Abimin Nişanlısı

Ay ne demek gelin 25 yaşında resmen turşusu kurulmuş gelin bu inanmıyorum ben şok . Sen de son dk golü olmuş bacım 20 yaşındasın 18 olduğun gibi evlenmeliydin neyse. Sen sakın bu tavrını bozma hatta hangi pozisyonda sevişeceklerine falan da karış tamam.

Kızlara gaz vermek için uydurulmuş bir hikaye diye düşünüyorum bu kadar saçma sapan yazamaz yoksa bi kız

Üzgünüm
Toplum olarak bu dertten muzdaribizdir belki

Biz ona insanca yaklaşıyoruz annem ne dese hemen abime şikayet ediyor bu normal mi ablama da şişko diyorlar ama bir şey demiyor

Siz bu toplumda büyümedinis mi görümceye saygı olur anneme de altınları alırsanız bırakır giderim demis

Siz bu toplumda büyümedinis mi görümceye saygı olur anneme de altınları alırsanız bırakır giderim demis
Sizin toplum bizimkiyle aynı değil demek ki bacım. Cehaletin kaçıncı seviyesindesiniz ölçemedim vallahi buradan
Aaa sen niye burdasın ki git kaynanana hizmet et çayına şeker at hadi canım boş durma işe yara sonra beceriksiz terbiyesiz gelin demesinler. Görümcenin de elini eteğini öpmeden günü bitirme bak kötü gelin olursun sonra.
Bu arada başınızdaki türbanı şütfen çıkarın bi havalandırın beyninize oksijen gitmemiş
Sizin gibi cahil insanlara mı hizmet edecek 16 yıl mürekkep yalamış insan ne bekliyorsunuz?
Bu arada iyiki öğretmen olmuş toplumu sizin gibi cahillerin elinden kurtarmak için şart...

Çocuk sahibi olurken size mi soracaktı? Siz çocuk sahibi olurken başkalarınıza sorduysanız pardon da o sizin vizyonsuzluğunuz.
Ben gelininizin yerinde olsam değil 10 gün sizin yanınızda 1 gün kalamazdım.

Aman allahim ne görümceler var annenede sen bak tatlim gerçi kimin kime bakacağı pek belli olmaz bu hayatta

Hayretler içinde okudum en sondaska yaptım felan dersin diye bekledim korkarım gerçek.

Kız nakışçı kafayı yemişsin. Keşke erişteleri kesmeye yardım edip onları yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…