- 30 Ocak 2017
- 130
- 72
- 13
- 31
Benimde amcam öldü ve karısı gününü gün ediyor kusura bakma.Bu yazdığınız gerçekten ayıp. Tanımadığınız bilmediğiniz bir insan hakkında nasıl bunları yazabilirsiniz. Evliliklerinin ne durumda olduğunu bilmezken, araları nasıl bilmezken, adamın kadına davranışlarını bilmezken bunlarla nasıl itham edersiniz. Yazık gerçekten, şu yaşadığımız dünyaya yazık.
Benimde amcam öldü ve karısı gününü gün ediyor kusura bakma.
Herkes bir olamaz ama benimde halam in kocasi öldüğünde halam 25 yaşındaydı şimdi 60 yaşında evlenmedi Amcam öldü 6 yıl oldu yengemin maaşı bile yok 3 kuruş bişey aliyo Amcam öldükten 3 ay sonra çalışmaya başladı hala çalışıyo gece gündüz ama evlenmedi bu is göreceli herkes kendi hayatını yasar kimse bişey diyemez evlendi yada birisiyle gorusuyo diyede kimseye aldattı damgası yapistirilmamaliBenimde amcam öldü ve karısı gününü gün ediyor kusura bakma.
Karısı ölen birçok erkekte gününü gün ediyorBenimde amcam öldü ve karısı gününü gün ediyor kusura bakma.
Konu sahibesi sorulan sorulara cevap vermedi ki.Kocası ölmüş, ne ara yasını tutmuş da yeni birini bulmuş ?ne ara tanımış da evlilik kararı almış ?umarım öncesi yoktur (evliyken )
Ben ne ağır gördüm bu hiç bir şey.Ama bu konu amcanız ve eşi hakkında değil. Nasıl her erkek bir değilse,her kadın da bir değil.
Bu tanımadığınız birini yaptığınız ağır bir itham.
Karısı ölen bir çok erkek hala yasını tutuyor mezarlık ziyaret yaparsanız görürsünüz.Karısı ölen birçok erkekte gününü gün ediyor
Ayrıca her kadında bir değil yıllarca evlenmeyip çocuklarını büyütmek için kimseye muhtaç etmeyerek gundelige giden kadınları unutmayalım
Bende bunu söylemek istemiştim sağ ol.Yalnız şöyle birşey var, günahı alınıyor deniyor da "günahına girmek gibi olmasın ama" dendi "kesin aldatmıştır" denmedi. Kendi adıma konuşayım, bu konudaki şahıs erkek bile olsa yine aynı yorumu yapardım.
Yalnız kalmasın diye, çocuklar için vs vs bahane olmamalı yani.
Ha dese ki zaten iletişimleri kopuktu evlilik çocuklar için devam ediyordu, anlarım.
Ve hayat güllük gülüstanlık değil ülkede ne olaylar dönüyor, o insan yapmaz dediklerimiz de hata yapabiliyor. Yenge direkt suçlanmadı, peki neden yenge ölümüne savunuluyor çok ilginç.
Benim tanıdığım erkekler 3 ay içinde evlendi aman çocukları perişan olmasın diye hemen ailesi baş göz ettiler maalesefKarısı ölen bir çok erkek hala yasını tutuyor mezarlık ziyaret yaparsanız görürsünüz.
Hakkaten kasvetlisin sema...Yengen abini ölmeden önce aldatmış uyan derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?