icn bnm sana kizmam gerekioken bde sen mi kiziosun die bagrdim.ben seni mrk ettgm icn aradim yoksa asla aramazdin.bdahada beni dusunmeyen insani aramam sende ister arar ister aramazsin keyfin bilir yeter be bu ne! Dedim.sonunda da ii geceler dedim o ii geceler demeden pat yine yuzume kapatti!muhabbete bak ya oha.her aksam aramz iyiykende benden once hep annesini arar en sonu beni arar savunmasida en son senin sesini duyup uyumak icin dio.sacmaliga bak.bicok kezde bana vakti kalmadigi icn sonradan arayamadi!!!
Ne yapim ben ya allah islah etsin onu askerlik belki ii olarak degstrr onu bnm kiymetimi anlar belki dedim aksine hicbsy oldgu yok daha cok aramio!aptal hcbsyn farkinda degil!!
Kizlar benimki beni hic aramadi bugun bak saat kac oldu hem ne yapmaliyim sizce???nisandayim moralim bozuk cokbsy mi oldu acaba
Kizlar aradim ankesorluyu saat 10 u geciodu bi asker acti sonra verdi.bi tavirli konusmalar bi surat gormeniz lazim!tabi benide gormeniz lazm.nie aramiosun sen beni dedim sertce.neden arayayim sen bekarsin ya dedi.manyaa bakarmisinz!bende dedim evet bekarim evli miyim nisanli miyim 7 yildir flortumsun sadece bunun icn bnm sana kizmam gerekioken bde sen mi kiziosun die bagrdim.ben seni mrk ettgm icn aradim yoksa asla aramazdin.bdahada beni dusunmeyen insani aramam sende ister arar ister aramazsin keyfin bilir yeter be bu ne! Dedim.sonunda da ii geceler dedim o ii geceler demeden pat yine yuzume kapatti!muhabbete bak ya oha.her aksam aramz iyiykende benden once hep annesini arar en sonu beni arar savunmasida en son senin sesini duyup uyumak icin dio.sacmaliga bak.bicok kezde bana vakti kalmadigi icn sonradan arayamadi!!!
Ne yapim ben ya allah islah etsin onu askerlik belki ii olarak degstrr onu bnm kiymetimi anlar belki dedim aksine hicbsy oldgu yok daha cok aramio!aptal hcbsyn farkinda degil!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?