- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Firsat kolluyormus o kadina neler demek isterdim ama yasak işteArkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
ömür kısa diye diye tüm degerlerimizi yoka sayamayız
tamam kısa ve yaradana dönecegiz
ee her işin bir oluru var bir insan hemen 6 ay içinde evlenirmi yahu ayıp diye bişey var
hayat kısa aman bosver sunu yapalım hayat kısa bunu edelim herseyimizi yitirelim
oldu
Daha durumun kesinliği bile belli değil. Önce kendisinden duymadığınızı söylemişsiniz. Bildiğinizi bilmiyomuş dediğinize göre. Sonra yani neredeyse kendinden duyduk gibi bir şey demişsiniz. Bu durumda kadın ağzından çıkanı bilmiyor mu, o nasıl oluyor hem kendi söyleyip hem bildiğinizi bilmemesi? Burası çok ilginç. Gizlice telefon filan mı dinlediniz, mesaj mı okudunuz? Bunun anlamı oraya çıkıyor çünkü. Abinizin eşi gelip de size böyle bir şey diyene kadar kendiniz senaryo yazmayın. Belki de her şeyi yanlış anladınız, yanlış biliyorsunuz. Sonuçta size kimse gelip " durum böyle böyle, evlenmeyi düşünüyorum" dememiş. Yenge bile demekten kaçınıp abimin eşi dediğiniz kadına karşı bu kadar önyargılı olmayın. Bir şeyleri bilip bilmeden buraya kamuya açıp kadının hayatını malzeme yapmayın. Bu konu dedikodudan başka bir şey değil zira. 100 kişi kadına iyi kötü bir sürü yorum yaptı bir varsayım üzerine. Kusura bakmayın da ben sizi hiç iyi niyetli bulmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?