93/3 asker yolu bekleyenler

Aa ulasamayinca ve aramadiklarnda insan panik oluyo haklisin aklina binbir turlu sey geliyo
Aradimi yada ulasabildinmi peki?

ara ara karamsarlığa düşmüyr değilim ama kendimi motive ediyorum napaym.artık şafağa bakmıyorum saymıcam baya bi zmn geçsin bakalım o zaman daha iyi gelcek bana

Bende saymıyorm artk ama aşagı yukarı kac oldugunu biliyorm
Bazen bi bakıyorm aaa böyle mi kalmş diyorm bazende aman be 1 gün mü geçmş modundaym yani keyfime göre değişiyo

Bende saymıyorm artk ama aşagı yukarı kac oldugunu biliyorm
Bazen bi bakıyorm aaa böyle mi kalmş diyorm bazende aman be 1 gün mü geçmş modundaym yani keyfime göre değişiyo

bnde işte aa baya gün geçmiş demek istyrm kendimi iyi hissetmek için burda bile bakmadan geçiyrm çağlanın yaptığı panoya

Bi an dusundumde salincak olayini:))smdi o anilara birlikte gulersiniz ne guzel:)
AileleriniZin anlasamama gbi bir olayi olmuyodur o zmn bak bu knuda iyi :)
Ya dmi cok stres yok evdi yok dugundu yk davetiyesi falan zor gercekten.
Bn o yzden emre askerden gelene kdr ceyizi hallediym diyorm ki o tantananin arasnda birde ceyizle ugrasmiym ddm.
Anin insallah askerden gelsin daha guzel olck hersey engelleri kaldirmis oluyorz:)

bnde işte aa baya gün geçmiş demek istyrm kendimi iyi hissetmek için burda bile bakmadan geçiyrm çağlanın yaptığı panoya

Bnm önceden şafak takvimim vardı 3 tane.Her gün onları çiziyodum bide iki tne takvimden işaretliyodm artk hiç birisini yapmıyorm
Sadce evdeki laptopumda kac gün gecti kac gün kaldıgına ait korayla yazdıgımız bi program var o acık duruyo okdr

bnde bi geri sayım şeyleri oluyr ya şafak için ondan yapmıştım onu karalıyordum bide takvimden günleri çiziyordumsanırım hepimiz aynıyız.şuan onlarıda yapmıyorum zaten zaman geçsin biraz öyle karalıcam yine

Sen öyle diyince aklıma geldi bnde karaladm yanımda vardı bi tane 10 gndür karalamıyomşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…