- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.581
geçcek tabiki kavuşma anına dahada yaklaşcaz
Sabrın sonuna gelmek üzereyiz geçmesi lazm yoksa biz sıyırcaz
bnm daha katetcek yolum vargeçcek ama biliyrum mutlu sona yaklaşıyorummm
Dün akşam 10 a kadar arayamadı da Aytaç telefon da yok bizde bi 20 gündür malum. Askeriyeden de ulaşamayınca bi türlü panikledim ben de Kübi. Bir de sabah kötü bir rüyayla uyanmıştım onun da payı vardı.
Umarım bu pozitifliğin hiç kaybolmaz
Aynen öyle sabh kalkıp kahvaltı yapıp uyicaksam geri öyle yatıyorm
ara ara karamsarlığa düşmüyr değilimama kendimi motive ediyorum napaym.artık şafağa bakmıyorum saymıcam baya bi zmn geçsin bakalım o zaman daha iyi gelcek bana
Aman cok dikkat et Ececim
Bende saymıyorm artk ama aşagı yukarı kac oldugunu biliyorm
Bazen bi bakıyorm aaa böyle mi kalmş diyorm bazende aman be 1 gün mü geçmş modundaym yani keyfime göre değişiyo
Hiç aklıma gelmezdi diyorum ya tatlım hiç sevmezdim onu. Pikniklere falan hep beraber giderdik. Annesiyle, annem ve babasıyla, babam çocukluk arkadaşı.
Salıncağa bindiğimde sallamaya kalkardı salıncaktan atardım kendimi
Tabi tatlım aynen öyle çok çok stresli ben şu 1,5 aydır doğru düzgün uyku bilmiyorum düşünmekten..
Amiin inşallah canımmmDarısı senin başına
bnde işte aa baya gün geçmiş demek istyrm kendimi iyi hissetmek içinburda bile bakmadan geçiyrm çağlanın yaptığı panoya
Ediyorm kendimce ama arada oluyo işte :18:
Neseki bizimkilere denk gelmedi yoksa işi bırak geliyosn eve derlerdi
İyi olmus ya bilmesnler bencede ailen panik olur orada
Bnm önceden şafak takvimim vardı 3 tane.Her gün onları çiziyodum bide iki tne takvimden işaretliyodm artk hiç birisini yapmıyorm
Sadce evdeki laptopumda kac gün gecti kac gün kaldıgına ait korayla yazdıgımız bi program var o acık duruyo okdr
bnde bi geri sayım şeyleri oluyr ya şafak için ondan yapmıştım onu karalıyordum bide takvimden günleri çiziyordumsanırım hepimiz aynıyız.şuan onlarıda yapmıyorum zaten zaman geçsin biraz öyle karalıcam yine
Sen öyle diyince aklıma geldi bnde karaladm yanımda vardı bi tane 10 gndür karalamıyomşm
ohh ne güzel işte on gün birden düştüinsana kendini iyi hissettiriyor öyle olunca
Bi 10 gün snrada 365 şafak çizelgemin sadce 3 ünü karalamk kalck gözümede az göründü bakınca
Meraba kızlaarr nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?