Abimin eşi hiç sevmedi beni

benimde anlattığınız gibi bir görümcem var aynı bu anlattıklarınızı yasattı bana konuşmadı istemedi kuaförde yüzüme bakmadı evlerinde huzur vermedi ona aldığım hediyelere değer vermedi kullanmadı bekar halen evde onlara gidince peşimden ayrılmıyo heran peşimde sanki eşyalarını yıycem daha neler neler hiçbirşey konuşmaz onlara gidince aptal aptal insanları yüzüne bakar onu hiç anlamadım anlıycağımı sanmıyorum allah onun bahtını açık etsin evlensin kurtuluyum

Cnm bak ayni sorun bende de var yane ortada fol yok yumurta yok annem durmadan beni susturuyor kendi herşeyin farkinda annemin yanına bana hep laf vuruyor küçümsüyor ben gene elimden geldiği kadar susmaya çalışıyorum ama anılarınki olmuyor ben ne kadar Iyi davransam bile insandan saymıyor ben onun o yüzüne muhtaç değilim hic bi şekilde ama ortada abim var her ne olursa olsun annemgil beni suçluyor (onlara karşıda saygisiz) işte ayrılırlarsa senin suçun altan almıyorsun kac senedir böyle sürüyor ve şuan gene başimdan gecti ve sinirden ellerim uyuşuyor kafam ağrıyor cidden cok zor hem bide ailen sana tüm suçu onunne bok oldugunu bilebile atiyorsa olan benim güzel abime oluyor o ortada kalıyor sirf bu gelip gitmeleri yüzünden hemen evlenip gitmek istiyorum bidaha ayni ortama gelmemek icin evde huzurumu bozuyor ben annemle hic kavga etmem ne zamanki onun konusu acilsin bi bakmışın biz kavgalıyız allah cidden hepimize sabir versin

10 yıllık konuyu nerden buluyorsunuz

Sızın abınız abı gibi olsaydı o gelin mecburen sizi arardı sırardı. Abınızde kardes sevgısı yok kı tıpkı benımmabım gibi. Uzak duemak ıcın fırsat kolluyorlar hatta. Gerek yok arkafaşım.ısrarcı olmayın. Kardeş istemeyene de ikide bir ben burdayım der gibi arayip sormayın.

Çok dertlenmişsin sende onu sevme ..
boşver beee

Hiccc yirtarim döverim deme büyük lokma ye büyük söz etme annemin koynunda büyüyen dayimin karisi annemi kovdu dayim öyle izledi kari koynuna girsin araki kardesi bulasin oglum var diE sevinme el koynuna girmedikce demisler

Diyecektim ki konu 2011
Baya baya hortlamışşş

Ayni yerden ciktin die kasma bukadar kardeslik kandan olmuyo malesef candan oluyo candan beni arayani ararim öbürleri gec gitsin

Ya cevabı 2011 de yazmışsınız
Son görülmede 2012 ama ben yine de yazıcam hazır konuda hortlamışken çok merak ettim görümceniz evlendi mi

Bazen çok zorlamamak lazım.
Size elektriği bile tutmamış olabilir.
İstemiyorsa istemiyordur, siz de istemeyin, kafaya takıp üzüldüğünüze değer mi?

Offfff konu hortlakmiş. Yapmayin şunu yav

Benim gorumcelerde birbirleriyle yakinlar anladigim kadariyla ama eşim o kadar içlerinde değil, kaynim içlerinde gibi ama anlamadim.
Kiz kardeşle daha yakin olunuyor sanirim ben tek cocuk oldugum icin çok anlamam ama gozlemlerim bu yönde.

Kuzenlerimden kiz olanlarla daha yakiniz mesela, erkek kuzenlerimle de gorusup konusuyorum ama kiz olanlar başka oluyor.

Zaten abinizle onceden de uzakmişsiniz, yatili okulda vs okumuşlar, gelinle alakali oldugunu sanmiyorum durumun, kimse kimseye engel koyamaz. Abiniz yakin olmak istese olurdu.

Yani anladığım kadarıyla abinde sana uzak davranıyor.Herkes kendi çekirdek ailesine yoğunlaşmış gibi... Onların sana davrandığı gibi davran arama sorma çok mu lazım yengenin sevgisi sanki

Bizde 4 kız kardeşiz erkek yok . Hep diyorum anneme babama iyiki oğlunuz olmamış 4 kardeş çok güzeliz kavgada etsek tartışsak da bacı baciya kızar yar kenarina gelince tutar misali hep biraradayız şükür . Abimiz olsa eve gelin gekecek belki konu sahibinin gelini gibi olup eve nifak sokacakti

Kendinizi abinizden cekmeyin. Benim yengemde boyleydi annemler kendilerini cektikce dayim kotulesti mutsuzlasti sonra hep aradilar sordular kimseye kotulemeden kardes olduklari icin. Abiniz o sizin yine konusun arada arayin. Maalesef erkek cocukla biraz esi soguk soguk durma oluyor ama kardes bu ya. Benim hic kardesim.olmamasina ragmen gorumcemin abisine sevgisini gordukce seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…