93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın millet
Yeni bir hafta daha bizleri bekliyor ama gecicek gidicek geride kalan bütün haftalar gibi

Selam millet
Ben geldim

Eşimi gördüm haftasonu 24 saat beraberdik, yetmedi ama birazcık özlem giderdim tabiki
Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...
Kaldığı yeri gördüm, komutanını gördüm ve içim rahatladı.

Handeeee şükür haber verdin yani
İçim rahatladı wallahi ohhh

Hehh çok şükür handecan ya merak ettik seni, detaylar akşama olsun o zaman

Hoşgeldin canımm oh ne güzel simdi ayrılık zor gelicek ama o 1 gun bile nasıl mutlu etmiştir sizi darısı şafak doğan güneşe :)

cok sevindim sana cok iyi gelmiştir canım allah tamamıyla kavusmayıda tez zamanda nasip etsin hepimiz beraber kavusalım hayırlısıyla sevdiklerimize
offf ya bende istiyom kocamı gormek
hayırlısı olsun napalım sabırr
kızlar nasılsınız bu arada haftaya iyi basladınızmı

yetmiyor ama insanın içini rahatlatıyor artık biraz daha rahat geçicek hayatım zamanın en azından kafanda bi yer yön oluştu telefonda konuşurken şunu yapçam böyle şöyle dediğinde bişeyler oturcak kendini daha rahat hissediceksin özledik hoşgeldinnnnn .. :)

merhabaaa kızlaaarrrrr bu hava ne izmir kendini aştı çok soğukkk sınavlarım var ben okula gidiyorum şimdi akşama gelince katılırım aranıza öptüm çokkk

Herkese topluca merhabalar
Ben brzdan yine hizmetçi moduna baglicam misafir geliyomş yine ondan bi ugriyim dedm

kızlar ben varken gelin suraya ya aksamları fazla giremiyom zatenn
kimsecikler yokkkkkk

Ben burdayııım tatlııımmm
Naberr nasılsın niye morelin bozuuukk seniiinnnn

Herkese topluca merhabalar
Ben brzdan yine hizmetçi moduna baglicam misafir geliyomş yine ondan bi ugriyim dedm

Merhabalar bizden Ececiiiim
oh oh ne güzel işte kız misafirlerle vakit geçeeer keşke bende evde olsam da misafir gelsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…