Kizlar persembe gecesi popstari izliyor musunuz? orda her hafta 1. olan Mustafa die bi cocuk var.o bzm memleketten hatta suan burda bizim nişanda sarki soyledi cekim yapmayin dediler ama ben gizlice yaptm cok guzel sesi var hakikatten
Aramicam bidaha hic gorcek o cook merk ettgm zmn kardesine sorarim o kdr.cok sinirlerim bozuk vallahi nisandayim suan cepten girip sizede yaziorum duygularimi.doguda olmasa mumkun degil aramazdim!allahim sen bana sabir verne yapmaya calisio bu cocuk.bole bole sogutcak kendisini snra kusunce ayrilinca ben suclu olcam.biktm artk surekli suclanmaktan!!
gizeem senin düğününde ankaranın bağlarını topikçe koro oluşturup söyliceez
sırf şunu yazabilmek için bekledimm.Şafağı yarıladım ohh beee artıkk çoğu gitti azı kaldı diyebilcemm yehhuuuu
Ahahaaahh olur bebeğim :) ne ankarayms yaaa.. Anca kendi düğünmde kulağıma hos gelick ve mutlaka caldrcam zaten bu günleri düşünüp çatr çatr oyncam))
Mervecm telefondn yazınca baya gecikmeli oldu .. :) iyi geceler bebekler yatym ben..
Uuu tebrikler demeden de çıkmak olmaz bebeğim.. Hayirli olsun allah devamini daha tez getrsnn .ikinci yarıda ılkinden daha güzel olsun inş :) amin :)
Ahh düşünceli yarenim benimsağolasn güzelim arkanızdayım koşar adım geliyorum 100lere doğruuu öpüyorum seni iyi geceler allah rahatlıklar versinn
sırf şunu yazabilmek için bekledimm.Şafağı yarıladım ohh beee artıkk çoğu gitti azı kaldı diyebilcemm yehhuuuu
Kizlar daha yeni eve geldik smdi btti cok yoruldum :/
Benim askere gelince ndn boyle yapiyor hic anlam veremiyorum.umarim en yakin zamanda akli basina gelir.icim cok buruktu bu gece beni uzmeyi meraklandirmayi cok seviyor.mumkun oldugunca dayancam kardesinede sormicam dayanamicagm zaman kardesine sorcam kendisini yine aramicam.ay kizlar bde bole bole sogukluk girermis araya o benden ben ondan sogurmusuz bdaha kopup gdermisiz ben ondan o benden tel beklerken..aman allah korusun be.tek dilegim allah islah etsin onu bir an once akli basina gelsin..
günaydın kızlarrrrr
mervecimmmm gözünaydın tatlımmmm darısı diğer yarının başınahemencecik geçer inşallah..
sinemcimmmm bi özel gününüde mahvetmiş tebrijler ona yani!!canım belki nişanınızın olduğunu biliyordur kıskandığı için devam ettiriyordur :44:
evet yapdıkları çok çok yanlış ne diyeyim ki en kısa zamnda kendine gelir inşallah
inşallah yavrum..tek dua o şimdi söylencek bişi yok.
nişan var die dahada trip yapar kendince aman kendi bilir.
sen nasılsın cnm?
gunaydın kızlarr
gülsah nasılsın cnm
sinem gelince burayada yaz beklyoruz tatlım
günaydın canımmm
Günaydın kızlarrr
maşşallh çoğu kişi burda dökülür diğerleride birazdann
Günaydın kızlarrr
maşşallh çoğu kişi burda dökülür diğerleride birazdann
kızlar simdiden hepinizi tebrik ediyorum hepiniz 200leri bitiriyosunuz darısıı bize insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?